How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2011-Sep-19 How I Met Your Mother 07x02 Season 7, Episode 2
2011-Sep-26 How I Met Your Mother 07x03 Season 7, Episode 3
2011-Oct-03 How I Met Your Mother 07x04 Season 7, Episode 4
[merlinw.org]
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
8:00-8:30 p.m. How I Met Your Mother (CBS)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
GGMU
@Ikegami2: Nagyon tetszik. Be is followoltam. Várom a többi ilyen képet.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
viszont tényleg elegem van, hogy mindig elõjön ez a szinkronos téma és mindig ugyanazt kell szóról-szóra végigolvasnom
ha nem tetszik, ne olvassam?
György
protip: ha ezt jelentette volna a hozzászólásom, ezt írtam volna.
van bõven jó szinkronos sorozat - pl NCIS szinkronja (fõleg amíg nem cserélték le Damu Rolandot) határozottan ász volt. HIMYM viszont pocsék magyarul, szar szinkronszínészekkel, félrefordítások garmadájával, szóviccekrõl pedig inkább ne is beszéljünk.
na, rinyálj még egy kicsit <#nevetes1>#nevetes1>
"The trees move. Do you not see it?"
tényleg. nézd angolul ha jót akarsz, elképesztõen pocsék a szinkron.
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://goo.gl/gd6Zi5
igen, valószinû h meg fog, de abban korántsem vagyok biztos h vele
és akkor sokkal jobb lesz.
Egyszerû àltalam készitett fotómontázsokat tartalmaz egy blogban, ami arra van, hogy akit érdekelnek a filmek
és a sorozatok szinészeinek hasonmàsai akkor megnézegetheti. Inkàbb közszolgàlati felhívás. Semmivel nem leszek
elõrébb és nem jàrok jól vele, ha megnézik az emberek, de màsok akik szeretik az ilyen dolgokat, lehet hogy érdekli pl egy Barney hasonmàs - ellentétben veled...
további általam fotózott alteregók: dagoba.tumblr.com
Ikegami
Nekem a Lily-s dolog is tetszett, szerintem korrekt volt ez a megoldás.
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Lily terhessége eléggé levágós volt egybõl.
Marshall interjúja volt a best
Mintha javult volna az évad az elõzõhöz képest.Remélem megmarad ez a tendencia a következõre is.
akkor minimum 2évad, és lezárják az egészet!
(gondolom a következõ évadban lezárják marshall + lily részét, gyerek, munka, család harmóniája, akkor barney + robin összejön) az utcsó évadban meg ted az anyával
vagy igen vagy nem 😄, amúgy én is inkább rá tippelnék
a másik h ugye eddig is tudtuk h Ted egy esküvõn lesz tanú és lehetett sejteni h Barney az
már csak az a kérdés h ki lesz a mennyasszony, mert Robin arckifejezésébõl nem mernék rá fogadni Nora lesz az
Én egyébként nem érzem így, kevesebb a kiemelkedõ rész az tuti, de ez már nem új jelenség, és én ennek ellenére szeretem továbbra is a sorozatot. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )