Cabal Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asse tudtam mivan😄 rohadtul nem jött a drop... Chaos lamp se esett omg de szar volt.... De a héten célom 30 😄
(nem játszok sokat)
Akikkel tolom:
-DZSOSZiKA
-Slayerke
-Spikeeee
-Gameeer
-Romi
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
(Még igazu, hogy nincs ruhá, de mondjuk scak magic skilleket használd, asszem regularon megkapod a buffodat.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Lvl. 19-es pajzshuszár vagyok és nem tudom, hogy hol és mikor tudok buffokat használni ill. szerezni? Vagy ez a kari nem tud ilyeneket? Nézegettem az instruktornál és essen ki a szemem nem látok olyanokat..😞
Letöltöttem egy másik helyrõl, majd megin felraktam.
Kikapcsoltam az outpostot és a nod-ot is, de még mindig nem jo 😞.
Outpost és Nod32 volt fent a gépen és állítólag ezek valamelyike zavart be! Most Avast van fent és semmi gondom...
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
An error has occurred while start Game Guard. please reboot your computer or start the game again. if this problem continues to occur, please make an iquiry with the *.erl file inside the Game Guard folder within the Cabal Online folder to the 1 on 1 inquiry center on the official website.
Hogy oldja meg?
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
a "0x1001c6f1" cimen találhato utasitás a "0x7e3aa1c5" memóriacimre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: "written".
mit tegyek?pls help,elõre is köszi
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Amúgy ajánlom figyelmetekbe a hivatalos fórumon a magyar részleget, kaptunk különálló Fórumrészt magyar Moderátorokkal szal tessék átfáradni oda. Ha vmit nem tudsz és nincs még róla topic akkor bátran nyiss egyet, azért van!
http://forum.cabalonline.com/forumdisplay.php?f=122
A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
CABAL Online - The Revolution of Action | Server: Mercury Char: TrefiliodelaSaga - lv11x Wizard | Rank: Transcender | Completer Guild: TerrorisT | Nation: Procyon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Így a játék elején felmerül bennem 3 kérdés:
A socetes? armorba hogyan lehet valamit belerakni és miket?
Ill. az armoroknál a deffence (ezt sejtem)és a def rate mit jelõl?
A skill táblában a skill helyeket lehet valahogy növelni?
a "0x1001c6f1" cimen találhato utasitás a "0x7e3aa1c5" memóriacimre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: "written".
mit tegyek?pls help,elõre is köszi
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szóval lv1es is jöhet😊))
nem teszem linkbe mert lusta vok
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
A google 10K+ fórumokat lök.. 😞
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Saiyan : Én is sros voltam és nem ált meg😄
Újoncokat nevelünk.
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
Emoluv Babel lvl 81 str Bow ch3m lvl90 str glavie Ecsro ( hacked ;( )
az FA hosszútávon jó mert majd 100+ os dungikba majd kelleni fog healernek is
az FB mivel egyre több van belöle kezdi elveszteni az értékét de nagyon erös 😄
>:C