How I Met Your Mother (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Itt is dupla rész, nagyon helyes. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
2011-Sep-19 How I Met Your Mother 07x01 Season 7, Episode 1
2011-Sep-19 How I Met Your Mother 07x02 Season 7, Episode 2
2011-Sep-26 How I Met Your Mother 07x03 Season 7, Episode 3
2011-Oct-03 How I Met Your Mother 07x04 Season 7, Episode 4

[merlinw.org]

jaja... ma meglestem megint ezt a részt... sztem az utóbbi 3 évad egyik legjobban sikerült epizódja volt...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

ha már who's your daddy 😄

még mindig a 6-dik évad legjobb poénja... 😄

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

LoSA
<#eljen>

Jim Morrison
tul hosszu, attekernem mert neznem mar 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bency
Kurva jó 😄

:) Semmi okosság :P

fixon

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

ProGabe
Monday, September 19
8:00-8:30 p.m. How I Met Your Mother (CBS)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Golyo69
Szereplõváltás a How I Met Your Mother-ben: a fináléban Dave Foley játszotta Marshall új fõnökét, azonban mivel Foley új sorozatot kapott, így nem mehetett tovább a HIMYM 7. évadjára. Az új szezonban visszatérõ kapacitásban Martin Short lép a helyére.

GGMU

oliwwer
Nem vagyok rosszindulatú, egyszerû vicc volt. Nem kell rögtön farkast kiáltani. Megnéztem õket én is, van 1-2 jó.
fixon
Sehol sem reklám. Rosszindulatú vagy.
@Ikegami2: Nagyon tetszik. Be is followoltam. Várom a többi ilyen képet.

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

LoSA
<#eljen>

sapkafej
azt hiszed, beszóltál, de büszkén vállalom a troll szerepét
viszont tényleg elegem van, hogy mindig elõjön ez a szinkronos téma és mindig ugyanazt kell szóról-szóra végigolvasnom

ha nem tetszik, ne olvassam?

György

[HUN]FaTaL
Vannak ennél sokkal szarabb szinkronok is, szvsz nem olyan vészes.

Calver
ó, a hivatásos troll képtelen kihagyni a beszólást, ugye? édes, bár "kicsit" szánalmas kapálódzásnak tûnik.
protip: ha ezt jelentette volna a hozzászólásom, ezt írtam volna.
van bõven jó szinkronos sorozat - pl NCIS szinkronja (fõleg amíg nem cserélték le Damu Rolandot) határozottan ász volt. HIMYM viszont pocsék magyarul, szar szinkronszínészekkel, félrefordítások garmadájával, szóviccekrõl pedig inkább ne is beszéljünk.

na, rinyálj még egy kicsit <#nevetes1>

"The trees move. Do you not see it?"

sapkafej
és akkor egy kis szaraszinkron énangolulnézemtebénavagymetenem

György

Calver
HIMYM magyar szinkronja talán messze a leggyagyibb az összes általam ismert sorozat közül.
tényleg. nézd angolul ha jót akarsz, elképesztõen pocsék a szinkron.

"The trees move. Do you not see it?"

Marci0115
jah a poénokat észrevettem, pl amikor a cigizös rész van, és lili hangja sokkal viccesebb angol nyelven 😄

magyarról nem tudok sajnos én se... magyar hang meg max asszem az 5. évadig van, de erõsen ajánlom az eredeti hangot. ha nem is tudsz angolul legfeljebb ragad rád egy kicsi és vannak poénok amik magyarul nem jönnek át.

Marci0115
magyar boltra gondoltam😊 , no meg magyar hangra

amazon.com pl.

Marci0115
srácok nemtudtok valami gyüjtöi kiadásrol vagy hasonlo? hogy hol lehetne venni

[HUN]FaTaL
szeptemberben mint mindig...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg fog, de majdnem biztos vagyok benne, hogy nem Noraval

szeptember

igen, valószinû h meg fog, de abban korántsem vagyok biztos h vele

dragon11
mikor lesz a kövi évad?:|

Barney most kom megházasodik és talán Noraval?

ikegami2
Làtom nagyon tudtok.. Akkor töröltessétek a két hozzászólàst, amit irtam,
és akkor sokkal jobb lesz.

sapkafej
reklám reklámja

György

precision
<#eljen>

Bazinga!

ikegami2
Ez aztàn télleg nagy reklàm! Nem az a célja, hogy eladjon valamit, vagy értékesítsen, aztán valaki jól jàr vele..
Egyszerû àltalam készitett fotómontázsokat tartalmaz egy blogban, ami arra van, hogy akit érdekelnek a filmek
és a sorozatok szinészeinek hasonmàsai akkor megnézegetheti. Inkàbb közszolgàlati felhívás. Semmivel nem leszek
elõrébb és nem jàrok jól vele, ha megnézik az emberek, de màsok akik szeretik az ilyen dolgokat, lehet hogy érdekli pl egy Barney hasonmàs - ellentétben veled...

oliwwer
Rekláám. BANhtx
ikegami2
Találtam egy Barneyhoz hasonló embert egy aluljáróban! KÉP ITT

további általam fotózott alteregók: dagoba.tumblr.com

Ikegami

LoSA
Nem tetszettek az utolsó részek, kicsit örülök, hogy vége van ennek az évadnak. A fél évad a hotel lerombolásáról szólt, kicsit uncsi. Szóval örülök, hogy vége, remélem, hogy a következõ évad "ütõsebb" lesz és kicsit Ted-el is foglalkozni fognak, hogy ki lesz a mother! 😊

abletonext
én meglepõdtem hogy barney esküvõje az, azt hittem hogy Ted "karveregetõs" haverjáé lesz...mert hát ugye õ is felkérte Ted-et 'bestmankedésre'.

Nekem a Lily-s dolog is tetszett, szerintem korrekt volt ez a megoldás.

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

desigo
Arcadian leomlása mi gagyi volt.Arra a pár másodpercre igazán költhettek volna többet is.
Lily terhessége eléggé levágós volt egybõl.
Marshall interjúja volt a best

Mintha javult volna az évad az elõzõhöz képest.Remélem megmarad ez a tendencia a következõre is.
FZoleee
A How I Met Your Mother-évadzáróról és a 7. évados tervekrõl Craig Thomas, az egyik készítõ beszélt. (Valószínûnek említi, hogy a 8. évadban véget ér a sorozat.)
tigeroo
mert? semmi jelenlegi dologra nem utaltam! csak teória amit írtam.
[HUN]FaTaL
Spoiler? Gondolom nem mindenki látta még...

tigeroo
szeritem is Robin lesz!

akkor minimum 2évad, és lezárják az egészet!

(gondolom a következõ évadban lezárják marshall + lily részét, gyerek, munka, család harmóniája, akkor barney + robin összejön) az utcsó évadban meg ted az anyával
igazából 50-50%😄
vagy igen vagy nem 😄, amúgy én is inkább rá tippelnék

[HUN]FaTaL
Szerintem Robin lesz a menyasszony.

hát maga a rész nekem most nagyon nem jött be valamiért

tudtam h ez az ételmérgezéses sztoriból annyi lesz h Lily terhes, ez nagyon olcsó trükk volt számomra
a másik h ugye eddig is tudtuk h Ted egy esküvõn lesz tanú és lehetett sejteni h Barney az
már csak az a kérdés h ki lesz a mennyasszony, mert Robin arckifejezésébõl nem mernék rá fogadni Nora lesz az

FZoleee
mekkora rész volt 😄DD
tigeroo
ejbazmeg. ez a rész ütött!
Malakai
"Megrépelték"...<#falbav>

Én egyébként nem érzem így, kevesebb a kiemelkedõ rész az tuti, de ez már nem új jelenség, és én ennek ellenére szeretem továbbra is a sorozatot. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tigeroo
akkor is 😄

sztem 5x megrépelték és körbehugyozták az eddig felépített történetet.