35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#522 Na elmegyek a Médiába megnézni lehet-e már kapni!! :DDDDDD -
#521 na jó, mostmár énse szoktam ráhúzni a járdára, de az elején előfordult, de azis csak a nagyobb pótokkal. mostmár tom milyen kamiont vezetni (tolattam már vagy 2 métert egyenesbe).
de elég szarul van megcsinálva, mert nem 90 fokba kéne befordulni egy utcába szerintem. -
#520 Bazz érdekes én sosem húzom fel a pótot a járdaszigertre sosem..
vezetés kérdése.
Meg hogy menniyre érszed a kamiont... -
#519 az kevés, hogy én normálisan vezetek!!
úgy vannak megcsinálva az utcák, hogy akárhogy húzom ki rámegy a járdaszegélyre és borul minden oszlop. -
#518 Marha jók a képek!Csak adnák már ki! -
#517 Van egy olyan érzésem, hogy közel a megjelenés. Legalábbis a demo-é biztos. -
#516 de rohadt jól néz ki éjszaka a beltér
meg még kevés üzemanyagra figyelmeztető visszajelző is van, adják már ki végre :) -
rgida666 #515 Azt hiszem ezt meg kell beszélnem a kezelőorvosommal és gyógyszerészemmel. -
#514 Nagyok a képek, úgyhogy csak a linket nyomom be:
http://www.bipp5.com/18wosh/ -
#513 Ez komoly?
-
#512 már van aki tolja...
BOX:
-
#511 Hát amilyen kiskölcségvetésű a csapat,(3-an vannak talán?), nem hiszem hogy futná nekik komoly szerverekre.Valszeg azért nem licenszelnek egy modern grafikai motort se és csinosítgatják a sajátjukat.Dehát ez nem a mi gondunk, egyszer kéne egy olyan játékot csinálniuk ami nem budget és keresnének rajta sok-sok pénzt. -
#510 fain lenne real time rádiózni:P -
#509 jajajaaa multii az kénekéne (: de sajna nincs :( -
#508 Nekem meg még multi kéne ezeken kívül!!
Eccerüen nem értem miért nem tudják megcsinálni!!
Megbírnák!!
Mien jó pörgés lenne!
Hihetetlen!
:)
:( -
#507 Vezess normálisan :) -
#506 ja meg remélem, a héten lesz demo -
#505 nagyon állat képek!! ha nem szakadna el a pót állandóan mikor kanyarodok és nem akadnék fenn a padkán vagy patkán vagy mi (és döltenék ki oszlopokat ezzel sértve az árut)nekem nem is kéne a rig n roll.
különbenis: amióta annak meg kelett volna jelennie, azóta 3 18 wos jelent meg.
-
Axtros #504 Esetleg az sem lenne rossz, hogy ha a pótkocsik ott lennének a felrakón, nem úgy, mint a Convoy-ban, ahol csak egy menüből kellett kiválasztani a fuvart. Bár a képeken azt már látom, hogy a szervizek, illetve egyéb helyeken az az idióta forgó-pörgő ikon lesz. Ez -1 pont. De nem vagyok pesszimista, reménykedjünk a legjobbakban, hogy több negatívumot nem vesznek át a Convoy-ból. -
#503 Kira képek!
Már régen vártam ennyire játékot, csak olyan nagy távolságok legyenek benne mint a Convoyba, de tudjak menteni fuvar közben akkor lesz igazán kira! -
#502 :DD -
#501 de okos vagy... -
#500 Még nincs Demo -
rgida666 #499 Sajnos engem semmi sem fogott meg, úgyhogy a pttm után kivagyok éhezve egy jó kis kamion szimre. -
rgida666 #498 Egyiket sem. Itt arról van szó, hogy előrendelést lehet küldeni, tehát ha megjelenik a játék 15-én, akkor az elsők között kapod meg. -
#497 helo
mehnéztem a linket de nem értem hogy itt ezt le kell tölteni?vagy ez a demó? -
#496 Nekem a vezető fülke dinamikája volt az ami megfogott a Convoyban, de lehet, hogy a középen logo kabala miatt éreztem, de feelinges volt, ahogy ott himbálózott a menettartás dinamikával párhuzamosan. -
rgida666 #495 Terv szerint 15-én adják ki.
Viszont ha ez igaz, akkor a héten jöhet a demó. -
adsa #494 nézzétek csak meg ezt, azt írja h 15-én adják ki a játékot -
rgida666 #493 Én azért gondolom, hogy jó lesz, mert a Convoy nagy bukta volt. -
rgida666 #492 Jó lesz, jó lesz -
#491 nem gondoltam, hogy a Convoy után van esély, de várom ezt a gamét :) -
#490 De remélem nem háromféle van, hanem típuson és márkánként változik... (vagy ne álmodozzak) -
#489 Szép a műszerfal! -
-
-
#486 te csak ne támadjál, mit képzelsz magadról? -
#485 valaki fordítson plíz!!! #481 -
#484 Ha ez lenne a legnagyobb gond a játékkal ,akkor nagyon örülnék...
-
#483 amúgy ideje lenne már megcsinálni, hogy egy pár dolgot lássunk a fülke belsejéről külsőnézetből..