Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Általános probléma hogy belépésnél vmikor nem léptet fel rendesen, vagyis nem mutatja a friend listet, guildot, nem tudsz whisperelni. Vagy nekem még azt is játsza néha, hogy rosszul tölt be 1-2 textúrát, vagy a combó romlik el stb stb. Így hirtelen más nem jut eszembe.
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
THX
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
és csak annak rontja el a játékát akitöl ellopták
ÉLJEN A LOPÁÁÁÁS!!!!
hmm meek haverhoz lopok egy ZSÁK krumplit... mondjuk mint a ti fejetek <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#beka3>#beka3><#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2>
ez azt jelenti hogy vett mégegy rename cardot te buta<#vigyor2>#vigyor2><#mf2>#mf2>
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Amúgy cabal fórumon:
"Kabutoka repült is egybõl a guildünkbõl, ahogy megudtuk h mi történt.
Már vett is egy rename card-ot, most a neve: forlearn
Ha látjátok vhol és guildben van, szóljatok."
Azt írod ez csak egy játék. Hát akkor mi a lóf*szért kell elrontani más élményét??? Dolgozz magadnak!!!
Én még csak 57es vagyok de nem loptam... Úgy érzem nem is fogok, mert nincs rá szükségem. Ha lenne se lopnék inkább farmolnék... erre most mit mondjak??? SzánalmaS?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
és mindenki lrszja ki mit lop kitöl,ha nem is ismeri,nahmeg ugy beszélsz mintha most lopna az ember egy ferrarit...ez egy virtuális játék,nincs becsült igazi pénzértéke ha valamit lopsz,HA a valoságban lopnál,nah az lenne a gáz,nahmeg a valoságot ne keverjük a virtuális játékkal,ez cabal topik,ne gyere a életben lévö rendörségi gondolokkal thx.
Emberünk elszégyelte magát,hogy levette a nevét a signojából? Na ez mostmár így konkrétan szánalmas 😄
>:C
meg még a tbabal 40 k honouromat is ellopták !!! most akkor énis hirsztelni fogom mindenhol hogy ki mikor hol mit lopott el,mert olyan izé leszek,hogy tudnia kell mindenkinek !
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Kabutokat idézve "150+ vagyok és még nincs semmi jó cuccom ezért loptam el a dolgokat"
szánalmas
mire jó a formula card?
és a DT skeleton card ugyan az mint a map part? vagy mi a különbség? és hogy tudom aktiválni? mert már megvan a megfelelõ szint
3 napja tesztelem, eddig semmi ban 😉
Be legit!
kül nem értem cabalban miért érdemes botozni,ahol én tudok fejlödni oda bot szoba sem jöhet,mert a másik nemzet leirt ha meglát 😊