Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hip hip hurá

Van isten!!!!!! addig törölgettem a gameguard mappát amíg jót töltött le xD
hát remélem akkor hogy az a hiba :S kössz a swegítséget. semmi kedven otthagyni egy 72es comp 102/189es WI-ot :S
szal akkor

sztem töltsed le újra a telepítöt mert ezekszerint alapból rosszul telepíti a gépedre

ezt írja ki : An error has occurred while start Game Guard. please reboot your computer or start the game again. if this problem continues to occur, please make an iquiry with the *.erl file inside the Game Guard folder within the Cabal Online folder to the 1 on 1 inquiry center on the official website.
szar ügy már bocs de ha nálad ennyire nem akarja az igazságot akkor menjél nézzél másután

Pls segítsetek valami szart ír ki a gameguardról amikor belépek és nem tok játszani most formáztam a gépet. már töröltem és újra letöltöttem a gameguardot. pls segítsetek :S
éns fs re esküszök😄

Doomista
be kell látnod,hogy a blader a csúcs...csúcsnál is csúcsabb...a legcsúcsabb...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Milyen a bladered?(lvl, skill rankok, honour, stb.) 😊

Doomista
strekyt 2 skillbol levered azzal a bladerrel szrtm

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Jó lesz az talonban, Bladert meg gyorsan felhúzzuk.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Doomista
látom iri kezdtél rég egy bladert,wizardot meg hagyod ? miért kezdtél uj karit,csak nem meguntad ? :o

Ki találta ki ezt a f@szságot, hogy egy accounthoz 1 click and pay rendelhetõ, most várni kell amíg Payment Support válaszol, lehet, hogy egy hónapig, ennyire nemkell nekik a pénz...? 😞

Super Saiyan
az ellenfelednek jobban fog fájni 😄

>:C

K köszi, de 3,7 misimbe fáj 😞

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

panic cry-t vedd meg, mert ha azt rányomod az ellenre(akivel pvpzel), akkor levesz tõle lv1-en 100hpt, meg critical ratet, dmg-t.

Doomista
én végig az mellet voltam hogy nem esik...

Super Saiyan
ja én hoztam fel, hogy mire jó 😄 akkor mondtátok hogy esik belõle board is... aztán mégse esik XD

Doomista
azt mondtuk hogy board nem esik belöle...noob

azt nem mondták hogy nem esik mert igenis esik 😄

Áh az király Akkor már tudom kezdeni hamar a skillezést 😛 kell az a shield explosion😄

GamerAdams007
Én 35-38 között tudtam felvenni vmikor, úgyhogy 45 táján már tuti menni fog. 😄

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Ja és igen ez a upgrade os dolog hogy megy ? van egy high upgrade corom és
van pl egy cuccom az a catalysator az pontosan mit csinál ? az végzi el tuningot ? vagy az dönti el milyen tuning lesz rajta?

OKés kössz és adeptes armour ruhát 45 tájt már feltudok venni nem ? mert az jó lenne😄

JP Forever
Uhh bazz nem azt mondtátok hogy chaos lampból nem esik eos+6?😄XD
Én úgy tudtam nem eisk..

Ahoz képest😄

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

lehet... én se tom... mondjuk én még mindig nem tom tolni XD de van remény ... 😛
GamerAdams007
Fuu nemtom, úgy rémlik van partys változata is de az nemtom hol esik, lehet csak item shopos.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

de szerintem az még nem partys vagy igen??
GamerAdams007
35 a legkisebb dungeon, Bloody Ice-ban van a bejárat és szintén ott esik a hozzá való kártya a Baba Yaga-kból.

asszem 35 de lehet hogy 45tõl
Thx még annyit hogy mikortól tudok mondjuk valakivel egy dungeonba menni? és mondjuk ketten tolni.

Doomista
minden xD

Doomista
attol fugg milyen rankos vagy,mert az ad sok pontot + pontot,de pl redosmiumot 99 lvlnél elöbb nem huzhatod fel...

Valaki megtudná mondani mikor kapom meg kb azt az über király zöld kardot meg a vele járó pajzsot olyan lvl 100 körül már megvan?

Warriornak milyen skillek kellenének G.Masterre? Most vagyok A.Master és naggyából minden skill megvan. Igaz masteren 1 buff skillt nem tanultam meg, mert nem tudom hogy kell-e, meg most kaptam vmi "Panic Cry"-t is, és azt se tudom hogy mi.

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

van még két lehetõség 1.retry, ha rámegyek semmi
2.cancel, ha rámegyek kilép

ha valaki segítene akkor azt megköszönném
ja ok. azt már próbáltam és semmi
hogy mit ajánlassz??
ToCsEk
ezt ajánlom --> #4481

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

egy kis segítséget kérnék. ez fut a bal felsõ sarokban nProtect GameGurd Update Connecting és nem csinál semmit. mi lefet a baj? pls help. elõre is thx
Köszi. Pl.ezt sem tudtam. Már az összes cuccom +skill xp ad.😊)

de ez rajtad múlik... igazábol az a lényeg hogy 100ra meglegyen a comp vagy a trans mivel akkor indulbe a pvp is 😄

Köszi😊)

50 re már nem árthat 😄

Sziasztok!
Nem túl régóta játszom a Cabal-lal. Sokat segít a fórum olvasása a játékban. Legutóbbi inspection után sem tudtam belépni és a problémámra a választ itt találtam meg. Köszönöm. A mostani kérdésemre viszont nem találtam választ (vagy nem olvastam elég hosszan vissza). Level mennyire "illik" elérni az A.Expert szintet? A segítõ választ elõre is köszönöm.

Super Saiyan
ja vettem, de csak titanium cuccra jó? 😞

megvenni mástol? böven 😄

Super Saiyan
150ért megérte?

500k minusz
am bocsi de már más gyorsabb volt sry :S