35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • abzu
    és neten keresztül lehet használni?
  • abzu
    Lhet hozzá használni kormányt?
    s már kiadták?
  • Truck Driver001
    [titokban tölti]
  • gumikacsa
    Az időkorlátot már a convoynál sem tudtuk kiiktatni, úgyhogy ez kilőve...
  • Schwarz
    az oldalamról már letölthető
  • Truck Driver001
    Torrenten első nap fönt lesz! D:
  • Vviikkttoorr
    Dehát a Convoy-t is lelehetett tölteni full-ba!!!
    Akkor ezt is le lehet majd idővel sztem!!!
    De igaz hogy gyorsabb ha ebbe az időkorlátosba valamit átbütykölünk de akkor is...
  • Kisvigyori
    jaja!! a 18 wos nál is zvolt a réginél csak át kellet állitani valamit
  • BlueMaster
    Jaja, viszont a letöltött változathoz nem lehet majd használni a dobozos változathoz készült patcheket ahogy az angol szövegből kiderül.... Asszem a Convoynál is így volt...
  • zolo
    Ezt nem hiszem, mert a demo már maga a full.Csak el kell tüntetni valahogy az időkorlátot,aztán háváj :)
  • Magnumrolcsi
    1h = 1óra
  • gumikacsa
    Úgyis rendszert kell telepítenem, úgyhogy én már tuti, hogy 2 órát nyomok a demoval... (meg aztán csinálok egy backup dvd-t, és kész is... :D
  • Vviikkttoorr
    Hát ha pár nap a demo!!
    Én úgy emlékszem a convoy-jál a demo után 2 héttel már jött a full nem??
  • Kisvigyori
    te az 1 hét v 1 óra???
  • Kisvigyori
    te az 1 hét v 1 óra???
  • Magnumrolcsi
    Pár nap mulva jön a demó, de azzal csak 1h lehet játszani majd. :(
    Vagy majd megveszed hozzá a patch-et ami feloldja az idő korlátot.
  • Axtros
    Rendben, de mivel te benne vagy a játék moddingolásában, ezért mond el, hogy a modellt milyen szűrök segítségével lehet beépíteni a programba, illetve milyen a teljes fájlfelépítés. Én is szétszedtem egy-egy modellt, és van benne jónéhány dolog amit nem értek. Például: effektek hozzáadása, modell poligonszám (ami nem szaggat a dynamic engin-ben), stb. Ezekről jó lenne, ha írnál, akár privátban is.
  • gumikacsa
    Valaki hámozza ki plíz, van-e benne érdemleges info:

As we all wait for the demo/online version and the box release date for 18WOS Haulin, In case you have forgot,Or you are new too the forum here is how the release dates work.

Over the years Valusoft has released the demo/online version of 18WOS thru Trygames.com a couple of days before they release the box version for people to buy off the net as well in stores.

Now a couple of things too remember IF you are going to buy your copy as a online version and not the box version,Please keep in mind the following.

1.The Demo version is only a 1hr of play time,After that hour is up you may buy the demo version so that it becomes the full online version.

2.Patches for the online version Valusoft makes after the box version patches or done. Remember that the box version patches WILL NOT WORK! for the online version of 18WOS Haulin alot of members skip over the install rules for the patch download the patch then come on the forum and ask why the box version patch does not work for the online version.

Now for the box version of 18WOS Haulin,If you choose too wait for the box version there are a couple things too remeber as well just so we don't have topics showing up on the thread like "How come my Wal-Mart Store don't have 18WOS Haulin yet?"

1.Keep in mind the release date does not happen all at ounce for everybody.

2.Online stores will be the first to start selling 18WOS Haulin,BUT before you buy your copy off the net check too see if Wal-Mart,or your local computer stores will get copies first,(Sometimes it cheaper to buy your copy if you know what day your local stores are getting 18WOS Haulin in.)

3.If you choose to wait too get your copy from the store it's a good idea to phone around to your stores,Too find out when or if they have 18WOS Haulin in,Not all the time Wal-Mart will have copies in but some other stores will before Wal-mart does.

4.They way Valusoft has released 18WOS Series is States gets thier copies first after the release date, Then Canada around the middle of Oct-Nov depending where you live in Canada.

Hopefully this has cleared the air about the release date,a good way too judge when the release date is here is too look on Truckpol.com,Valusoft.com,and Trygames.com alot of sites on the net that will be selling 18WOS Haulin don't really know the release date is and like too jump the gun so too speak.
  • Vviikkttoorr
    jajajajajajaja!!!
    Me ha nem!!!
    Akkor.... télleg jobb ha rövidebbek a távok!
  • zolo
    Csak lehessen közben menteni
  • Vviikkttoorr
    Sztem élvezetes ha min. 30 percig tart az út!
  • Vviikkttoorr
    nekem meg nem!:P
  • Kisvigyori
    énekem mind egy lene h menyi időalatt érnék át csak tolhasam már neki
  • WazheadBoci
    jujj ez kezd fájni...
  • Bankrupt #417
    Tereptárgyak, map elemek, parkoló és AI kocsik Van sok elképzelésem, majd megnézem hogy tudom megvalósítani... ja majd egy msn címet adhatnál privibe
  • Bankrupt #416
    "hogy azért ne 20 perc alatt érj át mo-ról angliába" - ha belegondolsz, ennyi idő mondjuk los angeles - washington (nem kérem lemérni, de ha mondjuk 30 perc akkor is ugyanúgy kicsi a terület) Ezt fejtenéd ki te is, nem sok sikerrel...
  • bepe79
  • Kisvigyori
    de én már tom honan lehet leszedni!!!!!!!!! sehonnan onan probáljátok leszedni
  • Schwarz
    nagy kérés, hogy legalább 3 hozzászólást visszaolvass? pl #410? szerinted?
  • tamás88
    sziasztok nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni??
  • Schwarz
    vagy már körbefordult a számláló :)
  • V8
    Inkább már a játék jöhetne:P
  • Charly
    Jó lenne egy kis demo:)
  • AlieN911
    lehet h.csak most vette az uj kamiont elötte meg 10 orát vezetett egyhuzamban
  • gumikacsa
    2 mérföld vezetéstől elfáradt a sofőr.... :D
  • exodu020
    yé van benne mérföld számláló
  • GabriSanyi
    nemtom..pedig az lennea fain hogy ezzel változtathatnád a kamionod gyorsulását,végsebességét:P
  • ILLNeo
    de a kérék mérete az inchekkel nem fog változni gondolom az luxus
    akkor minek írják oda hogy hány inches gumit akarsz venni....
  • GabriSanyi
    hát ja,de elnézve azt a menüt vannak finomáságok....
  • King of Roads
    ahogy az első képen elnézem még mindig ezek a szar kamionnevek vannak