Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebbe a játékba nemfognak olyan sokra menni egy bottal,mint sroban,nahmeg még az sem biztos,hogy a fizetsös botért nincs ban,majd meglátjuk,mi lesz it...sroban kül nem elég a fizetös bot...kell venned ticketet vagy valamit,csak akkor nem bannolnak,ha simán ingyenesen nyomod fizetös bottal akkor bannolnak,ennyit erröl...lehert ittis igy lesz...ha nem veszel premiumot vagy valami,de használod azt a krv botot,szevasz csokolom.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Úristen ez már szánalom, hogy ennyire a pénzért csinálják, hogy még a játékot is szétbasszák csak legyen pénzük..
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Char: 97211199
Loc: WarCH, DG, 231/211
Time: 2008. 07. 08. 19:15
World: Jupiter
Video link: users.cwi.hu/animehq/admin/2008_07_08@19_09_29.avi
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
pipáld ki ezt a mondatot:
I have read, understand and accept the above terms and conditions
aztán nyomj submitot.
kitöltöd a mezöket stb,és ennyi...ezzel a felugro ablakkal,meg azzal a piros mondannal oly nemkell foglakozni
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Újra kedvet kaptam a cabalhoz, de mivel eladtam a bladeremet így másik karit kezdtem.. Most Jupiteren vagyok jelenleg egy 50es exp/aexp FB és kéne valami klán féleség.. melyik a legjobb magyar klán a jupin? 😛
Hova menjek,melyikre?
★ 汤姆 李
újrarakom a játékot, mûködik, aztán megint kikapcsolom, vagy újraindítom a gépet, és megint újraindul
most akkor mi lehet a baja?
Érdemes lenne a játék hivatalos fórumját megpróbálnod, ahol van magyar rész is.
http://forum.cabalonline.com/forumdisplay.php?f=123
Nézz körül itt.
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
kérdés: (lehet már volt de nemakarok keresgélni)
lineage mellett jóvolna cabaolzni de a 2 játék gameguardja meggyilkolja egymást (mind1 melyik indul elõbb, a másikat mindig kivágja). erre valakinek valami megoldása?
MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST
Doomista keress már meg gameban vagy a cabal forumon (nem ezen a szutykon) és dobd már meg PMben a folyószámla számod mert eltûntél és visszaadnám a 4500 Ft-ot, mert köcsög C&B még válaszolni se válaszol.
Na pá nyomik -.-
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Nem tok belépni a karimhoz. Amikor belépek a játékba, beírom az acc-ot és a pw-t elkezd alul tölteni és végigmegy, végül kiírja hogy próbálja meg újra. ha valaki tud segíteni szoljon lécci. mert van egy 47-es FS-em.
Sürgõs segítségre lenne szükségem remélem valaki tudja a megoldást!:S
Azvan, hogy feltettem a cabalt xp újratelepítés után és elkezdtem updateolni és hát putty...meghal...inkábbb mutatom a képet...újraraktam megin a rendszert mondom lehet azér...és megin ugyanez...remélem tud valaki segíteni elõre is köszi!