476
Fighterops Repülőgép szimulátor
-
#25 Erre én se figyeltem, hogy Google Earth-ös a tájtextúra, szóval akkor megmagyarázza miért. OIgazat megvalva nem nagyon néztem körbe, szóval hogy a hozzászólás nőjjön, milyen területeken is lehet majd repülni? Az ok, hogy T-38, F-16C/D, F-15E/C meg A-10, de mondjuk még a kabinból se láttam képeket. Nem tudom... Amíg kézzelfogható bizonyíték nincs, csak igéret, addig nem reménykedek, hogy megváltó lesz. -
#24 viszont az angol alap sztem..:)
utoljára amivel játszottam szimulátor az az F22 Lightnig 3D :))), ha ez kijön, azt hiszem ezt is megnézem, képek alapján teccik:)) -
neuro #23 nem ugrott neked senki "okoska" csak felhívtam a figyelmed arra, hogy mi van a képekre írva... -
#22 Jóvanmá' nem kell nekemugrani b+. Nemmindenki olyan profi angolos mint te, mellesleg németet tanulok okoska... -
neuro #21 olvasd már el, mi van a képek jobb/bal felső sarkába írva: a tájtextúra a google earth-ből lett kiszedve, csak hogy legyen valami a modellek alatt... ez nem a végleges kinézet
de az is biztos, hogy ez a játék nem fog megjelenni ebben az évben, hiszen a képek 3dsmaxból/mayából vannak, nem a szim saját engine-éből -
#20 Énszerintem ez a game olyan lessz, hogy a modelleg tiszta highpoly, oriási gépigény, szinte atomerőmű, a talajtextúra meg elbassza majd az egész game-t.
Szerintetek odafogja verni a Lock On-t? -
#19 ezzel is azt mutatják hogy a játékra koncentrálnak -
Shadow_THH #18 nagyon durvák az oldalon lévő modellek, de az oldal egy akkora nevetséges ratyi hogy hihetetlen
iylen szép játéknál rágyurhattak volna igazán -
#17 hát még a fajafox :) -
#16 IE csodákra képes :D -
#15 Lóóóól. Operában nem is volt ilyen :D -
#14 Screenshot, aztán alúl évszámot, meg hónapot választol és élvezed... :D -
#13 Itt hol? én nem látom lol :D -
#12 Ott van a hivatalos oldalon ;) -
#11 Képet is tudnátok a textúráról mutatni? -
#10 Kössz a felvilágosítást, de lehet, hogy a textúra mérete a ludas nem? -
Shadow_THH #9 pixel shadernek hivják minden új játék homályos -
#8 Homályos? -
#7 Miért milyen a talajtextúrája? :P -
#6 Ja bár a talaj textúrája olyan USAF-os izé... Bár egy F-15E szimnek örülnék :D -
#5 Szerintem gyönyörű lesz. -
#4 Megelőztél :S -
Doma #3 Hivatalos honlap -
Shadow_THH #2 bazz azthittem ez egy vektoros kép looool -
#1 Megjelenési dátum: 2006 szeptember, vagy augusztus.
Aki több infót tud róla pls írja meg :P Annyi biztos, nagy gépigénye lesz.