Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudna valaki segiteni nekem valami jo kis csalás kéne cheats tranier hacker vagy valami ???????? aki tudna vegyen fel emesenre [email protected]
próbáld ki a perfect worldöt hátha bejön, van topikja is

Wowhoz képest ez 1 bughalmaz, igaz azzal sosem játszottam. Nálam ilyeneket csinál, hogy a gép naponta minimum kétszer lefagy Cabal közben(ez annak tudható be, hogy kicsit régi és agyonhasznált XD), és Cabal újraindításakor újraindítja a kurva gépet is. Ezen csak a Check Files gomb segít és ha újra felpatchelem az egészet -.-
Általános probléma hogy belépésnél vmikor nem léptet fel rendesen, vagyis nem mutatja a friend listet, guildot, nem tudsz whisperelni. Vagy nekem még azt is játsza néha, hogy rosszul tölt be 1-2 textúrát, vagy a combó romlik el stb stb. Így hirtelen más nem jut eszembe.

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

akkor nem hasonlít az általam megszokott wow ra 😄 azt abbahagytam kb 2 hónapja, ki akarok má próbálni vmi mást mmorpg t 😊

nah meg persze ott vannak a közös "map"-ok 100+on ahol legyilkolhatnak a mobok közt is

hát duelek azok vannak a saját nemzeten belülis... de igazi pvp úgy lvl 95 tõl lehetséges mert akkor jön be az úgynevezett Tierra Gloriblabla XD ez abból áll hogy a 2 nemzet összecsap (Procyon-Capella) és itt is van olyan cucc amit megkell semmisiteni... átvinni ide oda meg gyilkolászni egymást

amúgy van benne kb pvp mint a wowban?

azt olvastam hogy cuccokat, ingame pénzt lehet venni jópénzért

Doomista
ingyenes,de lehet fizetni érte,hogy élvezhetöbb legyen,jobb legyen a fejlödés,stb,csak egykis lové kell és bankártya 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ezmost mien gém? ingyenes vagy fizetni kell érte?

Doomista
nem botolok,csak eszembejutott 😄 fejlödésre még mindig nem vágom hogy lenne jo...pl 125 lv. mapnál ugyemár 2 nemzet harcol sokszor a fejlödsö helyekért,ha erös a karid akkor tuc ott egyedül farmolni,+ még jön az ellenséges nemzet,ami leöl,szal ennyit a botrol ott 😊 egy idejig jo csak..vagy nincs igazam ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Super Saiyan
xD lopsz, botolsz, mi lesz még? XD

>:C

Doomista
botrol még annyit hogy szrtm itt a skillezésre krv jo...

Majd késõbbi rankokkal fog bõvülni a slotok száma.

LeonSilver
Srácok.Van ez az Upgrade izé amiben 2 slot van.Itt lehet több slot és ha igen hogyan?Mert a magic "már" Regular, kaptam is slotokat de ott nem és jólenne némi buffot megvenni.
THX

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

jojo igazad van 😊Én is utéálom ott is öket de ott nincs mit veszteni max cod 4 dben !4de akkor is huzzanak a gecibe akik ezt csináljákmár bocs a csunya kifejezéséert
GamerAdams007
Így is van ott elég csíter meg cod 4-be is, ne küldj oda mégtöbbet, thx...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ChuckyHUN
Most mi a f*sz van, miért szûnt meg az Amphilion?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

hyy!Hát nem tom Én ugy voki vele hogy tölem már loptak 2 szer ...De személyesen ha taliznék az illetõvel tuti ugy basznám szájba hogy leszopná magát....Am ennyit a lopásrol Van pár gyökér aki nem tud Normálisan játszani menjen aztán nyomja Cod2 öt chattel .... Ha már máshogy nem birja a sok kis noooob..
sztem tök király dolog a lopás.. lessz belõle sok jó cuccod, meg pénzed és vidám dolog 😄 szégyen a lopás de hasznos...

és csak annak rontja el a játékát akitöl ellopták

ÉLJEN A LOPÁÁÁÁS!!!!
hmm meek haverhoz lopok egy ZSÁK krumplit... mondjuk mint a ti fejetek <#mf1><#mf2><#beka3><#zavart1><#eplus2>

Doomista
nincs rá lovém ! xD

.....

ez azt jelenti hogy vett mégegy rename cardot te buta<#vigyor2><#mf2>

Unknow
Na és Te elhiszed? XD Úgyse hagyja abba, ez az élete 😄
Unknow
14 körüli vagy igaz? 😄 Apró logikai összefüggések és egyéb dolgok értelmezése = failed. Te mint ember = failed.
JP Forever
xD Végreeee egy nyomorék noobbal kevesebb...

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
jolvan,meglett a nevem,de már nem jáccom :\ abbahagytam !

Pff és még be is ismeri szánalmas vagy.

Amúgy cabal fórumon:

"Kabutoka repült is egybõl a guildünkbõl, ahogy megudtuk h mi történt.

Már vett is egy rename card-ot, most a neve: forlearn

Ha látjátok vhol és guildben van, szóljatok."

Doomista
mondtam én hogy loptam ?😄 talán nem kellet volna odaadni.

ChuckyHUN
Minek lopni? kezdjük itt.
Azt írod ez csak egy játék. Hát akkor mi a lóf*szért kell elrontani más élményét??? Dolgozz magadnak!!!
Én még csak 57es vagyok de nem loptam... Úgy érzem nem is fogok, mert nincs rá szükségem. Ha lenne se lopnék inkább farmolnék... erre most mit mondjak??? SzánalmaS?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Doomista
azért vettem le kedves n00b hattoriman,mert már nincs olyan nick hogy kabutoka,igy nincs értelme mit kiirni.

és mindenki lrszja ki mit lop kitöl,ha nem is ismeri,nahmeg ugy beszélsz mintha most lopna az ember egy ferrarit...ez egy virtuális játék,nincs becsült igazi pénzértéke ha valamit lopsz,HA a valoságban lopnál,nah az lenne a gáz,nahmeg a valoságot ne keverjük a virtuális játékkal,ez cabal topik,ne gyere a életben lévö rendörségi gondolokkal thx.

Eskü fizetnék valakinek 10 ezret, hogy lépjen be Kabutokához és adja el az összes cuccát, a pénzét stb. csak kíváncsiságból, hogy mit szólna utána.

Unknow
Ilyen erõvel semmihez semmi köze az embernek ami nem közvetlenül vele történik. A rendõrségnek se lenne semmi köze a lopáshoz , mert nem õket lopják meg, és így tovább. Hülye gondolat meneted van ám 😄

Emberünk elszégyelte magát,hogy levette a nevét a signojából? Na ez mostmár így konkrétan szánalmas 😄
Super Saiyan
de érdekes hogy lopott vagy nem... és ha igen akkor mivan? nem mint ha sok köz(ünk)ötök lenne hozzá... amugy lv 43as FA novice skillekekkel hol tud jól skillezni?

>:C

Doomista
kül meg az én blue boardomat elloptad !!!
meg még a tbabal 40 k honouromat is ellopták !!! most akkor énis hirsztelni fogom mindenhol hogy ki mikor hol mit lopott el,mert olyan izé leszek,hogy tudnia kell mindenkinek !

Doomista
survivor ?

valaki olyan szegény hogy lopnia kell az életben maradáshoz 😄 ez egy túlélési ösztön 😄

Doomista
milyen doomista ? cabalban nincs is semmilyen doomista nick 😄

Unknow
Azért az ilyen embereket mint Doomista megnéznék irl XD Akinek annyira fontos egy játék,hogy más szórakozását elcsessze, és még büszke is arra,hogy lop kb azt mutatja,hogy irl egy lúzer és így éli ki magát. Hm...WoW után azt hittem legalább a Cabal onlinban nincsenek ilyen kisebbségi komplexussal rendelkezõ nyomik, erre tadam. Ráadásul honfitársat... Omg ^^
JP Forever
Na doomista és akkor te oltogatsz emgem te nyomorék, hogy low vagyok te --.-.-.-.-!!!!! Gondolkodjál már te lopós sz... Ennyi vagy xD

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Hamisítás?😄
Énis itt olvastam, nem kitalálta.

Cabal Online hivatalos fórum

Doomista
most mivan ? hamisitásban jo vagy

Hivatalos fórumról magyar szekcióban:

Kabutokat idézve "150+ vagyok és még nincs semmi jó cuccom ezért loptam el a dolgokat"

Ht tényleg nem nagy szám a lvl 150, ha közben lopod a red bike ot meg a +5-s blue bike ot és 50kk-t
szánalmas

nah lenne ismét pár kérdésem 😊
mire jó a formula card?
és a DT skeleton card ugyan az mint a map part? vagy mi a különbség? és hogy tudom aktiválni? mert már megvan a megfelelõ szint
Valószínû igény volt rá, ha elkészült.
3 napja tesztelem, eddig semmi ban 😉

Be legit!

Doomista
kösz,és ennek a botnak hála pár nap mulva ban 😊
kül nem értem cabalban miért érdemes botozni,ahol én tudok fejlödni oda bot szoba sem jöhet,mert a másik nemzet leirt ha meglát 😊

ChuckyHUN
WTB EoF+4 Mercury szerõn cserélném +3 ra vagy fizetnék érte.

ChuckyHUN
Megcsináltuk LVL chaos arenát lol miket dobott FAELO😄

Doomista
😊)