35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#241 Meg még az hogy miért jó ez nekik hogy az összes részbe ugyanazok a kamionok találhatók!
Olyan unalmasok már hogy nem igaz!
Nem hiszem el hogy Amerikába csak ennyi kamion létezik!
:S
Vagy rosszul látom??? -
Bankrupt #240 Amúgy csinálni akartam egy olyan módot a convoyba, hogy új, kisebb mapot csinálok, de tele nehéz terepekkel, földesutakkal, meg ilyenek, és nagy vontatmányok, és erős, monstrum vontatók lennének benne... Persze a convoy, mint eddig minden 18 WoS rész, keresztbetett, most felraktam és el se indult. Szal
Még azért megpróbálkozok majd ebbe, feltéve ha nem lesz a convoynál is szarabb a modolhatósága. -
Bankrupt #239 De azért nem túl modern ez egy kicsit? Nekem jobban tetszene ha egy lepukkant rossz, koszos műhelyben lenne a kamion, és nem a kamiont forgathatnád, hanem te változtathatnád a kamera állását. -
FiReBoY #238 De végre valami változatos menüfelépítés :D -
Bankrupt #237 Szódával elmegy...
-
#236 azért azt énse gondoltam, hogy ez a max :D -
#235 Halkan jegyzem meg, hogy ez a minimum konfig, amiről jó tudni, hogy el sem indulna rajta... -
#234 nem nagy cucc... -
#233 Minimum system requirements:
Windows 98/ME/2000/XP
Pentium 4 1.4 Ghz or 100% compatible
256 MB RAM
540 MB HD Space
64 MB DirectX/Direct3D and T&L compatible video accelerator card
DirectX 9.0c or later
DirectX compatible sound card
Mouse
CR-Rom drive
-
#232 bár nem tom mennyi az esélye, hogy itthon is felkerüljön a polcokra a doom meg a mittomén milyen rally mellé. -
#231 a rig n rollt jo lenne megvenni ha megje....KHM -
rgida666 #230 Szerintem "ingyenes" lesz, pláne, hogy csak az első részt lehetett itthon kapni. -
rgida666 #229 Szerintem nem volt és kép sem volt sok. -
#228 minden felkerül...
idővel.. csak győzzük kivárni :D -
#226 hát ha felkerül a netre a torrentek közé akkor ingyenes :P -
#225 érdekes egyébként, hogy a Convoy előtt már hónapokkal meg lett nyitva a topicja meg volt ezer kép. a Haulinrol meg van vagy 8 és elméletileg mindjárt kijön... -
Bankrupt #224 Egy ilyen kis játéknak inkább ingyenesnek kéne lennie :D -
#223 ááá jóvoltam jóvoltam :D:D -
rgida666 #222 Nagyon helyes, jöhet a demó. -
#221 azt beszélik hogy a játék lassan a tesztelés végéhez ér, remélem hogy hamarosan kapunk pár infot az scs-től vagy a valusoft-tól -
#220 az első talán "híresztelték, hogy közeledik a játékteszt befejezése"
de javitson ki vki, mert nem tuti.
az uccsó meg vmi olyasmi, h "remélem, hogy hamarosan szerzünk több infot az SCS softwareről vagy a Valusofról."(gondolom az oldalról..)
-
#219 It is rumoured that the game come to an end of testing state. I hope that we get more information from SCS Software or Valusoft soon. -
rgida666 #218 Így van, legyünk optimisták! A Convoy-al 2 órát játszottam, ezzel csak többet fogok -
#217 ne legyetek már ennyire negatívak -
rgida666 #216 Ha a kamionok belseje faszán kivan dolgozva és az időjárás is szép, akkor már nem tök ugyanolyan mint a Convoy. (szerintem)
Lehet, hogy Convoy feeling lesz, de azt mondták tanultak a hibákból és szerintem nem fognak öngólt rúgni. Ennek látható jele a 2 új mérőóra a víz és a levegő. És ezt remélem még egy sor újítás követi majd.
-
#215 azigen!! 10 éve?? az fasza!!
és állítolag kiadják még? -
#214 10 éve húzzák-halasztják őket. -
#213 mert azokkal mi van? bocs, de nem ismerem őket. -
#212 Még nem létezik RNR. Pont ez a baj. Már 2005-ben meg kellett volna jelennie, merthogy azzal hitegették a népeket.. utána eltolták 2006-ra a megjelenést, most meg már lassan 2007-et írunk. Nagyon DNF meg STALKER-szagú a dolog.. -
#211 mert ha te nem lennél én még ma se tudnám h létezik rig n roll -
#210 kacsa: általában milyen honlapokrol szerzel infokat? (persze amikor van) -
#209 Elvagytok ti varázsolva komolyan mondom.. -
Bankrupt #208 Lehet hogy túlzás amit mondok, de ha #196-ot megnézed, akkor akár azt is mondhatnád hogy ennél még a Convoy is jobb... -
#207 Szerintem ez a gamma nemlesz nagycucc.
1.Tök ugyan az mint a a convoy.(szerintem)!!
2.Jó rendben a kamionok belseje az kivan dolgozva faszán meg minden az időjárás is szép.
Csak azokat a tetves terelőnyilakat lehetne elfelejteni a picsába.
Nem NFSU2 ez.Én a Rig 'n' Roll vagy hogy a faszba kell írni szal attol várok valamit az jónak igérkezik... -
rgida666 #206 Mind3 ugyanaz, töltsd le valamelyiket. -
Daddy1 #205 miben különbözi a 18 wheels of steel pedal to the metal-ELEGANCE és az 18 wheels of steel pedal to the metal RESEED és Hard Truck - 18 Wheels Of Steel - Pedal To The Metal?? meik a jo amit letöltse a torrent oldalrol? -
#204 Pedalt. -
Daddy1 #203 hali. hagy kérdezzek már olyat h meiket érdemel beszereznem a pedal to de metalt vagy még a convoyt?? -
#202 Elfelejtettem nevetni. -