Fighterops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Bucser, van még értelme Area 51 tagnak lenni? Asszem elõfizetnék rá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Miért lenne? Az kíérleti repülõgép volt a hiperszónikus tartomány és a felsõlégköri repülés vizsgálataihoz.

Bucser, karácsony elõtt nem ígértek valami giga dev diary-t?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

X-15 nem lesz benne???

Palinko
én meg már megijedtem, hogy kijött 5 üzi egy nap az sok 😊 bár ha kijön valszeg 50 is meglesz pár óra alatt 😊)

www.smart-bus.hu

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Naaa... Bucsernek kellett volna válaszolnia!!! 😄 Megtörted a sormintát! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Hej, de nagy a csend...

Bucser
Dolgoznak?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
De nagy kuss van. Hónapok óta csend, a nagyinterjú óta semmi.

Molnibalage
És akkor még csak úgymond sétarepülésre lesz alkalmas...

repvez
uj julius és augusztusi képek a honlapon.
A kabin képei egy kicsit részletesek.Hu de hosszú lesz az a 2-3 év mire valami kézzelfoghato lesz ebböl 😞
Molnibalage
Eleinte optimista voltam, de ebben a tempóban mire harci géppel repülhetek az minima még 3 év ahogy látom. Az egyetlen mázlija, hogy nem nagyon lesz konkurense. A DCS is döcög, a Falcon 4 inkarnációk meg vélhetõleg akkorát nem tudnak fejlõdni, hogy ennek vetélytársa legyen.

Köszi szépen!
Bucser
until its done:_)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeonSilver
Na de meddig?

Palinko
Cserébe, úgy néz ki érdemes lesz várni 😊
sure
Nem, sajnos egyelõre csak konzolra van.

Isten nem bottal, hanem VMware.

A fighter ops kijött már pc-re? Bocsi hogy ilyet kérdezek csak most hallottam elõször errõl a játékról.<#nemtudom>
Molnibalage
Hú, 1 hónapig nem járok erre és mi van. 😊

High end PC, ennyi mennyiségû hozzászólást kb. 20 perc alatt el lehet olvasni, nekünk viszont összefoglalva részletesen begépleni újra eltartana vagy 1 órát. Ugye megérted, hogy inkább ezt nem tesszük meg?

repvez
közben kiadták publikba is a 2. videot.Ahogy hallom a hangok azért nagyon ott lesznek a szeren benne.
Bucser
nincs növényzet az új videón. kb ugyanaz mint a korábbi.

LeonSilver
Csak az a qrva sok mûszer nelenne.Ecccerûen nemlátok ki tõle 😄
( vagy valami hasonló )

repvez
uj képeket raktak fel a hivatalos oldalra ,de inkább csak a videobol valok a képek.Amugy az area51-en a juliusi képek is fenn vannak és egy uj video elviekben azon már van növényzet is a tájon.
Bucser erröl tudsz valamit mondani a saját szavaiddal elmondva, hogy nehogy galiba legyen belöle hogy kiszivárgott?

High end PC :http://www.fighterops.com/ ezen az oldalon minden eddigi infot megtudhatsz a faq részen
42nd Intruder
És még hogy a Lock On-os társadalom a buzi... 😄

Egyébként a válaszok amennyire képben vagyok:

- pontos megjelenés még nincs a game-nek, majd egyszer jön

- elvileg überelni akar fizika terén, szóval AFM-re számíthatsz!

Ez a te problemad.

#ofp.hu@irknet

Bucser
Hát érdekes akkor hogy lesz idõd az 1500 oldalas manualt majd átolvasni?? vagy úgy gondolod, hogy amire nem tudod megfejteni a választ vagy csak "lusta vagy elolvasni" majd mi megmondjuk?

btw nincs megjelenési idõpont. modulrendszerû lesz a játék és teljesen hard-core.

Ez nem kötözködés! Egyszerûen elvársz tõlünk olyat, amit még magadtól sem! Azzal indítasz, hogy lusta vagy. Ne haragudj ezért ránk, de mi is. Amikor ezt udvariasan, bár tény, hogy pici iróniával a tudtodra lett hozva, még Te kezded el sértegetni a másikat. Ha ezt az idõd, és energiát abba fekteted, hogy vissza olvasol egy-két oldalt, akkor most nem kéne idegeskedned! Ha se idõd, se türelmed, ráadásul még ilyen érzékeny is vagy, akkor ez nem lesz a Te játékod, tehát az érzékeny búcsú sok egyéb kellemetlen élménytõl szabadít meg. Bölcs döntés.

Nem haragszunk, ha egy picit rugalmasabb leszel, örömmel várunk vissza.

Isten áldjon!

www.smart-bus.hu

Már ne is haragudj, de meló mellett és egyetem mellett igen is lusta vagyok "5 percet" ->inkább 1,5 órát arra szánni, hogy 350 hozzászólást átolvassak. Idejöttem, bocsánatot kérve, hogy nem tudom elolvasni az üzeneteket, nem csak holmi belökött segítségkéréssel kezdtem, nem is vágtam fel hogy mennyi az elvégzendõ munka, melybõl kifolyólag nem akarok rászánni ennyi idõt, hisz jobb dolgom is volna, de tudod, kevesebb idõdbe került volna udvariasan leírnod a megjelenési dátumot, mint hogy elkezdesz kötözködni, mint a többiek, hiába , úgy néz ki errefelé a kibertében ilyen a színvonal, és én is jobban tettem volna, ha nem pazarolok erre is idõt, hogy ezen felbõszüljek ennyi soron át, de én kérek elnézést, hogy zavartam, többet nem teszem, a viszont látásra!

Csak Te lehetsz lusta? Mi nem? Az egészet elkerülhetted volna, ha rászánsz 5 percet. Ok - okozat...

www.smart-bus.hu

Faragatlan, arcátlan, elképesztõ színvonal.

Bucser
csak mint te.
olvass vissza.

Te is az értelmesebb rétegbõl való vagy látom.

Szia!

Bocs, de mi meg lustak vagyunk valaszolni.

Udv

#ofp.hu@irknet

Sziasztok!

Bocs, delusta vagyok elolvasni az elõzõ pár száz hozzászólást, mikor fog jönni a ez a repszim?
Lock On-t meg a Falcon-t is megveri majd fizikában?

Üdv.

Molnibalage
Ez a kameraállás miatt van. Az összes repszimben így érzed, ha nagyon fix a kemara és nagyon magasan vagy. Nézd meg a Fly freely-ban azt amikor bõven 40 ezer lább felett zuhanok és dobom a flare-eket!

Boconadi
hogy is mondjam, kicsit úgy éreztem, mintha a táj mozog alatta, nem a repülõ a táj fölött. Nagyon látni lehet a tengelyeket.
Molnibalage
Konkrétan mi volt a fura?

Boconadi
jah láttam a vidit is, csak a gép kicsit furcsán mozgott. (jó tudom, hogy még nincs kész)
Molnibalage
Ja. Lesz ez még durvább is. Lehet majd bujkálni a radarok elõl rendesen.

Boconadi
Ez a kép a játékból van? Tök durva...

Molnibalage
Új dev diary mikor lesz? A múlkorit is korábban adták ki a leak miatt, de annak is már 4 hónapja...

repvez
egy uj kép jelent meg a honlapon.Nem valami sokatmondo,de van 😄
Bucser
A Régebben emlegetett FO contest eredménye a különbözõ blockú F-16-okról Itt megtekinthetõ!!

Én nem nyertem mert nem akartam találgatni, hogy milyen részletességig kell megkülönböztetni. (hogy elég-e a fõ block vagy kell az 50-52 közti különbség)

Molnibalage
Felkelek és a géphez hajolva megkérdezem, hogy szép idõ van ugye?<#idiota>

Boconadi
Jah, rémlett is valami.

Konkrétan Falcon 4.0-ra gondoltam én.
Bucser
Az FO így lesz felépítve. olvass vissza kicsit szerintem már írtam korábban.

Boconadi
Meglehet csinálni azt, hogy két géprõl futtatok egy programot, és az egyik gép, tegyük fel dolgozza a textúrákat, illetve az idõjárást, míg amin játszok, az csak a repülõgép normális mozgására koncentrál?

Tehát így kisebb annak az esélye, hogy a textúra miatt beakad a játék, vagy szaggat az esõ miatt, stb...
Így jobban lehetne játszani a játékot szerintem.

Ilyen lehetséges? Vagy külön úgy kell megcsinálni a programot?
Bucser
Az majd számolja az idõjárást😊