Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1, Csatlakozom az elõttem szólóhoz: Semmi extra...
2, A bábukat csap fizetés ellenében hazsnálhatod (Prémium csomi és bandája)és a skill 30%-ig..
3, Erõsen szintfüggõ, de valóban esik vagy veszed! Megjegyzem, hogy minél magasabb szintû vagy annál jobb droppok vannak, tehát lvl. 5-nél nem fog köpeny esni...
1. Sztem csak annyit, hogy újabb szerver, azon van most a nagyobb nyüzgés, nincs jelentõsége...
2. A skilled fejlõdik tõle, úgy, hogy közbe maga a karaktered nem. Így a szintedhez képest erõsödsz, könyebben szétkapod a mobokat.
3. Mobokból esik elég kis eséllyel, vagy veszel vmeik playertõl.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Lenne pár kérdésem, remélem tudtok rá válaszolni! 😊
1. Mit jelent a Jupiter szerver melett a HOT felirat? Mit takar?
2. Mi értelme a próbabábukat ütni a városok szélén?
3. Honnan szerzek köpenyt?
Válaszokat elõre is kösz!<#worship>#worship>
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Essen ki a szemem már körbejártam az egész területet és mindenhol voltam csak a temetõnél nem!<#falbav>#falbav>
De megtaláltam... THX!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
sajnos itt valami extrémebb dolog a baj :S
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Nem tudjátok véletlen, hogy van van valami trükk, hogyan lehet a sword és magic skilleket csorsan fejleszteni?? Mert normális dolog, hogy level 34-en csak Apprentice 14/32???<#integet2>#integet2><#fejvakaras>#fejvakaras>
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
Üdv:Kisluc
>:C
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.