7396
Cabal Online
  • Iridescent
    :ASD Húúú, hát várjál, fel kell hívnom a tesóimat, hogy ráérnek-e, mert nélkülük nem megyek sehova, ők erősek ám, fekve nyomják a 30KG-t.
    AS:DADA
  • kakimakika
    iridescent,vaze,nem kellene szegény gyereket leoltani,mit képzelsz magadról ki vagy teeeeeeeeee senkiházi szarházi teeeee.szijje karatéjozlak gyere el hétvégén az aranygól nevű kocsmába debrecenbe és a haverokkal ketté hugyozunk na mitszólsz??XD
  • kakimakika
    itt most saját magad ellen írtál,először azt mondod nem pve kari,utánna meg dícséred h milyen low cuccban mennyi mindent tudsz szólozni,pedig még kiscsicska a karid,mégis...na akkor most mivan??hülye vagy,vagy igen?
  • Iridescent
    Innen senki nincs a klánban amiben én vagyok, szövegértelmezés pwn. A hsz-ed többi részét meg már azelőtt ismertük, mielőtt leírtad.
  • Razuel
    Kezdjük ott én nem sértődtem meg.. beszóltál, szted hagyom, hogy ugass és csak vigyorgok? Kis csicska.. Gyere már át jupiterre indíts egy karit megnézzük milyen kurva nagy pro vagy.. hidd el én minden pvp-t elfogadok, nem vagyok olyan láma mint te.. Szerencsétlen kis senki..? Wahahah
    Mért mit hiszel ki vagy te? Egy nyomott kis csicska vagy.. aki azt hiszi, hogy milyen kemény, mert itt 2 klántársával beszólogat..
  • Iridescent
    Én megmondtam, hogy primitívben fog válaszolni :))) Még mindig fenntartom, hogy csak azt lehet megsérteni, akit zavar az igazság.
    Az ilyen kis pondrónak úgyse tudod, megmagyarázni, hogy amit hisz az hülyeség, majd rájön magától. Úgyhogy nem is foglalkozom vele. Pont úgy viselkedik, mint Mercury-n a selejt magyarok, akik azt hiszik, hogy bevernek mindenkit, rátolod PvP-t és nem fogadja el, mert tudja, hogy kikap. Azt is megmondtam, hogy vidéki paraszt, mert szövegértelmezése nincs, gondolom miközben ovlassa itt SG-t habzik a szája, ahogy már előttem is megmondták, úgyhogy igaz lehet :)))
    Na csá Razuel, jó játékot a LOW FB-dhez, te szerencsétlen kis senki -.-
    Irogassál gyorsan ide sokat, már benne vagy a ritmusban, nehogy kiamradjon egy betű, mert anyu kitilt a családból! Muhahaha!!!
  • Razuel
    Mivel még 102 vagyok így nehezen menne a 105ös b2f, de semmi baj..
    +6os crit rate-es aqua orbom van és +6os sword ampos tit armoursuit (majd felrakom +7re csak 1x már failed lett.. -.- )
    Másrész nem kell oda FT solo.. ami kell azt partyba is ki lehet szedni másrészt meg RS/Patren/b1f-be szedsz sword ampos cumókat és már van is pénzed.. most találkoztam egy csávóval, neki RS-be esett s.ampos tit gloves.. mellesleg ott az RW3 is ha nagyon nem lenne pénzem eladom.. már kaptam nem egy ajánlatot köztük +6 s.ampos mithril katana+cuccok vagy +7bluebike + 2kkk.. :)
    Kezdetnek egy full +7 tit armour s ampos set bof +3/+4el meg valami jó blade+cry és jó vagy pvp-be :P
    Csak persze jól kell statolni és combozni.. de ahhoz már ész kell ;)
  • Zarachi
    ne pont nekem akard megmagarazni milyen az FB mivel nekem az volt lv 142-n hagytam abba szal tudom amit tudni kell rola :)cwaral mit ersze ha nicsen penzed venni egy normalis cuccot mivel nemtudsz FT-t solozni? :) talami ami megy az a B2F solos es azhozna egy keves penzt de ketlem hogy menne neked :)
  • Razuel
    Mivel az FB nem pve kari így nem egyszerű végigvinni egy nagyobb szintű dungit soloba.. így értelem szerűen nem fogom soloba tolni, DE nincs is rá szükségem, mer NEKEM vannak BARÁTAIM akikkel tudok menni.. lol
    De viszont LID, RS, EOD, összes DT card, FGR bossok mennek soloba már MOST 102-őn.. full tit armourba.. úgy, hogy a csuka és a kezes sima üres tit armour..
    Egyébként offical fórumon is írták páran, hogy LOW FB, ott is mondták már, most én is mondom amíg nincs egy normális FB-d ne ugasd le, mert szart se tudsz róla.. FB pvpre: 100on verem a 120+os dual trans FA-t.. (tudom support kari de akkor is nem rossz az pvpre).. Egyébként te meg a PVE-det kenheted a hajadra, mert ez a játék a pvp/cwarokról szól szóval..
  • Zarachi
    Istenem itt tenyleg zaras lesz viszon annyit meg hozza fuznek hogy meg mindig sekelyes vagy latom tetszi ka nethuszar szoveg :)
    szoveg ertelmezesre ismet egyest adnek mivel Iri nem mondta hogy FB PvE kari ;)
    "LOW FB, majd ha solozod Templet, mint én, akkor lesz közöd CABAL-hoz"
    ebbol nem az jon ki hogy FB PvE kari OMG ezt hogyan lehet maskep ertelmezni minthogy keptelen az FB megcsinalni soloba es pvp-t hajadra kenheted ha nincsen cuccod ;)
    es FT(nem Frozen Throne ahogy azt gondoldo mint regen ;) )jo penzthoz a konyhara
    de te mindent tudsz :D
    amugy meg kocsmara amit irtal az csak hetvegere igaz :D es nemhinnem hogy te olyan lennel anyuci elverne erte ha jol bebaszol vagy betepsz :)
  • Razuel
    Úgy van, van még mélyebben is.. Elég nehéz, de nektek sikerül egyre mélyebbre süllyedni.
    Ez neked oltás? Pff szerencsétlen hülyegyerek.. Látom te se voltál még a nappalin kívül máshol.. Az ilyen nethuszároknak a fantáziájába mért csak az él, hogy (kocsma: ott tuti, h mindenki okádásig hányik meg faszse tudja miket képzelsz). Mit mondtál? Én LOW? :D:D:DD
    Közöd nincs az egész játékhoz.. Ezt tükrözi az is, hogy szerinted az FB pve kari? Az köztudott, hogy pve-be gyenge, de TG-n meg pvp-be összeverné a szemét kis BL-edet.. A bikeomról meg annyit, hogy látom nagyon bassza a csőrötöket.. ez van, ilyen a szerencse.. nem én csináltam a játékot ne nálam panaszkodjál :P
  • LeonSilver
    Sajnos ez a szar GG nemkicsit utálja az outpostot.Annyira, hogy a kikapcsolás nemsegít csak az ha uninstallálod au outpostot.
    Az egész GG egyébként egy rakat ****
  • tilato
    hát leszedtem külön a patcheket és onnan bemásoltam ahibás fájlt de most is baj van a game guardal nemtom lehet hogy a tűzfal miatt mert olvastam valahol hogy az outpostal nem igazán van kibékülve
  • krizoli
    bocs de akkor nem tudtam hogy magyar!a többi kérdésemre tudsz válaszolni??
  • Zarachi
    megkene nezni melyik fajlok azok es masnak atkene kuldeni hatha ugy megy
  • sanyiiiii
    Az hogy nem tudsz angolul miért akadályoz meg abban hogy az anyaoldal fórumának magyar részlegén olasgass ahol magyarok irnak magyarul?:)
  • krizoli
    valaki
  • krizoli
    azt nem tudjátok hogy a reg-nél az utsó lépésnél mitkell??mera gp-s nem írja?????!!!!
  • krizoli
    mikor vannak a legtöbben??
  • krizoli
    a magyar gp-s oldalon nem hagy regisztrálni mert valami meghívó kód kell
  • tilato
    úgy tünik én nem fogok cabalozni az a fránya game guardXD de nemtom mivan vele mert látszik hogy be is tölt csak amikor a játék elkezd tölteni erl hibát ír de már nemtom hányszor letöltöttem
  • tilato
    hát sajnos ez se segített meg miután checkolom még valami más fájlnak is hibája vanXD a cabal.enc-nek
  • krizoli
    de melyiken vannak többen magyarokból??
  • Doomista
    nencs magyar server
  • krizoli
    ezen több szerver is van már csak azért hogy vanne magyar
  • krizoli
    bocs de nem tok angolul
  • krizoli
    kösz
  • sanyiiiii
    Ez a game ingyens mmorpg, jó kis combozgatós cucc, nem magyar, van magyar leírás. Ha több szebb jobb infot akarsz látogatsd meg az anyaoldalon a magyar fórumrészleget. >>>Link<<<
  • Doomista

free a game,www pont cabalonline . hu , tőcsed.
    magyar oldal www pont darksiteonline pont gportal pont hu
    magyar forum www. forum pont cabalonline pont com/forumdisplay.php?f=122
    enjoy !
  • krizoli
    mi ez a game ,magyar,ingyenes,van magyar oldala ahol van irányithatóság leírva?
  • sanyiiiii
    Az itteni magasröptű "viták" ugyan semmi hasznos információval nem szolgálnak és nem fog belőle senki megtanulni cabalozni de legalább vicces ahogy Razuel vergődik és próbál valami osztást elővarászolni mindenkinek xD
  • Doomista
  • Iridescent
    OMG OMG OMG
    Razuel: régebben is megmondtam, hogy LOW vagy, feltűnési viszketegséged van, igazi vidéki paraszt vagy akihez bekötötték a netet. Gondolom abba az Aranygól-ba az egész napos kubikolás után beülsz a paraszt haverjaiddal és a téglafonjaitokon hallgatjátok egymás csengőhangjait, majd miután jól bebasztatok hazáig hánytok. (látod ez oltás, te ilyet nem tudsz, mert leragadtál egy általános iskolás szókincsén)
    Jó, hogy jupiteren tolod, így legalább nem szennyezed be Mercury-t, bár a legszarabb karid van, LOW FB, majd ha solozod Templet, mint én, akkor lesz közöd CABAL-hoz és ahogy Nevareth Chroniclesben megmondták, nooboknak esik csak bike. Azt sem értem, minek kevered bele a magánéletet egy játékba, gondolom a csökkent képességeidet akarod ezzel korrigálni, hogy azt higyjék rólad, te kemény vagy, közben csak egy kubikos. Azért is írtam már ide, hogy fincsi barátom nevessen egy jót a primitív hozzászólásodon amit nekem fogsz címezni. Természetesen nem fog zavarni mit írsz, mert nem lesz igaz, te viszont fel leszel háborodva, mert közel járok az igazsághoz és ezt te nem hagyhatod. Nembaj, leéled a kis életed igazi vidéki parasztként, azt jobb lesz utána a világ.
    Streky: te nem csapsz le senkit, hány éves is vagy? 12? 14? MSN-en tudod fenn vagy.
    Fincsi: a karijaid nálam vannak, mert komolyan mondom fél Mercury tudta hozzá a passt.
    Vmint ha a sok puhapöcsű nem ezt a szar SG-t bújná, hanem az anyaoldal magyar fórumrészét, akkor konyítana vmit CABAL-hoz. Na csá LOW-ok.
    (Csak azt lehet megsérteni, aki nem viseli el az igazságot)
  • Zarachi
    probaltad azt is hogy ujra rakod?
    esetleg ujra rakas utan GG torlese es check file?
  • tilato
    valaki segístsen már oan problmám lenne hogy amikor elindítanám a játékot valami hibát ír ki a gameguardal. olvastam olyat hogy a problémát megoldja ha letörlöm a gameguard mappát és azt a játék újra letölti automatikusan hát ez se segített....ugyanúgy megvan a probléma. a tűzfalba is engedéjeztettem szóval az se blokkolja .valakinek valami ötlet?
  • Slipknot14
    szar a géped:D
  • Groguet
    ja megha bekapcsolom a gépet és egy bő cabaloznék kék háttéren egy oldalas nagy betüméretü hibaüzenet bevillan de vagy 1-2másodpercig szol el se lehet olvasni és ujraindul, de ha má eéőtte netezek egy tiz percet akko nem csinálja, sos?
  • Groguet
    hello mindeki, nekem az a problémám hogy a sötét xp-mnek mindig baja van a cabaltol felteszem a játékot jácok és egy kis idő után hibaüzeneteket ir, volt má ugy hogy korlátozta az internetem h ne tudjak cabalozni, letiltotta a feladatkezelőt stb..azóta formáztam a gépet és megint feltettem a cabalt most meg olyat ir minden bekapcsolásnál hogy a windows súlyos hiba után állt helyre...segitsetek mi lehet a gond???????
  • sanyiiiii
    Te hol látsz itt vitát?
  • JP Forever
    Doomista néha én is ezt kérdem magamban. xD