35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • King of Roads
    már kacsa leírta (#233)
    meg ez csak a min.
  • allyouneedisme
    Gépigény:

Windows 98/ME/2000/XP
    Pentium 4 1.4 Ghz vagy 100%
    256 MB RAM
    540 MB a HDD-n
    64 MB DirectX/Direct3D és T&L kompatibilis videókártya
    DirectX 9.0c vagy újabb
    DirectX kompatibilis videókártya
    Egér
    CR-Rom

billentyűzet nem is kell hozzá!:P
  • allyouneedisme
    megteszem én helyetedd:P
    minden változónak(vízhőfok,levegő,töltés,olajnyomás,etc.,etc.,)benne kéne lennie a játékban és valósan kéne működniük,tehát ha monjuk lennének meghibásodások akkor csak végignézel a műszereken és látod áá minjár felrobban a motorom mer bugyog a hűtővíz stb........
  • gumikacsa
    Azért ha nem haragszol nem fogom fényezni a konkurenciát... :P
  • Swy
    na végra valaki!!

Bárcsak 5 percet kellene túráztatni a gépet indulás előtt a fék miatt...
  • allyouneedisme
    Swy tökéletesen 1et értek!
  • rgida666
    A vízhőfokot, csak Fahrenheit-ben.
    100F=37,7C
    250F=121,1C
  • Swy
    jajj csak csinálnák meg a motorhangot/túráztatást és a gyorsulást VALÓDIRA!!!!
    A gyorsulás milyen jó lenne!!!!!

Jaaaajj hajrá skacok!!
  • Schwarz
    eddig tetszik :) bár én nem ültem még kamionban, de azért érdekelne, h mit mutat az a vízhőfokmérő? mi az a 250?
  • allyouneedisme
    csak ez magyar,és csekély angoltudással ez jobb,a tartalom meg majnem ugyanaz,a rignroll.com-é majnm teljesen megvan rajta,a haulinról ami van infó fönnvan,a képek nagyrésze is,a truckpol meg több oldallal foglelkozik,ez amit írtam az meg inkább csak rignroll és haulin,de főleg rignroll
    ha a frisseségre gondoltál akkor meg sztem max 1 nap késéssel kikerülne mer ahogy néztem kisértetiesen 1időben jönnek ki a hírek mindenhol:P,
  • gumikacsa
    jobban jársz a valusoft-oldalával, a truckforever-rel, vagy a truckpol fórummal...
  • ILLNeo
    Miért, én azt is el tudnám képzelni, hogy 1 bármilyen árut elvihetsz bárhova.
    Pl.: Kedvencem SF-NY, Seattle-Miami
  • King of Roads
    vagyis trial
  • King of Roads
    ha a demo nem lenne időkorlátos, nem lenne semmi értelme
  • ILLNeo
    csak hogy fokozzam...
  • allyouneedisme
    lehet hogy rendes demó nem lessz csak az az 1 órás trial,de ha lessz demó az rögtön kikerül a rignroll.uw.hu-ra szal figyelem ezerrel:P galériába asszem az összes kép kinnvan,de inkább a rig'n'roll-al foglalkoznak.
  • Truck Driver001
    Csak egyre!
  • ILLNeo
  • Truck Driver001
    Tapsra.
  • Vviikkttoorr
    Mikor jön ki a demo??
    Ha már azt irják hogy készen vannak akkor mire várnak?
  • rgida666
    A km számláló is működik.
    A fordulatszám mérőben a "Lo" és a "4^L" sebbeségfokozat lenne?
  • Magnumrolcsi
    Úgy látszik tényleg működni fognak azok a kijelzők. Jó lesz!
  • rgida666
    Két új kép.

• rgida666
    #293: fénysugárt jelent, tehát a szokásos fényszóró.

#295: annyit lehet tudni, hogy átírták a fizikát és a sérülést. Mentőről nem írtak csak rendőri tevékenységről.

• rgida666
    A #276-ot fordítottam le.
  • bepe79
    Mit fordítottál le? Ezt:

"The testing of 18 Wheels of Steel Haulin' game was ended a weak ago.
    The game has been approved as gold master (sent to factory). The release date is still unknown."

?

Mert ha ezt, akkor ez nem azt jelenti. Én ugyan fejből fordítok, de én így fordítanám:

A 18 Wheels of Steel Haulin' tesztelése befejeződött kb egy hete. A játék készen áll arra, hogy aranyba menjen (aranylemezre kerüljön), és a gyártósorokra menjen. A pontos megjelenési időpont még ismeretlen.

Üdv: Bepe
  • ZOTYASAVIOLA
    Sziasztok! Én már alig várom az egészet. A kocsik töréseiről lhet vmit tudni! Vagy például a rendőrök mellett lesznek mentősök is amik mennek( mert a Metalba nincsenek)
    Tényleg : mikor is jelenik meg???
  • Bankrupt #294
    18 WoS-nál ez még csak álom... :(
  • Sleepy Bone
    mijeza low beam meg full beam???
  • Sleepy Bone
    Hello! Jónak látszik a gém,de remélem hogy jobb lesz mint a convoy mer az egy arcade szutyok lesz. Gumikacsa küldessz egy képet a kormányodról amit csináltál? Esetleg sorozatgyártásba nem kezdenél, tuti kasszasiker lenne :D
    Szerintetek megellégszik 512 mega rammal ha van alatta egy intel p4 2,6gigahz-s proci meg egy 128-as videókari??? vGÍ BWE KELL RUHÁZNOM MÉG 512 MEGÁRA basszus szarakodik a capsom.
  • gumikacsa
    üdv mindenkinek, éppen 1000-el nyaralok... Gondoltam benézek az új képekér.

Alább írta valaki, hogy lecserélhetnék a grafikus motort... nem fogják, a saját fejlesztésük.

Másik hozzászóló: "egy az egyben convoy"... ezt eddig is tudtuk, lehetett rá számítani, még a kamionok is ugyanazok lesznek, de szerintem ütni fogja mindkettőt (pttm, convoy)
  • rgida666
    Sorry, a válasz gombot nem használtam, az iménti fordítás (próbálkozás) a #276 lenne.
  • rgida666
    Mivel nem fordítja le senki, megpróbáltam egy szótár segítségével.

Az SCS jóvoltából részt vehettem a játék tesztelésén. Közel 4 héttel ezelőtt találkoztam a játékkal először. Ez egy csodás kaland a játékkal és szép munka az SCS részéről. Az információ sokáig bizalmas volt. Találkozni fogtok néhány titokkal (újdonsággal?). Természetesen nem az egész lesz újdonság:)
  • Vviikkttoorr
    remélem majd fel tud forrni a hűtővíz azt le kell állni!
    xD
  • Tomaszman
    Biztzos h fog mérni, már az acrossba is mért. :D
  • rgida666
    Info

The testing of 18 Wheels of Steel Haulin' game was ended a weak ago.
    The game has been approved as gold master (sent to factory). The release date is still unknown.
  • rgida666
    Ha megnézed a képeket láthatod, hogy nem ugyanazt az értéket mutatják, tehát minden valószínűség szerint működni fognak.
  • Vviikkttoorr
    WOW
    Az komoly!:D
    Én láttam egy olyan képet a játékról mikor egymás mögött 10 kamion minimum össze van torlódva!
    Tök frankón nézett ki!
    Csak nemtudom mit takar
    Hgy mit állnak ott egy helybe!
    LOL!
    Lehet hogy Convoy-ba leet majd emnni ennyien?
  • bepe79
    Mint a Convoy-ban: a műszer ott van dísznek, de a mutató az nem mozog rajta... és majd a megjelenés után fél évvel javítják egy patch-el...
  • Vviikkttoorr
    Aha...csak remélem h. működni is fognak!