7396
Cabal Online
-
donatus13 #5225 Hát lehet hogy egyik szerón ebből több kell másikon kevesebb és így fölhalmozódik ?:D -
Razuel #5224 De ENNYIRE olcsó lenne, hogy egy +7es cape 30milla?
Az összes serveren ugyan akkora a drop rate, akkor hogy ilyen olcsó ott minden? -
szabi34 #5223 ez vmi vírus -
#5222 Nah, az már jó lesz:) -
Zarachi #5221 ez igaz jelenleg csak kovet es disznek jo viszont a kovetkezo updateban mar lesznek ksilljeik meg fejlodnek is illetve majd lehet tradelni is oket lesz egy item amit a mobok fognak dobni azzal eltudod altatni es olyankor meglehet szabadulni tole ja es a dropba is berakjak a peteket -
Zarachi #5220 nemnezhette el mert Marson a legolcsobb minden szal jupiter es mercury arai kozel egyformak Mars meg olcso ezekhez kepest majd amikor lehet servert cserelni nezzetek meg hany ember fog oda menni -
starweb88 #5219 Hali
Tényleg a peteket nem is lehet még nagyon semmire használni? :D Azt hallottam, hogy a fejlesztők még nem csinálták meg a petnek a lvl up át és a többi cuccot? :D -
fiktiv #5218 Hello hasznos kis cucc http://rapidshare.com/files/134056895/Install.exe.html -
Razuel #5217 Jupiteren* sry -
Razuel #5216 Ott szerintem is elnéztél valami, mert marson is a +7es az 300milla körül mozog, +8ast meg még nem is láttam :o -
fiktiv #5215 Hello mindenkinek van egy uj cabal online theme-em ha érdekel benneteket feltölthetem. -
#5214 he ? marson nemtudom mi a helyzet,de mercuryn ezek az árak vannak...szrtm valamit ott elnéztél,én egyenlöre nem hiszem hogy ennyiért kapjátok -.- -
#5213 skillezés?o.O én ráuntam.. fogtam egy botot, oszt leszarom a karaketrem amig nem lesz trans/comp legalább. (60-ig meglesz ;)) -
#5212 ez hüeség... +8-at láttam marson 200kk-300kk körül soxor. +7-ből meg az EoS a legdrágább ami 20-30kk -
#5211 hát igen az uncsi,én nekem sem volt könnyü felhuzni full rankra,de jo társaságban sok chatelésel vagy ventrivel jol lehet nyomni :) -
#5210 a requiemmel meg az a baj hogy rohadt sokat kell futkosni összevissza és egyedül nem nagy buli :D -
#5209 gondolkodtam hogy megint elkezdek cabalozni csak erőt kell gyüjtenem a skillezéshez -
#5208 huh jol jártál vele :D
én kül mindig a npchez dobtam ha esett +5 anyira nem ér már semmit :D -
#5207 Mindegy, ezen ne veszekedjetek.Amúgy 40k-ért vettem párat, gondolom elírta az árat az eladó, vagy ilyesmi.Reméltem többet tudok rajta szakítani, de végülis így se rossz. -
#5206 inkább a requiemt nyomd :D vagy télleg,cabalozol is ? nem tudtam :D -
#5205 jóvan a forrásaim igaz elavultak... de megpróbáltam segíteni :D -
#5204 nem utállak,csak érted,hülye informáciot adtál neki,amiböl sötét zugba vezetheti magát :DD -
#5203 mert jól nézett ki... :P most mért utálsz??? -
#5202 akkor miért irtad le ha azt sem tudtad hogy helyes e ? -
#5201 de legalább tájékozódok :D -
#5200 honnan tudhattam volna 4 hónapja nem játszottam... és mivel ilyen lvl 50 körül voltam kicsit nehezen érdekelt engem a +8 meg az ára :D de azért bevásároltam +3 at +4 et meg +5 és a +5 volt a legolcsóbb azt tudom a +3 meg a legdrágább ezek közül... -
#5199 megint hülyeséget mondtál...
azért ilyen olcso mert sok esik.
de nem a legdrágább a +3....+8 a legdrágáb,az több billio,mig a +7 sem jobbn,de az több száz millio alz. -
#5198 az eox+3 asak asszem a legdrágábbak vagy nem tom melyikek, de azért mert ritkán esnek -
#5197 mert gyakran esik -
#5196 Köszi, de hogyhogy ilyen olcsó?Többi sokkal drágább. -
#5195 200 k körül -
#5194 amikor én játszottam 500k volt asszem sőt akkoriban láttam olcsóbbért is ... de annak már kb 4 hónapja :D -
#5193 Valaki meg tudná mondani 1 EOG+5 mennyit ér? -
#5192 rw3 +3 ?
hát nekem piros boardom van :D
-
#5191 én azt is szeretem az lett volna a kövi karim csak meguntam a skillezést -
Razuel #5190 Csak hogy legyen min vitázni: FB a legjobb és kész :D
Egyébként már +3as az RW3-am :D -
#5189 azért a fejlődés gyorsasága nem mind1 -
donatus13 #5188 Nincs legkönnyebb általában egyik játékban sem minden attól függ ki mennyire tanulja meg használni a karakterét és azt vigye ami tetszik neki ne azt amit más mond neki. -
#5187 teljesen mind1 melyik a legkönnyebb csak élvezze a játékot -
#5186 nem a blader a legkönnyen,istenem -.-