4281

• hungary27
    :DD
  • tigeroo
  • Jim Morrison
    wikipédiát nem nézek ha filmről(+sorozatról) van szó. Gondoltam hogy 24rész mint az előző pár évad, de ha 12t ír akkor én elhiszem. Nekem mindegy, lehet nem is lenne baj.
  • [HUN]FaTaL
    Seriesguide a thetvdb-t használja és nem tölt le mindent.

A jövő évi sorozatok közül konkrétan egyedül a californicationt látom, a többit még nem mutatja. Majd frissítik. :)
  • [HUN]FaTaL
    Dehogy utolsó, csak téli szünet.

Ne imdbről tájékozódj, mert valószínű még nem frissítették. :) 24 részes lesz az évad és májusban lesz vége.
  • Neoncsoves
    wikipediara az van kiírva hogy ez az évad 2012 májusában fejeződik be. akkor mivan ? :)
  • Jim Morrison
    imdb n 11 rész van(ezt most néztem, meglepett), pedig ott minden rész fent szokott lenni egy évadhoz, csak max nincs ott a cím, dátum, stb. Meg telefonom a Series Guide is csak 12 részt ír. Ha erre alapozok akkor nem vagyok hülye :) Tudom hogy minden évad eddig ~20 részből állt, én is csodálkoztam, de ha ezt mondja nekem a progi akkor ezt mondja :)
  • Neoncsoves
    te hülye vagy. 7. évadra 24 rész van berendelve... wikipedian ez van írva
  • Jim Morrison
    Évad utolsó.
  • Neoncsoves
    ja és jövőhéten nem lesz rész, gondolom hálaadás miatt vagy tökömtudja mi miatt, december 5én lesz csak következő rész. utána egy téli szünet és még nincs kiírva hogy mikor lesz téliszünet után először adás...
  • Neoncsoves
    gondolom lesz téliszünet
  • [HUN]FaTaL
    Mármint mihez képest utolsó?
  • lemongrass
    szívemből szóltál! ekkora f*s rész még nem volt idén! a Ted-Barney dolog igencsak szánalmasra sikeredett... kb, mint mikor a BK-ban Magdi anyus visszatért...
  • Jim Morrison
    baszki spoilert miért nem spoilerbe írtok?

am jól látom, hogy jövőhéten lesz az utolsó rész?
  • tigeroo
    Na igen ha meg barneytol terhes Robin akkor ugylatszik nem hasznaltak kotont, Barneynak mar reg ossze kellett volna szednie 1 raklap nemibetegseget...
    a masik kerdes hogy meddig huzzak majd el ezt a szalat (robin mikor dobja a baratjat, abba a tudatba tartja hogy o az apa , meg tenyleg mennyire megy at szappanoperaba az egesz...
  • hugopareiros
    igen, James...én a férjéről/feleségéről beszélek

A nem tudom hanyadik évadban egy fehér csávóval házasodik össze.
    Most pedig egy néger volt vele.
  • precision
    Barney bátyja a "néger csóka" :)
  • hugopareiros
    nah ami viszont felbaszarintott...
    Barney bátyuskája a fehér faszihoz ment férjül/feleségül (nemtudom hogy melyik:D). Most pedig egy néger csóka volt élete párja.

• precision
    te állat... :DD
  • NSC
    nyilván a végéhez közeledik a történet. mindenki lebabázik, megtalálja a párját. Barney és Robin összejönnek, de közben "Kumar" a gyerek apja. :D Kiderül, hogy Ted meleg, összejön Barney bátyjával és a már meglévő kislány mellé örökbe fogadnak egy fiút is :D
  • Bullitt
    Túlságosan átment drámába, amikor elvileg egy komédia kéne, hogy legyen. Nyilván lehet benne dráma, de ez így már túl sok.
  • precision
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem is erőltetett volt ez az összement a lakás téma, meg a Robin féle leverem a lámpákat dolog is... a Ted & Barney féle fogadjunk örökbe egy gyereket is erőltetett volt szintén
    a rész végén lévő csattanóra pedig inkább no comment :) Robin egy gyökér :)
  • [HUN]FaTaL
  • ressy14
    Mire kitalálják megint elmegy vele egy évad :D
  • hugopareiros
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Akkor lepődnék csak meg, ha Marshalltól lenne terhes.

• tigeroo
    spoiler:

na már csak az a kérdés hogy kitől terhes :D
    (barney úgyis)
  • hugopareiros
    szerintem se volt nagy durranás
    a vége se volt az a nagy ledöbbenős tátott szájjal ülős epic jelenet

ezt jobban is összehozhatták volna
  • Marci0115
    szerintem meg pont eröltetett szar volt most, de izlések és pofonok:)
  • Golyo69
    jaja nagy rész volt....nem is tudom mikor volt már hasonló :D:D

a vége jaja érdekes: D

csak így tovább :D
  • hugopareiros
    netről szerzem be
  • hungary27
    Ti hol nézitek?
  • paly90
    na ez egész jó rész volt:)
    a vége meg ütött..:D
  • Jim Morrison
    megnéztem a 10. részt. Videókamerás rész jó volt :D a többi szomorú :(
  • Skypack
    Szerintem a 4 évad óta nem az igazi ott már hiányzott az ami régen megvolt, az első 3. évad marha jó volt, szerintem.
  • bency
    Az nagyon jó lesz trailer alapján,alig várom már :P
  • fixon
    Apropó Alyson Hannigan, jövőre jön ki az AMERICAN PIE REUNION! Az eredeti casttal. Juhéj!
  • tigeroo
    pont barney a legnagyobb nőcsábász és olyan dolog esik meg vele amin minden srác átesik 15-20 éves kora között....sunnyogni kell és akkor nem lesz ehhez hasonló szitu :D
  • Neoncsoves
    de több volt a poén mint most... most ilyen csöpögős szar, kell bele, vagyis belefér, de ne ez legyen már a főszál...
  • Malakai
    Annó pont azzal tűnt ki az első évad a többi szitkom közül, hogy ez inkább szitkom formába ültetett romantikus vígjáték.
  • Neoncsoves
    ez mióta lett romantikus sorozat? úgy tudtam hogy ez elsőként vígjáték és csak másodsorban romantikus sorozat... úgy tűnik ez megváltozott -.-