2501
  • csgj
    Érdekes, mert másoknak vmelyik naptól kezdve már nem indult el... Akkor te biztos vmilyen kivételes eset vagy :)
    Ja, a Jerichot én meg majd csak akkor szedem le, ha meg is lesz hozzá végre az új videókártyám :D
  • grebber
    Jelenleg 35.3%-állunk!
  • grebber
    Tévedés nekem az a felmásolos módszerű van meg a mai napig müködik!
  • csgj
    Ja, volt olyan, de az csak bizonyos ideig működött...
  • mucsácsó
    Demonoidon fenntvan! :)
    Clive Barker's Jericho [PC DVDrip] ~GHo$T~ - 3.64 GB
  • EmThor
    remélem tényleg jó, de még nem látom fenn sehol.
  • Newfronter
    Na elvileg KIJÖTT a játék. Az nforce-on írogatnak egy újságírói verzióról amit kilpotak. RIP, tehát csak ki kell csomagolni és elindítani.
    Legutóbb a Tomb Raider-nél volt iylen ujságírói változat. :)
  • Saccard
    Nekem sem jön be a főmenü:(. Ezzel nem is kellett volna számítanom rá hogy bejön?: 2X512 667 mhz ram 3 ghz 2 mb cash intel proci és egy 256os x800gto (ati) Azért legalább elindulhatott volna...:(
  • zozox333
    Köszi!
  • DarkSector
    kb...24-25.én
  • zozox333
    és most ez mikor jelenik meg?
  • Drizzthsz
    Nekem kiasbzottul tetszik a demo, kb. minden nap 5-ször végignyomtam amióta kijött. Elsősorban gfx miatt. Ezek saját képek:
    kép4
    kép3
    kép2
    kép1

Nagyfelbontás miatt csak linkek.
  • Voltan
    Röhejes, hogy még van pofájuk ilyen statikus képekkel bombázni.
    Én igen sok Barker regényt olvastam, és az Undying-ot magasztalom az egekig. De ez a demó pocsék volt, az alapján, amit ígértek. Hangulata se nagyon volt, ami pedig a lényege a könyveknek és az előző játéknak. A demó nem az elején zajlik a játéknak, mint ahogy az megszokott lenne, hanem valahol középütt (ráadásul a demóba aplikált előzmény-videó ismerteti az egészet...). És ez alapján ez nem volt túl sok...
    Még mindig várom, és remélem, hogy ez csak afféle insider hoax volt, de a demó elég gyengus...
  • gyuri12
    :)
  • Adam II
    Tudom. Megnéztem az oldalt :D
  • grebber
    Clive Barker's Jericho WWII Levels képek
  • gyuri12
    én a játék hivatalos oldala ijesztőbb mint a játék:D
    (tényleg)
  • DarkSector
    Háát ha 120-at nyomatok a pc-be részletre, akkor nem 70e-es fizetésbő...
  • Adam II
    Kipróbálta valaki a demót? Írjatok a játékról ha igen mert nem tudom letöltsem-e.

Nekem a gameplay videók alapján nem nagyon jön be. A Serious Sam jut róla eszembe ahogy szalad feléd 10 ellenség és ugrik neked egymás után te meg lövöd őket gondolkodás nélkül de már jön is a következő valahogy ez elrettent. Ráadásul így nem is annyira félelmetes ,hogy jönnek százasával. Sokkal félelmetesebb az olyan ellenfél aki lopakodik meg nem tudod mikor támad rád. FEAR-ben összeszartam magam azoktól a láthatatlanná váló pasasoktól akik a plafonon is tudtak mászkálni.

A csapat viszont tetszik mindig útáltam a horror játékokban ,hogy végre találsz egy normális emberi lényt akkor vagy szinte azonnal kinyírják vagy elvezet téged egy ajtóhoz amit készségesen kinyit és megkér ,hogy hozz neki valamit vagy kapcsolj be valamit ő addig ott vár szóval mindent neked kell egyedül csinálnod.
  • gyuri12
    pedig az ócsó
  • DarkSector
    Pc mellett nem fér el...
    Mármint anyagi szempontból...
  • gyuri12
    vegyé ikszbokszot
  • Magiszter
    Köszönöm szépen. Ez a november-december eléggé érdekes lesz a játékok szempontjából.
  • DarkSector
    Jah tudom, de nem PC-re....
    Az olyan mintha nem lenne...
  • gyuri12
    azé nem...
  • gyuri12
    lesz 2;)
  • DarkSector
    Na arra én is gondoltam...
    Az már ilyen nyomozóssabb stílusú játék...amiből sajna elég kevés van....
  • DarkSector
    Igen van CS és Oblivion....Mint a mágnes 2 pólusa....
    De azért ez a Jericho nem lesz Serius Sam...már csak az ügyeskedős részek miatt sem....
    Bízom benne....
  • Pretorian
    Persze hogy kell a hent az FPS-ekbe, sőt, ha igazán széles közönséget akarsz elérni egy akciójátékkal, akkor raksz bele pinát is, plusz megfejeled egy faszájos atmoszférával, jó zenével. De maradjunk a hentnél, hent nélkül nyilván nem beszélhetnénk shooterről, de a shooter nem attól shooter hogy csak hent van benne, ma már picivel árnyaltabbak az elvárások.
    Megoldandó feladványok, RPG-elemek és fasza hangulat kell egy shooterbe, különben megmaradnának a Space Invaders szintjén játékmenet tekintetében...
  • gyuri12
    Condemned?

a henttel az a baj,hogy akkor,ha hent közben félsz,megijedsz,logikáznod kell,stb,akkor nem tűnik olyan hentnek.
    (ezt jólmegasszontam)
  • Pretorian
    Jahh...csak éppen az nem mindegy, hogy mennyi a hent...pl. egy Serious Sam-et, vagy egy Painkillert képtelen lennék élvezni, mert mindkettő gyökér, idióta játék, a hentre vannak kihegyezve, semmi másról nem szólnak...FPS és FPS között van különbség...
  • DarkSector
    Nem értem ezeket a "Sok hent" szövegeket!
    Ne vedd rosz néven...de el kéne előtte mindenkinek gondolkozni azon, hogy egyeltalán van-e olyan más FPS, amiben nem a hent a lényeg....

Nem nagy dolog, csak sok topic-ban olvasgattam ilyen megjegyzéseket, azt egy cseppet furán hangzik....
    Mert ugye 1 FPS-ben fegyverek vannak jobbára, ami az öldöklésről szól....
    Tán van 1-2 olyan FPS amiben esetleg néhány kissebb akadályt kell logikával megoldani, de jobbára 80%-ban mindenhol a hent-ről szól a játék...

Ezé szeretem én jobban a kalandjátékokat...
  • Pretorian
    Mert ha igen, akkor a Clive Barker's helyett akár Kovács Béla's is szerepelhetne a játék címében...remélem tílleg fasza lesz a sztori, a hangulat meg legalább a Hellraiser-féle szintet megüthetné, akkor elégedetten csapnék szana meg szíjjel mindenkit a nagy szamurájhaleffel.
  • Alwares
    Na végre ki tudtam próbálni Xbox360-on. Szerintem egész jó kis játék lesz ez, jó a világa és ez a csapatosdi is elég jó. Csak hororrhoz képest néhol kicsit világít és fényes. Az ellenfelek nagyon komolyak. Egy kis AA nem ártana viszont...
  • Pretorian
    Sajnos nem...röhej...mindegy, úgyis meglesz nemsokára a jóféle 360-om, és akkor még jó sokáig nem lesznek ilyen problémáim.
    Egyébként a videók alapján nekem egy kicsit sci-fi/horror bőrbe bújtatott Dark Messiah-nak tűnik a játék...remélem a sok hent nem megy majd a sztori és a hangulat rovására...
  • Eagle16
    SM 3.0...
  • Silent Knight
    X800-al nem fut a játék? Érdekes.... Nekem Gigabyte 7600GS-em van (egy 3.0 HT-s P4 és 2GB 400as Kingston RAM társaságában). és futott, igaz, hogy nem kell tudni senkinek, hogy max 15 fps volt mediumon 1024x768ban... lejebb kellett volna venni a részletességet, de nem tettem.... mindenestre remélem a megjelenésig optimalizálnak... mert a BioShock remekül futott High közeli beállításokon és eszméletlenül jól nézett ki. Imádom :-)
  • Pretorian
    A f*szomat a sok fék gépigénybe, ba*dmeg...megint linkre szedtem le egy demót, csak mert a sok hülye kis izgága mikulás teleszpemmelte az összes létező fórumot a fake gépigénnyel...persze, elindul az X800-al...a Codemasters logo legalábbis, a főmenü viszont már nem jön be...
  • mikiking
    Hi all....a demoban lehet dx 10 ben nyomni ??? van külömbség dx 9 dx 10 közöttt ?
  • szucsy89
    nah végignyomtam a demot...elég jó kis game, de a "befosástól" messze álltam:S