476
Fighterops Repülőgép szimulátor
  • repvez
    Uj képek !Föleg a T38-rol
  • repvez
    uj fejlesztöi jegyzet jelent meg a játékrol
    jegyzet 16
  • Speedbreaker
    nekem is annyi. még mx440, 2k-s amd, meg ilyenek :D
  • repvez
    Nekem muszály lesz mert már 2,5 éves a masina és az a meglátásom hogy talán az már nem fog kellö eröt biztositani az elkövetkezö gémekhez
  • Speedbreaker
    hát én nem rakok el pénzt azért, hogy új gépet vegyek ennek a játéknak :S
  • repvez
    Uj képeket adtak ki bár ezek is csak renderek és nem sreensotok,de azért már valamit sejtet, hogy milyen lesz föleg a T6-os elég részletes.Az egyik topikban irták hogy a következö adagban már a t38-asrol is lesznek képek.
    Jövöre már most elkezdhetjük rakosgatni a pénzt gépcserére és játékokra.Sajnos majdnem minden jo szimet átcsusztattak 07-re.(BOB,BlackShark,Fighterops)
  • repvez
    Nem hiszem hogy a nyakadon maradna ha olyan lesz amit igérnek.Csak legalább tudnánk mikorra lehet számitani a megjelenést.
    Egy Opciot én is bejelentek rá ha rendelsz. :)
  • Speedbreaker
    Az mégis csak 200$ :S:S
  • Bucser
    nem gond:) megrendelem neked:) csak nehogy a nyakamon maradjon:D Nem tudom mit fogok kezdeni 2 fighteropsal:D
  • Molnibalage
    Na ja, de lesz dinamikus hadjárat? A másik jópofa dolog a beszerzés lesz, ha lesz. Valakit meg kell kérnem, hogy rendeljen nekem is.
  • Speedbreaker
    Én pls simán rá tudok jönni, hogy honnan jön a rakéta, és mennyi távolságra van az aki rámlőtte. Ezután már csak érezni kell a becsapódás idejét.
  • Molnibalage
    A Lock On-nal szinte nem is játszok. Hát nem egyszerű előle kitérni labels nélkül, de elfutni valóban el lehet. Viszont az orosz besguárzásjelző nem mutat távolságot így nem lehet megítélni a dolgot.(arró len mis beszélve, hogy a Lonco padlock-ja egy rakás szar... Kikerülni is csak akkor könnyű, ha be van lőve a labels. Ebben viszont nem korlátozható le a kijelzés távolsága, mint a faloconban.
  • Speedbreaker
    hát tény és való hogy az AMRAAM jó nem? :) De lock on-ban el lehetett "menekülni" előle simán.
  • Molnibalage
    Miért a csúcstechnikás gépeket kell lemodellezni amin van AMRAAM? Nagyon könnyűvé tette eddig minden szimben az ellefél lealázását. Én nem szeretek ilyen gépekkel repülni. A Falconban is a '80-as évek világát lövöm be moddolás közben.
  • Speedbreaker
    Hogy érted hogy hiperszuper?
  • Molnibalage
    Öcsém... Már megint a hiperszuper tecnnikát veszik elő. Miért nem lehet régebbi gépeket betenni? F-16A-t és F-15A-t??? Ahol van ARAAM használat ott megjelenik a "we are soo cool" érzés.
  • repvez
    igy már tiszta a dolog csak nem igy jött le a hsz-edböl elsöre.
  • Bucser
    de egymásra épül csak éppen a multiban nem tudsz majd repülni 1.0-val a 2.0 serveren és vica versa:) ugy miont a sturmo felmenő ági rendszerében:)
  • repvez
    aha értem.De én azt hittem hogy egymásra fog épülni az egész ugy mint a sturmovik.És hogy a major release-k csak uj repülhetö gépeket és uj területeket fognak tartalmazni és igy nö fokozatosan a repülhetö gépek száma.De ezek szerint a 2.0-ásban már nem tudok majd a T6-al és a T-38-asal repülni?
    Ez igy nem ésszerü .
  • Bucser
    aggnnn téves:)

Az alap 100 dollár ez lesz az 1.0-ás basic version. Ebben benne lesz a repülhető Texan és a T-38-as valamint később AZ F-16-os (block 52 ha jól tudom) kerül bele. A következő major release-ig az összes update és kiegészítés ingyenes. A major release-k nem kompatibilisek egymással de hála az égnek az ereedmények központi szerveren fognak tárolódni. Textúrák skinek gépek ha lesznek (ami valószínű lévén a X-plane engineére épülnek az alapok) inygenesek lesznek a következő major release-ig tehát 2.0-ig. És így tovább. Tulajdonképpen 100%-os szimulációt adnak kézbe természetesen maximálisan felkészítenek ennek kihasználására a körülbelül típusonként 500-600 oldalas típuskönyvel training manuallal számítási háttérrel és etc. Campaign módban végig kell menni az alapoktól az US Army teljes kiképzésén mielőtt gépbe ülhetsz. (erre számoljunk olyan jó 40-50 órát ha ultratehetségesek leszünk és minden sikerül csak a repülésben elsőre) de rengeteg feleltválasztásos teszt lesz etc.)

Szóval tanulni kell. olvasni aztán tanulni . Aztán előlről tanulni megint. ÉS a végén még többet tanulni. utánna meg vértízzadva teljesíteni a kiképzést. Ez az alap. A készítők szerint ezzel meg is leszünk amíg kijön az F/A-16 block 52. Na akkor kezdhetjük előlről az egészet lévén új típus új szokások csakaz alapok azonosak:D Szóval először az 1.0-ban nem lesz vadászgép csak a 2 kiképzőgép és később válik letölthetővé majd a harci gép maga.
  • repvez
    tavaszra kész lehet mivel az alapban csak 2 gép lesz repülhetö a T-6-os és a T38A meg a C változat.A többi gép és terület csak utánna fog megjelenni.Azok már ingyenesek lesznek csak ez az alap lesz 100$ mindenhol.
  • Speedbreaker
    Akkor ez a game még most igen csak béta?
  • repvez
    A gép mégcsak hadján azt meg lehet venni,de ha mindent megvalositanak amit a forumokon olvastam akkor ehhez bizony neki kell ulni és megtanulni töviröl hegyire a gépet.Le lesz szimulálva a hidraulika, elektomos és minden rendszer beleértve a lehetséges meghibásodásokat és repelötti rendszerteszteket.Állitolag még ha nagy magasságban kifogy vagy meghibásodik az oxigén rendszer akkor elájul a pilota.És ehhez van 2 orvos a fejlesztöcsapatban hogy a tünetek megfeleljenek a valoságnak.Talán a repmodellel sem lesz nagy gond mivel az is benne van a csapatban aki az F22-es flybywire rendszerét programozta.
  • Speedbreaker
    Szépek a képek ja :(. Mikor lesz nekem ehhez gépem
  • repvez
    igen a fighterops.com sreensoots részben a junliusi 22 kép
  • Speedbreaker
    A honlpaon van?
  • repvez
    Uj képek jelentek meg a játékrol, de sajnos ezek se ingame képek.Ujabb épületek és egy business jet van rajtuk elnöki skinnel.
    Meg kiadtak egy uj közleményt hogy befejezték a kis kirándulásukat az egyik bázison ahol sok hasznos infot kaptak.Most finomitják az elektromos rendszereket a gépekben és a meghibásodásokat.megjelenésröl még nem tudnak semmit se mondani.A 2006 augusztus az csak egy tavalyi kijelentés volt.
  • Molnibalage
    Sebaj, addigra lesz gépem amin fut...
  • Bucser
    Bármely gócpontban a földön elvileg. De az még pár évvel arrébb van ahogy a fejlesztés halad...
  • Molnibalage
    A dinamikus hadjárat helyszínéről/helyszíneiről lehet valamit tudni?
  • repvez
    Ja és ami a legjobb hogy alapbol támogatja a két emberes repülést egy gépben.Igy végre lehet majd rendes online oktato repülést csinálni vagy csak a repülö irányitásával foglalkozni mig a másik a bombázást intézi.
  • repvez
    Ezek lesznek benne repülhetö gépek:
    Yes, F-15C will be in FO flyable with 3D clickable cockpit as other planes.
    There is list of flyable planes:
    T-6 Texan II
    F-15C/D/E
    F-16C/D Block 52+
    T-38C
    A-10A
    and bonus aircrafts: T-37 and T-38A.
    Az Alapjátékban valoban nem lesz benne a dinamikus hadjárat de a harcigépekkel egyidöbe fog kijönni ami állitolag a falcon4-én tultesz.És az egész földön lehet repülni benne ugy mint az FS-ben szintén valami 22000 reptérrel.
  • Sanyix
    A pixel seder csillogósít, a hdr homályosít/fényesít, és tényleg minden új játék olyan :)
  • Molnibalage
    Pontosan. Kinek lesz arra pénze és türlme kivárni, hogy kijöjjön az egész.
    Teszem fel már 6-8 hónapja repkedsz T-38-cal és már nagyon vársz valami harci gépet, de csúszik az egész akkor gyakorlatilag esély van a teljes bukásra.

Arról nem is beszélve, hogy ha nem lesz benne din. hadjárat vagy egy olyan könnyen és gyorsan használható küldetés editor, mint a Falconban akkor kit érdekel, csak szenvedés az egész, mire csinálsz egy jó küldetést. Modkűjuk ott meg azért hátrány is, hogy battalion alatt nem rakhatsz ki semmit, bár reális is, mert azalatt nem kóborol egyedül semmi.
  • neuro
    hmm ha minden igéret, amit a fejlesztőktől kaptunk az elmult 20 évben megvalósult volna, olyan szimulátorunk lenne, hogy az USAF is megirigyelné :)
  • Bucser
    Ja és nem keresnek kiadót. Házi értékesítés lesz A-lá Lock On Flaming cliffs.
  • Bucser
    Miután nem a teljes szim fog megjelenni azonnal hanem a fejlesztés úgy megy majd mint a X-plane esetén. Csak nem lesz modolható mint az.:/
  • Bucser
    ÉS ugye azt is tudjátok hogy az ára kereken 100 US Dollár lesz:) Valamint aki komolyan akarja tolni egy USAF szintű kiképzésen kell végigmenni T-6-os texannal és T-38-as Talonnal. Az első verzióban csak ezek fognak szerepelni majd későbbi patchekkel készülnek a harci gépek amelyből jelenleg 3 darab van tervbe véve: F-15 F-16 és A10-es. Hogy melyik modifikáció még nem tudom. A Játék lényege a maximális Valósághűségre való törekvés és egy több mint 1000 oldalas kézikönyv lesz. Valamint Clickable 3d cockpit:D mi kell még???
  • neuro
    nincs még se repmodell, se avionika, se grafikus engine, se semmi... ez a játék szerintem jó ha jövőre kint lesz, de még akkor sem biztos, mert soha nem fognak kiadót találni egy repszimhez
  • kiskorúbézoltán #26
    Hagyd ...