4281

• Marci0115
    hát barney most két szék közé esett
  • precision
    mi a f*sz van Robinnal? :)
    tényleg ennyire szappanoperára kell venni a dolgokat?
  • [HUN]FaTaL
    Meg a Buliszervízbe :D
  • hugopareiros
    Kutner tényleg sokkal jobban illett a House M.D.-be. Onnan nekem hiányzik :/
  • lemongrass
    Robin kanja eléggé irritál :S meg Lily is... meg Marshall is... meg néha Ted is...

• hungary27
    Barney's blog:
  • Darthmushroom
    hát nekem ez a rész nagyon erőltettet volt... kb mint a "pite" 4től az összes rész, ami valójába a pite készítőinek új filmjei.
  • Marci0115
    érdekes rész volt, főleg a vége
  • Lantee
    Pont ezt akartam írni! Ez a pár perc viccesebb, mint az egész hatodik évad összesen. :)
  • hugopareiros
    lol :D ezen többet röhögtem mint pár részen idén :D
  • Neoncsoves
  • hungary27
  • tigeroo
    tudom hogy mi is megfogjuk nézni mert van 3 tesóm és nálunk hagyomány hogy ha 1 héten 1x úgy jön ki hogy együtt vagyunk akkor közös how i met...már lassan 5. éve :)

szal ez fontosabb volt eddig mint a vasárnapi közös ebéd, stb.

nemtudom még milesz.
  • Danka88
    Igazából ja, megérett rá, de nálam azért marad. Heti 20 percet igy is megér, már csak a hangulat miatt is. Persze már rég nem az van, hogy ahogy kész a felirat már huzom is le, mostmár leszedem ha épp eszembe jut, de hogyha már eddig néztem, akkor kitartok. :) A kiváncsiság nagy úr.
  • Jim Morrison
    :D
  • precision
    Ted idióta, a Lilly féle "probléma" erőltetett volt, Barney-vonal szintén

duh.
  • hugopareiros
    :D:D::D
  • ressy14
    akkor menjél aratni.

szvsz a 7. évad eddigi egyetlen jó része volt ez a 8.
  • tigeroo
    nálam kasza
  • Jim Morrison
  • FZoleee
    feliratok.info
  • Jim Morrison
    Nincs kapcsolat - Próbáld később
    :/
  • Marci0115
    hosszupuska
  • Jim Morrison
    honnan szedtetek le magyar feliratot?
    opensubtitlesen hibát dob.
  • ProGabe #3297
    de tényleg! oké, hogy New York, meg mégiscsak ő "Ted Mosbey, architect", de ez akkor is fasság. lassan több csajt dönt meg, mint Barney

szerintem ez megint egy hihetetlenül erőltetett rész volt. de én nem panaszkodom, 20 perc feelgood-ot ad ez a sorozat. sajnálnám, ha vége lenne
  • Marci0115
    nemértem miért jo hogy ted minden részben ugy váltogatja a csajokat mint más a szaros alsógatyáját, más meg örülne ha marokmarcsi helyett más barátnője lenne, természetes hogy mindenkinek van hibája
  • hugopareiros
    kurvajó rész volt :D:D:DD

Barney macska imitálása :D :'D
  • [HUN]FaTaL
    Jaja. :D
  • Neoncsoves
    hosszú idők óta egyik legjobb rész volt :D
  • dragon11
    kb ez lesz... -.-"
  • tigeroo
    na de itt viszont már akkor valami érdekes szálat is elővettek úgy látszik :)
  • [HUN]FaTaL

:DDD
  • tigeroo
    jah. nagy valószínüséggel jövő héten nézem meg az utcsó részem :)

inkább belekezdek egy másik sorozatba, mindegy csak ne ezt a vergődést kelljen nézni :D

pl. barney tesója mi a fasznak volt benne? úristen, akkora potenciált hagynak ki amúgy hogy az hihetetlen (pedig az ő szövegén röhögtem csak, amikor kiment a wc-re)

vagy ittvan robin barátja, aki so-so ismert színész, erre mikor mutatják őket? ha a többiekkel gengelnek, semmi önálló szál amiben bemutatják hogy a kapcsolatuk hogy alakul, SEMMI...

ted személyiségét egyszerűen egy sim (the sims játékból) szintjére degradálták az utóbbi pár évadban, ő az okoskodó, meg nem értett építész/egyetemi professzor, aki kicsit sznob is és érzelmileg ingatag. de ha egy csajjal beszélget akkor mindig megkapja az "aranyos/cuki" jelzőt!!!... komolyan, mintha ezzel nyugtatnák magukat az írók is, mintha nekik mindegy lenne hogy mit csinálnak a karakterrel mert mindig jófej maradna...

nemigaz hogy csak ennyire futja az íróknak...
  • precision
    egyszerűen kiöregedtek a srácok
    a poénok már korántsem olyan pimaszak és fiatalosak mint rég

kb mint 5 "vénember", szenvednek itt a hülyeségeikkel... az írók meg azt hiszik, hogy ez vicces

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez a mostani a "szüleimet látom benned" típusú dolog is rém erőltetett volt
  • hugopareiros
    egynek elment :) röhögtem rajta...de a cselekmény nem jutott most se előrébb sokkal
  • Marci0115
    naaa ez a rész tetszett nekem
  • hugopareiros
    pont a legjobb évadokat hagytad ki?! :D

a legkedvencebb pillanatom amikor Marshall belenyír a hajába :D
  • Jim Morrison
    baszus, talán a s03e04 volt az első rész amit láttam :D be kell pótolni az előtte lévőket is úgy látom :D
  • Scholes1974
    na azaz , az lesz az kösssssz! :)
  • lemongrass
    sanszos, h erre gondolsz!

S03E03 - Third Wheel (A harmadik kerék)

Két nő is nagyon érdeklődik Ted iránt, és végül Ted lakásán kötnek ki. Nagyon úgy tűnik, hogy Tednek meglehet az édeshármas.

http://www.megavideo.com/?v=M458EZRG