2501
  • dante3
    Néha jó látni pár PH-s arcot is ezen a fórumon!
  • Drizzthsz
    Na mind1, a lényeg, hogy szerintem fake a dolog. Ki mondta, hogy működik? Úgy értem a seeden kívül? Vagy ha valaki másnak is megvan mondjuk nforce-os fórumban, akkor miért nem áll be a seedbe?
  • DarkSector
    Jah értem..
    Gondoltam is, hogy ez nem olyan egyszerű
    Én csak a számokat látom...jön vagy nem....
  • Drizzthsz
    Rosszul tudod. A kezdő seed szépen részenként kezdi el feltölteni a kérőknek a fájlt, az első rész, amit szedni akar egy letöltő, az véletlenszerű, utána pedig a rarest first elv érvényesül. Tehát hiába feleannyit tölt fel a seed sebességben, a hálózatban mégis annyi része lesz meg a fájlnak globálisan kb, mintha a maximális sebességgel töltené fel. Azért kb., mert lehet, hogy némelyik peer ugyanazt a részt fogja kérni egyszerre, bár kicsi a valószínűsége.
  • DarkSector
    Igen.
    Ez mindig így volt, és így is marad...
    Sajnos..
    Én tudok várni..
    Még vagy 4 gémet hagytam félbe...
  • grebber
    Nem kell nekem magyarázni a torrentet :D
    Az a gáz hogy nincs agyuk hogy privátba irjanak a feltöltönek olyanok akinek gyors a feltöltésük hogy tiltson le mindenkit és csak 1-2 gyors feltöltésű embernek töltse fel.Ami pár perc alatt meglenne.És ők is csak 1-2 gyorsnak töltenék igy rövid idö alatt lenne pár feltöltö nemcsak 1 és akkor gyorsabban le is érne!
  • dante3
    Hát igen, ezért kellett volna 5-6 emberkének szedni előszőr, de olyanoknak, akik viszaadják gigabites szerverről!Csak hát többszázan rácuppantak egyszerre és ezért ilyen lassú, de erről már volt szó sztem!
  • DarkSector
    Jesszusom..
    Miért lenne mindegy....
    Ha egy krapek 400-al löki, 2 embernek, akkor 200 és 200-al tudják szedni....
    Ha 4 embernek, akkor annyi felé oszlik....
    Ha 3-at lökik 600-al 12 embernek, akkor 50-el jön fejenként...

Kivéve, ha valakinek túlmegy a része a letöltésén...
    Akkor 400-as feltöltést 2 faxi akik közül az egyik egy 1m-ás nettel 128-el szedi, akkor a másik pl 8m-ás nettel 272-al...
    Holott 1024-el szedhetné...

Bonyolult ám ez...
    Legalábbis én így tudom....!!!!
  • Drizzthsz
    Torrentről szeditek? Akkor szinte tökmind1, hogy hányan szedik a sebesség szempontjából, csak a seed feltöltése/száma a meghatározó.
  • DarkSector
    Igen azért mondtam, hogy manapság már semmi sem biztos..
    Én mondjuk ennek örülök, mert nagyon bejön a játék...
    Most próbáltam 7900GS után a 8800GTS-el..
    és a V beállításnál engedte felrakni a legalsót, amitől simábbak lettek az élek, és lágyabb lett a kép is....
    Meg nekem inkább ez a belebujok éppen akivel játszani akarok szabadság tetszik...
    Mert ugye bármikor megunhat egy karaktert az ember, és hogy utána változatos legyen, akkor mész mással..

Ja és ha nem jön be a fürgébb kreatura gépfegyverrel, akkor van a behemot a gatlinggal....
    Szóval énnekem biztos nem lesz unalmas...
    Más kiváncsi vagyok, hogy milyen 7 karakterrel nyomni....
    Jah és multi opciót elvárok a játéktól!!!!
  • AntiHero
    Hát péntekig lejön:D Max akkora megtudjuk:D
  • dante3
    nforce-n is azt írták, hogy nem fake!
  • DarkSector
    Játékokat előbb is meg lehet szerezni...
    Ezek hackerek, nem bolti tolvajok..
    Csak szólok, hogy én is félek, hogy fake lesz, de ez nem egyértelmű!
  • AntiHero
    "pl resident 4 mowie is dwdripbe már mikor fent wolt, mindenki irta h télleg az, azt nagy kamu wolt..."

DVD rip eleve nem is lehet egy mozifilm rögtön.

"jericho-t szedd le, azt ird le h télleg jo-e, me én nem hiszem..."

Erre meg angy esély van hogy nem FAKE én is szedem. 90% hogy nem fake.
  • tonyr #606
    ok, amugy nem azt irom, h fizetösröl szedd, hanem azt h ameddig ott nincs fent, addig tuti h fake a torrent...
    de nyugottan szedd le, azt +látod...
    pl resident 4 mowie is dwdripbe már mikor fent wolt, mindenki irta h télleg az, azt nagy kamu wolt...
    jericho-t szedd le, azt ird le h télleg jo-e, me én nem hiszem...
  • DarkSector
    Huupsz...!
    Nekem mindig csak a béka gyün bé...!
    De nem gond majd kihagyom azt majd a játékba megnézem, ha meglesz..
    Ja és hány %-nál vagy?
  • DarkSector
    THX
  • grebber
    Leirtám már!

Képre azaz a békákra jobklikk és kimásolod a linket majd beilleszted egy új ablakba és ott megnyilik a kép.

• DarkSector
    Na ezeket a békákat én nem vágom!
    Mit kell csinálni, hogy ezekből SCREENSHOT-ok legyenek?
    Vagy ez hibás?
  • grebber
    Maradjál azzal a fizetős szarral.
    Nem fake.Csak az vele a baj hogy mire elérne kijön a rendes telepítős verzió!
  • tonyr #600
    - dx10töl ne wárjatok hüdenagy jawulást addig, amig xar a wista
    - még mindig fake a torrent, nem jöttetek még rá h mindig ez wan...mayd ha wana***-n ill más oldalakon fentlesz akko +jelent a norm werzio, addig felesleges tölteni a xar fake-t...
  • AntiHero
    Hülyül a világ:)
  • grebber
    Amúgy azt azért nehéz elviselni hogy ennyire buta embereke létezzenek a földön.Mindenki tölti már 2 vagy 3 napja ezt a verziót.
    De a feltöltö nem ám feltolná 2-3 gyors emberkének azt utánna már gyorabb lenne,nem ahelyett itt totymorog mindenki azt kb 12 óra alatt 2-3 %.
  • grebber
    Többen kérdezték pedig már lelett irva sokszor a megjelenési dátum!

2007 Október 23
  • Mr Bishop
    Jó kis effektek
  • Shep
    Még mindig ezen a hülye DX10-en rágódtok, DX10-ben nem szebbnek hanem gyorsabbnak kellene lennie először, aztán mivel több dolgot tud lekezelni egyidőben lassulás nélkül (elvileg) akkor jöhet a több effekt, de ez még odébb van szerintem, már az is jó lenne ha vista alatt tényleg gyorsabb lenne DX10-el a játék ahogy azt igérgetik.
  • Newfronter
    Akkora fake videók mint állat, ha megfigyeled mind a 2 videón más dolog történi kés nem ugyanaz, tehát hamis összehasonlítási alap. A DX10-ben különbséget egyedül a lightbeams-ben látom, semmi másban. Meg megnövelték a látótávolságot. Ja és elvileg betették only DX10 alá a Parallel effektet amit a Timeshift DX9-ben nyom. ;)
  • strebacom
  • Shep
    Kiderült már, hogy fake-e a cucc?
  • mikiking
    OFF
    Wan külömböztetési videó,ajánlom figyelmedbe :
    Crysis
    ON
  • AntiHero
    "hát a crysisban a dx10-ben csak 1-2 különbség lesz a dx9-hez képest"

Vagy nem-.-
  • Newfronter
    hát a crysisban a dx10-ben csak 1-2 különbség lesz a dx9-hez képest. Vannak már összehasonlító képek, azokon látni. de ez már OFF
  • mikiking
    ott tuti elég sok lesz ,de ezz off :D akkor nem érdemes vistára felnyomin,ha már végigtoltam a demot xp-n igaz ? ujat nem mutat fps növekeédsen kivül
  • Drizzthsz
    Nem tudok róla, hogy lenne. De Bioshockban se nagy a különbség, Crysis alatt meg még nem tudni amíg nem láttuk.
  • mikiking
    és a fullon sem lesz ugy mint a bioschokban vagy crysisben,h más mint xp alatt ? tood
  • Drizzthsz
    Nem vettem észre a demoban különbséget, bár nálam Vista alatt gyorsabb volt.
  • mikiking
    www.kepfeltolto.hu
  • strebacom
    Most már felbosszantott hagyom az egészet a francba:::
  • strebacom
    Na mégegyszer, az elöbb elb...am::

• strebacom
    Ezeket a képeket linkelte a feltöltö és azt irja nem fake, remélem nem hazudik: