476
Fighterops Repülőgép szimulátor
  • Bucser
    Arra várhatsz még jó sokáig... Az alphabol nem lesz video abban biztos lehetsz. Max a betabol leghamnarabb. az meg még barátok között islegalább 1,5 év.
  • Boconadi
    most nem értedm. Milyen örvény? Mi az az X-foil? :$$
  • Molnibalage
    El nem tudom mondani mennyire várok már egy videót a játékról.
  • Molnibalage
    A Falcon screeshot topicban feszegtték a X-foil témát (miért pont ott?? ). Szóval a reppülőgépek akkor elivleg hagynak maguk után örvényeket is már és nem egy "lyuk" lesz az égen a gép aminek a modelljén csak számolják az erőket?

A képek érdekesek. Vajon mikor látjuk mozogni? A pre-alfa már ezt takarja?

[URL=http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=121837&page=6]Itt. #295[/URL]
  • Bucser
    na igen de a lényeg hasonló. tehát a textúra tárolja a mélységinformációkat így a modell esetén csak a formára kell odafigyelni.
  • blash
    Parallax mappingot is hasznalhatnanak, ami sajnos nem tul gyakori, ellenben qva jo.

http://unitzeroone.com/blog/papervision3d/flash_9_pv_3d_example_3d_bumpm.html (kilences flash kell a ket ojektumhoz)

http://en.wikipedia.org/wiki/Parallax_mapping
  • Bucser
    Naja csakhogy ba lockjonban minden kis kitüremkedést és funkciót a modellből kellett kifaragni. itt viszont a basemodell és normal mapping segítségével igen ütősen lehet a szegecselést besüllyedéseket és kisebb felületi deformációkat imitálni. nem kell rá polygont vesztegetni. ígfy a basemodellek sokkal részletesebbek.

A normal mapping segítségével (ARMA is használja már) egy 40k ply-s modell ki tud úgy nézni mintha 100-ból lenne. És ehhez csak egy normális normal map réteg kell.

Pacman ezt írta

"About something like that.
    New GFX techniques allow us to create better quality models with less polly's then the older sims (games). Where the amount of polly's was almost decisive on the smoothness and general quality of the model.

Dirk"

itt is szerintem a normal mappingra gondolt.
  • repvez
    Az az érdekes hogy a loconba is ennyi ,de itt még benne van a 3d-s kabin is és még igy is jobban néz ki nekem ez.
  • Bucser
    átlag játékbeli polycount 40-50ezer polygon per gép.
  • repvez
    Egy kicsit jol néz ki az f16-os kabin.Király lesz a hátso ulésböl is vezetni föleg TIR-el.Remélem igy elég rövid idön belül sikerül majd az alap után kiadni az uj f16-os addont hozzá ha már most elkezdték csiinálni.
  • Bucser
    Pacman írta

"Just a little heads up.

The new pre-alpha build is now VERY close....

Took a little longer then expected but it should be more then worth the wait in content and hard work to make it stable.

The dev diary following its QA process will give you an idea of what it contains.

Dirk"

Ez tegnapi post area 51-ben.

Meg vannak új képek de valami oknál fogva nem tudom őket lelopni.
  • repvez
    Állitolag jövö héten lesznek uj képek kirakva.Hát kiváncsi leszek rájuk.
  • Molnibalage
    Hát ezekből a beállíásokból magmondja, hogy melyik-melyik az egy zseni, sasszem és F-16 b*ui.
  • Boconadi
    Én megmondom őszintén azt hittem hogy mindegyik ugyan olyan és csak egy vicc volt
  • Bucser
    POntos block megnevezés kell bár nagyon szar a kép mivel nem látszik a beomlő nagysága nem összehasonlítható. legalább ugyanazon szögből készültek volna...
  • Molnibalage
    Csak tippek. Így skin nélkül alig van támpont.

5-6. F-16C/D Block 50/52 (IFF miatt nyilvánvaló)
    1-2. F-16A/B
    3-4. F-16C/D Block 32/40/42
  • Molnibalage
    Ide is egy szép képet.

• Molnibalage
    Még minsig semmi hír arról, hogy legalább egy pre verzióhoz egybepakolták volna a cuccokat.?
  • Bucser
    Akkor törölték. MEg kellett volna nézni korábban:) Aki kimarad az lemarad:) MÁr nekem sem adja be azt a könyvtárat:)
  • Boconadi
    nekem is
  • repvez
    Nekem ugyan azt az oldalt adja be mind a két linkre vagyis a galéria választosat,de ott a flight sim galériában nincs FO-s kép csak falcon és FS.
  • Scottt
    Hejj de várom már.......
  • Molnibalage
    Akkor miért nem hozzák vissza a régit, vagy használnak mást??
  • Bucser
    Pontosabban szar a képnézegető. Elismerték a fórumban. Ők is meglepődtek, hogy milyen szarul néznek ki a saját screenjeik:)
  • repvez
    igen azokra,gondoltam hogy nem ingamek,de akkor is egy kicsit mosottabb a texturájuk mint az elözöeknek.
  • Bucser
    Mármint a 2007 májusiak?? Vagy melyekre gondolsz? Ingame screenshotok még mindig nincsennek.
  • repvez
    Uj képek vannak az oldalon,de mintha ezeken visszább vették volna a polygonszámot és a texturák minösége is gyengébb a régebbi képekhez viszonyitva.
  • Molnibalage
    Tehát ha jól értem, végre kezdik "egybepakolni" a dolgokat?
  • Molnibalage
    Kezdhetek gyűjteni az új gépre és a progira.
  • repvez
    Jo részletesnek néz ki és jo jel ha már most elkezdik fejleszteni az elsö addont igy talán nem kell sokat várni rá .De azért ez remélem nem lassitja le az alapjáték fejlesztését.
    A köv. dev naploban jo lenne már valos ingame anyagokat látni vagy valami kis animáciot.
  • sure
    ja hogy 199-nél voltunk csak.

Akkor ték, vagy mi a szöszt szokás ilyenkor az esgén...
  • sure
    OFF

Na én meg aszondom, hogy ha nyerek a lottón, akkor az uccsó 200 HSZ-ig visszamenőleg MINENKI, akinek még nincs, de szeretne, veszek egyet! (csak el ne felejtsek szelvényt venni )

ON

Amúgy üdv a (nickről) ismerős arcoknak itt is!

És azér ugatok be ebbe a topikba is, mert várom én is a Figter Opsot (vagy igazándiból BÁRMILYEN "modern" katonai repülő/helikopter szimulátort.)

Modern idézőjelben -helcsi, vagy jet legyen, kávédaráló ne.
    Korea, Vietnam éra is lehet - a nyomorult Whirlwind of Vietnamot is nagyrészt az SG-s topikja miatt vártam és adtam ki érte a majdnem 8k -t. A véleményem róla láthatjátok a tápigjában...

Ez a szim viszont nagyot kell hogy üssön, és ha pl. ez a többgépes munkamegosztás dolog igaz, akkor a Socket 462-es rendszeremet így egy az egyben megtartom időjárás és/vagy AI-számoltatónak, ha majd eljön az PCI-e-re meg a sokmagvas platformra váltás ideje, és nem kell eladnom negyedannyiért, mint amennyiért vettem.
  • Bucser
    Sajnos az enyém leesett takarítás közben a monitor tetjéről (lapostetejű CRT sehova nem lehetett rögzíteni) és eltört a támasztékot és a TrakIR-t összekötő bilincs. Szóval meg van kókányolva de nem állítható. ezt eladom olcsóért ha nyerek egy trackIR-t. más baja nincsen.
  • 42nd Intruder
    A feléből mennyit engedsz? :D
  • Molnibalage
    Húúúú licitálunk? :)
  • repvez
    Ha megnyered a trackIR-t mennyiért passzolod el nekem?
    (..Az sok, annak a feléért :D )
  • Bucser
    Hónap végén új dev. Diary és Screenshotok (elvileg tonnányi majd meglátjuk mi lesz belőle)

És remélhetőleg nyerek egy teljes X-plane V8-at, teljes Global Sceneryvel a júliusi Contesten:) (bár örülnék az Extra TrackIR-nak vagy a Vista Ultimate-nek is:D)
  • Bucser
    Ezek elég régi postok. Egyébként nem kifejezetten E3-ról volt szó hanem gameres rendezvényekről.
  • Molnibalage
    Van annyi pénzük, hogy E3-ra menjenek? Valahol olvastam, hogy felmerült, hogy nem lesz E3 soha többet (tavaly olvastam), mert dárga a bérlet még a nagy cégeknek is.
  • repvez
    Aha , mondom hogy nem jo az angolom :D