Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon faszányos lett köszi!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>

Csuhai G
Pont most írtam a "Moderátornak" topikba. 😊
No mind1, 1 hónap után látom értelmét a VIP jognak. 😊)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Kandurex
ha már erre jártam 😉

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Persze ha méretileg jó, de ha nem ottvan az enyém alant, csak tegye már be valaki ne legyünk fej nélkül.....
Köszi!!!!<#worship><#worship><#worship>

Hú wazze ez tényleg fasza, na akkor eztet kérnénk bannernak!!!!<#worship><#worship><#worship>

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Hát ennek nem lesz sok köze az Undyinghoz, persze attól még lehet jó fps de én mást vártam 😞

grebber

Next PC upgrade: 2022

Ezt lehetne bannernak amég nem lesz szebb, aki betudja tenni annak elöre is ezer köszönet!!!<#worship><#worship><#worship><#worship>

"A jó hírt a Gaming Only-nak adott interjúban a Codemasters játék dizájnere, Andrew Wafer erõsítette meg a közelmúltban. A népszerû horror-író és filmes Clive Barker vadonatúj alkotásának kipróbálható verziója az összes megjelenési platformra elérhetõvé fog válni augusztusban (PC, Xbox360, PS3). Reméljük a hónap elsõ napjaiban kerül majd sor erre"

Forrás: www.xbox360only

Kandurex
hm, nézd már Serious Sam visszatért

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Csuhai G
😞(((((
Undying nagyon hangulatos, félelmetes játék volt, de ez a csoportos szörnyírtás...nem jön be. Szerintem sokkal jobb lenne, ha itt is egyedül lennénk.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Kaszi46
nemáááá<#zavart2><#szomoru1>

*Posse*T.W.D*

12346
kecc, akkor ezzel se fogok játszani:c

Loál János
Lécci ne. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

grebber
Pedig de!

Loál János
Ejj, remélem nem csak ilyen írtás lesz az egész. :-|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

grebber
Történelmi korszakokkról meg azokhoz kapcsolodo fegyverekrõl nem volt semmi 😞

berlinboy6329
3 új videó itt

Ez már nem olyan,mint az Undying.Inkább Painkiller,vagy Serious Sam...<#sir><#sir><#sir>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

"megjelenés pedig év végén várható"- már ugy hallottam, hogy a Crysist is eltolták év végére, hát igazság ez....
<#rinya><#rinya><#rinya>

Csuhai G
<#eljen><#eljen><#eljen>
Jöjjön már! 😊

grebber

12346
nah, alakul itten a beteg élõvilág..^^ kíváncsi leszek, milyen lesz. undyingból kiindulva valszeg hosszú évek után ez lesz a köv fps, ami elé leülök.

grebber

grebber
Ördögûzés, vérmágia és gépfegyverek - Jericho részletek
<2007. április 24. @ 16:00 - Zarathos>

Egy interjúban Brian Gomez, az Alchemic Productions igazgatója mesélt pár érdekességet a Clive Barker féle Jericho-ról. Többek között szó esett a fegyverekrõl, játékmenetrõl és a karakterekrõl is.

Azt már valószínûleg minden érdeklõdõ tudja a játékról, hogy az alapsztori szerint a sivatag közepén felbukkan egy õsi város, amelyben a letûnt korok "rétegezõdve" épülnek egymásra, és ahogy haladunk elõre a történetben, úgy haladunk "vissza" az idõben, második világháborún, középkoron, ókoron át. Ebbe a különös városba küldi az USA kormánya a Jericho elnevezésû csapatot, hogy derítsék ki a felûnés okát és módját.
Az interjúból kiderül, hogy a játék csapatalapú lesz, mivel a Jericho team hét tagból áll, mindannyian élesen eltérõ szerepkörrel rendelkeznek, amelyet kihangsúlyoz az is, hogy ehhez illõ paranormális képességekkel is fel vannak ruházva.

A csapat a következõ tagokból áll:
Devon Ross kapitány - õ a parancsnok, az õ bõrébe bújva játszunk többnyire. Speciális képessége, hogy képes megszállni csapattársait, így átvéve felettük az irányítást, valamint kombinálhatja a többiek képességeit speciális támadásokhoz.
Delgado - alkimista és pyromancer. Egyik kezében(illetve rászerelve) egy minigun, másikban egy magnum, valamint a gépágyús kezében egy tûzdémon van foglyulejtve, melyet szabadoneresztve pillanatok alatt képes megtisztítani egy szobát az ellenfelektõl.
Black - mesterlövész. Telekinetikus erõvel rendelkezik, mellyel irányíthatja a kilõtt golyókat, ellökheti magától a túl közel került ellenfeleket, valamint mozgathat tárgyakat, elõsegítve a továbbjutást.
Billie Church - közelharcos és vérmágus. Fõ fegyvere egy kard, mellyel érdemes az ellenségek mögé lopózva lecsapni azokat. Ezen kívül saját vérét használva képes mágiára.
Jones - felderítõ és látnok. Képes paranormális jelenségek észlelésére, és asztrális kivetüléssel felderítheti a terepet.
Rawlings atya - két pisztolyt hord magával, és nem mellesleg õ a csapat gyógyítója. Ezen felül ördögûzésre is képes, amely ilyen helyeken mindig jól jön.
Cole - "valóság hacker". Felszerelést, embereket teleportálhat, módosíthatja az idõ folyását, továbbá õ hozza létre a save pointokat is.

Az ellenfelekrõl annyit árult el Gomez, hogy jellemzõen olyan rémségekkel kerülünk szembe, akik a város fogságában eltöltött hosszú idõ alatt "unalmukban" kicsit átformálták önmagukat, fegyverekkel lecserélve végtagjaikat, vagy éppen szárnyakat építve húsból és csontokból, valamint kortól függetlenül mindenhol összefuthatunk a város feltûnéséért felelõs szekta tagjaival.

Multiplayerrõl nincs szó, mivel egyjátékos módra akarják kihegyezni a programot, egy esetleges demóról pedig semmit nem lehet még tudni. A játék hamarosan alfa állapotba kerül, megjelenés pedig év végén várható

info: Gamestar

berlinboy6329
Ez nem az a 720p-s trailer,ami a HW-n is van?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Tatyla
kicsit a vége Aliens klisé...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Csuhai G
Szvsz nem kellenének társak...elszúrja a félelemérzetet.

Csuhai G

Csuhai G
Nagyon jók a képek! A vidi is, bár nem ingame..!
<#eljen><#worship><#eljen>
(Bár a Undying elsõre rémisztõbbnek tûnt)

én is 😞
nem értem mért nem lehet ingame videokat nyomni a render meg a franc tudja még milyen videók helyett...

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Hát ja én is örültem de ingamehez köze nincs 😞

berlinboy6329
kép rendben,de az ingame vid kicsit sántít. :/

Mert igazából az egy régrõl ismert Rendervideó. 😞

Pedig már örültem én is.

A képek viszont szépek.

grebber

Csuhai G
Jaja, de azért van 1-2 ijesztõ game! (Pl. Condemned)

inkább kinõttél 😉

12346
hát ja. attól anno beszartam párszor. újabb "horror" játékoknál ez nem ment. vagy inkább kinõttem már abból, hogy megijeszt egy játék(?)😊

Csuhai G
Jöhetne már valami új info, ma kezdtem neki újra az Undying-nek és hát... még mindíg nagyon ütõs! Remélem sikerül felülmúlni! <#eljen>

grebber

grebber

Csuhai G
Ingame videót! Ingame videót!

STREEX
Azért nem volt rossz, de mutathattak volna 1-2 ingame jelenetet.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Hát ez nem sok 😞

Serpa
WTF!!!
trailer

Ja és az Oblinál a moddereknek hála kezd fényesedni a játék pl a konzolosok miatt elnagyolt menürendszert átszerkesztették normálisra hogy ne csak 8 sor látszódjon a képernyõn stb de a Jerichonál amit kapunk annak kell majd örülni.

A Morrowindet elõször pc-re fejlesztették, kurva jó játék lett.
Az Oblivion startból multiplatform, hát baromira érezni rajta a konzolt.
Egyszerûsítések az egyszerûbb embereknek <#levele>

Zsoltika 007
Miért? Például az Oblivionnál feláldozták? Nem a konzolra kell kenni ha vki nem tud rendes játékot csinálni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Remélem nem áldozzák fel a szar konzolosokért a játékmenetet 😞

grebber
Kard hm ez fincsinek hangzik remélem faszán emgcsinálják benne a kardozos részt!