2501
-
#620 Néha jó látni pár PH-s arcot is ezen a fórumon! -
Drizzthsz #619 Na mind1, a lényeg, hogy szerintem fake a dolog. Ki mondta, hogy működik? Úgy értem a seeden kívül? Vagy ha valaki másnak is megvan mondjuk nforce-os fórumban, akkor miért nem áll be a seedbe? -
#618 Jah értem..
Gondoltam is, hogy ez nem olyan egyszerű
Én csak a számokat látom...jön vagy nem.... -
Drizzthsz #617 Rosszul tudod. A kezdő seed szépen részenként kezdi el feltölteni a kérőknek a fájlt, az első rész, amit szedni akar egy letöltő, az véletlenszerű, utána pedig a rarest first elv érvényesül. Tehát hiába feleannyit tölt fel a seed sebességben, a hálózatban mégis annyi része lesz meg a fájlnak globálisan kb, mintha a maximális sebességgel töltené fel. Azért kb., mert lehet, hogy némelyik peer ugyanazt a részt fogja kérni egyszerre, bár kicsi a valószínűsége. -
#616 Igen.
Ez mindig így volt, és így is marad...
Sajnos..
Én tudok várni..
Még vagy 4 gémet hagytam félbe... -
#615 Nem kell nekem magyarázni a torrentet :D
Az a gáz hogy nincs agyuk hogy privátba irjanak a feltöltönek olyanok akinek gyors a feltöltésük hogy tiltson le mindenkit és csak 1-2 gyors feltöltésű embernek töltse fel.Ami pár perc alatt meglenne.És ők is csak 1-2 gyorsnak töltenék igy rövid idö alatt lenne pár feltöltö nemcsak 1 és akkor gyorsabban le is érne! -
#614 Hát igen, ezért kellett volna 5-6 emberkének szedni előszőr, de olyanoknak, akik viszaadják gigabites szerverről!Csak hát többszázan rácuppantak egyszerre és ezért ilyen lassú, de erről már volt szó sztem! -
#613 Jesszusom..
Miért lenne mindegy....
Ha egy krapek 400-al löki, 2 embernek, akkor 200 és 200-al tudják szedni....
Ha 4 embernek, akkor annyi felé oszlik....
Ha 3-at lökik 600-al 12 embernek, akkor 50-el jön fejenként...
Kivéve, ha valakinek túlmegy a része a letöltésén...
Akkor 400-as feltöltést 2 faxi akik közül az egyik egy 1m-ás nettel 128-el szedi, akkor a másik pl 8m-ás nettel 272-al...
Holott 1024-el szedhetné...
Bonyolult ám ez...
Legalábbis én így tudom....!!!! -
Drizzthsz #612 Torrentről szeditek? Akkor szinte tökmind1, hogy hányan szedik a sebesség szempontjából, csak a seed feltöltése/száma a meghatározó. -
#611 Igen azért mondtam, hogy manapság már semmi sem biztos..
Én mondjuk ennek örülök, mert nagyon bejön a játék...
Most próbáltam 7900GS után a 8800GTS-el..
és a V beállításnál engedte felrakni a legalsót, amitől simábbak lettek az élek, és lágyabb lett a kép is....
Meg nekem inkább ez a belebujok éppen akivel játszani akarok szabadság tetszik...
Mert ugye bármikor megunhat egy karaktert az ember, és hogy utána változatos legyen, akkor mész mással..
Ja és ha nem jön be a fürgébb kreatura gépfegyverrel, akkor van a behemot a gatlinggal....
Szóval énnekem biztos nem lesz unalmas...
Más kiváncsi vagyok, hogy milyen 7 karakterrel nyomni....
Jah és multi opciót elvárok a játéktól!!!! -
#610 Hát péntekig lejön:D Max akkora megtudjuk:D -
#609 nforce-n is azt írták, hogy nem fake! -
#608 Játékokat előbb is meg lehet szerezni...
Ezek hackerek, nem bolti tolvajok..
Csak szólok, hogy én is félek, hogy fake lesz, de ez nem egyértelmű! -
#607 "pl resident 4 mowie is dwdripbe már mikor fent wolt, mindenki irta h télleg az, azt nagy kamu wolt..."
DVD rip eleve nem is lehet egy mozifilm rögtön.
"jericho-t szedd le, azt ird le h télleg jo-e, me én nem hiszem..."
Erre meg angy esély van hogy nem FAKE én is szedem. 90% hogy nem fake. -
#606 ok, amugy nem azt irom, h fizetösröl szedd, hanem azt h ameddig ott nincs fent, addig tuti h fake a torrent...
de nyugottan szedd le, azt +látod...
pl resident 4 mowie is dwdripbe már mikor fent wolt, mindenki irta h télleg az, azt nagy kamu wolt...
jericho-t szedd le, azt ird le h télleg jo-e, me én nem hiszem... -
#605 Huupsz...!
Nekem mindig csak a béka gyün bé...!
De nem gond majd kihagyom azt majd a játékba megnézem, ha meglesz..
Ja és hány %-nál vagy? -
#604 THX -
#603 Leirtám már!
Képre azaz a békákra jobklikk és kimásolod a linket majd beilleszted egy új ablakba és ott megnyilik a kép.
-
#602 Na ezeket a békákat én nem vágom!
Mit kell csinálni, hogy ezekből SCREENSHOT-ok legyenek?
Vagy ez hibás? -
#601 Maradjál azzal a fizetős szarral.
Nem fake.Csak az vele a baj hogy mire elérne kijön a rendes telepítős verzió! -
#600 - dx10töl ne wárjatok hüdenagy jawulást addig, amig xar a wista
- még mindig fake a torrent, nem jöttetek még rá h mindig ez wan...mayd ha wana***-n ill más oldalakon fentlesz akko +jelent a norm werzio, addig felesleges tölteni a xar fake-t...
-
#599 Hülyül a világ:) -
#598 Amúgy azt azért nehéz elviselni hogy ennyire buta embereke létezzenek a földön.Mindenki tölti már 2 vagy 3 napja ezt a verziót.
De a feltöltö nem ám feltolná 2-3 gyors emberkének azt utánna már gyorabb lenne,nem ahelyett itt totymorog mindenki azt kb 12 óra alatt 2-3 %. -
#597 Többen kérdezték pedig már lelett irva sokszor a megjelenési dátum!
2007 Október 23
-
#596 Jó kis effektek
-
#595 Még mindig ezen a hülye DX10-en rágódtok, DX10-ben nem szebbnek hanem gyorsabbnak kellene lennie először, aztán mivel több dolgot tud lekezelni egyidőben lassulás nélkül (elvileg) akkor jöhet a több effekt, de ez még odébb van szerintem, már az is jó lenne ha vista alatt tényleg gyorsabb lenne DX10-el a játék ahogy azt igérgetik. -
Newfronter #594 Akkora fake videók mint állat, ha megfigyeled mind a 2 videón más dolog történi kés nem ugyanaz, tehát hamis összehasonlítási alap. A DX10-ben különbséget egyedül a lightbeams-ben látom, semmi másban. Meg megnövelték a látótávolságot. Ja és elvileg betették only DX10 alá a Parallel effektet amit a Timeshift DX9-ben nyom. ;) -
strebacom #593 -
#592 Kiderült már, hogy fake-e a cucc? -
mikiking #591 OFF
Wan külömböztetési videó,ajánlom figyelmedbe :
Crysis
ON -
#590 "hát a crysisban a dx10-ben csak 1-2 különbség lesz a dx9-hez képest"
Vagy nem-.- -
Newfronter #589 hát a crysisban a dx10-ben csak 1-2 különbség lesz a dx9-hez képest. Vannak már összehasonlító képek, azokon látni. de ez már OFF -
mikiking #588 ott tuti elég sok lesz ,de ezz off :D akkor nem érdemes vistára felnyomin,ha már végigtoltam a demot xp-n igaz ? ujat nem mutat fps növekeédsen kivül -
Drizzthsz #587 Nem tudok róla, hogy lenne. De Bioshockban se nagy a különbség, Crysis alatt meg még nem tudni amíg nem láttuk. -
mikiking #586 és a fullon sem lesz ugy mint a bioschokban vagy crysisben,h más mint xp alatt ? tood -
Drizzthsz #585 Nem vettem észre a demoban különbséget, bár nálam Vista alatt gyorsabb volt. -
mikiking #584 www.kepfeltolto.hu -
strebacom #583 Most már felbosszantott hagyom az egészet a francba::: -
strebacom #582 Na mégegyszer, az elöbb elb...am::
-
strebacom #581 Ezeket a képeket linkelte a feltöltö és azt irja nem fake, remélem nem hazudik: