Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Szia!

Ha ez így lesz akkor oriási köszönet érte.<#worship><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

sparrow35
Hali! Egérérzékenységet hogy tudom lejjebb venni? Nekem a menuben beállítható low is túl gyors... Esetleg van valamilyen patch?

I want to be a mighty pirate ever!

DarkSector
Jah és bár én nem játszok vele, de azért a többiek nevében nagy THX.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nemgon elfog terjedni 1 nap alatt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Na haveromnak eljutattam a magyar verziót mert neki elég gyors a net mivel melóhelyrõl tolja 😄 És ráveszem tegye fel valami ismertebb oldalra lehet hogy az enmagos lesz az még nemtudom!

Next PC upgrade: 2022

blackcalibra
Szóval mennyire "tartalmas" a gamma?
Hát voltak benne értelmetlen szövegek!!<#wow3>

Nem ismerem az Overlord fordítását, sem az angol eredetijét - még továbbra is csak tervben van -, általánosságban céloztam a korábbi rossz tapasztalatokra.
blackcalibra
Mint az Overlordot? 😊 Lottózzak? Vagy nem talált?
Ennyire félrefordították ezt is? 😊
blackcalibra
Mennyire hosszú egyébként a játék?
Na végigtoltam magyarul és hát azért igy teljesen más!!!

blackcalibra
"Részemról itt a vége (mint ahogy az elõzõ hozzászólásomból is ki kellett volna derülnie "egyeseknek") Írjál privátot kisbarátom vagy beszéljük meg személyesen valamikor, majd meglátjuk akkor is ilyen hangnemben pengetsz -e."

Még te beszélsz nekem? Ha ennyit nem tudsz felfogni akkor mit dumálsz másnak? Írtam hogy PRIVÁT ha akarsz valamit! Ezt egy 3-4 éves gyerek felfogja és még te minõsítesz mást?
DarkSector
Te visszont mélyen gondolkozz el magadban...mert valami nincs rendben..hopsz...figyuzz inkább felejts el, mert már feláll tõled a hátamon a szõr.
Ez volt az utolsó.

blackcalibra
Felejtsd el. Ne gondolkozz ilyen bonyolult dolgokon.
DarkSector
hö?<#wow3>

blackcalibra
Ez hülye bakker. Felébredtél vagy eddig gondolkoztál hogy mit írj? Látom "minden" topicban vagy egy ilyen félkegyelmû! Olvasd el megint amit írtam és próbáld felfogni, feldolgozni az ott elhangzott információkat. Ezt nem hinném hogy olyan nehéz felfogni: nem érdekel. Ezt mondtam az elõzõ hozzászólásomban is. Nem egyszer, nem kétszer. Azt is írtam hogy értem hogy mit mondasz, de még mondtam mást is erre megint itt bohóckodsz. Azt vetted ki belõle amire barom módon lehetett megint reagálni. Ne idegeskedj, tudod, ideges ember nincs csak hülye! Ilyen sutyerákot.....
Részemról itt a vége (mint ahogy az elõzõ hozzászólásomból is ki kellett volna derülnie "egyeseknek") Írjál privátot kisbarátom vagy beszéljük meg személyesen valamikor, majd meglátjuk akkor is ilyen hangnemben pengetsz -e.
Synit HUN
Osztom!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

DarkSector
Részemrõl ennyi.

Szeretnélek szépen megkérni, hogy ne szemeteld tele a topikot, a vitátokat privátban vitassátok meg....Köszi!!!<#ejnye1><#ejnye1>

DarkSector
A ret...s ku...a életbe!!!!!!!!!!!
Háááátttt bameg már!!!!!!!!

FOGD MÁR FEL TE LÁMA GYEREK, HOGY NEM ÉRTED MEGINT UGYANAZT A HÜLYESÉGET MONDOD!

Viszont én meg arról pofázok már vagy 3 oldalnyi szöveg óta, hogy itt nem a grafikáról van szó, hogy milyen minõségben jobb játszani, meg hogy milyen beállításokkal szebb, meg hogy milyen vasad van!!!!!!!

HANEM hogy te azt montad, HOGY::::::::::
Neked MAX-on megy a játék, DE ezt-azt azé VISSZASZEDTÉ (árnyék, meg franctudjamit).....ba+++

ÉS ÉN ERRE MONDTAM, HOGY NNNNEEEEMMMM MMMEEEGGGYYY MMMAAAXXXOONNN!!!
ÉÉÉÉRRRRTTTTEEEDDD???????

Ha egyszer nincsenek maxon az opciók (MINDEGYIK!!!!!!!!!!!!!) akkor mindenhogy megy csak MAXON NNEEEMMMM.......

ÉRTED?

blackcalibra
Biztos jobb mint a régebbiek.<#buck>
Ja úgy ááá<#hehe><#zavart1>

kirol
Hamarabb volt fent a driver, mint a játék ,így.

Hogy-hogy alapból...nekem régebbi volt fenn 16.. mitomén...ezzel jobb az amit én használok, többek közt ez a game is ennyi....<#wow3>

kirol
Semmit nem csinál ez a driver, nekem alapból ez van.

Ment PÜ!

blackcalibra
Már nem lehet bekerülni(reggelni) a privát szférába?
Akinek szarul menne tegye fel a 174.74 drivert csodákat tesz, és nem csak ebben...

Látod mondtam amit mondtam, de már késö...<#ejnye1>

watto
jeah 94%😄 20perc és tolom én is😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

grebber
Nincs nem igazán akarják felrakni máshova 😞

Meg van már a magyar?

grebber
Nekem aránylag jó gépem van márha annak számít!De mégsem játson maxon ugyanis némelyik pályán 10 fps alá megy harcok közben 8x élsímitás megöli a gépem.De nélküle frankó!

blackcalibra
Értem bakker! De nem érted hogy leszarom? Ki a francot érdekel a felbontás(1024x768 felett) meg a csillivilli grafikai efektek amiket csak duplamagos procik bírnak meg a 70-100 ezer forintos grafikai kártyák. Értem hogy az opciók nyomják meg a dolgot, onnantól meg a felbontás, ez oké. De elhiszed mostmár hogy nem érdekel. Eddig is ezt mondtam. Nem érdekel! Érted? Máshogy magyarázzam? Ha az árnyék közepes nem max, mit veszítek? Meg nem 8x-os élsimítás van hanem csak 2x-es akkor mivan? Nem virnyogok miatta. Persze hogy szebb ha minden maxra van véve magas felbontásban, és valószinû nem menne rendesen mindent maxra húzva. De leszarom mert egy pár dolgon kivül minden a fel van véve a legmagasabbra és játszható. De nem érdekel! Oké? Én már kinõttem ebbõl hogy ez legyen a legnagyobb gondom hogy hogy megy a Jericho mindent maxra húzva. Oké? Innentõl kezdve nem kivánok ezzel a balfaszsággal foglalkozni. És csak hogy nehogy azt lehessen mondani hogy nagyon komolyan vettem: <#wave>
DarkSector
Látod megint csak nem érted...itt nem a te igényeidrõl beszéltem, meg a procidról....<#szomoru2>

grebber
Hm nem nagyon akarják feltenni máshova ahogy nézem 😞

blackcalibra
Oké. Mindegy is. Szóval az én igényeimnek(amit elvárhatok egy ilyen procitól) megfelel. Ennyi.
DarkSector
PL:
Ha az opciókat maxra tennénk, akkor 800x600 és 1024x768 között akár 25-30FPS eltérés is lehet!!!!!!!!!

DarkSector
Ehhez csak annyit, hogy a felbontás az valóban nem sokat számít....1024...és a fellett, de 1600x1200 környékén már megérzi az ember...
Tapasztalataim alapján meg ha van élsimítás akkor hatványzódik a különbség....meg 800x600 és 1024x768 között is tud ám sokat lassulni....

blackcalibra
A "villogás" ról pedig általánosságban beszéltem.
blackcalibra
Értem hogy mirõl beszélsz, de akkor javítok. Az hogy az árnyék medium az élsimítás meg nincs vagy nem 8 csak 2X-es az valóban nem max. Akkor mondjuk magas beállításnak. A felbontást egyébként nem szokták úgymond "beleszámolni" a maxba ugye mert sokszor sok esetben magasabb felbontás beállítása mellett semmi sebességcsökkenés nem jelentkezik, de ha jól emlékszem olyan is volt már hogy magasabb felbontás mellett valamivel jobban is ment az adott program.
DarkSector
Jah értem...csak azért mondtam, mert jobbnak kéne lennie... <#fejvakaras>

DarkSector
Majd egyszer megnézem, ha eljutok odáig...sajna eddig vagy 6-szor veszett el a mentésem... <#whatever>

DarkSector
1.Még mindig nem érted.
2.Az anyukás dolgot nem kell komolyan venni...irtam is hogy bocs, de....
3.Már 5 éve dolgozom, és nekem sem a szüleim vették a gépet
4.Ez nem villogtatás....csak nem érteed,hogy mirõl beszélek.....

blackcalibra
Helló. Normálisan add magad elõ ember! Én már régen! kinõttem abból hogy a szüleim fegyelmezzenek, nem hinném hogy neked kellene jótanáccsal elláti. Egyébként meg hagyjuk ezt a "ha nem tudom ráállítani az élsimítást 8x-ra vagy 16x-osra, meg nem fut normálisan a fene tudja milyen felbontásban akkor vetetnem kell anyuékkal egy 100 ropis vidókártyát mert akkor nem tudok dicsekedni az sg-n" virnyogást. De kibaszott jó hogy egyeseknek ilyen problémái vannak! De látom téged még nem billentett senki emberesen arcon, ami késik nem múlik. Minta a 8,16x-os élsimítás nélkül már nem is lenne érdemes játszani. Ember itt egy sima 2.0-ás AMD prociról beszélünk 1 giga sima ddr rammal.
kirol
Nem a géppel van baj (ami mellesleg 3 Ghz-n fut), hanem a játékkal. 2X-es élsimítás felett érthetetlenül belassul (na jó, 4x-et nem néztem csak 2-t meg 8-at.). Más játéknál jobb a helyzet ilyen esetben.

grebber
Tegnap csináltam Logout.hu-ra tesztet.
Így volt minden csak 1280*1024-be a Rivers of Blood pályán nagyon siralmasan futott a game.Az a pálya elég durva gépzabáló!

DarkSector
Jah és ezmellett futott 5 program, meg a GoW is.

DarkSector
Ez a MAX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És az alapfelbontás az 1024x768.
Ha így fut, akkor max.