4281
-
#3321 hát barney most két szék közé esett -
#3320 mi a f*sz van Robinnal? :)
tényleg ennyire szappanoperára kell venni a dolgokat? -
#3319 Meg a Buliszervízbe :D -
hugopareiros #3318 Kutner tényleg sokkal jobban illett a House M.D.-be. Onnan nekem hiányzik :/ -
#3317 Robin kanja eléggé irritál :S meg Lily is... meg Marshall is... meg néha Ted is...
-
#3316 Barney's blog:
-
#3315 hát nekem ez a rész nagyon erőltettet volt... kb mint a "pite" 4től az összes rész, ami valójába a pite készítőinek új filmjei. -
#3314 érdekes rész volt, főleg a vége -
Lantee #3313 Pont ezt akartam írni! Ez a pár perc viccesebb, mint az egész hatodik évad összesen. :) -
hugopareiros #3312 lol :D ezen többet röhögtem mint pár részen idén :D -
Neoncsoves #3311 -
#3310 -
#3309 tudom hogy mi is megfogjuk nézni mert van 3 tesóm és nálunk hagyomány hogy ha 1 héten 1x úgy jön ki hogy együtt vagyunk akkor közös how i met...már lassan 5. éve :)
szal ez fontosabb volt eddig mint a vasárnapi közös ebéd, stb.
nemtudom még milesz. -
#3308 Igazából ja, megérett rá, de nálam azért marad. Heti 20 percet igy is megér, már csak a hangulat miatt is. Persze már rég nem az van, hogy ahogy kész a felirat már huzom is le, mostmár leszedem ha épp eszembe jut, de hogyha már eddig néztem, akkor kitartok. :) A kiváncsiság nagy úr. -
#3307 :D -
#3306 Ted idióta, a Lilly féle "probléma" erőltetett volt, Barney-vonal szintén
duh. -
hugopareiros #3305 :D:D::D -
#3304 akkor menjél aratni.
szvsz a 7. évad eddigi egyetlen jó része volt ez a 8. -
#3303 nálam kasza -
#3302 -
#3301 feliratok.info -
#3300 Nincs kapcsolat - Próbáld később
:/ -
#3299 hosszupuska -
#3298 honnan szedtetek le magyar feliratot?
opensubtitlesen hibát dob. -
#3297 de tényleg! oké, hogy New York, meg mégiscsak ő "Ted Mosbey, architect", de ez akkor is fasság. lassan több csajt dönt meg, mint Barney
szerintem ez megint egy hihetetlenül erőltetett rész volt. de én nem panaszkodom, 20 perc feelgood-ot ad ez a sorozat. sajnálnám, ha vége lenne -
#3296 nemértem miért jo hogy ted minden részben ugy váltogatja a csajokat mint más a szaros alsógatyáját, más meg örülne ha marokmarcsi helyett más barátnője lenne, természetes hogy mindenkinek van hibája -
hugopareiros #3295 kurvajó rész volt :D:D:DD
Barney macska imitálása :D :'D -
#3294 Jaja. :D -
Neoncsoves #3293 hosszú idők óta egyik legjobb rész volt :D -
#3292 kb ez lesz... -.-" -
#3291 na de itt viszont már akkor valami érdekes szálat is elővettek úgy látszik :) -
:DDD -
#3289 jah. nagy valószínüséggel jövő héten nézem meg az utcsó részem :)
inkább belekezdek egy másik sorozatba, mindegy csak ne ezt a vergődést kelljen nézni :D
pl. barney tesója mi a fasznak volt benne? úristen, akkora potenciált hagynak ki amúgy hogy az hihetetlen (pedig az ő szövegén röhögtem csak, amikor kiment a wc-re)
vagy ittvan robin barátja, aki so-so ismert színész, erre mikor mutatják őket? ha a többiekkel gengelnek, semmi önálló szál amiben bemutatják hogy a kapcsolatuk hogy alakul, SEMMI...
ted személyiségét egyszerűen egy sim (the sims játékból) szintjére degradálták az utóbbi pár évadban, ő az okoskodó, meg nem értett építész/egyetemi professzor, aki kicsit sznob is és érzelmileg ingatag. de ha egy csajjal beszélget akkor mindig megkapja az "aranyos/cuki" jelzőt!!!... komolyan, mintha ezzel nyugtatnák magukat az írók is, mintha nekik mindegy lenne hogy mit csinálnak a karakterrel mert mindig jófej maradna...
nemigaz hogy csak ennyire futja az íróknak... -
#3288 egyszerűen kiöregedtek a srácok
a poénok már korántsem olyan pimaszak és fiatalosak mint rég
kb mint 5 "vénember", szenvednek itt a hülyeségeikkel... az írók meg azt hiszik, hogy ez vicces
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a mostani a "szüleimet látom benned" típusú dolog is rém erőltetett volt -
hugopareiros #3287 egynek elment :) röhögtem rajta...de a cselekmény nem jutott most se előrébb sokkal -
#3286 naaa ez a rész tetszett nekem -
hugopareiros #3285 pont a legjobb évadokat hagytad ki?! :D
a legkedvencebb pillanatom amikor Marshall belenyír a hajába :D -
#3284 baszus, talán a s03e04 volt az első rész amit láttam :D be kell pótolni az előtte lévőket is úgy látom :D -
#3283 na azaz , az lesz az kösssssz! :) -
#3282 sanszos, h erre gondolsz!
S03E03 - Third Wheel (A harmadik kerék)
Két nő is nagyon érdeklődik Ted iránt, és végül Ted lakásán kötnek ki. Nagyon úgy tűnik, hogy Tednek meglehet az édeshármas.
http://www.megavideo.com/?v=M458EZRG