How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
sose nézted eddig?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Csirkemell nélkül nincs élet!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
a vége meg... tipikus Barney 😄
vége nagyon ütött😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Milyen telhetetlen vagyok mi? 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\o/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2010-Sep-27 How I Met Your Mother 06x02 Cleaning House
2010-Oct-04 How I Met Your Mother 06x03 Unfinished
2010-Oct-11 How I Met Your Mother 06x04 Subway Wars
2010-Oct-18 How I Met Your Mother 06x05 Love is a Deal
2010-Nov-08 How I Met Your Mother 06x06 Glitter
[merlinw.org]

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Vagy így legyen, vagy derüljön ki a nõ személye, a kettõ együtt nem megy nekik.
Zene nélkül mit érek én?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...