2501
  • grebber
    Ez is attól függ ki mit tart betegnek.

Amúgy azzal a nagy darab csókával menve esélye nincs senkinek :D
    A kardos csajszi sem gyenge.

Teszek fel majd videot nemsokára.Aki még nem tolja megnézheti!
    De azért elég beteg volt...
  • grebber
    Demoba szerintem semi félelmetes nem volt!
    Bioshock inkább kaland volt mint horror.
    Clive Barker neve szerintem garancia lesz a rettegésre :)
  • Sgtfathi
    Megnéztem én is a lenti konfigon 1680x1050-full-ba és nem ment 30Fps-
    alá, és nagyon jól néz ki szval jo lesz ez!!
  •  Evil
    Szoval csak sm3 on megy a game? Ugytudtam sm2 tön is megy, bár nemsok gépigényel foglalkozo leirást láttam :S
  • AntiHero
    Rövidke demó De meggyőző és félelmetes!
    Régen láttam videókat és azok látván egyre inkább lemondtam a játékról.
    Most viszont a demó végigjátszása után azt kell mondjam. Várom....
    ( Bár a BioShocknaka zért nagyobb hangulata volt, viszont ez sokkal de sokkal félelmetesebb)

(a játék meglepően jól futott a szar 7600GT-men:) (csak hoznák már vissza az új kártyám) (1280x1024 MINDEN HIGHT, BLUR OFF)(igaz harcnál le esett az fps de még jácható volt bőven)

Pár kép:

• wander01
    vaze, ez a gém beszarás. de a szo legszarosabb értelmében... iszonyat durva a feeling, várjuk várjuk...

Evil, az a vidkari sehol sem sm3.0
  •  Evil
    Tiszta fekete minden semitse látok menütöl kezdve semi.. Lejebb jok a menü képek igy sikerült elinditani kitotozni a new gamet viszont ottis feketeség mindenfele halom ahogy beszélnek meg minden de fekete monitor és anyi :S Valaki help?

Ja és Amdx2 3800+ x800gto viddkari 2gb ram..

http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=22430&p=2 és innen szedtem mirror 1 röl :(
  • Lammer
    Nah megneztem enis a demot... ehh eleg feelinges...
    nalam minden maxon, 1280*1024ben(Blur ki, sicc) zsir folyekony... palyat ilyen 3mp alatt tolti be... pedig nincs is durva gepem :D
    core2 [email protected], 3GB ramcsi, x1900xt 512es karesz(alapon)... (400as sataII vinyo) jahes tinyxp plat2 edition

varom a fullt^^
  • Hmuda
    Amilyen rövid, olyan ütős lett. A vér is baromi jól volt ábrázolva. Már a főmenü is mennyire beteg lett. :D

Kicsit félek a külső helyszinektől, hogy ott már kevésbé fog jól szerepelni sebesség ügyileg.

Mind a három csapattaggal végigvittem külön-külön (a végén mondogattam magamnak, hogy "Á, a ninjászos részt már nem viszem végig", mégse tudtam letenni :D).

A sniper telekinézis képessége HATALMAS! Kár, hogy max három ellenfelet lehet egyszerreígy leszedni, de akkoris nagyon nagy mutatvány (kicsit felemás a hit-box, de hát oda se neki). :D

A "heavy-guy" meg elég durván osztja az áldást. A csatornás rész után, mikor a lépcsőn betámolyog pár mókus, ott egyik se tudta elérni a lépcső közepét, olyan gyorsan bedarálta őket (az a hulleltüntető légyraj vagy mi is alig tudott lépést tartani velem :P).

A ninjász kiasasszony meg kicsit felemás. Nagyon tetszik a közelharc, de zavaró, hogy alig lehet szemmel tartani az ellent és vagy túlfutok rajta, vagy mellé ütök. De ha betalál, akkor max két ütés és vége is a harcnak. :-)

Kellemes megoldás, hogy itt úgylátszik nincs "mana", szóval csak az újratöltődést kell kivárni és máris lehet használni a spec képességeket (bár a "heavy-guy" képességeire még nem jöttem rá, hogyan is kellene használni, mert "charge-olja" őket és annyi). Meg végre egy játék ami rájött, hogy az idegesítésen kívül semmi haszna nincs a zseblámpa elem-fogyasztásának. :P
  • IgH
    Hát kipróbáltam én is azzal a géppel amin a Bioshock 1-2nagyon speckó effectet leszámítva highon megy stabilan(AMD64 X2 Dual 3800+,2ghz,2gb ram,Gf6600),de itt már nem örülhettem annyira,tekintve h még minden lowon is gyak. élvezhetetlen volt nagyobb csatákba. Nyilvá vágom,h a kártya az oka,hétvégén már valszeg egy normális kártyával tolhatom a demót,highoz közelítő beállításokkal. Csak hát ugye ha a Bioshock fejlesztőinek sikerült..na mind1.. Egyébként az alapján ameddig toltam lowon fasza gém lesz ez is.
  • ThugEdge
    azaz
  • Faki
    Nah látom itt a játékról 1 szó sem sem esik, illetve csak annak gépigényéről.
    Nekem a Jericho úgynézki megfogott, bár nagyon válogatós vagyok horror téren, de ez tetszett. Karakterek átélik a szitut, nem faarcal gyilkolásznak, 1-2 jó ötlet amit a demó megmutatott bejöttek. Igaz nagyon nem paráztam, de a church csajszi magánakciója alatt már volt egy kis para. Kivéve talán ez a gombnyomizás, amitől már idegbajt kaptam hogy 4x megdöglök mert nem látszik az a qrva gomb hogy mit nyomjak mert pont ott hadonásznak.
    Bemutató alatt lehet látni miféle képeségekkel lesznek megáldva a karakterek, szvsz egész jónak néz ki.
    Bár ez csak demó és a gépigénye tényleg meredek, de sajnos hozzá kell szokni mert ugye van valamiféle generációváltás a vga fronton és a prociknál is (dualcore).
    Ja és játék közben eszembejutott mekkora királyság lenne, ha lehetne coop-ban tolni :)
  • kill3r21
    bár nekem valami beta nvidi driver van fent...lehet csak ezen mulik vagy a ram nemtom
  • kill3r21
    aha, az a kettö árnyék meg a vsync off...shader meg te3xtura high és 1024x768
  • Newfronter
    Ja és persze minden full beállítással ami a játékban van, 1024-ben.
  • Newfronter
    Nálam meg 22-33 FPS, átlagban 25 FPS.
    De nem veszem észre nagyon hogy a játékélményt zavarná a néha 25 alatti FPS szám.
  • grebber
    És highon van?
  • kill3r21

Gyerekek nekem abszolute nincs bajom az igénnyel...
    2800+ 6600Gt 1,5GB ram
    vsync meg shadow off... 25-30fps böven jó! :)
  • grebber
    Fraps programot telepitsed fel és inditasd el és kiirja a játékon belül az fps-t.
    Lehet szemmel nem látod de bármibe fogadok 20 fps alatt van neked is!
  • strebacom
    Fraps-al...
  • vgvg
    Hát sztem nincs olyan hűdenagy gépigénye...

Az fps-t hogyan tudjátok nézni?milyen progi kell hozzá?

Az enyémen(3200+,7600gt,2gb ram)fullon ment 1024-esen,low blurral..semmi akadás
  • xotyi
    Majd holnap kipróbálom, kíváncsi vagyok Barker agyszüleményére, bár néhány videó elvette a kedvem,de mégiscsak az dönt mit kiis lehet próbálni:)
  • grebber

• newc22
    Éjfélre lecsorog talán de már msot álmos vagyok!!! :(
  • newc22
    Még mindig csak töltöm a demót!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • grebber
    Na csak megcsináltam a végét nem egyszerű az tény ,de oda kell figyelni elég rendesen.
    Amugy érdekesek a beállítások:- > LOW és HIGH van csak medium valahogy kimaradt belőle vagy nemtom :D

1024*768
    Textura detail: HIGH
    Shader Detail: HIGH
    Shadows: LOW
    Vsync: OFF
    Motion Blur: NO

És így már elfogadhatóan játszható legtöbbször 19-26 fps között mozog de néha így is lement 13 fps-re.
    Ha lenne medium jó lenne!
  • Sgtfathi
    Majd lesz hozzávaló driver és jobban megy! No para!
    Képek alapján jól néz ki!
  • Maxtreme
    Ez a játék valami piszok jó szvsz. Nekem nagyon bejön.
    Szerintem a gépigény sem olyan vész, pedig nincs valami űberbrutál vasam.

Itt van pár kép tőlem:

• grebber
    Nana Stranglehold legalább játszható volt pedig ott agyon is lehetett zuzni mindent szinte!

Ez meg 10-12 fps szánalom a köbön!
  • kill3r21
    Akkor ez is kb olyan mint a Straglehold!! :)
    Jericho Ajánlott Gépigény:
    Xbox360
    5.1 Surround System
    Night
    :)
  • newc22
    Kb hány perces a demo?!
  • strebacom
    na hát azért próbáld ki, valahogy azért elmegy azon is, állitgasd amig jó nem lesz....
  • newc22
    Vazeeee Optimalizálatlan xar!!! Akkor tegyek le a játékélményről a Geforce6600 Gt 3000 Athlon 64 és 1 Giga rammal!? :(
  • strebacom
    nem szeretem az ilyen nyomd a nyilat dolgokat, mit a tombraider....
  • grebber
    Bakker elég béna vagyok nemtok lemenni abba a kútba mindig leesek amikor gyün az a izé fölöttem :(
    Már ezen görcsölök fél órája.
  • minimize
    "És még ezek csodálkoznak hogy miért is van warez hát pl itt ez egy elég nyomos ok!"
  • csoola
    sazrt én sem vennék meg (és még lehet h ennél jobbat sem) bár maguk alá vágják a fát az ilyen fejlesztök/kiadk mert a játszatatlan játékkal kitörölheti ka popojukat
  • grebber
    Na lol 8800Ultrán 50 körül mozog és nem fullon ez magárt beszél.
    Full is ilyen lesz demohoz képest nemszoktak változtani.

Codemastereseknek meg üzenek tanuljanak meg optimalizálni meg ugynézki elfelejtették mi is az.
    És még ezek csodálkoznak hogy miért is van warez hát pl itt ez egy elég nyomos ok!