4281
-
#3001 azért dugnám -
#3000 ezért utálom, ha nincs a csajokon cipő, hogy néznek már ki a lábujjai robinnak:D -
#2999 2 újabb évad HIMYM
-
Neoncsoves #2998 óóóóó édes faszom nemár :S -
#2997 Kicsit tovább kell várnod mert a következő rész márc. 21.-én jön csak. (Legendaddy néven) -
Neoncsoves #2996 jó rész, de megint alig bírom majd kivárni a jövőhetet :D -
paly90 #2995 nagyon jó rész:)
vége nem tetszett, de ez van -
#2994 meg ha igen akkor sokan azon fintorognának...
sztem átlagos rész volt, bár szerintem is happy ending kellett volna :) -
#2993 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barney félelme a készítők félelme, nem merik kapcsolatba pakolni a karaktert. -
#2992 hatalmas rész volt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a vége meg nagy szemétség volt. egyszerűen EPIC lett volna, ha Barney tényleg bemegy. szerintem kihagytak egy nagy ziccert -
Cat 02 #2991 Az a hang vazze :D -
#2990 vajon ez lesz az utsó évad vagy elhúzzák még?:D -
#2989 hát ugyanúgy mesélő szóval nagy dolog nem történik :P -
paly90 #2988 nem volt a legjobb rész az biztos de azért nézhető volt
az a baj h már szinte csak Barney viszi a sorit...Marshall meg már kezd idegesíteni, mint ahogy Ted is -
#2987 nah kivi leszek még kb 6 rész alatt hogy hozzák össze tedet egy uj nővel -
#2986 spoiler már vazz :D -
#2985 megint langyos rész volt
de legalább láttuk a 10évvel idősebb tedet :-D -
#2984 a legjobb poén az évadban ->
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1156120082&no=2951
-
Neoncsoves #2983 ennyire epic cucc mikor lesz megint a sorozatban?:D
-
paly90 #2982 ha csak az első 5 évadot nézte, akkor mondhatod neki h ki az a Zoe:D.d -
Neoncsoves #2981 télleg ennek a 6. évadnak is nem sokára vége van :( -
#2980 kis gonosz :D -
#2979 ted összejön zoéval -
tkati88 #2978 Nem tudja valaki, hogy mikor jön a hatodik évad (mármint szinkronosan a c.c-on)? A comedy central le fogja szinkronizálni? Már rongyosra néztem az első 5 évadot. Nekem is feltűnt már, hogy Robin kicsit lengébb ruhákban jár a kelleténél :) Ennek ellenére én nagyon élvezem a sorozatot, és várom a következő évadot.
Aki esetleg angolul már megnézte a 6. évadot..az mesélhetne kicsit, hogy milyen érdekességek fognak történni...persze a legjobb poénokat ne lőjétek le !!!:) :) :) -
#2977 Cobie Smulders is nemsokkal Alyson Hannigan után lett terhes.
Csak egy pár rész különbség volt amikor már őt is takargatni kellett... :) -
Lantee #2976 Lilly terhesen tolta vegig a negyedik (vagy otodik) evadot, feltunoen keveset is szerepelt, es neha igencsak kilogott a lolab (vagyis a nagy has) barhogy is probaltak takargatni. Neki a mellei TALAN a terhesseg/szoptatas miatt nottek meg. NADE...Robinnal talan bejatszott egy kis szilikon? Nem tudom eldonteni... -
#2975 -
#2974 első 3at évadot néztem azzal...
@2973 Robin azért más kategória... -
Neoncsoves #2973 én meg rá szinte csak nőként tudok nézni :D
egy ideje megnőttek a mellei () meg amúgy bejön ahogy van :) de Robin is ugyanez :D bár mostanában tényleg elég idegesítő szöveget és szerepet kap sajnos -
#2972 Lily nálam a no1 csaj.Vörös,helyes,dögös. -
#2971 szinkronnal nézed? -
#2970 régen is utáltam! magát a csajt!
1. alapból nem tudok rá úgy nézni, mint 1 NŐRE!
2. az a karakter, ami neki van /hát változott az évek során... de csakis negatív irányba!/
ööö... hirtelen ennyi!
nekem ő a nyomoronc zenetáboros izé marad.... -
Neoncsoves #2969 I'm too old for this... stuff. he, he said stuff :D -
paly90 #2968 én emlékszem
nagy volt:D -
Neoncsoves #2967 na miért? :) -
#2966 rájöttem, hogy utálom lily-t! -
Neoncsoves #2965 ki emlékszik még erre? :D
-
paly90 #2964 ismételten egy jó rész:)
rég volt már amikor 2 egymást követő rész igazán tetszett de most megtörtént:)
igen a predatoros rész nagy volt:D -
#2963 ez a predátoros rész nagyon ütött:D -