Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
"Eszméletlen beszarásmód jól néz ki! Igaz úgy már nagyon erõsen szaggat egy Gef6600, AMD 2800+, 1 giga ram kombón. Minimumon viszont játszható. Kb 3 percet játszottam vele, még nem akarok. Majd késõ este 😊
Amúgy nagyon korrekt kis introduction-t csináltak külön a demóhoz. Ez nagyon-nagyon dícséretes."
De minden letöltésnél így jártam.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Next PC upgrade: 2022
Szépen mind az 5-öt megnyitod külön ablakba.Ha bejöttek mind az 5-ön belül rámész a Click Here To Begin Your Download feliratra és amelyiken behoz letöltési linket onnan lehet szedni.
Általában én csak elsõ 3-nál szoktam és abból is csak 1 oldal jön be. Ami a filefront oldalra irányit és onnan szedtem eddig minden WP-s dolgot!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Prince23: Singleplayerre épül inkább a game!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A trélereket megnézve ez nem nagyon Painkilleres??? nagyon árkádos gém, nem? amúgy meg single-re is épít a gamma? vagy ez csak multys?
kivárom.
No one can stop Death!
Helyben vagyunk! 😊
Amúgy nekem 38k-val, úgyhogy örüljetek.
regisztrálni kell és lehet tölteni
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
No one can stop Death!
trailer
PSN ID: Lord_Mortanius