2501
-
#660 Az nem gond pik pak feltörték azt is ! -
#659 Nforcen írták meg én is néztem! -
strebacom #658 Nem baj legalább ezt is tudjuk!! -
Kimi23 #657 Ooops bocsánat rossz helyre ment:S -
Kimi23 #656 *PC Dome helyesen -
Kimi23 #655 "Az NCSoft bejelentette, hogy aranylemezre került 3D-s akció-RPG-jük a Hellgate: London, így november 2-án már a boltokba kerülhet. Sokaknak ennél biztos érdekesebb lesz a hír, hogy holnap megjelenik a játék demója, melyben két kasztot próbálhatunk ki a hatból. A Blademaster a közelharcra specializálódott, míg a Marksman hideg, precíz mesterlövész. A játékosok egy rövid történetszakaszt játszhatnak majd végig a londoni Holborn Station környéki utcákon, alagutakban."
Forrás:Pc Bome -
strebacom #654 -
#653 Nem gond!
1-2 hét, és tuti meglesz...
Addig szerezd meg, és várj vele, a pach-re... -
MaggotCorpse #652 demonoid:The torrent you requested was deleted by it's owner or a moderator. -
#651 honnan vetted? -
#650 Akkor majd a LOLCATS! -
#649 Van egy rossz hírem ugyan olyan védelem leszrajta mint amilyen a bioshockon volt :) és a torrentesen is rajta van! -
mikiking #648 talán hogy 766 seederből 107 hez csatlakozik.......gondolom. -
#647 Nekem is utorrent van és csak 1 seedert jelez!Mivel senkisem töltötte még le :( -
strebacom #646 Addigra lejön, és sztem tényleg az ahogy belenézek a rar-ba, van benne bin, video, data, stb..... a videoban pl codemasters bik fájl....
Most már várjatok, még 2 napot!! -
strebacom #645 Jól van na az oldalon tényleg az van, de nekem a uTorrent igy irja ki:
107(766)... akkor ez mit jelent még nem vok valami nagy torrentes?? -
crossy104 #644 És ha annyira jó, mint a demo, akkor megveszem. -
crossy104 #643 Ha tényleg az, akkor holnapután több helyen is fent lesz.Ha nem akkor várunk egy kicsit. -
#642 Nemtudom te ezt hol látod.Demonoidon 1/509 :( -
strebacom #641 Peer 104/766 78.1%....estére 80%....holnap 90%....holnapután 100% -
#640 De mivel ez nem clone hanem rip. Ezért ezt csak ki kell majd tömöriteni éd játszani. (amúgy ".rar" lesz ha kész lesz)
Amiket kiszűrtem F3-al: (Data03.packed, Data04.pack, Data05.packe, Music.pack, stb.......) -
#639 ya iso...
akko is szentem f3al nézzetek bele miután a .bt! -t letörlöd a wégéröl, aztán a sok fekete kocka alatt wan az eredet newe a játéknak, ill h melyik programmal clonozták... -
#638 nincs darabolva. -
#637 amugy könnyen kiderül h fake-e...
pl akinek má nagy%ban lent wan, annak csak wan 1 olyan rar-ja, ami má lent wan, feltéwe ha rarral wan darabolwa, a lényeg h bele kell nézni f3-al azt 1böl kiderül h mi is wan benne... -
#636 Van benne valami..
Amit leszívunk a zsebükből, azért szerintem nem nagy kunszt iratni vírusokat, és néhány megbízottal teledobálni sunyiba a torrenteket...
Soha nem tudhatod... -
#635 Vagy talán cask közvélemény kutatás. Hallottam ilyenről. -
#634 Én veszíteni nem veszítek vele semmit ha FAKE. -
Drizzthsz #633 Hát, ha csak egyvalaki mondja úgy, hogy ott van a gépén, s működik, az több, mint gyanús. Amúgy azt mojndták anno, hogy néha direkt kiadók is raknak fel kamu torrenteket, hogy szivassák a jónépet. -
strebacom #632 Most meg Nulla (0)...... -
#631 Majd postán küldöm... -
#630 Mié azt mondta valaki, hogy nem működik?
Ezé nem biztos semmi... -
#629 Az előbb 2 seeder volt:) Most megint 1:( -
#628 Reménykedni szabad. -
strebacom #627 5% 24óra alatt hát nem lesz meg még ezen a héten sem :(
Itt van az infó amit a feltöltö irt:
Details for Clive Barker's Jericho [PC DVDrip] ~GHo$T~
Created by Ratio: 40.77ghost3189 2 days ago
Games : Windows : Game Rip : English
CLIVE BARKER'S JERICHO
[PC rip] [100% legit & working]
GAME INFO.
A supernatural horror action game with a story devised by the master mythmaker, novelist and filmmaker Clive Barker. Mingling the darkest elements of Barker's horror fiction and films, Jericho deals with the mysterious reappearance of a lost city in a remote desert. When a form of evil that goes right back to the dawn of days resurfaces from there, a Special Forces squad, trained in both conventional warfare and the arcane arts, is sent in.
Their mission: hunt down and destroy the evil that lurks at the heart of the city before it destroys humanity.
Languages Supported : English | Francais | Deutsch | Espanol | Italiano
RiP INFO.
Ripped By : GHo$T
Source : PC DVD [review copy]
Unpacked Size : 3.91 GB
Packed By : GHo$T
Package Type : WinRAR
Packed Size : 3.64 GB
Protection : None
Note : As mentioned, this package has been made from a review copy of Jericho, which is the *exact* same retail game, only that it's released out about 2 weeks before the actual retail game for reviewing purposes by the media. There's absolutely nothing missing from this copy, it's a 100% legit release. The game works perfectly well, without any bugs, glitches or system crashes. This game has been labelled as a 'game rip' by me only because it's not with a proper installer program, you just extract and play. No content has been taken out or added to the game, and it is fully in its entirety. Nothing has been ripped off, downsized, compressed or deleted, so don't worry!
USAGE INSTRUCTIONS
[x] Unpack the download package using WinRAR.
[x] Run "Jericho.exe" from the 'bin' folder, or create a desktop shortcut to it and run from there.
[x] Play the game & enjoy !!!
SCREENSHOTS
http://img516.imageshack.us/img516/5843/jericho2007100623432187uo1.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/6996/jericho2007100801272407wh4.jpg
http://img516.imageshack.us/img516/8127/jericho2007100802030670hq8.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/5731/jericho2007100802140203vu6.jpg
SYSTEM REQUIREMENTS
[x] Pentium IV 2.4 GHz / AMD Athlon XP 2400+ or higher
[x] 1 GB of System RAM
[x] nVIDIA GeForce 6600 / ATI Radeon X1600 or better ( I would personally recommend atleast a GeForce 7800 / Radeon X1800 !!)
[x] DirectX 9 compliant sound card
[x] 4 GB of free HDD space
[x] Windows XP / Vista
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Enjoy this great game and please seed for as long as possible!
Also please comment once you've finished downloading so that others may be assured of the quality and validity of this torrent.
Cheers !!!
~GHo$T~ -
Drizzthsz #626 Úgy legyen, de szerintem 2% az esély rá, hogy nem fake lesz:(, Dante3: fakk, lebuktam. :D -
Rundstedt17 #625 Elég gyakós játéknak ígérkezik kb olyan mint a painkiller vagy a serious sam nem igazán méltó az elődhöz... -
#624 70.2% hmmmmm:)
Jövőhétre lejön:D -
#623 a lényeg h ha nektek pár nap mulwa lejön, és müxik akko én is nekiállok, me faya a game, azt akko nekem is lejön ugy 2-3 hét alatt :)
ide most 1 kiskacsa szmájli jönne de az itt nincs :( -
#622 Elég baj az nekünk! -
#621 nincs nem még senkinek. (csak a seednek)