Cabal Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv

Az újraindulás nem a gép hibálya hanem a Cabal-é! Az egyik update óta csinálja ezt a Cabal, valakinek kékhalál,valakinek újrindul a gépe.
Nekem ezt közvetlen Cabal indításánál csinálja, de volt már olyan is, hogy mikor karaktert választottam ki akkor indult újra. Megoldás: nálam a "check files" segített.

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

JP Forever
Akkor nem tudom.

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

Super Saiyan
Nekem meg nincs, 2vel se.

>:C

Nekem is van ilyen problémám 3GB rammal is.
JP Forever
Kevés a ramod. De nem biztos, csak szerintem.

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

KaszaN
csá
Volt má valakinek olyan, hogy ha eindítja a játékot, még az ID, és a password beírás a elött, újraindul a gép? Minden esetben.
Ha valakinek volt ilyen és tudja a megoldást jelezze.
köszi

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

JP Forever
Fúúúj de utálok skillezni-.-

A külön idegrendszert kihagytad

ennek a játéknak mindig baja volt/van és ez ígyis marad...a gameguard is 1 nulla, olyan mintha rajta se lenne...annyira jó h többször ütközzön hibába a kliens és többször restatoljon. A GG kényes..van vagy 2 program amivel kompatibilis a többi nem tetszik neki. A Cabalnak 1 külön windows konfig kell 😄

istenem egyetértek donatussal... haggyátok a fenébe nem ér ennyit hogy kihulljon a hajatok miatta 😄

Inkább azt mondja meg vki hogy mért kell minden 2-3. indításnál újrapatch-elni a cabal-t mert elkéhalálozik vagy csak újraindul. És ez a legutlosó update óta van régebben ment gond nélkül.
Uninstall és hagyd az egészet ennyi problemet még sehol nem láttam😮😄

Helló! letöltöttem egy másikat felraktam és eztirta ki:C:/Files/Game Masters.com/Cabal online(Europe)/Data/data.enc
na ezzel mitcsináljak?<#help>
GamerAdams007
de

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Helló az nem lehet ,hogy rossz játékot töltöttem le?
Kari feltõrés itt mennyire divatos mert egy 104 es behivott pt be és ugy gyanusnak tünt...

„-Edzõ mondjál valamit!”
„-Töröld le a játékot.”
„-Kösz -.-”
by freddyD

Tûzfal esetleg foghatja, vagy még az lehetséges, hogy a géped lassú és az adott idõn belül nem képes felcsatlakozni a channelre. Mellesleg újra csak magamat tudom ismételni: ha lehet akkor ne szemeteld tele a fórumot percenkénti hozzászólásokkal, hanem gondold ki mit akarsz, és írd le egyben! Thx!

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

az nemlehet h a tûzfal fogja meg?<#help>
de a karimat ugye nemveszítem el?
de a játékkal mittudnák csinálni?
hogy mûködjön?
LeonSilver
Az ebben az esetben szart sem ér.Lehet 28megabites is ha a szolgáltató szarul routol külföldre.Milyen szolgáltató??Esetleg nyomj egy trészt a battlenet.com -ra és az eredményt postold.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

8mbs netemvan!
ok köszi de ezzel mittudnák csinálni?
az nemlehet,hogy törölték a karim?<#nemtudom>
JP Forever
Azalatt hogy rossz a neted azt érti, hogy le van terhelve, vagy magas a pinged 😊 (laggmérõ)

1. Ezt leírhattad volna egy hsz.-ben is.
2. Gondolkozni is lehet/kellene.
3. Vagy rossz a neted, vagy tele van az adott ch. Általában akkor ír ki ilyeneket

<#awink>
na ha valaki tud segíteni vegyen fel msn-re:[email protected]
Ezt irja:You have failed to connect the server.
You failed<#falbav><#falbav>
Helló! miértnem tudok fellépni a Cabal-ra? volt egy 33-mas karim és nemenged fel? nemtudjátok,hogy miért?
Doomista
csak hülyültem,nem kell. vagyis majd egyszer kelleni fog,mikor kijönnek az uj rankok...szal nem eladni.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

2 évig wowoztam hogyne tudnám mi az npc 😄

Super Saiyan
ingyen

Super Saiyan
nekem adta ide full settet meg 2 tita bladet

Remélem tudod mi az az NPC. 1 katt a invientorydban lévõ itemen -ekkor megfogja- áthúzod a shop ablakba és katt mégegyszer. Itt megkérdezi, hogy biztosan el kívánod adni ennyiért meg ennyiért? Katt Yes-re. Ennyi XD

Vissza ne adjátok neki, ha odaadta ingyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doomista
kérem az adaptes cuccaimat!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

npcnek, de hogy? ^^ ha áthúzom a cuccot a trade ablakba v mi a lóf ami ott kivan rakva akkor nem lessz semmi

Add el NPC-nek, bármelyiknek, Játékosok azokat nem veszik meg, csak a Chaos lámpát, Epaulett of Death-t, talán raw platinumot, medium upgrade core-t, low up core-t, high up core-t, force core high-medium-low-ot. Ezeket gyûjtögesd, ha van belõlük már jó pár db, akkor kérdezd meg mennyi az áruk és nyiss egy shopot.

tudok boltosnak eladni vmi cuccot? mert összeszedtem sok számomra használhatatlan cuccot és foglalják a helyet

Super Saiyan
heal, meg van 1 buff ami tölti

kipróbáltam; omg 😄 elég bonyolult
amúgy az életet hogy lehet tölteni, poti nélkül?

Super Saiyan
hát akkor én mit szóljak? raw platinum, royal fixer-t se a keyt nem látom! skillek közbe néha a karakter ami elsüti a skillt nem mozog! csak az effect... stbstb... csak most nem jut eszembe

Doomista
ez nem uj,nálam sem ugyan az a jelszó...

lol most beengedett, de nem azzal a jelszóval amivel az weblapra is

wtf
a hivatalos oldalon beenged lépni az accomra de a játékba nem enged belogolni
mi lehet a gond?

Tudom, szinte mind1, hogy milyen géped van ez is egy általános probléma. Van akinek lefagyasztja, van akinek szimplán újraindítja játék közben, pedig az is egy vadiúj gép. Sztem a GameGuard a tettes; ha minden indítás elõtt kitörlöd a GG mappa tartalmát, akkor sem segít szinte semmit.

Nekem is rendszeresen elkékhalálozik Cabal alatt a gépem de CSAK az alatt 8600GT, Core2Duo E6300, 3gb ram
Rossz helyen kopogtatsz<#ejnye1><#banplz>

ha tényleg régi a géped akkor lehet hogy annak tudható be^^
nekem a 8600GT , 1,5gb ram amd 64 3000+ al szvsz nem elssz ilyen gondom ^^max ha játékhiba, azt meg el kell küldeni a fejlesztõknek hogy csináljátok meg vazze'