2501
  • ffxi
    Tök jó lesz, mármint demo alapján naon bejött. De Church közelharci(melee attack) gombját átraknám shift-re. De nem lehet :'(
  • DarkSector
    Most már eszembe jutott!!!!
    Tiszta Alpha Prime....
    Mármint a grafika....
  • Ronyo
    Uh, kössz :D
  • romi9
  • DarkSector
    Nyomkodni kell, de csak akkor és azt az irányt amit kirak..
    Előbb nyomhatod, ha megjegyzed, de később már nem...
    Fel->bal>fel->fel->fel->fel->jobb->le->le->le->...stb..
    Valahogy így..
    Az utcsónál asszem a fel....és ellőki a szörnyet....
  • Ronyo
    Yooo ALL! Nagyon durva a játék, legalábbis nagyon bejönn. De viszont elakadtam. Mikor Church-csel felmászok a falon, akkor le kell menni egy kürtőn. De nem megy mert mindig leesem és kifolyik az agyam is XD. Nyomkodni kő a nyilakat, de hogy? Plzz, a "trükkjét" áruljátok el :P
  • DarkSector
    Október 24-26 könyéke...
  • SpiritFire
    e hónap végén
  • Magiszter
    Csak egy kérdésem volna a tisztelt publikumhoz: Mikor jelenik meg a teljes?
  • PunkZoli
    én valahogy többet vártam ettől a jericho tol... játszottam anno az undyinggal.. olvastam pár könyvét is , és hát ez csak egy átlagos hent lesz szvsz
  • ThugEdge
    ja igen még az volt jóféle rész:)
  • gyuri12
    élőben. kétszer.
  • kirol
    Én meg már vagy 6 pályával azelőtt uninstalláltam.
  • SpiritFire
    ingame video-k alapján, vagy screenshotok alapján???
  • gyuri12
    én ott nevettem:)
  • ajem kisa
    Ugyanmár, csak viccelek teeeee! Amugy angulul mondja, hogy xy menjen fel, mire vár...?!
  • Shep
    Hát a fearben én 1x nem ijedtem meg, ez a létrás jelenet, meg háááát ...
    Egy jó rész azért volt benne, mikor a végén a helikopáterre felkapaszkodott a kiscsaj.
  • DarkSector
    Igen nem volt rossz, de mikor behugyzik egy jelenettől az ember az már más kategória...:D
  • ThugEdge
    na azért a fear-ben,amikor a kiscsaj egyszercsak ott áll, mikor a létrán megfordulunk a lemászáshoz,na az azért nem volt olyan rossz,én speciel megrántottam az egeret,de lehet csak én vok így vele
    csak egy példa az fps-ekben lévő ijesztgetésre
  • DarkSector
    Mi a tiedben van szinkron is?
  • Csuhai G
    :D:DD:DDDDd
  • gyuri12
    ...hanem kevesebb...
  • SpiritFire
    nem 13...
  • gyuri12
    nem koppanok le. megszeretném tudni,hogy hány éves vagy
  • ajem kisa
    Ha nemtudtok olvasni angolul, akkor hallgassátok, mit mond, mert ott mondja, hogy:- Heee Klárika, ereggyémán fel a falon, me' a másikódalrú kitunnád nyitnijaz ajtút!
  • DarkSector
    Nem írtam hülyeséget, hanem mást írtam...
    De lekoppanhatná má....
  • DarkSector
    Én meg azt mondtam, hogy ha eleve nem tudom hogy hová kell állni, akkor nem írja ki..és ilyenkor jön az ember a topicba kérdezni...
    de lényegtelen, csak az előbb volt, hogy az egyik tag kérdezte és a másik meg azt mondta, hogy ne játszon vele, az aki nem tud ilyeneken átjutni....
  • gyuri12
    akkor bevallod,hogy hülyeséget írtál,és nem jól élvertél,és egy gyerek,aki még csak nem is játszott a demóval,jobban tudta a dolgokat mint te?(videóóó)
  • DarkSector
    Kuss..
  • gyuri12
    mint itt többen is mondták,hogy ha rossz helyen állsz,akkor írja ki,amit a lentebbi képen. ha meg jó helyen állsz,írja ki azt,mint neked.
    és hol szóltam be fiacskám?
  • Zóanagyvarázsló
    Pont azt írtam, hogyha rossz helyen állsz, akkor azt írja ki, hogy pontosan hova kell menni (ha jó helyen állsz, akkor pedig a rövidebb szöveget). Mint lent a képen. S ez így volt nálam is, mindhárom alkalommal, amikor eljutottam ide a demóba.
  • DarkSector
    Igen tudom!!!
    Jahj hogy néha milyenek az emberek...
    Én azért fontoskodtam, hogy értse meg mindenki, hogy akkor írja csak ki a gép ha a jó helyen állsz...bakker...
    De ha összevissza keresgél az ember először akkó nem!
    És ezért mondtam, hogy nem kell azé lenézni az embereket, mert a demo-ban esetleg nem vesz mindjárt észre valamit....
  • reaper4
    nálad van a hiba, mert nálam is kiírta...
  • Zóanagyvarázsló
    A 449-es hozzászólásban a képen látható, ahogyan kiírja, hogy hol kell felmászni. Ha a megfelelő helyre mész, akkor írja ki, hogy nyomd meg a SPACE-t, és akkor tényleg elég annyit megtenni.
  • DarkSector
    De azé beleszósz, mi?
  • gyuri12
    [szeret hülyét csinálni emberekből]

igen
  • SpiritFire
    és ez alapján írsz véleményt???????????????
  • gyuri12
    nem megy el a gépemen
  • DarkSector
    Nálam nem írta ki, hogy hol kel felmászni....
    Csak annyit írt, hogy használjam a SPACE gombot a mászáshoz, de azt hogy hol kell felmászni, azt nekem legalábbis nem írta ki..
    Valszeg te más demo-va játszó...
  • gyuri12
    kétszer