Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nos ha valakinek kell az accom irjon privit
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
logikus lenne ha uj accot csinálsz,de most 5x jobban figyelsz,most sas,sólyom szemeid lesznek,talán minden adatot felirsz,vagy hülye vagyok mert ezt az ötletet mondtam ? roflmao
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ugye super saiyan,csak pár lvl vagy,de máris csomo hibát irtál nekem,énmeg csak néztem xD
hm...sorban törik fel a magyar karikat...minden héten ujabb áldozat...!
Logika az 0, ahogy beregelted magadat a www.cabalonline.com oldalra, ugyanúgy kell beírnod CABAL-ban az accodat és a passwordot is, számít minden kis és nagy betû.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
NESZE mondom a felhasználó neved nagy betûvel kezd
>:C
>:C
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
még elég kezdõ vok 10. szintû
mercuryn vok
Amúgy mégse megy bátyámnak :/
Nem lehet, hogy az a gond, hogy DirectX 10-e van?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
De azért kösz annak aki segített 😊
Mert átállította alapra és úgy is rossz...