476
Fighterops Repülőgép szimulátor
-
#436 uj vodeó jelent meg a zárt forumon a főoldali bejegyzés szerint :
"Hey guys, new video and update just released in Area 51. A number of firsts in this video, it's the first time we have shown an airbase within the Fighter Ops engine (in this case Nellis), and also the first video we've released showing the Fighter Ops physics modelling." -
#435 csak nem befizettél area51-be?
A háát mire vonatkozik meggyöztek vagy épp ellenkezöleg vagy a kettö között hogy mutatnak is meg nem is ? -
#434 Én 2005 elején asszem. A videót láttam. Háááááááááááát... A privát üzenet gomb mindenki előtt nyitva áll. ;) -
#433 nem hiába a neve forever :D -
#432 Az elsö infokat még 2004-ben hallottam rola, de már akkor is vagy 2 éve dolgoztak rajta . -
#431 Ez az egész kezd Duke Nukem 4ever-i magasságokba emelkedni! -
#430 Megjelent egy 5 perces video a zárt forumba. külsö, belsö és elsö hátsó kabin avionika és néhány AI ténykedés abban a fázisbol ahogy most áll a fejlesztés. Nem láttam én sem csak a föoldalon ennyi a közlemény -
#429 Írd meg nekik. a véleményemet a témáról lásd lejjebb. -
#428 A hozzáállás. Azért évi 25 dolcsiért picit többet várnék, mint évente egy videó és egy 1 oldalas dev diary... -
#427 Nem sértettél meg, de az amit te csinálsz miben kéne, hogy befolyásolja a Fighterops készítőit?? -
#426 Ne vedd sértésnek, de én több preview-ot nyomat a koreai helyszínről és én még pénzt sem kérek érte... -
#425 Nem, félre érted, csak érdekel és tényleg kevés az info, hogy mégis hogyan állnak a srácok.Attol hogy leirnák hogy éppen melyik részt készitik és miket fog tudni attol senki sem fogja tudni lemásolni a rendszerüket ha esetleg attol félnek.
ÉS támogató csalogatonak is használhatnák legalább is nagyobb hajlandosággal fizetek elö olyan dologra ahol látom, hogy történik valami és informálnak arrol amiért fizettem. -
#424 "ha jol láttam akkor a 19 es volt az utolso amit kitettek, azota már vagy 3-4 is kijött."
a 20-as volt az utolsó. azóta csak kisebb development postok voltak dátumozva meg 1-2 video.
HA úgy érzed, hogy hanyagolva vagy mint nem fizető érdeklődő akkor fizess és támogasd a csapatot. De előre látom. Akkor meg azért fogsz sírni mert nem kapsz elég infót a pénzedért. Semmi nem lenne jó ide a bökőt. -
#423 Az pont 2 vel több mint amiröl a publicba látunk.Oda már 13 honapja nem jött semmi, még a régebbi dev diary-kat sem tették ki , ha jol láttam akkor a 19 es volt az utolso amit kitettek, azota már vagy 3-4 is kijött. a beigért flight modell video sem lett kirakva pedig ezt is megigérték.
Amugy van valami jó is a mostani infokban ? -
#422 Már miért kéne? 9 hónap alatt 2 update jött az Area 51-be is:) -
#421 Egy uj video meg leirás van fenn a zárt részen.
De azért mostmár igazán dobhatnának valamit a pórnépnek is a publicus részbe is. -
#420 Valami van. -
#419 Az, hogy én nem adományoznék valami, ami gyakorlatilag talán már soha nem fog már megjelenni. Tisztára mint a SAAFOPS. Bár éppen most támadgat fel, de a helyzet közel sem rózsás... -
#418 És? -
#417 4 hónap alatt nem voltak képesek kitenni az ígért videót. 2009-ben volt egyszer screenshot, az is csak a tájról, amit már láttunk... -
#416 elég sokan gondolják így.
Aki tényleg a plusz info miatt csinálja az ne csinálja. én csak azért fizettem az Area 51 tagságért, mert támogatni akartam a fejlesztőket.
Ebből következtetést levonni a fejlesztés állapotáról hülyeség. -
#415 Hm....
Valaki szerint már nem éri meg az Areai 51 tagság sem. Én kezdem nagyon elveszteni a hitem... -
#414 Szép. Csak látnánk már valamit...
Olvasgattam a kinti fórumot. A hónapok óta ígérgetett "nagyot fog szólni" videót most már tényleg ígérgetik. Tényleg jó lenne.
(Nem értem, hogy egy nyamvadt link kirakásában vagy videószerkesztében mi tart ennyi ideig.) -
#413 -
#412 Mi a fene! -
#411 Én véletlenül kifizettem 2 évet előre:D
Automatikusan terhelt a paypal, meg én is befizettem:D -
#410 Lehet, hogy ideje lenne Area 51 tagsárga befizetnem. -
#409 Elviekben van egy ujabb video is a 3D-s fülkét mutatja be ahol mind az elsö és hátso kabinba használhato a trackIR.
Ha ebbol már azért valamit lehet majd következtetni egy kicsit hogy kb milyen lesz majd . -
#408 Engem speciel nem igazán a repmodelle izgatna. Azok valszeg olyan távol vannak, hogy talán még el sem kezdték.
A különféle radarok modellezése. Pl. lesz AESA, PESA és hagyományos radar külön? Milyen változókkal számol? RCS állandó? Az irányfüggőség gépspecifikus? Földháttér hatása? IR szenzorok modellezése? Tolóerő modellezése, üzemanyag fogyasztás. Gázhő az IR szenzorokhoz? Stb.
AI?
Engem ezek érdekelnek igazán. -
#407 A kontrollok kitérítésének mértéke is látszik. Így látod mikor húzza fel mikor dönti be mikor ad gázt és mikor lép bele a pedálba.
Innentől meg öszetehető, hogy hogyan fog mozogni a gép miután van talaj is (földháttér) amihez viszonyíthatod a mozgást. -
#406 HUD nézet van
Ha a HUD látszik, akkor azon sokminden látszik. Azt is tudjuk, hogy a légierő supportálja, és azt is, hogy többször reptették a fiúkat.
És sztem meg igen is fontos hogy közelitsen a valosághoz
És ezt te mi alapján ítéled meg? -
#405 Már megint félreérted a dolgot.
Azt irtam hogy videobanés grafikai elemek nélkül hogyan lehet szemléltetni.
Te meg arrol amikor már saját magad probálod a dolgot és minden elem adva van a viszonyitáshoz .
És sztem meg igen is fontos hogy közelitsen a valosághoz , hisz lonciba is milyen illuzio rombolo hogy egy gép a másik repmodeljét használja ha modkét van betéve a játékba . -
#404 Hogyan? A Falconban hogyan ítéled meg? Pl. a gépet fogod és koppig meghúzod és figyeled az átmenetei szögsebességet, a sebesség kopását és a G értéket. A pontos értéket nek tudthatod, de ez olyan, hogy ránézel a Falconra aztán a Loncira. A vak is látja (nagyon remélem...), hogy a kettő nem ugyanaz főleg, mikor a földön gurul a gép.
Itt is errő val szó. Látod, hogy a gép hogyan mozog. A kritkus állásszög környékén és felette meg azétn sokminden lehet mutatni. Pl. hogy szimulálja a laposdugót, az eldobotott palástorsót stb.
Nem az a kérdés, hogy a valóságot mennyire közelít, hanem hogy az eddigi szimekhet képest mennyivel több jelenséget modellez le.
Ennyi év Falconozás után tényleg meglep néha, hogy miket tudsz kérdezni. Mitha soha életben nem repültél volna egy perces sem. Ilyenkor nem értelek.
-
#403 mondjuk azért az érdekelne, hogyan lehet egy repmodellt szemléltetni videoban, hogy arrol bármilyen következtetést tudjon levonni az ember .
Föleg, hogy vizuálisan nem jelenitodnek meg a légköri jelenségek( párakiválás, hangrobbanás, áramlásleválás stb..)
És egy flight modelhez nem árt tudni hogy az adott gépnek milyen valos tulajdonságai vannak , anélkül nincs viszonyitási alap, hogy mennyire jol közeliti meg a szimulácio a valoságot. -
#402 A flight modellből rengeteget lehet látni. Grafika nulla hisz minden placeholder és csak HUD nézet van. -
#401 lkight modell
kiványcsi vagyok mennyit kell várnunk mire kirakják a nyitott forumra is.
Esetleg aki már látta elmondaná, hogy érdemes e egyáltalán várni ezt a videot vagy nem olyan nagy durranás ? -
#400 Nekem nem. -
#399 Elég régi. -
#398 Video -
#397 Reménykedj Balázs, talán Te is megéred a 100 évet ;)