Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
hehe szivás 😄
ebbe a játékba nemfognak olyan sokra menni egy bottal,mint sroban,nahmeg még az sem biztos,hogy a fizetsös botért nincs ban,majd meglátjuk,mi lesz it...sroban kül nem elég a fizetös bot...kell venned ticketet vagy valamit,csak akkor nem bannolnak,ha simán ingyenesen nyomod fizetös bottal akkor bannolnak,ennyit erröl...lehert ittis igy lesz...ha nem veszel premiumot vagy valami,de használod azt a krv botot,szevasz csokolom.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Fizetõs bot? -.-
Úristen ez már szánalom, hogy ennyire a pénzért csinálják, hogy még a játékot is szétbasszák csak legyen pénzük..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

draxler12345
Csak szólok ha fizetõs botot használ aki nem bannolják ki szerintem... vagyis silkroadba így van ! Mert már ehhez is van fizetõs bot :[

Bocs rossz link... szóval IDE

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Légyszi valaki küldje már be ezt IDE: Egy botter akit már nem elsõnek látok.. én nem tudom, mért valamiért nem engedi aktiválni az accomon a fórumot.. ezt írja ki: "A problem has occurred while attempting to connect to the server. Please try again."

Char: 97211199
Loc: WarCH, DG, 231/211
Time: 2008. 07. 08. 19:15
World: Jupiter
Video link: users.cwi.hu/animehq/admin/2008_07_08@19_09_29.avi

Gando
ez akkor van hogyha európán kivül vagy ha európán belül akkor csak szard le

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

ja és nem európán kivülakarokjátsszani😊

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

jó de rámegyek h submit és nem enged tovább

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Gando
ez az hogy ez a változat csak európában játszható, tehát ha európán kívül játszol vele és észreveszik blokkolnak, ennyi

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Doomista
semmi....
pipáld ki ezt a mondatot:
I have read, understand and accept the above terms and conditions

aztán nyomj submitot.
kitöltöd a mezöket stb,és ennyi...ezzel a felugro ablakkal,meg azzal a piros mondannal oly nemkell foglakozni

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mileheta baj?

mileheta baj?

Sziasztok vki segítsen regisztrálni akarok és ezt írja ki: This version of CABAL Online can ONLY be played within Europe. Your access to play the game will be automatically blocked if you attempt to play outside of Europe.

aki akar jöhet az én Guildomba egy capella guild leendõ v. már jelenleg i capelláknak a neve a guildnak CapeLLaGods
Doomista

Yo!
Újra kedvet kaptam a cabalhoz, de mivel eladtam a bladeremet így másik karit kezdtem.. Most Jupiteren vagyok jelenleg egy 50es exp/aexp FB és kéne valami klán féleség.. melyik a legjobb magyar klán a jupin? 😛

Balintrial
én a mercuryn játszok, nagyon sok magyarral találkoztam ár.
Mindegyik serveren létezik Magyar Guild?
Hova menjek,melyikre?

★ 汤姆 李

hi! nekem olyan problémán van, hogy felrakom a gémet, elindul, aztán miután újraindítom a gépet és elindítom, mindig újraindítja a gépet(ez deszép mondat lett<#buck>) és kiírja, hogy a windows súlyos hiba után helyreállt!
újrarakom a játékot, mûködik, aztán megint kikapcsolom, vagy újraindítom a gépet, és megint újraindul
most akkor mi lehet a baja?
na itt is van jó videó XD
indi mivan veled kukiharcos?vaze miota tolod már lassan egy éve és még nem untad meg?😄D még játszhatsz kicsit me Aion csak év elején ha lesz..😊 pár éven belül meg diablo3,amit lentebb belinkeltem nézzétek végig a videot,kurvajó minõségû videó
na de ilyet ?
Balintrial
az, 30.-áig tart..
hi! valaki meg tudná mondani, hogy lettem egyik pillanatról a másikra prémium felhasználó?? ez valami hétvégi díj, vagy mi?
Yoshi: ezen a fórumon nem is fogsz segítséget/választ kapni a loginos problémádra.
Érdemes lenne a játék hivatalos fórumját megpróbálnod, ahol van magyar rész is.
http://forum.cabalonline.com/forumdisplay.php?f=123
Nézz körül itt.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

mercury,amikor még én játszottam a 10ch-n sok magyar volt

ronihun
melyik szerverre érdemes menni hol a több magyar melyik a jobb? Mercury v MArs

...

Én már 3 hónapja nem cabaloztam, azért hagytam abba mert nagyon belekockultam a skillezésbe. Most meg egy ideje gondolkodok rajta, hogy felteszem, és nem fogok annyit játszani, de úgyis belekockulnék megint szerintem. szerintetek?😊

Doomista
az élet kegyetlen,nálam meg a perfect worldot sehogysem akarja leszedni,requiemt meg nem tudom sehogysem kitömöriteni,nem csak neked vannak ám gondjaid ember...mézz más mmo után amivel nálad nincs gond,nálam caballal nincs gond es megsorolhatnám,van 1000xxxxx0x0x1x1x00x mmo...

Yosimicu
Már megtörtént. Igényes GÁMA lehet. Ahogy olvasom a játék nyitása óta léteznek ezek a troblémák /ENC,LogIn,updatestb/ és másfél két év alatt semmit sem tettek ellene. Egy délutánom ráment a file-ok töltögetésére másolgatására hogy legalább a login képernyõig eljussak. nah mindegy nem untatok senkit tovább a szövegemmel.

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

töröld le a cabalt és játsz mással

Yosimicu
Látom már mások is kérdezték de semmi válasz, attól én is betróbálom. Miért nem tok belépni? Beírom az ID-t PW-t tölt és kidobja hogy tróbáld késõbb. Olvasgattam más fórumokat is de sehol semmi megoldás írva. Remélem itt valaki tud segíteni. Elõrre is THX

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Flaviaa
köszi <#sir>

MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST

Doomista
sro? azmi

Super Saiyan
én srozni meg cabalozni szoktam 1szerre xD

>:C

Azért jó hogy neked a hsz-eid 95% a csak totál hülyeség valaki segítséget kér te meg jössz a baromságaiddal...Ugyan ez a sro fórumba😊 htx bb.<#idiota>

Doomista
erre nincs megoldás,én is régebben igy akartam,de sehogysem lehet megoldani,egyikkel kell nyomnod :s

Super Saiyan
nemtom

Flaviaa
ez hogy nem jutott eszembe?

Super Saiyan
nekem van, jászt az 1ikkel

Flaviaa
üdv!

kérdés: (lehet már volt de nemakarok keresgélni)
lineage mellett jóvolna cabaolzni de a 2 játék gameguardja meggyilkolja egymást (mind1 melyik indul elõbb, a másikat mindig kivágja). erre valakinek valami megoldása?

látom traki szeretsz még mindíg osztani,helyes😊)én is visszaolvastam MURopi írását,jó nagy faszságokat írt,de legalább jót borultam😊)
Super Saiyan
már bocs, de tudsz te írni? 😄😄

Olvasgatom itt ezeket a hozzászólásokat és látszik még mindig tudatlanok sokan, MURopi te idióta, az Fa EP2 elõtt 720at healelt Fs meg kb. 270et, most FA 1440et healel buffban FS meg kb. 270et, lényeg = low, nyomi vagy.
Doomista keress már meg gameban vagy a cabal forumon (nem ezen a szutykon) és dobd már meg PMben a folyószámla számod mert eltûntél és visszaadnám a 4500 Ft-ot, mert köcsög C&B még válaszolni se válaszol.
Na pá nyomik -.-

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Sziasztok! Valaki segítsen!
Nem tok belépni a karimhoz. Amikor belépek a játékba, beírom az acc-ot és a pw-t elkezd alul tölteni és végigmegy, végül kiírja hogy próbálja meg újra. ha valaki tud segíteni szoljon lécci. mert van egy 47-es FS-em.
ja és töröltem az update.exet is meg ezt a filet is és ugyanez mindíg...:S...elkezdi updateolni és 1% nál jön ez...
Szevasztok!
Sürgõs segítségre lenne szükségem remélem valaki tudja a megoldást!:S
Azvan, hogy feltettem a cabalt xp újratelepítés után és elkezdtem updateolni és hát putty...meghal...inkábbb mutatom a képet...újraraktam megin a rendszert mondom lehet azér...és megin ugyanez...remélem tud valaki segíteni elõre is köszi!

Super Saiyan
már van

ChuckyHUN
Premium mikortól lesz???😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...