2501
-
#460 látod most is leosztalak és helyeseled tehát igazam van -
#459 /agree -
gyuri12 #458 de -
#457 Ne vedd sértésnek, de te vagy olyan hsz-t írsz amiben vkit/vmit leosztassz, vagy olyat amiben helyeseled annak a válaszát aki vmit/vkit (szóismétlésRULZ) leoszt -
gyuri12 #456 csak vazze ki van írva... -
#455 remélem lesz benne co-op, azt akko 6an lehet nyomni, azt amig wki a japo csayyal kinyitja a kaput, addi elökörködik a többi 5 :f -
#454 Elsőre minden új és szokatlan..majd ha egyszer már vágja az ember a dolgokat, akkor később már tudja, hogy miket mahinálhat a játékban...
Azt láttam énis amit kiírt, de én meg azt nem láttam hogy hová kéne mászni..
És miután megtaláltam, rájöttem, hogy csak az ellenséget kell követni...
-
#453 Köszi a segítséget! -
#452 Ha már ebben az 5 perces demóban elakadtok, akkor a full tuti nem nektak való... -
#451 Ja, amugy oda is van irva, csak éngolul!:) -
#450 Már megkérdezték páran!
Az egyik csajjal felkell mászni a falon... -
#449 Itt, hogy a fenében lehet tovább menni? -
#448 A Call of ... jó is volt, de nekem miután a városból megmenekültünk annyira már nem tetszett, bár voltak még jó helyszínek, de a város az nagyon ütött. -
kukecc #447 Csak annyit írok Clive Barker's mint ahogy a címben is szerepel.Ez a név garancia arra hogy nem egy hétköznapi démonvadászos történetet kapun. -
#446 Hát a bióbolt (én csak így hívom) közele sem akkora durranás mint azt sokan mondják, szép, meg jó de az újratermelődő szörnyek és a monoton hent miatt nem egy nagy valami. -
#445 Jó most tök nyolc hogy hány éves nem? -
#444 Én is megnéztem a demót. Nem rossz, nem rossz, de ez alapján semmi olyasmi, amit még nem láttunk. Démonirtó-kommandó, pszionikus képességekkel rendelkező elit katonák, hát ilyen aztán tényleg soha nem volt még bazmeg.
Szóval eredetiség (a demó alapján) nem sok van benne, de azért szép, meg nem is rossz.
Lehet különben, hogy más körülmények között jobban tetszene, de engem a Bioshock annyira lenyűgözött, olyan kegyetlenül jó lett, hogy per pillanat nem jöhetne ki olyan FPS, amivel maradéktalanul elégedett lennék.
Azért messze nem felejtős a Jericho, várom is, csak hát a Bioshock... -
#443 Alone 1 alap.
De az Undying is kegyetlen volt, valóban. Meg nekem a Call of Cthulhu is tetszett. -
#442 nincs az 10 -
#441 Az egy kb 10 éves játék unreális 1-es motorral, Barkeres történet, nyomasztó helyszínek, fordulatok, lövöldözés stb, szóval jó kis game. -
#440 Sokak szerint (köztük szerintem is) a leghangulatosabb horror játék máig. -
#439 Igen az sirály... -
#438 Undying?
Ez mi?Egy új játék? -
#437 nem tudom, hogy mennyire kéne ennek a játéknak ijesztősnek lennie, engem egy percig se rémített meg. És nem is annyira tetszik, sajnos tocsog a vérben. Nem az én stílusom. -
#436 Alone 1, na az jó volt, bár nem fps. -
djcom #435 Jó a játék, szép, csili-vili amit imádok,valszeg jó lesz a sztori is,de az Undyinghoz képest sehol nincs a hangulata... -
#434 Na ez hiányzik...
Cseszett DX10 meg fosta.... -
#433 Ezzel egyetértek. -
#432 HDR+AA -
#431 Igazad van..
De én ilyen játékokkal "mint a félek előrébbmenni"... kicsit azét rosszabbul állok, mert ha megdől a mérleg, akkor ez visszaüthet..
Mert játszottam én már olyan nyomasztó játékkal, amit meg azé nem nagyon játszottam, mert nyomasztó hangulata volt...
PL...a szerintem "régen" naygszerű játék aEvilDead ps-re pl ilyen vót....
Jah és kegyetlenül utálom és feláll a szőr a hátamon az olyan "újratermelődik az ellenség" szerű játékoktól...! -
sorrow #430 Nekem elég, vagy inkább arra várok(elvárok), ha megteremt egy "szorongok és félek előre menni" hangulatot.
Az olyan olcsó(bb) hatásvadász elemektől mint pl. hirtelen rádrontok (hanghatásokkal megerősítve)... persze, hogy megijedek, de erre nem lehet se filmet se játékot felépíteni.
Az abszolút best Silent Hill-t valószínűleg soha semmi nem fogja felülmúlni horror game terén (legalábbis nálam). -
#429 Jó filmben van 1 kapásból...
Az átok...
Mikor az elején a csaj a padlásra megy az öngyújtójával...
Na ott beszartam.... -
#428 1.Minden poén akkor lesz, ha az összes karaktert megkapod....
2. Nehéz dolog ez a horror rész...
Mondj 1 olyan filmet, amitől manapság megijjed az ember....
Na csak azért, mert FPS-ben szerintem 1 sincs...
És azért hangsúlyozom, mert FPS-en kívül viszont van....
Részemről Resident, meg Silent Hill szerűségeknél... -
#427 Na pl arra gondolok, hogy mondjuk...
Fear-ben kúlak az ellenségek....Condemnedben megintcsak kúlak....
De itt ezt már nem érzem, és én ezé mondtam, hogy jó a gém, de nem szabad elszállni tőle azért, mert ennyire hype-olják... -
sorrow #426 Nekem kellemes szórakozás volt a Jericho, direkt este próbáltam ki. Az ellenség, a pályák tényleg szépen kidolgozottak. Sztori, játékmenet: ebből nem sokat láttam, én is remélem, hogy nem lőttek el minden puskaport.
ami fusztrált, hogy hol a horror hangulat?? feltételezem Barker nem azt gondolja, hogy néhány agyatlan szörnytől a mai játékosok megijednek
...remélem hosszabb távon (full verzióban) sikerül jobban elkapnom a feelinget. -
#425 Nekem mindig a Prey jut eszembe a játékról.. -
#424 Igen lehet, mert én még nem nyomtam végig, de a mozgásuk inkább, ami irritál engem.. vagy lehet hogy csak az elején ilyenek...? -
#423 Nem szídtam az anyádat, nem személyeskedtem senkivel, szal ne hülyézz.
Nekem már nem élvezet az, ha megyek és halomba ölök 3féle ellenséget mindenféle csuda dolgokkal. Valakinek ez bejött nekem nem, ennyi..
Nameg sok agyat elborít a hype, lásd doom3. -
#422 Na azé má ne... -
#421 A bio-ban amúgy a monszták tényleg nem túl változatosak Thuggish, Spider, Leadhead Splicer... 2 féle bigdaddy + ugyan ezek más színben. Több fontos szereplő is Ugyan azt a női skin-t kapta amit az alap splicerek (más színben), a fegyók nagyon nem realisztukusak és a plsamidokkal az a baj h olyan mintha csak több fegyver lenne a játékban, mivel plasmid és fegyó nem megy együtt, pedig az úgy lenne az igazi, így sok plasmid felesleges... De ettől független még imádom a Bio-t...
Off vége