Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
Mindjárt CHAOS ARENA!!!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

miért nyúltad le a bikeot?

Doomista
linket

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Megjelent a Cabal EU Bot!
Egyenlõre tesztidõszak van, így ingyenes, a jövõben megvásárolhatjátok a BotsMall Hungary-tõl.
Kellemes idõtöltést!

Be legit!

JP Forever
Mert már csak 19 kell a maxhoz?:D

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Doomista
nem értem miért olyan nagy szám a 150+ ...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Super Saiyan
gz kabutoka^.-

>:C

Doomista
köcc all,de majd nyáron 170 lvlröl nézek rátok :s
nem szoktam,mert nem érdekel xD inkább mék helyette mostanság chaos arena-ba.

JP Forever
Kabutoka szoktál menni tierrára?

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Ja most olvastam 91.. Grat:)

JP Forever
Most mennyi vagy?

Gz Kabu-Toka :) Pitypang beinvitált hozzátok, majd 95-n megyek :)

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

JP Forever
Grat

JP Forever
Bazdd Kabutoka 151?:D xD

JP Forever
1. Merciryn van a legtöbb magyar
2. CH10en is vannak annyian mint 22-õn.

ChuckyHUN
Mercury 14 általában

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Doomista
attol még nem magyar server...nincs magyar server és nem is lesz...mercuryn a ch22 is telivan magyarokkal,mégsem magyar server,csak telivan magyarokkal,ne keverd a farkadat a seggeddel

Jakecovics
van magyar szerver a jupiter ch19 ott magyarok vannak

Csá botosel
Magyar serverek nincsenek.De a a Mars szerveren találod szerintem a legtöbb megyar játékost.Én is a Marson vagyok.Sok a magyar klán (kicsik és nagyok)... :D Szerintem MARS a király :D
Sziasztok, lenne egy kérdésem nekem is, most akarok elkezdeni játtszani, de hol érdemes, hivatalos server van csak?? nincsenek magyar serverek?? thx
Jakecovics
szeavasztok lenne egy kerdesem mi az a game code ???? amikor casht veszeka cabal online.com-on azt keri ha van.....ha van elkuldene valaki [email protected] elore is kossz

Texture Quality*
az lenne a kérdésem hogy nekem miért nincs a Graphic beállításoknál Sreen Ratio és Texture?<#szomoru1>
Shadow42
1x használatos.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

szevasztok egy olyan kérdésem lenne hogy én csináltam egy lv1 es chaos arena key-t és azt kb menyiért lehet ne eladni ja és ha 1 egyszer bemek azzal a key-l a chaos arena-ba akkor ez elfog tünni vagy megmarad -e a menet végére?
Utólag IE-n bejött, de tudom ajánlani ezt a képfeltöltõ oldalt, nekem ddig mindig bejött: Pirateclub

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

ChuckyHUN
Chaos arenaba benyomultunk, hááát:D
Lv50 Blader
Lv58 FB
Lv55 FS
+sok nyomi:D
Én canon-opoknál fingottam, bladerrel elég jól birtam:)

már mindegy, már vágom! :D
a map part és a muster card: Ruina station mire való?
Galéria itt SG-n esetleg?:D

Nincs egy tárhelyem se és nem is lesz szvsz.

Doomista
hát akkor saját tárhelyre...uw,atw,extra,ennyi volt...csak használni kell a fejedet...és élni a rengeteg lehetöséggel...

Kepfeltoltes.hu t meg nem enged belinkelni, szal nemtom hova rakjam fel :/

Super Saiyan
-.- na inkább nem is mondok semmit! Url-re nyomtok 1 entert, frissités és voálá! amugy az van a képen hogy 90 valahány ezer EXPt kapott

Nekem sem jött be -.-

Doomista
ne imageshackra tegyétek azokat a krv képeket,kérlek,ne imageshackra tegyétek azokat a krv képeket.nálam sehogy sem jön be,frissités semi nem segit,képfeltöltés ottvan szvsz azzal nincs gond.

Titan
...háát, minél magasabb szinten vagy, annál több pont kell, hogy szintet tudjál lépni. Ezért minkor a szinted engedi érdemes adeptes cuccokba beinvesztálni, sokat partyzni és nyomni a kombókat!

a szintem befolyásloja a skilljeim fejlõdését vagy nem függ össze?
tehát ha magasabb szinten vagyok gyorsabban fejlõdnek ha ütöm a szürke mobokat?
Titan
Nálam semmi nem látszik a képbõl.. :(

91.9k xp 1 ütésbõl Chaos Arena lvl 5 nél, ez a rekord eddig :)

Chaos Arena xp

Ha összetöröd a cuccost kapsz materialt (alapanyagot) ami kraftoláshoz kell.

Upgradelni úgy kell, hogy upgrade core-ra kattintasz jobb klikkel utána pedig bal-al a cuccra, amit plusszolni akarsz.

1. mindenkinek van ilyen 2 helyet foglaló kis akármi, amibe beltettem egy cuccot és piros kristállyá tört be, valamilyen matarial, az mire jó?

2. upgradelni hogy tudok? mert beteszem a cuccot, az upgrade követ de ott még kér valamit, nah oda mi kõ'?

bocs hogy ennyit kérdezek, de ha már újra cabalozok akkor tisztában akarok lenni ezekkel :)
köszi<#worship>
Super Saiyan
By DarkSite
"Egy rövid leírás a játékban lévõ Jukebox-hoz, azaz "zenegéphez". Jó, ha a játék alatt ezzel hallgatsz zenét, mert így a külsõ zenelejátszódat (wmplayer, winamp stb.) nem kell elindítani, így az nem okoz gondot a Cabal futtatásában.

A játékban a Jukeboxot jobbra lent az ikonsoron lévõ hangszóró ikonnal vagy a J betû megnyomásával lehet lehet elõvarázsolni.

Eleinte csak az eredeti háttérzenéket hallhatod, ezek között nem tudsz válogatni, mindig azt kell hallgatni, amelyik pályán vagy. Ha viszont vannak saját zenéid, viszonylag könnyen beteheted õket ide, és nagyon jó lejátszóként szolgálhat a Jukebox (hiszen játék közben tudod váltogatni a zenéidet).

A játék a zenéket úgynevezett .OGG formátumban tudja lejátszani. Ez olyasmi, mint a közismert .MP3, azonban más tömörítési technológiát használ. Mivel legtöbbeteknek valószínûleg .MP3 formátumú (kiterjesztésû) zenéje van, leírom hogyan lehet õket a Jukebox által lejátszható .OGG formátumúvá változtatni.

Legelõször egy audioszerkesztõ programot kell letöltened, ehhez nagyon ajánlom az Audacity nevû programot (http://audacity.sourceforge.net/download/windows itt pedig a Recommended Download alatti link). Telepítsd fel és kezdheted a konvertálást.
Miután elindult a program, menj a Fájl -> Megnyitás menübe. Keresd meg az .MP3 fájlt amit .OGG-ba szeretnél konvertálni, majd nyisd meg. Egy idõ után a fájl megjelenik a program ablakában.
Semmit ne változtass rajta, miután megnyílt a fájl, mindössze menj a Fájl -> Exportálás Ogg Vorbis-ként... menüjébe. A megnyíló ablakban keresd meg a játék mappáját (alapértelmezésként ez C:\Program Files\Games-Masters.com\CABAL Online (Europe)\ ), ezen belül pedig a Jukebox mappába, ide mentsd .OGG formátumban a zenét.
Ezek után már csak a játékot kell elindítani, ezen belül a Jukeboxot. Ha nem a te zenédet kezdi el játszani, kattints a Jukeboxon belüli BGM ikonra, így átváltasz saját számok lejátszására. A Jukebox gombjainak leírása:

Frissítés (ennek nem igazán van jelentõsége)
A zenelejátszás módja:
BGM - a pálya alapértelmezett háttérzenéjét játssza le
= jel - fájlnév szerint ABC sorrendben játssza le a számokat
≠ jel - véletlenszerû sorrendben játssza le a számokat
1 - a jelenlegi számot ismételi végig
Az ezután következõ 4 gombbal tudsz az elõzõ számra menni, indítani/szüneteltetni a lejátszást, megállítani azt, és a következõ számra menni.
Hangbeállítások
Bezárás

Dungeonokban nem a Jukeboxból jön a zene, hanem az Ambience-hez tartozik (a hangbeállításban az Ambience-szel tudod levenni a hangerõt), itt nem is tudsz más zenét választani. Instant Dungeonokban (LiD, Ruina Station, Frozen Tower stb.) viszont bármit válaszhatsz."

ok, akkor kis mobokat fogok ölni<#alien>
tudja azt valaki hogy lehet e saját zenét betenni cabalba?
én régebben csináltam de lehurrogtak XD

Snexi
Ha lenne banner-e ennek a topicnak ki tudná berakni? (csak igy kiváncsiságból)

GamerAdams007
De, 0 xp-s mobokat ölni ugyanaz, mint dummyt lõni. Azzal a különbséggel, hogy dummynál ráraksz vmit a gombra és elmész afk-ba. Mobok ölésénél meg végig ott kell lenned, hogy fejleszd a skillt, mert tragetot kell váltogatni.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

nem kívánok pénzt költeni egy játékra, megy az anélkül is :)
de ha ölök gyengébbeke amikért 0 xp-t kapok azok nem fejlesztik a skilleket?
Lehet tovább is, mint 30% csak akkor már lassabban fejlõdik.