35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • oliverb
    Még mindig nincs letölthető torrentes verzio?
  • allock #641
    elvileg igen, másoknál gyakorlatilag is
  • MAN TGA
    srácok most akor kivan adva vagy nincs????????,
  • Vviikkttoorr
    Hjaa!!
    CSak ennyit tudok mondani!
  • allock #638
    játszani akarok már vele
  • Axtros
    Nem lesz ez olyan rossz, sőt, szerintem a Convoy nagy hibáit azért kijavították. De részletes tesztet, majd a kiadás - nem a letöltés - megjelenése után adunk. Köszönjük türelmüket...
  • DJ Bee18
    szeretném már nyomni azt a pedált, ahol nem érem, ott is :))
  • Speedbreaker
    érdekes
  • gumikacsa
    ingamevideo
  • BlueMaster
    Az eső hangját eddig is lehetett hallani mikor nem esett az eső csak be kellett kapcsolni az ablaktörlőt... (legalábbis így emlékszem már nagyon régen játszottam a PTTM-mel) ez legyen a legnagyobb baj...
  • rgida666
    Akkor lehet, hogy a demó és az online verzió már javított változat lesz?
  • rgida666
    A TruckPol fórumon írnak egy-két bugot, pl.: amikor az eső eláll, a hangját továbbra is lehet hallani.
    Valaki azt írja, hogy az apró bugok ellenére jó munkát végzett az SCS.
    Másvalaki pedig azt írja, hogy az online verzió a boxos kiadáshoz képest 45 nap múlva jelenik meg, tehát október közepén.
  • Schwarz
    és mi köze az activisionnak a haulinhoz?
  • GabriSanyi
    felhúztak ezek az activison valuesok....mér nem tudnak demót kiadni??semmi munka és lehet hogy többen vennék/rendelnék meg
    bár az activison value jó szókása elcseszni a legjobb projecteket lásd street legal racing redline...lehet hogy ebbe is több maréknyi bug maradt mer szorongatták a fejlesztőket a határidővel.....
  • BlueMaster
    :DDDDD Semmi gáz... Amúgy a demót én is szívesebben linkeltem volna...
  • gumikacsa
    őőő, én kérek elnézést, nem roszindulatból mondtam, csak azt hittem, a demot linkeled :P
  • rgida666
    Én azt mondtam szívesen megveszem, ha lehet majd itthon kapni. Nem tudom, neked honnan van meg a 18wos sorozat? Ha tudsz egy tuti nem átverős netes vásárlási lehetőséget, nekem az is jó.
  • BlueMaster
    Bocs, unalmamban találtam, de asszem nem én vagyok itt az egyetlen aki olyan hsz.-t ír aminek nem sok köze van a játékhoz...
  • FiReBoY
    Undorító amit egyesek művelnek itt, örülhettek hogy nem tértek még be ide a modik.
  • gumikacsa
    láttuk, de nem sok köze van a játékhoz..
  • BlueMaster
    Ezt láttátok már? Lehet gyakorolni!!!
  • DJ Bee18
    de hol laknak, hogy náluk megjelent? és nem értem, már valakinek fel kellett volna pakolnia valahova :)
  • gumikacsa
    Én értem... a convoy buktája után úgy voltak vele, hogy előbb kiadják a dobozost, és rá egy hónapra jön a demo, és az online verzió.

#618: a truckpolosok is a boltból szedik, mivel a dobozos már megjelent pár nappal ezelőtt...
  • GabriSanyi
    mire kijön a demó meg torrent má patchelhetjük....truckpol szerint
  • DJ Bee18
    meg nem értem, Truckpol-osok honnan szerzik??
  • DJ Bee18
    ezt én sem...
  • rgida666
    Én pedig azt nem értem, miért nem lehet a megszokott rendszer szerint haladni: megjelenik a demó; mindenki játszik 1 órát (Gumikacsa 4-et); 1-2 hét múlva megjelenik a full.
  • Vviikkttoorr
    Egyszerüen nem vágom miért nincs fent torrenten már!! :S
  • rgida666
    Miért is?
    Én szivesen megveszem, ha Magyarországon is kehet majd kapni. De eddig egyik részt sem lehett megvenni, kivéve az elsőt.
  • FiReBoY
    Ez kéne itt is...
  • GabriSanyi
    akkor ismét csak várunk......
  • zolo
    Oks,bocs ha megbántalak vele, de nagyon csúnya :(
  • gumikacsa
    Mint írtam, ezt én konvertáltam (egyébként maga a modell az egyik legszebb a kamionok közt, bár ezen a képen tényleg nem a legszebb...
  • gumikacsa
    A truckpol fórumon nem díjazák a warezt, asszem, végleges kitiltás jár már az érdeklődésér is...
  • zolo
    Ez arra jó,hogy bizonyítsák hogy lehet modolni.Másrészt....Ezek (elnézés)kibaszott rondák.Ha ilyenre tudják megcsinálni akkor nem kéne erőltetni, vagy mielőtt kiadják a képeket, legalább csinálják már meg esztétikusra....
  • DJ Bee18
    te nem tudsz valamit a Truckpolosoktól? letölthetőség :)
  • gumikacsa
    na, ennek a berakása már jobban sikerült, mint a luder F2000-ese. Igaz, csak be kellett másolni a convoyos file-t (őőő, a convoyba meg én konvertáltam.....
  • GabriSanyi
    hát akkor várunk..........
  • DJ Bee18
    fogalmam sincs :), a paypalt jelöltem be, de a lényeg, hogy még egy jelszó kellett volna, de azt nem küldtek
  • eightmiles
    ő azt kérdezte hogy honnan és MENNYIÉRT, mivel előtte írták páran hogy már megtalálták fizetősben...