2501
-
#420 Így szeretlek-------> -
#419 Bekaphatod ha már ilyen szépen tudsz válaszolni....
Te nem érted valszeg, mert nem a zombi szón van a lényeg....
Ki a faxt érdekel, hogy zombik-e vagy marslakók, meg hogy miről szól a játék...ha a játék maga nem élvezhető...
Egy szaros történetet akarok, akkor megnézek egy filmet, vagy elolvasok egy regényt...ami magyar...
Angolul úgyis csak azt fogom megérteni, amit a cselekvés alapján látok, úgyhogy ez a réze nem hat meg.... -
#418 mint te? -
Hellsing47 #417 mondja ezt a 13éves gyurika :\ -
gyuri12 #416 azok nem zombik.sztem te nem játszottál azzal,mert akkor tudnád,hogy mi is történt ott.vagy csak egy tizenéves kis angol-nulla kölök vagy -
#415 Én mindegyikkel eddig...Most perpillanat...
Stranglehold meg motogp 2007-el... -
#414 Miért most nem viázni akarok, de én megnéztem közelről a bioban egy olyan zombit...
Utána meg egy szörnyet a Jericho-ban...
És nekem részletessebbnek tűnt az utóbbiban....
Meg a főszereplők is....
Na de mindegy....
Nekem igazából az fáj, mintha egy primitív doom szerű utánzattal játszanék...
Nemtudom miért, de a fater és a kislány kivételével a zombik mozgásanimációja eléggé unszinpatikussá sikeredett volna...
Meg a marhasok effect, amitől nehezen látni...
Jó tudom !
Akkor kapcsoljam ki!
Igenám, fde akkor meg már nem szép...
A jericho-ban meg valszeg sokak szemét az élsimítás hiánya csípheti és azé szarják le...
Nemtuom...Izlések és pofonok... -
#413 "Jah és Bioban meg szánalmassak a fegyverek szerintem...
Mint egy műanyag...játékpisztoly..."
Nem is vitatkozok többet. Nincs miért. 100%-ban eltér a véleményünk. -
gyuri12 #412 te mivel játszottál fiam? -
gyuri12 #411 akkor rossz a véleményed -
#410 Mié...Melyik nem agyatlan öldöklés?
Itt legalább látom, hogy mit akarok lőni, és látom hogy hová lépek...
Medalban zavaró a torkolattűz attól függetlenül hogy bazinagyok a fegyverek...Bioshockban, meg fullon játszva, mintha egy tüzijáték kellős közepén lennék még a fegyvert sem látom a kezemben...!!!!!
Condemned is ezé sirályság....
Meg itt faxa ötletnek tartom, hogy lehet karaktert választani...
Nem olyan unalmas...
Jah és Bioban meg szánalmassak a fegyverek szerintem...
Mint egy műanyag...játékpisztoly....
Ezért mondom hogy hiába szép, ha megálsz egyhelyben és csak nézelődsz, de a játszhatósága messze a béka segge alatt van...
És nem igazán tud legalábbis engem lekötni....
Mindegy nemlényeg ez csak a saját v-nyem volt... -
#409 "de elnagyoltak és bénák az ellenfelek..."
Szerintem te másik játékkal játszottál. -
#408 Pontosan!!! -
#407 A bioshock-ban szépek a textúrák, de elnagyoltak és bénák az ellenfelek...
Szerintem az ellenségek legyenek kúlak!!!!!!!
Mint a fater.... -
#406 Először is hülye az te lehetsz...
Másodszor meg ne személyeskedj... -
#405 Egyetértek...
Tiszta Suffering...:D -
#404 egyet értek veled az első videóknál örültem, mint állat. az utolsóknál meg el voltam keseredve. de a demó után azt kell ,h mondjam, h nem lesz ez olyan rossz:D.mondjuk a doom4 soha nem jutott eszembe erről. a moha meg úgy szar ahogy van sajna:( a régi mohaa rajongók tudják ,h miről beszélek... -
gyuri12 #403 hát,én sem fogok tőled többet várni,ha még a koromat sem tudod... -
#402 van kis helyesírási hiba bocs :) a sör hatása meg a tudatlanságé:) -
#401 és nem vagy egyedül ezzel az érzéssel. :D a bioshocknak olyan hangulata volt, (nem graf meg nem megyek és azt se tudom,h mi történik csak lövök) ami ritkán van meg játékban. évente 1 max 2... de aki nem tudja értékelni azt sajnálom,h nem tudja értékeli :D -
#400 #388 és #398
Hülyék vagytok sztem. -
c3124c #399 thx, azt próbáltam elsőnek :) , de nem ment :( . -
#398 Bioban csak a monotonitás ami engem idegelt. LEvan egyszerűsítve minden a konzolosok miatt, hackelés is így el lett kúrjantva. Kevés ellenfél, shock+fejlövéssel végigdarálható az egész.
Története nem volt rossz, csak kellett volna valami a mi kizökkent abból a qrva monoton gyakásból, pölö mint a HL2-ben a verdázás vagy 1-2 izgibb logikai feladat.
Jericho meg demó alapján nem lehet megítélni mert iszonyat rövid. DE, ha a demó alatt előtték a puskaport, tehát ha semmi plussz nem lesz a teljesben, mint amit láthattunk, akkor ez is egy monoton gyilok lesz.
Vagy csináljanak egy painkiller szerű hatásvadászatot, vagy legyenek kreatívabbak, mert ma ez már nem elég, a régi játékosok ingerküszöbe változott doom I-II óta. -
#397 Nagyon komoly a grafika, a hangulat...
Mar nagyon várom a full verziót. -
#396 viszont játékélményben az általad írt sorrend helyes:D bioshock a király és a többi.... -
#395 #337 -
c3124c #394 hali mindenki! Az miért lehet, hogy akárhonnan szedtem le a demot, a csomagolás végén mindig hibás volt, és nem tudom indítani a setuppot. thx a helpet, ha valaki tud -
#393 Próbáltam! -
#392 egy 12 évestől nem is várunk komolyabb kritikát...
De ez a 3 játék max grafika alapján összehasonlíthatóm igaz h mind FPS de teljesen más kategória. Aki szereti a hentet annak a Jericho tökéletesen jó lesz... Aki inkább a WW-kwt szereti annak úgy is a MOHA aki meg sci-fi/ kaland rajongó annak Bioshock... Ha érveltek, a másik úgy is mond ellenérvet... -
#391 Ne haragudj de szerintem te is hype után mész...
Próbáld meg a Demo-t....és szerintem megváltozik a véleményed.... -
gyuri12 #390 prey utánzat??!!!
hülye vagy kéremszépen,hülye vagy??!!
történet,ai, grafika, fegyverek/képességek,mindenben földbe alázza a preyt. a moha pedig... egy bugos foscthalichka. -
gyuri12 #389 az első videónál: "uhh bazdmeg ez király"
aztán gameplay videóknál:" ezmiez?doom4?"
gémpléj videók után:" mi ez a szar?!"
a moha meg mán az első videóknál/infóknál sem jött be, úgy hazudtak mint a vízfolyás(több száz(!!!!!!) vezethető jármű pályánként,hatalma pályák,megdöbbentő ai,ésatöbbiésatöbbi.a nagy szart, az egy fosch volt -
#388 Igaz Jericho nem U3?
Szerintem meg Medalban pont hogy a környezet, meg a karakterek (meg a mozgások) egyszerűen földbe döngölik a Bioshock-ot!!!!
Szerintem vagyis jobban mondva az én szememben a Bioshock egy hanyag Prey utánzat....
Mármint a hanyagság arra vonatkozik, hogy elnagyolt de kurvára... és bénák meg idegesítőek számomra az ellenfelek...
Medal letisztultabb...
Jah és jelen esetben Jericho a frankó kis játékmenetéven fogott meg, hogy több karakterrel lehet egyszerre nyomni, hogy váltogatod őket...
Sirályak a karakterek...
Faxa fegyverek....és kicsit jobb ellenfelek, szerintem mint a Bio-ban...
Most nekem már nem számít ilyenkor az a pár pixel+amit a Bioshok a képernyőre nyomat másodpercenként... -
#387 Én is, nekem a Jericho sem tetszik! Sztem agyatlan öldöklés lesz belőle, nem beszélve az optimalizálatlanságról! -
gyuri12 #386 egyetértek -
#385 Jericho sem UE3-as! Amugy a Medalba nemtaláltam olyan dolgot amira aztmondom hogy szép sőt külön kiemelném a benne lévő növényzetet ami olyan szinten szánalmas hogy az már katasztrofális! -
#384 Szerintem a Grafikára rátesz a játékmenet is...
Ezért szerintem Növekvő sorrendben....
Bioshock->Jericho->Medal.....mert szerintem a medál a legszebb, ha a Crysis-tól eltekintek....jah és különben is az nem U3-as... -
#383 Már tegnap leírtam, az arra van, hogy az FPS-ed a tizedére essen. :) -
#382 jóhogy szebb a bioshock. mondjuk azt csak pc-n láttam.
nem olyan nagy szám ez. agyatlan lövölde. ezt amiatt mondom, hogy a gépi csapattársak hogy viselkednek.
szóval jobban örültem volna, ha csak 1 karival kell menni. jó otthagyhatom csapatot pálya elején, de ha kell éppen valaki, akkor :S -
priluki #381 Na lenyomtam a demot,elég igéretesnek tönik.. csak nekem kicsit sötét az egész..