2501
-
#380 A Medalt azt verheti az seholsincs pl egy Bioshockhoz képest.
De feleleges hasonlitgatni mert ez belső teres barlangos borzongos :D medal meg ugye nem! -
#379 "Durva, de szerintem ez látványra simán veri a bioshockot ill. medalt."
Hát ebbe belekötnék. Sztem sokkal szebb a BioShock! -
Kimi23 #378 Nekem engedi, lehet hogy valami dx 10-es ficsőr lesz. -
#377 nemtoom, nalam is inaktiv -
#376 Ja annál nem is néztem mert a másiknál nem volt medium.
Amugy az a legalsó Smoothizé az micsoda?
Csak 8xxx szérián lehet bekapcsolni,mert nálam nem engedi? -
#375 saját fejlesztés -
#374 Van, a video beallitasoknal bal alul van az Advanced Options. -
#373 Joh, az effekteket nem kapcsoltam ki, de el tudtam vonatkoztatni tolluk ... es a fenyeffektek nelkul eleg szegenyes az egesz :) -
#372 Hm neked van a demóban médiumra állítási lehetőség? -
#371 Uhh, effektek nélküli csupasz graf?
Durva, de szerintem ez látványra simán veri a bioshockot ill. medalt. -
#370 Kitoltam a demot en is ... jobb mint amire szamitottam, azthittem agyatlan lovoldozes lesz a vege :)
Viszont az erdekes, hogy az effektek nelkuli csupasz grafika igencsak nem mai darab, viszont ahhoz kepest meg nem fut valami jol.
Az is erdekes, hogy ha a texturazast leveszed high-rol mediumra, mar ocsmanyak.
Viszont a jatekmenet nem volt rossz, nem az az elore rohanok es mindenkit szetkapok tipusu.
Nah, majd meglatjuk mi lesz a veglegesben. -
#369 engem a monitorod érdekelne, hol vetted? :) -
ricsa008 #368 Nme adsz RAM-ot? -
#367 ja, és aki megteheti vegye meg, valahogy jelezzük már, hogy díjazzuk az ilyesféle munkát, főleg PC-re! -
#366 most toltam végig a demot, nagyon fasza. fantasztikus graf & játékmenet nagyon ottvan! irdatlan érzés sniperrel osztogatni a fejeseket zoom nélkül, utána meg kicsit kaszabolni a pengével :D -
djcom #365 Az én gépemen(lásd lent)1440x900-ban minden maxon simán megy 20-25 FPS-el.Erre állította be, kisebb felbontáson nem néztem.
De minek 30-40 FPs-nél több?
-
#364 leszedtem ps3-ra a demót, nem rossz, minijáték meg beszólások tetszettek, de kicsit káosz úgy érzem a harc -
gyuri12 #363 uhh pazmek,neked tényleg ilyen a géped?:O -
#362 Az otimalizásálás az szánalmas
A gépem:
Intel Core 2 Extreme Quad QX6700 2,66GHz
8 GB DDR 2 800mhz
2*Geforce 8800GTX
1 TB HDD
ÉS minden maxon 1560000*1040000 csak 50FPS-t produkál... A készítők igazán magukba szálhatnának
Az persze senkit sem izgat h 6600gt-n is játszható... -
Skyline #361 Bár tény egy undying szerü játékmenetnek jobban örülnék..meglássuk:) -
Skyline #360 Nekem az sem baj ha hangulatos látványhent lesz az is kell a polcra,painkillerrel is elvoltam,pedig nem vagyok oda a hentelésért,mégis bejött a pörgés meg a látvány annó..:)
-
#359 kipróbálltam,azaz végig vittem e nyulfarknyi demot.
összeségében nem rossz de nem vagyok elájulva töle,meg ez a mellékes q meg e meg v irányitás,meg kell szokni...
na majd a teljesnél értékelek mert ez semmi nem volt...
-
Skyline #358 Demo alapján (bár nemakarom elszólni) optimalizáció is jeleske,alapból fullra rakta magát és vidáman futott röccenésmentesen 1240*1024-ben pedig ez egy erős középkategóriásgép:) -
#357 rosszul tudod, sőt, már régió záras is lett :p -
retek683 #356 graf 11/10 :D:D ieeett naon szép
a többi csak 10/10:D:D:D - jó játék az biztos de majd kiderül a teljes gaméba hogy milesz -
retek683 #355 Én úgy tom xbox demo csak holnap lesz!!!
-
Skyline #354 Az a legkomolyabb ami a leesés után köetkezik...:)
A képek alapján morogtam hogy megint agyígszerkesztett képek azt feleolyan sem lesz a játék...És olyan lett!! Iszonyatkomoly a graf:)
-
SySERR #353 Legeloszor probaltam igy. Jott az ellen, kozben mutatta a nyil is hogy merre egybol nyomtam neki a gombot, azta mar estem is le. -
#352 -
#351 Mikor jön a teljes? -
#350 "nemrossz" na,..de én akkor is egy Mass Effectet várok nagyon! :)
na, de tényleg elég az off -ból -
#349 Idő manipulálós hent, ami nem mind1, tehát a hangulat adott. De ne offoljunk mert ránk szolnak:) -
Zóanagyvarázsló #348 Jó ritmusban kell nyomni a megadott irányokat, csak miután már kijelezte. Ha egyet is hibázol, leesel. -
SySERR #347 A kutnal hogy lehet ugy lejutni hogy ne essek le?
Szepen nyomom azt a gombot amelyik iranyt mutatja, de amikor jon font a szorny akkor mindenkepp leesek, akarmit nyomok.
Ha nem nyomom meg egyik gombot se akkor is. Fegyert hasznalni nem lehet.
Kifogytam a lehetosegekbol. Tan nem ez a demo vege? Otlet? -
Zóanagyvarázsló #346 Csak ezért ne szedd le, mert ez nem UE3-at használ, hanem saját fejlesztésű Mercury Engine-t -
#345 ja, ja, az is nagyon szép!...de az is csak hent :( meg hent :( -
#344 X360 Demo 1 hónapja van, akárhányszor elindítom a padlót nyalom a látványtól és a gémtől... jelenleg a leg szebb FPS a piacon... -
#343 #340
óóó, még emlékszem pár hónapja, amikor először tértem át HD-TV -re simáról, hát majd leestem a Gears Of War alatt a recétől, de azóta már úgy hozzászoktam, h fel se tűnik ;)
(de tényleg....nekem sokat számít a grafika egy játéknál, de egyszerűen nem tűnik fel az AA hiánya itt) -
#342 Timeshift az sirály!
Nincs még róla demo?
mármint a mostani állapotában?
Mert különben akkor mihhez hasonlítod?
Reklám képekhez? -
#341 20 perc és megvan...