2501
-
csabika1982 #2301 na remélem itt vagy még,mert jó lett nem tudom mit csináltam másképp de magyar lett és ez a lényeg,úgy hogy kösz szépen a segítséget valszeg ha nem segitesz én nem probálkozok ennyiszer. -
#2300 Vagy szedd le mégegyszer a fájlt és próba azzal. -
#2299 Ha a mentés a gond akkor mindegy mennyi van belőle.
De mondom.
"Figyelj. Ragd ujra a játékot, mentéseidet ne ragd vissza bele.
1.uninstall
2.install, de a mentéseid ne legyenek benne(csak tipp)
3.magyarítsd
4.crack"
Így próba. -
csabika1982 #2298 valami nagyon nem jó,van 1 régi gépünk arra is megprobáltam és ugyan az a hiba nem tudom mit csinálok rosszul mentésem talán ha 1 van épp h csak bele néztem a játékba. -
#2297 Természetesen a magyarítást a játék főkönyvtárába! -
#2296 Figyelj. Ragd ujra a játékot, mentéseidet ne ragd vissza bele.
1.uninstall
2.install, de a mentéseid ne legyenek benne(csak tipp)
3.magyarítsd
4.crack
mindenképp csináld meg így még ma aztán írd meg hogymivan. -
csabika1982 #2295 igen ugyan azt -
#2294 Ha valami külön, nem a játékhoz tartozó mappába próbálod installálni a magyarítást akkor is ezt csinálja? -
#2293 A dos-os ablakban? Frissen rakott játéknál? -
csabika1982 #2292 elkezdi rakni a magyaritást és egyszer csak,a bigpack exe hibát észlel és leáll -
#2291 Tedd el a mentéseidet, uninstal játék, ragd ujra, mentéseket ne tedd vissza, ragd rá a magyarítást(a játék főkönyvtárába) vagy próbálj másik törést. -
csabika1982 #2290 a játék az megy angolul, csak mikor felraktam a magyaritást a jericho exe
hibát észlel üzi, és leáll -
#2289 És miaz hogy nem indul el? -
#2288 De nehogymár ne menjen a vista miatt. A játék támogatja. -
csabika1982 #2287 nem baj,nektek legalább megy -
#2286 Igen megy. Bár nem vagyok otthon, nem néztem még, de az öcsém nézte és működik és magyar is. -
csabika1982 #2285 neked megy? -
csabika1982 #2284 nekem nem indul el ha fel rakom a magyaritást biztos a vista miatt -
#2283 Egyébként innen elérhető : http://www.speedyshare.com/449167347.html -
#2282 Igen. Arról van szó. -
#2281 Amugy a neten van már hozzá külön magyaritás is nem kell leszedni hozzá a teljes verziót !! -
#2280 Jöhet ide is, ha nem baj. -
#2279 Ment a pü. -
csabika1982 #2278 igen -
#2277 Van még valaki akinek nincs meg magyarul de szeretne magyarul játszani vele?
-
rolika43 #2276 igen már sikerült, de azért köszi! -
#2275 Én különleges képességeket nem szoktam használni csak ahol kötelező.
-
#2274 Én a római pajzsosoknál Abigail Ghost Bulletjét szoktam használni !! Volt olyan is hogy 2 római pajzsos fején ment át a ghost bullet !! Persze jól is kell idöziteni mert a pajzsuk sérthetetlen !! -
#2273 Vagyis pontosabban bele kell szállni Jones-sal az egyik falon lévő monsterbe hogy felrobbantsd a fal mögött lévő tartályokat !! -
#2272 Jones képességét kell használni.Asszem bele kell szállni az ellesnégbe azt felrobban a cuccos. -
rolika43 #2271 Valaki tegye már fel azt az 1 gigás cuccost! Érdekelne engem is magyarítás!
vagy valaki mondja már meg, hogy ennél a résznél mit kell csinálni!
Az a küldetés, hogy: jones needs to project to the grenadiers on top of the walls and blow up the flamethrower's fuel tanks!
Valaki segítsen! -
fruti #2270 sziasztok!!valaki tudna adni cracket a játékhoz???előre is köszi -
#2269 Ezeket a Római pajzsos lényeket eddigi legnehezebb megölni sok kell beléjük nagyon. -
#2268 Román kivül már csak a Hell van hátra !! -
#2267 Már nincsen sok hátra a játékból !! -
#2266 Most vagyok Romába innen sok van még? -
#2265 Csakhogy "mezei" ember ide nem regisztrálhat ám, nem!
Meghívóval gondolom orvosolható a dolog, már csak egy apróság: hogy honnan szerzel meghívót. -
#2264 enmagosról -
Traky70 #2263 Hájsztok!
Megosztanátok a nyálcsorgató többséggel, hogy honnét lehet lekapni a magyarorsítást ? Vagy full magyar verziót ? Hogy mi is végigtolhassuk magyarul ?
Köszi előre is. -
#2262 Persze erre az oldalra sem lehet "szabadon" regisztrálni.