Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem töltsed le újra a telepítöt mert ezekszerint alapból rosszul telepíti a gépedre
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
>:C
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
van pl egy cuccom az a catalysator az pontosan mit csinál ? az végzi el tuningot ? vagy az dönti el milyen tuning lesz rajta?
Én úgy tudtam nem eisk..
Ahoz képest😄
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
2.cancel, ha rámegyek kilép
ha valaki segítene akkor azt megköszönném
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nem túl régóta játszom a Cabal-lal. Sokat segít a fórum olvasása a játékban. Legutóbbi inspection után sem tudtam belépni és a problémámra a választ itt találtam meg. Köszönöm. A mostani kérdésemre viszont nem találtam választ (vagy nem olvastam elég hosszan vissza). Level mennyire "illik" elérni az A.Expert szintet? A segítõ választ elõre is köszönöm.
am bocsi de már más gyorsabb volt sry :S