Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
Tegnap este, 26 rol 27re majd egy óra kellett!!
Asse tudtam mivan😄 rohadtul nem jött a drop... Chaos lamp se esett omg de szar volt.... De a héten célom 30 😄
(nem játszok sokat)
Akikkel tolom:
-DZSOSZiKA
-Slayerke
-Spikeeee
-Gameeer
-Romi

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
Skill XPzz
(Még igazu, hogy nincs ruhá, de mondjuk scak magic skilleket használd, asszem regularon megkapod a buffodat.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

a magic ban vannak a buffjai

Titan
Skacok!

Lvl. 19-es pajzshuszár vagyok és nem tudom, hogy hol és mikor tudok buffokat használni ill. szerezni? Vagy ez a kari nem tud ilyeneket? Nézegettem az instruktornál és essen ki a szemem nem látok olyanokat..😞

Titan
Sajnos az kevés, mert beírja magát a regbe és nem enged bizonyos folyamatokat...Sajnos csak a teljes reinstall segít NOD és Outpost nélkûl..😞

nekem meg az a bibi, hogy ugynazok a tüzfalak és virusirtok vannak mint eddig, de most valamiért nem mûködik
kas123
Még mindig nem jo 😞.
Letöltöttem egy másik helyrõl, majd megin felraktam.
Kikapcsoltam az outpostot és a nod-ot is, de még mindig nem jo 😞.

Titan
Ilyen nekem is ez volt az elõbbi konfigurációmon...
Outpost és Nod32 volt fent a gépen és állítólag ezek valamelyike zavart be! Most Avast van fent és semmi gondom...

JP Forever
kas problémája😄

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Egyik haveromnak ezt írja:

An error has occurred while start Game Guard. please reboot your computer or start the game again. if this problem continues to occur, please make an iquiry with the *.erl file inside the Game Guard folder within the Cabal Online folder to the 1 on 1 inquiry center on the official website.

Hogy oldja meg?

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

még a windowst is ujratettem :S
Újratetted a játékot, windows tûzfalban kivételekhez tetted és egyebeket próbáltál?

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

hello! sajna nekem nem indul el a játék,mindig ezt hozza ki,és nem enged csatlakozni a szerverhez:

a "0x1001c6f1" cimen találhato utasitás a "0x7e3aa1c5" memóriacimre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: "written".

mit tegyek?pls help,elõre is köszi
kas123
látogass el a kulturáltviselkedés.forumokon.hu-ra 😉

www.cabalonline.com Látogasd meg ezt az oldalt és választ kapsz a kérdésedre, de ha mégse sikerül akkor felejtsd el, hogy te tudsz premiumot venni.

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Super Saiyan
a prémium mennyibe kerül? és hogy lehet venni?

>:C

Streky te még mindig nem érted egy MMO lényegét, szal noob vagy -.-. War klán OMG, anyu hátbavert, mert nem mostál fogat azt ez jutott eszedbe épp?

Amúgy ajánlom figyelmetekbe a hivatalos fórumon a magyar részleget, kaptunk különálló Fórumrészt magyar Moderátorokkal szal tessék átfáradni oda. Ha vmit nem tudsz és nincs még róla topic akkor bátran nyiss egyet, azért van!
http://forum.cabalonline.com/forumdisplay.php?f=122

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Prémium + Training Dummy minden este, amíg alszol és egy pill. alatt megvan.

Super Saiyan
vannak olyan kockák akik olyan szinre G. Masterek 😄

Nagyon menõ.

KaszaN
nagydolog szerintetek hogy én 40szinten expert vagyok??<#email><#nevetes1>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Shadow42
Ahogy fejlõdsz, egy több skill helyed lesz.

CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon

a defense az az hogy ha eltalálnak akkor minél kissebbet sebzödj a defense rate meg minél nagyobb annál kissebb az esélye annak hogy eltalálnak ugyan ez az attack meg az attack rate

Doomista
nemvagytok nagy klán,ezért nem érted meg miért miért miét is csak 95+ capellásokat veszünk be,én meg többet nem irom mert fáradt vagyok hogy 50 mondatot leirjak,max majd iri beszol megint,benne van aktivitás.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Titan
Skacok!
Így a játék elején felmerül bennem 3 kérdés:
A socetes? armorba hogyan lehet valamit belerakni és miket?
Ill. az armoroknál a deffence (ezt sejtem)és a def rate mit jelõl?
A skill táblában a skill helyeket lehet valahogy növelni?

JP Forever
Mert a ti klánotok olyan nyomorék hogy csak nagyokat vesznek be.. A XxHUNter$xX nem war klán és nem akarunk elsõk lenni a toplistán.. Inkább csak egy baráti társaság.. És bárkit szívesen várunk..

hello! sajna nekem nem indul el a játék,mindig azt hozza ki,és nem enged csatlakozni a szerverhez:

a "0x1001c6f1" cimen találhato utasitás a "0x7e3aa1c5" memóriacimre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: "written".

mit tegyek?pls help,elõre is köszi
Doomista
miért akarod vinni máris abba a halálba ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

JP Forever
Kurt, úgy értettem hogy nincs lvl határ......
Szóval lv1es is jöhet😊))

Super Saiyan
Ott a pont. 😊 Jhááá lv11. XD De legalább nem tünt el (eddig).

http://darksiteonline.gportal.hu/
nem teszem linkbe mert lusta vok

GamerAdams007
És szvsz amúgy is szar... <#idiota>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

DEh nincs fent fel se rakom többet undoríto egy játék ... Bot az egész belépni meg nem lehet a sok bot miatt premet meg 3 k ért nem veszek mert akkor meg belépek elsõre csak játszani nem tudok mert összes bot kilövi elölled a mobot ennyit a sro ról.

Titan
Skacok nemrég regiztem és keresek olyan oldalakat,ahol találok valami részletekbe menõ leírásokat, ha lehet akkor ékes anyanyelvünkön!
A google 10K+ fórumokat lök.. 😞

GamerAdams007
Nah de fel is van rakva még az SRO? Mert szerintem nekik még fel van rakva, és az akadhat össze a cabal kliensel. Más mmonál volt már azt hiszem ilyen gond, hogy összeakad SRO-val, nemtom már melyik volt az.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
Te vagy az elsõ akirõl tudok. 😄

NÁlam nem ált meg egyszer sem:S:S
Saiyan : Én is sros voltam és nem ált meg😄

Újoncokat neveltek? Ez nagyon érdekesen hangzott.

JP Forever
Chemo, keress engem.. Ch10 . Streky a nevem. Guild name: XxHUNter$xX😊
Újoncokat nevelünk.

GamerAdams007
Az updater mindig megáll egy idõ után. 😄 Zárd be, indítsd el újra az updatert és hagyd tölteni, ha megint megáll megint zárd be nyisd meg újra. Check files-t ne nyomj mindig mert akkor elõlröl végignézi az összes fájlt... Lehet, hogy SRO kliens baxtatja a Cabal klienst azért van vele gondotok. Jah és ha jól emlékszem mindkettõ ugyanazt az nProtect Gameguard-ot használja, ez is bekavarhat.

Super Saiyan
Lol. :\ Minden SRO-sal szórakozik? 😄 Velem is. :\

chemotox000000
jah és a mercuryra keresek olyan embert vagy klánt aki befogadna egy aktív ujoncot és segiteni némely dologban...

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

chemotox000000
hali all! Ugy döntöttem hogy cabaozok..eddig silkroadoztam de jol jön egy kis változatosság de van egy baj... felnyomtam a gamet és updatenel 3/4 nél 44%nál megállt... kiléptem cabel exet elinditottam és rá klikkleltem h start game és nem tölt be semmi.... mit tegyek? most rámentem h check files vagy mi és tölr vmi szart.. plz help!

Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )

amelyik jobban tetszik 😄
az FA hosszútávon jó mert majd 100+ os dungikba majd kelleni fog healernek is

az FB mivel egyre több van belöle kezdi elveszteni az értékét de nagyon erös 😄

Super Saiyan
Na ezt mostmár tényleg nem értem! Szinte minden karim kitörli 1 újrainditásnál, de a Force Archer, és a Force Blader megmarad! Most csináltam (volna) 1 lv10es Warriort, és az eltünt! :S A Bladeremre fel se megyek. XD Meik a jobb, a FA, vagy a FB? :S

Super Saiyan
Én ideges vagyok, pedig csak lv10esek tünnek el. 😊

Mérges is lennék, ha eltûnne a lvl 148-as 😄😄

Super Saiyan
De gondolom Neked még mindig megvan a karid. 😊

Nekem is újraindult, sõt tegnapi Eod b2f party elõtt meg bezáródott a game, többiek mind bementek, én meg szívtam 😞

Super Saiyan
A f4sz0m bele! Velem szórakozik 😞. Játszok nagyba, újraindit a gépem, lépnék vissza a karira, és nincs ott! Eltünt! Csak úgy, mondom jóvan. Játazok új karival, megint újraindit a gép, megint eltünik a kari :C. Valaki segitene? Kicsit idegesítõ.