35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Vviikkttoorr
    Meg még az hogy miért jó ez nekik hogy az összes részbe ugyanazok a kamionok találhatók!
    Olyan unalmasok már hogy nem igaz!
    Nem hiszem el hogy Amerikába csak ennyi kamion létezik!
    :S
    Vagy rosszul látom???
  • Bankrupt #240
    Amúgy csinálni akartam egy olyan módot a convoyba, hogy új, kisebb mapot csinálok, de tele nehéz terepekkel, földesutakkal, meg ilyenek, és nagy vontatmányok, és erős, monstrum vontatók lennének benne... Persze a convoy, mint eddig minden 18 WoS rész, keresztbetett, most felraktam és el se indult. Szal
    Még azért megpróbálkozok majd ebbe, feltéve ha nem lesz a convoynál is szarabb a modolhatósága.
  • Bankrupt #239
    De azért nem túl modern ez egy kicsit? Nekem jobban tetszene ha egy lepukkant rossz, koszos műhelyben lenne a kamion, és nem a kamiont forgathatnád, hanem te változtathatnád a kamera állását.
  • FiReBoY
    De végre valami változatos menüfelépítés :D
  • Bankrupt #237
    Szódával elmegy...

• King of Roads
    azért azt énse gondoltam, hogy ez a max :D
  • gumikacsa
    Halkan jegyzem meg, hogy ez a minimum konfig, amiről jó tudni, hogy el sem indulna rajta...
  • King of Roads
    nem nagy cucc...
  • gumikacsa
    Minimum system requirements:
    Windows 98/ME/2000/XP
    Pentium 4 1.4 Ghz or 100% compatible
    256 MB RAM
    540 MB HD Space
    64 MB DirectX/Direct3D and T&L compatible video accelerator card
    DirectX 9.0c or later
    DirectX compatible sound card
    Mouse
    CR-Rom drive
  • King of Roads
    bár nem tom mennyi az esélye, hogy itthon is felkerüljön a polcokra a doom meg a mittomén milyen rally mellé.
  • King of Roads
    a rig n rollt jo lenne megvenni ha megje....KHM
  • rgida666
    Szerintem "ingyenes" lesz, pláne, hogy csak az első részt lehetett itthon kapni.
  • rgida666
    Szerintem nem volt és kép sem volt sok.
  • WazheadBoci
    minden felkerül...
    idővel.. csak győzzük kivárni :D
  • King of Roads
    hát ha felkerül a netre a torrentek közé akkor ingyenes :P
  • King of Roads
    érdekes egyébként, hogy a Convoy előtt már hónapokkal meg lett nyitva a topicja meg volt ezer kép. a Haulinrol meg van vagy 8 és elméletileg mindjárt kijön...
  • Bankrupt #224
    Egy ilyen kis játéknak inkább ingyenesnek kéne lennie :D
  • King of Roads
    ááá jóvoltam jóvoltam :D:D
  • rgida666
    Nagyon helyes, jöhet a demó.
  • eightmiles
    azt beszélik hogy a játék lassan a tesztelés végéhez ér, remélem hogy hamarosan kapunk pár infot az scs-től vagy a valusoft-tól
  • King of Roads
    az első talán "híresztelték, hogy közeledik a játékteszt befejezése"
    de javitson ki vki, mert nem tuti.
    az uccsó meg vmi olyasmi, h "remélem, hogy hamarosan szerzünk több infot az SCS softwareről vagy a Valusofról."(gondolom az oldalról..)
  • gumikacsa
    It is rumoured that the game come to an end of testing state. I hope that we get more information from SCS Software or Valusoft soon.
  • rgida666
    Így van, legyünk optimisták! A Convoy-al 2 órát játszottam, ezzel csak többet fogok
  • Schwarz
    ne legyetek már ennyire negatívak
  • rgida666
    Ha a kamionok belseje faszán kivan dolgozva és az időjárás is szép, akkor már nem tök ugyanolyan mint a Convoy. (szerintem)
    Lehet, hogy Convoy feeling lesz, de azt mondták tanultak a hibákból és szerintem nem fognak öngólt rúgni. Ennek látható jele a 2 új mérőóra a víz és a levegő. És ezt remélem még egy sor újítás követi majd.
  • King of Roads
    azigen!! 10 éve?? az fasza!!
    és állítolag kiadják még?
  • bepe79
    10 éve húzzák-halasztják őket.
  • King of Roads
    mert azokkal mi van? bocs, de nem ismerem őket.
  • bepe79
    Még nem létezik RNR. Pont ez a baj. Már 2005-ben meg kellett volna jelennie, merthogy azzal hitegették a népeket.. utána eltolták 2006-ra a megjelenést, most meg már lassan 2007-et írunk. Nagyon DNF meg STALKER-szagú a dolog..
  • King of Roads
    mert ha te nem lennél én még ma se tudnám h létezik rig n roll
  • King of Roads
    kacsa: általában milyen honlapokrol szerzel infokat? (persze amikor van)
  • gumikacsa
    Elvagytok ti varázsolva komolyan mondom..
  • Bankrupt #208
    Lehet hogy túlzás amit mondok, de ha #196-ot megnézed, akkor akár azt is mondhatnád hogy ennél még a Convoy is jobb...
  • daf xf
    Szerintem ez a gamma nemlesz nagycucc.
    1.Tök ugyan az mint a a convoy.(szerintem)!!
    2.Jó rendben a kamionok belseje az kivan dolgozva faszán meg minden az időjárás is szép.
    Csak azokat a tetves terelőnyilakat lehetne elfelejteni a picsába.
    Nem NFSU2 ez.Én a Rig 'n' Roll vagy hogy a faszba kell írni szal attol várok valamit az jónak igérkezik...
  • rgida666
    Mind3 ugyanaz, töltsd le valamelyiket.
  • Daddy1
    miben különbözi a 18 wheels of steel pedal to the metal-ELEGANCE és az 18 wheels of steel pedal to the metal RESEED és Hard Truck - 18 Wheels Of Steel - Pedal To The Metal?? meik a jo amit letöltse a torrent oldalrol?
  • Truck Driver001
    Pedalt.
  • Daddy1
    hali. hagy kérdezzek már olyat h meiket érdemel beszereznem a pedal to de metalt vagy még a convoyt??
  • Truck Driver001
    Elfelejtettem nevetni.
  • Swy