7396
Cabal Online
  • Razuel
    Jó, be van fejezve..

(ui: nem mintha én kezdtem volna ^^)
  • SHADOWEYES7
    Bezárom a topikot ha nem fejezitek be!
    Vagy mindenkit kivágok.
  • Doomista
    bameg még megy a vita ?
  • Razuel
    Te nem veszed észre, hogy marhaságokat írsz, csak ezekkel a "nagy" beszólásokkal próbálod magad fényezni..
    Azt mondtad, hogy a haverjaim is kis csicskák.. úgyis megversz minket egyedül is.. (pff) Másrészt én nem bújok haverok mögé, de én egyedül nem megyek el semmilyen ilyen "találkára", mert úgyse jönnétek el így legalább nem fölöslegesen megyek el.. amúgy jöhettek ahányan csak akartok, úgyis csak szánalmas kis csirák vagytok akiknek neten jár a pofája

ui: "l2 serverek kozott van olyan amit az ncsoft tamogat es ok adnak hozza programot ezert nem l2j hanem off es altalaban levan maradva az eredetihez kepest" nemtom te mit tudsz kihozni ebből, de én csak azt amit már leírtam.. :P
  • Zarachi
    olvasd kicsit jobban at meg mindig nemrted a szoveget amugy meg en nem is mondtam hogy megyek mert most azert hogy beverjem a kepedet nemfogok 120km-t utazni foleg hogy meg egyedulse mernel odalni hanem haverok moge bujsz
    es ha megnezed amit irtam ott mas mint amit te ide leirsz legabb tudnad mit irsz :D
  • kakimakika
    olyan jól elröhögsz magadban,biztos nagyon nagy poénokat szórtál h ennyit röhögsz a hülyeségeide.amúgy a bikeot úgy lehet plusszolni,hogy van ilyen vibrátor a gameban,azt rátolod a 380ra,feldugod a seggedbe és randomra adja a plusszt,de vigyázz,ha kihuzod a seggedből betörik a moci és csak mati lesz belőle,amiből utánna gyárthatsz hajasbabákat
  • Slipknot14
    nah jóvan itt belehetne fejezni már télleg... szánalom hogy itt kell ezt csinálni. CABAL online forum erre a játékról 1 szó nem esik...
  • Razuel
    Egyébként, hogy legyen cabalról is szó: A bike-ot úgy lehet upgradelni mint a többi cuccot, vagy ahány kitet rárakok mindíg egyel nagyobb lesz?
  • Razuel
    Én csinálok primitív húzásokat? :D:D:DD
    Egyébként meg aionos fórumba azon ment a vita, hogy szerinted a NCsoft adja oda INGYEN az ilyen tört server fejlesztő emberkéknek a cuccos.. ezt komolyan gondolod? pff
    Régen is ennyi volt megadva az adatokból és most is.. én nem emléxek, hogy ide be lett-e rakva rólam kép, de biztos..

ui: most értem haza ucsó busszal.. TI ugattok nekem kis szardarabok? Legalább 2en írták, hogy jönnek engem megverni mégse volt ott senki.. ennyit rólatok szar kis "nethuszárok"

Zari megint hoztad a formád a nevetséged szardarab barátoddal együtt ;)
  • Yakamy
    azé magáról a játékról szoktatok beszélni? sztem kéne nyitni egy Razuel topicot és ezeket ott kitárgyalni...
  • kakimakika
    ne legyen má lezárva zacsi,olyan fasza hazaérve a melóból megnyitom sg cabal,és már röhögök is addig míg van ilyen ember mint razuel vagy ki a lócsöcs tehénbimbó,addig ki kell használni ezt mert ekkora nyomival ritkán akad össze az ember,kicsit kellene még húzni...
  • Zarachi
    egyre szarabb probalkozasaid vannak es mar eszembe jutott miert rejtetted el az adatokat magadrol :D
    amikor legutoljara felraktak azt az emlitett kepett 2 hetig rohogtek itt rajtad ;)
    amugy meg ha megertened hogy mirol szolt a vita akkor kene csak probalkoznod mert ez nagyon szar volt :)
    de most jut eszembe hogy mi mar regen is vitaztunk akkor is mindenki szanalmasnak talalt teges es most is :D eppen azt fejtegetted anno hogy b2f-t nemlehet vegig vinni illetve hogy FT-t (amit altalaban teamplere mondanak) azt frozen towere gondoltad regen is es most is csak egy kis forumos iq harcos vagy :D
    reszemrol lezarom ezt az egeszet mivel te csak primitiv huzasokat csinalsz :)
  • Gando
    jóféle

• Razuel
    Én vagyok az idióta? Te tényleg nem vágod, hogy vagy 3an röhögnek rajtad? Mert ha nem akkor még annál is h***ébb vagy mint aminek kinézel..

ui: Gyerekek RW3-at dobott :D:D

• Zarachi
    istenem te tenyleg egy idiota vagy nagy osztas egy emberel vitatkozunk aztan meg +1 elmondja a velemenyet aztan vege mert csak tovabb menne a vita de te majdnem tudsz szamolni :D

Starweb nemtom nekem is rezerem van igaz nekem cooperhead de nekem se volt ilyen problemam szerintem a winfos szorakozik
  • Slipknot14
    hmm, nekem semmi gond nincs a Razer Deathadder-emmel. meg régivel se volt.
  • starweb88
    Hali

Azutan szeretnék itt kérdezni, hogy nektek vagy vkinek nem hülyül meg az egere a cabaltól? elinditom a cabalt akkor ha kattintok a görgözik emg össze keverednek az egeren a gombok? Razer Diamondback egerem van ha vki tud vmit erről az pls írjon köszi :)
  • LeonSilver
  • Razuel
    Szvsz bannt kapott :)
  • Slipknot14
    amúgy ja, unalmamba ezt olvastgatom:D Zarache neve mögött a Rest in peace jel micsoda? o.O
  • sanyiiiii
    Annyira FUN ez a topic:D Esküszöm jobbak vagytok mint a kabaré xD
  • Razuel
    Milyen képemet fogjam be?!? :P
    De gyere.. szombaton várlak az arany gólba 7-8 körül ;)
  • JP Forever
    FOGD MÁR BE A KÉPEDET!! BAZZ LEMEGYEK DEBRECENBE ÚGY NYAKONVERLEK, HOGY LE... MAGAD...-.- Kussoljál.
  • Razuel
    Bocsi ezt még muszáj beírnom, de tényleg ez az ucsó..
    Zari látom aionos fórumba is osztanak téged rendesen.. lehet, hogy mégis csak veled van a gond? Sztem téged még ígyis többen utálnak.. ;)
    Gondolkozz el ezen.. jóccakát
  • JP Forever
    xDDDDDDDDD KOCSMA SZTÁRJA XDDD
  • kakimakika
    na látod razul te kocsmába jársz,nincs is több kérdésem...:) szerintem ebbe a forumba cabal ügyben ne is írjon senki,mert razuel a kocsma sztárja fog csak válaszolni,ha még nem okádta le a billentyüzetet:D nah egy jó pofa sört?:) krampusz kell segítség vagy egyedül is eltudod törni a csörgöjét?:)
  • Razuel
    Akkor azon tényleg rajta voltam egyébként meg "nyomorék csicska"?
    Hát nem tudom de szerintem nem vagyok akkora nyomorék mint ezek itt a kocka fejükkel ;)
  • SouD
    pedig te is rajtavoltál a képen, a kép alat meg olyasmi vot hogy találd ki melyik vagyok én... de mind nyomorék csicska volt úgyhogy ne gyere azzal hogy nem tudom melyik voltál-....
  • Razuel
    ui:
    SouD: Fogalmam sincs, hogy te ki vagy még életembe nem láttalak itt az meg, hogy te képet raktál be rólam az kizárt, mert kevés vagy te ahhoz, hogy megtalálj engem ;)
  • Razuel
    Na jó nekem ez az ucsó off hsz-em itt.. befejeztem, mert bármit is írok úgyis valamlyik fogyatékkal élő kis csira akit vernek otthon és mást még nem látott a szoba falán kívül úgyis beszól valami építő jellegűt..
    Zari te egy nevetséges ember vagy.. te komolyan azt hiszed, hogy te olyan nagyon leoltottál engem vagy mi? Olvass már vissza te egy szánalmas senki vagy akinek ráadásul olyan a feje mint egy fasz csak nincs a tetején szökőkút.. Csak ezzel tudsz jönni, hogy "anyuci eltilt a géptől".. 1 évvel idősebb vagy nemtom lehet nálatok ilyen nevelési módszert alkalmaznak még így 20 évesen is de ez nem mindenhol így van.. egy szánalmas ember vagy aki itt éli ki a vágyait, mert itt "névtelenül" beszólogathat mindenkinek és ez milyen menő már.. nemtom téged vertek otthon vagy mi? De ha gondolod te is gyere el szombaton: Pesti utca tesco mellet Aranygól söröző.. gyere megnézzük, hogy ott is ekkora lesz-e a pofád mint itt..

De a többi kis csira is jöhet, bár nem hiszem, hogy anyuci elenged titeket ilyen helyekre, hogy kocsma.. ugyan minek az ott a szoba fala.. nah mind1
    Ennyi volt én többet nem flame-elek
  • JP Forever
    Há hogyne mindjárt neki is állok. xD
  • SouD
    most már nem tudom hogy akadtam rá, de nézd át a topikot tavaly novembertől márciusig, akkor biztos megtalálod :D
  • JP Forever
    AGAIN PLEASE!!
  • SouD
    én tudok képet erről a csíra razuelről. egyszer már beraktam
  • JP Forever
    Akkor oké:-)
  • Krezga
    Köszi a válaszokat^^
    Tudtál:)
  • Zarache
    haat az a lenyeg hogy a csikon van egy bejelolt terulet es azon alisd meg mindig es minel nagyobb combot akarsz annal kisebb lesz az a teulet ahol megkell nyomni
  • JP Forever
    1. Combo:
    Amikor benyomod, akkor kijön egy skála ugyebár. Az utolsó két négyzetben kell elsütni a skillt.
    Ha pont a két négyzet közt a csíkot találod el, Excellent, ami azt jelenti, hogy nagyoob esély a criticalra, több skill exp, ha jól tudom..

2. Chaos Lamp:
    Néha találhatsz benne sokszor többet érő itemet, mint maga a lámpa.
    De eladhatod NPC-nél 250ért, vagy personalba kb. 300ért..
    Én tegnap nyitottam, és egy ruina station card volt benne, ami többet és mint 250.:)

Remélem tudtam segíteni.
  • Doomista
    szigyejjitek el mágátokat ti flémes offos bándá !
  • Krezga
    Lenne egy nagyon hülye kérdésem(tök kezdő vagyok...):
    A combot hogyan is kell pontosan használni, mert valahogy nem jövök rá:D

Jah, és az a chaos lámpa sokat ér? Mert találtam egyet, felnyitottam, és 50 nagy life potit találtam, nemtom, hogy eladni, vagy felnyitni érdemes-e, vagy hogy mekkora értékű cuccos lehet benne?