2501
  • Shep
    Na az azért elég szar film. Amúgy meg nem tetszeht mindenkinek a hellrézer, haverom pl odáig van érte és szerinte a 6. rész a legroszabb :)
  • Lysandus
    Akkor maradj a Tudom mit tettél tavaly nyáron sorozatnál! :-)))
  • Shep
    Attól, hogy klasszikus még lehet szar :) mondom szerintem a 6 volt az egyetlen valamire való rész.

Advanced Smoothing mit csinál amúgy?
  • sb1
    Nagyon szép és hangulatos játék, remélhetőleg meg is jelenik a beigért időpontra...
    Amúgy nálam az alábbi beállításokkal 30 fps alá nem ment :
    1680*1050
    Textura detail: HIGH
    Shader Detail: HIGH
    Shadows: HIGH
    Vsync: OFF
    Motion Blur: HIGH
    Advanced Shmooting: *4
  • Eftörsokk
    úúúú ja,a spiderman ban kikúrtjók voltak:) föleg a végsó bossfightnal mikor Herryvel kelett menni:) na ott azt hittem töröm a klaviatúrát:)
  • Lysandus
    Nem akarok kekeckedni, de a Hellraiser egy klasszikus. Minden szimbólum a helyén van benne.

Egyébként ne csak a filmekről essen szó. Ott van például a Korbács. Valamikor a 80-as években adták ki nálunk először.
  • Shep
    Bizony hogy jó lenne, bár abban mikor a romok között kellett már nem is tudom mit megkeresni, hát az a rész valami borzalom volt.
  • artschi
  • Shep
    Eleinte én is szerettem, mert a TR: Legends-ben jó is volt, de a spídermanban nagyon nehézre csinálták, remélem itt nem lesz ilyen, de már előre félek, hogy majd ezzel lesz nehezítve a játék és majd jön a káromkodás meg a billentyűzet csapkodás :)
  • Eftörsokk
    ejj de rövid volt a demo:)imádom az ilyen előre megrendezett jeleneteket amiben nyomkodni kell a gombokat:) furcsa egyébként hogy nem lehet ugrani,bár ez nem olyan akció játék mint a többi:)
  • agyhalál
    Telepíteném a demot, de kevésnek találja a C meghajtón levő 48GB szabad helyet. Mitől lehet???
  • MaggotCorpse
    a jericho után azért örülnék egy undying 2 bejelentésnek!biztos nem vagyok egyedül ezzel
  • MaggotCorpse
    igen az 1.rész nagyon jo volt!2. 3. nézhetö de inkább felejtös!
  • AntiHero
    Kicsit javítottam a banneren mert voltak hibái.

• dukey42
    nem, mercury engine

Eftörsokk, nekem is ez volt, restart...kurva securom, minek egy demoba?
  • Eftörsokk
    csak indítsd ujra a gépet,és jó lessz:)
    (igen kezd meghasadni a tudatom attól hogy ennyire hülye vok:P)
  • Shep
    Hát ez rohadtul rövid volt. Ez U3 engine amúgy?
  • Eftörsokk
    help !
    nem indul a demo
    A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
    A következő programot nem lehet végrehajtani (5024).
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=5024&l=hu címen.
    ezzel a hibaüzivel kivág:)
  • Shep
    Ez mekkora beszólás, ha nem tudnám miről van szó még félre érthető lenne.:)
  • Shep
    Na meglesem én is a demot, remélem nem sima hent játék.
  • ajem kisa
    Jó játék lesz! Jo volt a demo is, csak rövid!
    X360 karra is bevan lőve, mint a bio, meg a lost planet...
    Csak ilyen játékot karral vétek veretni!
  • AntiHero
    Csináltam egy ilyet esetleges Bannernak.

• dukey42
    én is lenyomtam a demo-t kurvajó játék lesz..
    nekem sebességgel nem volt gondom, nem hinném hogy lassabb mint a fos UE3 engine-es játékok, ráadásul pozitívum hogy nem kékhalál mizéria, mint UE3nál sok embernél
  • Shep
    Az mondjuk jó :) az első nagyon durva az annyira pánikoltatós azzal a zenével, a 2. már nem volt olyan hú de jó, a harmadikat meg nem sikerült megszerezni.
  • kill3r21
    nekem igazán a melle atacknál a belassulás tetszet ijen bullet time szerü igen kira :D
  • MaggotCorpse
    Hellraiser mellet még ott van még a Candyman is!
  • xotyi
    Kipróbáltam a demót minden a maxon 1024*768
    Textura detail: HIGH ,
    Shader Detail: HIGH
    Shadows: HIGH
    Vsync: OFF
    Motion Blur: HIGH
    Advanced Shmooting: x8

20-50 fps között.. érdekes játék,csak Delgadonak nem sikerült használnom eggy képességét sem.:(
  • Shep
    A hellrézer érdekes széria gyakorlatilag 1 jó rész volt az pedig a 6 (ha jól emlékszem mikor a detektív csóka volt) a második vagy harmadik részben volt az a kukacok ették a csókát jelenet, hát attol gusztustalanabbat filmen még nem láttam, undorító volt, ráadásul mindegyik rész olyan se eleje se vége ahoz, hogy valami értelme legyen az egésznek minden részt meg kell nézni. Mondjuk az első részben a fickó egész jól meg volt csinálva, mármint az akkori technikához képest.
  • AntiHero
    Sztem az ott félelmetes volt mikor a késes csajjal kellet egyedűl menni.
  • Esrohnoil
    Ez öreg hiba.
    Undying-ot mindenképp megéri egyszer végigtolni, pedig nem mai darab.
    Filmek: Az h. Pokolkeltő (Hellraiser), nem mond neked semmit? :D
  • Prince23
    Hm, egy filmet sem láttam tőle, ami Clive vonatkozású lenne. Egyáltalán hollywoodi filmekhez van köze? vagy ez ahogy láttam, gondolom független mozis.

Egy játékát sem ismerem...
  • Faki
    "Barker has been open about his homosexuality..."
  • Faki
    Itt találsz róla 1-2infót
  • Bucser
    Clive Barker's Undying ha mond valamit?

Egyébként Dark-fantasy és horror író film rendező és rajzolóművész. A dark fantasy alatt ne azt értsd hogy sötét hangvételű elfes mesék, hanem az elme legsötétebb bugyraiban lévő történetek feltárását kell érteni:)

jó kis munkái vannak:)

Stepehen king mondta, hogy a horror jövőjeként Clive Barkert látja.
  • Prince23
    amúgy ki ez a Clive Barker?? Valami hollywoodi horror író??
    Sejtésem szerint nagy múltú valaki ez Barker... de hogy mi, mihez van köze???
  • grebber
    Saját video 2 (Rapidshare, 43MB)
  • grebber
    Saját videom a játékból! (Rapidshere, 40MB)
  • tonyr #263
    nekem nem jönnek be a csapatos +oldások, de az undying faya cucc wolt, és ezért +néztem a demot, és azt kell h mondjam, ez is hozza a Clive Barker filinget, wárom a full-t, bár kell neki a was, me fullon 25 fps-el ment, nem wolt lassu, csak alacsony fps...
  • grebber
    Gamespy: October 23, 2007
    Ign:

US: October 23, 2007
    Europe: October 26, 2007
    Australia: November 2, 2007

Gamespot: Oct 23, 2007
    Szerintem jó hangulata volt a demónak, biztos lesznek érdekes dolgok a full-ban, ami mikor is jelenik meg? Lehet már tudni?