2501
-
#300 Na az azért elég szar film. Amúgy meg nem tetszeht mindenkinek a hellrézer, haverom pl odáig van érte és szerinte a 6. rész a legroszabb :) -
Lysandus #299 Akkor maradj a Tudom mit tettél tavaly nyáron sorozatnál! :-))) -
#298 Attól, hogy klasszikus még lehet szar :) mondom szerintem a 6 volt az egyetlen valamire való rész.
Advanced Smoothing mit csinál amúgy? -
#297 Nagyon szép és hangulatos játék, remélhetőleg meg is jelenik a beigért időpontra...
Amúgy nálam az alábbi beállításokkal 30 fps alá nem ment :
1680*1050
Textura detail: HIGH
Shader Detail: HIGH
Shadows: HIGH
Vsync: OFF
Motion Blur: HIGH
Advanced Shmooting: *4
-
Eftörsokk #296 úúúú ja,a spiderman ban kikúrtjók voltak:) föleg a végsó bossfightnal mikor Herryvel kelett menni:) na ott azt hittem töröm a klaviatúrát:) -
Lysandus #295 Nem akarok kekeckedni, de a Hellraiser egy klasszikus. Minden szimbólum a helyén van benne.
Egyébként ne csak a filmekről essen szó. Ott van például a Korbács. Valamikor a 80-as években adták ki nálunk először. -
#294 Bizony hogy jó lenne, bár abban mikor a romok között kellett már nem is tudom mit megkeresni, hát az a rész valami borzalom volt. -
#293 -
#292 Eleinte én is szerettem, mert a TR: Legends-ben jó is volt, de a spídermanban nagyon nehézre csinálták, remélem itt nem lesz ilyen, de már előre félek, hogy majd ezzel lesz nehezítve a játék és majd jön a káromkodás meg a billentyűzet csapkodás :) -
Eftörsokk #291 ejj de rövid volt a demo:)imádom az ilyen előre megrendezett jeleneteket amiben nyomkodni kell a gombokat:) furcsa egyébként hogy nem lehet ugrani,bár ez nem olyan akció játék mint a többi:) -
#290 Telepíteném a demot, de kevésnek találja a C meghajtón levő 48GB szabad helyet. Mitől lehet??? -
MaggotCorpse #289 a jericho után azért örülnék egy undying 2 bejelentésnek!biztos nem vagyok egyedül ezzel -
MaggotCorpse #288 igen az 1.rész nagyon jo volt!2. 3. nézhetö de inkább felejtös! -
#287 Kicsit javítottam a banneren mert voltak hibái.
-
dukey42 #286 nem, mercury engine
Eftörsokk, nekem is ez volt, restart...kurva securom, minek egy demoba? -
Eftörsokk #285 csak indítsd ujra a gépet,és jó lessz:)
(igen kezd meghasadni a tudatom attól hogy ennyire hülye vok:P) -
#284 Hát ez rohadtul rövid volt. Ez U3 engine amúgy? -
Eftörsokk #283 help !
nem indul a demo
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következő programot nem lehet végrehajtani (5024).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=5024&l=hu címen.
ezzel a hibaüzivel kivág:)
-
#282 Ez mekkora beszólás, ha nem tudnám miről van szó még félre érthető lenne.:) -
#281 Na meglesem én is a demot, remélem nem sima hent játék. -
#280 Jó játék lesz! Jo volt a demo is, csak rövid!
X360 karra is bevan lőve, mint a bio, meg a lost planet...
Csak ilyen játékot karral vétek veretni! -
#279 Csináltam egy ilyet esetleges Bannernak.
-
dukey42 #278 én is lenyomtam a demo-t kurvajó játék lesz..
nekem sebességgel nem volt gondom, nem hinném hogy lassabb mint a fos UE3 engine-es játékok, ráadásul pozitívum hogy nem kékhalál mizéria, mint UE3nál sok embernél -
#277 Az mondjuk jó :) az első nagyon durva az annyira pánikoltatós azzal a zenével, a 2. már nem volt olyan hú de jó, a harmadikat meg nem sikerült megszerezni. -
#276 nekem igazán a melle atacknál a belassulás tetszet ijen bullet time szerü igen kira :D -
MaggotCorpse #275 Hellraiser mellet még ott van még a Candyman is!
-
#274 Kipróbáltam a demót minden a maxon 1024*768
Textura detail: HIGH ,
Shader Detail: HIGH
Shadows: HIGH
Vsync: OFF
Motion Blur: HIGH
Advanced Shmooting: x8
20-50 fps között.. érdekes játék,csak Delgadonak nem sikerült használnom eggy képességét sem.:( -
#273 A hellrézer érdekes széria gyakorlatilag 1 jó rész volt az pedig a 6 (ha jól emlékszem mikor a detektív csóka volt) a második vagy harmadik részben volt az a kukacok ették a csókát jelenet, hát attol gusztustalanabbat filmen még nem láttam, undorító volt, ráadásul mindegyik rész olyan se eleje se vége ahoz, hogy valami értelme legyen az egésznek minden részt meg kell nézni. Mondjuk az első részben a fickó egész jól meg volt csinálva, mármint az akkori technikához képest. -
#272 Sztem az ott félelmetes volt mikor a késes csajjal kellet egyedűl menni. -
#271 Ez öreg hiba.
Undying-ot mindenképp megéri egyszer végigtolni, pedig nem mai darab.
Filmek: Az h. Pokolkeltő (Hellraiser), nem mond neked semmit? :D -
#270 Hm, egy filmet sem láttam tőle, ami Clive vonatkozású lenne. Egyáltalán hollywoodi filmekhez van köze? vagy ez ahogy láttam, gondolom független mozis.
Egy játékát sem ismerem... -
#269 "Barker has been open about his homosexuality..." -
#268 Itt találsz róla 1-2infót -
#267 Clive Barker's Undying ha mond valamit?
Egyébként Dark-fantasy és horror író film rendező és rajzolóművész. A dark fantasy alatt ne azt értsd hogy sötét hangvételű elfes mesék, hanem az elme legsötétebb bugyraiban lévő történetek feltárását kell érteni:)
jó kis munkái vannak:)
Stepehen king mondta, hogy a horror jövőjeként Clive Barkert látja. -
#266 amúgy ki ez a Clive Barker?? Valami hollywoodi horror író??
Sejtésem szerint nagy múltú valaki ez Barker... de hogy mi, mihez van köze??? -
#265 Saját video 2 (Rapidshare, 43MB) -
#264 Saját videom a játékból! (Rapidshere, 40MB) -
#263 nekem nem jönnek be a csapatos +oldások, de az undying faya cucc wolt, és ezért +néztem a demot, és azt kell h mondjam, ez is hozza a Clive Barker filinget, wárom a full-t, bár kell neki a was, me fullon 25 fps-el ment, nem wolt lassu, csak alacsony fps... -
#262 Gamespy: October 23, 2007
Ign:
US: October 23, 2007
Europe: October 26, 2007
Australia: November 2, 2007
Gamespot: Oct 23, 2007 -
#261 Szerintem jó hangulata volt a demónak, biztos lesznek érdekes dolgok a full-ban, ami mikor is jelenik meg? Lehet már tudni?