2501
-
#140 hát nem hinném -
Elveon #139 Egy új trailer... -
#138 Hát én spec nem igazán várom, de a hsz-ek alapján más se nagyon, amit ugye megértek. Videók alapján sima gagyi doom klón. -
#137 kellemes kis game lesz ez is,várjuk... -
#136 Videokból nem az jött le:D -
#135 Mér nem azt mondték, hogy milyen brutál grafja lesz? -
#134 Grafból ítélve szerencsére nem lesz nagy a gépigénye bár ezt kijelenteni elég erős :D -
#133 Király, pont holnap veszek új gépet! :) -
#132 Na erre kiváncsi vagyok ! Remélem nem 2gb lesz 10 perc játémenettel! -
#131 VÉGRE :D -
#130 hóóó-ha :) -
#129 Az király! -
#128 szerdán pc demo -
#127 Szerintem ez a videókból ítélve egyértelmű. -
strebacom #126 Miért már te kipróbáltad??? -
sorrow #125 Így van ez egy Painkiller klón én sem értem miért nem az Undying vonalon ment tovább Barker.(Talán a marketinges nyomásnak engedett a mester)
Nagyon vártam ezt a gamet, de már ott gyanús lett a dolog, hogy team támogatást kapunk, persze ennek van előnye is(ha jól tudom bármelyik karaktert megszállhatjuk), de ez akkor is: túl gyors, túl hent játékmenet.
Mindegy.. Barker mester miatt végignyomom. -
#124 Sajnos igen..! :((((
Hát óriásit csalódtam a játékban, EGYÁLTALÁN nem félelmetes! Egy Undying után sokkal többet vártam Barkertől. -
R4zoR #123 Elég elszomorító a trailer alapján, ez ilyen serius sam klón lesz? -
#122 Annyira, azért nem lesz sz@r, mondjuk pénzt én sem adnék érte!De szerencsére van más lehetőség is a megszerzésére! -
#121 hm...ez alapán 10 forintot nem adnák a játékért... -
#120 megint egy új trailer -
strebacom #119 zsííír... -
#118 Trailer -
#117 A GC-n egy emelvényen voltak korbe a hatalmas Dell monitorok, azon nyomta a nep a Jerico-t...sajna nem tudtam vele jatszani, de a hatterbol hesszeltem a monitorokat.
Főpara! -
#116 xboxra elvileg: 10/23/2007 -
strebacom #115 A demót elöször Aug.ra igérték, lassan már a szept. is vége lesz és sehol semmi..... -
#114 Mikor jelenik már meg? -
#113 jelenleg én is csak a név miatt vagyok már rá kíváncsi:c hátha mégsem über hent lesz only. -
#112 Nagyon várom, nagyon jó lesz, de képekből és videókból ítélve közelsem lesz annyira félelmetes mint a Undying, amit nagyon sajnálok! :( -
#111 Új képek -
#110 Még aug. van. :D -
strebacom #109 "Cliver Barker's Jericho - augusztusban jön a demó az összes platformra"
Hol van a demó?????? -
#108 Új trailer -
#107 Tényleg olyasmi, de szerintem ez szebb. :) -
#106 Nekem a grafikáról a Prey ugrik be, szerintetek? -
#105 Már jöhetne valami demó is, nem csak videók meg képek... -
#104 Képek -
strebacom #103 In game movie -
#102 Jericho főnök hent
#98-köszi -
#101 a game cool lesz, DE a csapat nem köne, me az undying is 1edül wolt faxa...
mayd szentem az elején beküdöm a sürübe a csapatomat, azt nem élesztem ujra öket, ha lehentelték öket, w miwel lehet irányitani öket, kezdéskor a falfele állitom öket, w ha wan tk, akko az lesz :P