2501
-
#340 Nézz be a Pécé áldozik le topikba ott van a Timeshift meg Jericho hasonlítás... hát olyannak kéne lennie mint az Time Fps.. nézd meg komolyan azt a pár képet. -
#339 Köcce nagyon mindenkinek!
Ami U3-as játék, az mind jöhet..
Majd szakítok rá időt a Strangleholdozás közben.... -
#338 link sztem -
#337 pl. innen -
#336 Cső mondjatok gyorsan légyszíves egy linket ahonnan full sebességgel tudnám szedni a demo-t.... -
#335 82cm LG HD-TV -
#334 Jó hagyjuk, de az tény, hogy a SH az az, ami a legkevésbé hentelős, mégis besz@rsz rajta/tőle. -
#333 Pisztolyos csajjal fel kell mászni a falon! -
#332 He? túlélő horror, több logikai feladattal, kereséssel, és kombinációval, vagyis ez maga az RE vagyis ilyenek voltak az első részek, persze lett belőle akciósabb rész is meg kalandosabb rész is, és az egyi erőssége a történet, szal semmi kép sem hent, de zombikkal mit is kezdjen az ember? le ell hentelni vagy meghalsz:d -
np #331 Annál a nagy ajtónál mit kell csinálni mert nem tudom kinyitni. -
#330 Mint lesed HDTV vagy monitor? -
#329 Nem mindegyik része szimpla hent!Sztem -
#328 Miért, az 5 lesz PC-re? Ezt már bejelentették hivatalosan?
Amúgy SH 5 is lesz elvileg, csak kicsit később. Hát remélem.
Mert a RE is csak szimpla hent. -
#327 Resindent Evil 5 lesz nekem az is őég :D -
#326 Én is valahogy így érzek. Nem szeretem ezeket a henteket.
Jobban örülnék egy Silent Hill 5 PC-nek, mint ennek. -
#325 igen, vagyis valami ilyesmi, nem látok különbséget -
#324 És szebb mint az itt betett pc-s képek? -
#323 X360 :) -
#322 xbox 360-an? -
#321 60 FPS azért már elég jó! Milyen a konfigod? -
#320 No kérem, sikerült kipróbálnom nekem is...
nos,...először grafika: nekem semmiféle AA hiánya nem tűnik fel, nagyon szép játék, tele nyomva shader hegyekkel, bár alapjába véve az is rájátszik, hogy elég sötét helyen kell mozognunk. A hangok is türhetőek...végeredménybe azt kell mondanom, hogy külcsín és hang alapján jól teljesít a játék.
Viszont..."Sam I am!"...ez nekem túlzott Serious Sam hangulatot idéz,..:( ahogy pl., a csajjal kellett nyomulni és bele esetem az aknába és ott kellett küzdeni az életedért az baromi hangulatos volt...de ez a hent nagy puskákkal...:( ez kiábrándító...ha sikerült volna valami tényleg "alone" horrort összehozniuk, akkor számomra "must buy" kategória lenne...de így...:(
(ps: nekem nem szaggatt :D ahogy nézem 60 FPS -el kavar 1320 X 760 -ba :) -
#319 És akkor még leugatnak máshol, hogy milyen jól van optimalizálva mert 6600-as vgaval is tudnak rajta játszani.
Hm 2xx ezres gépen 20fps na igen ez aztán az optimalizáció.
Nem ismétlem nem a játékot huzom le mert az király semmi bajon vele,de azért a tisztelt készítők elgondolkozhatnának pickét! -
#318 NA végigvittem. Elég brutál. A ...smooth beállítást 8x -as nekem a max, na ha erre rakom max 20 FPS-el megy, ami elég gáz. 4x -esen játszható csak.
Durva egy játék. A kútnál lefelé alig jutottam le, meg nem értem ezt a játékosváltást se nagyon. -
#317 De ez nem ue 3 tehát elvileg kéne lenni AA-nak! -
#316 na egy ket ilyen meretu es reszletessegu shot -ot fel is rakhatnal ha eppen van egy ket szabad perced :) -
#315 Ez az ue3 engine hibája... De mondjuk ebben a játékban látszik, a Bioshockban egyáltalán nem volt ilyen gond... -
#314 AA-t lehet rá rakni akár csak a Bioshock esetében, de játékon belül tuti nem lehet majd állítani mert az UT 3 engine azt nem támogatja
Játékhoz visszatérve: Csak én nem vettem észre vmit vagy télleg nincs mana és annyit varizol amennyit akarsz??? -
#313 Ez összefüggésbe van, ha lenne élsimítás akkor nem lenne idegesítő a shéder, de igy az, és az is tény ha kevesbb lenne akkor AA nélkül jobb lenne... hát ezvan. -
#312 Engem inkább a sok shader zavart mint az AA hiánya. -
#311 Nagyon durva! Bár a cím felett lévő kis név nállam már garancia arra hogy nem lesz bukás. Ha lesz benne coOp akkor megveszem -
#310 A demo hangulatos. Teamba kell mennei, minden karakternek más a fegyvere képessége ereje és persze a szerepe. A karakaterek közt választhatsz h éppen mi a célszerűbb, és parancsokat is osztogathatsz több félét is... a világ hangulatos, bár a demo rettentő rövidke:)
DE ( ez Xre vonatkozó )
Szép kis Horror FPS lenne ha lenne rajta leglább 1 miligramm AA, mert igy nem más mint pixelháború, főleg hogy szépen meg van shéderezve igy még idegesítőbb a non AA... barom fejlesztők.
Ez nem a konzol hibája, nem is a játéké amikkel nincs baj, hanem a fejlesztőké...
-
#309 jaja, most töltöm a demót,...véleményezek majd én is :) -
#308 nem tom nekem alap beállításokkal csak néha szaggatott mert xar meg kevés a tápom és a vga nem kap elég energiát -
#307 sztem naon kir most nyomtam végig deh jó kis ruciban van az a kardos csaj[(?)gyilkológép] -
gyuri12 #306 oszt engem itten mindenki leszarik-e? -
haxoror #305 Nekem eddig nem annyira bejövős :/ -
#304 Na kijött xboxra is a demó, nagyon kíváncsi lett mert látom a kritikus Pc-s tömeg is elégedett, akkor bizony nagyon király lehet -
#303 A Hellraiser filmeket nem tudjátok honnan lehet megszerezni? Csak az első 3at láttam... (nem tudtam hogy 8 részes) -
IgH #302 Ú bazz sb1,ha ilyen gépem lehetne..:) Egyébként a kurva nagy szaggatások ellenére is végigtoltam a demót,kurva jó játék lesz,csak vhogy - nemtom miért - nehezen tudok hozzá vmi jó,élvezetes,netán fordulatos sztorit elképzelni,pedig azzal karöltve kurva nagy durranás lehet majd 1hónap múlva a játék. Mert ugye írogattak jócskán róla az igaz,de azért mégse volt egy Bioshock vagy Crysis szerű hisztéria körülötte. Remélem,h hétvégén meglesz a 8600GTS-em és akkor már max-hoz közelítva tolhatom végig a cuccost. Egyébként én így a demó után sokkal jobban várom mint a Crysist,mondjul azért,mert messze közelebb áll hozzám ez az elborult stílus amit a játék képvisel,mint egy űrlényes,szuperkommandós dolog. Nagy harcok lesznek itt évvégén,az egyszer biztos. -
gyuri12 #301 gépigénye mekkora? sm3-as kártya kell nekije,ugye?:(