35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#562 szakadj meg!! -
#561 Tényleg? Ez kira!!!
Én nem tudtam, de kösz az infót! -
#560 nem tudom, tudjátok-e már, de lehet menteni fuvar közben -
#559 ööö ezt egy viccnek szántam.. és úgy érzem megfelelően szmájliztam.. ha férreértettétek bocsa -
#558 Tudom.
P.S.: sorry -
#557 ugyanúgy kell modolni, mint a convoy-t. sőt a convoy-os modok kompatibilisek a haulinnal is, elég csak átmásolni a mod fileokat -
rgida666 #556 Nagyon vicces gyerek vagy. -
#555 nem értem, akkor mit késnek a feltörő bűvészek? Általában inkább előbb kijön torrenten, mielőtt megvennék... -
fgm #554 Nekem azt írja, hogy nincs ilyen torrent !
-
#553 http://www.mininova.org/search/?search=18+wheels+of+steel+haulin/haulin.torrent
-
oliverb #552 thx -
#551 legalább már vmi yo hír :)
neked van már filtered a Zmodelerhez? -
#550 sehogy -
oliverb #549 meg egy kérdés hogy lehet száálitás közbe menteni a convoyba?
-
oliverb #548 haulin -
oliverb #547 akkor megjelent már haluin? -
#546 Már luder is modol, csak mi magyarok szopunk, mint mindig...De legalább tudjuk, hogy bele lehet tenni a EU-s gépeket...:
-
fulcrum falcon #545 Már elsőre megértettem ezt a torrent dolgot köszi! Csak eddig még nem hallotam róla. -
#544 -
#543 -
#542 -
rgida666 #541 Akkor torrenten hamarosan fent lesz. -
#540 Egyébként szerintem a dobozos verzió már megjelent, nem csodálkoznék, hogy a demó csak a dobozos után jön, a truckpol fórumon már modolják... -
#539 most ezt biztos megértette a srác :D
mondd neki azt, hogy a torrent olyan mint a wan*doo, játékok vannak, csak éppen nem fizecc értük, ennyi -
#538 Bocsi mindenkitől!!
Nem 68 ezer....6-8 ezer! :P -
#537 http://www.youtube.com/watch?v=4sfDpJINlFQ
lessétek meg bár off de eléggé odabasz....... -
#536 amcsiba
na mindegy, ha torrentre felkerül nyert ügyünk van -
#535 elméletileg szept 15 -
#534 mikor jelenik meg most akkor van dátum vagy nincs? -
Game Hunter #533 A torrent egy kiterjesztés, amit a BitTorrent és még a jól ismert kliensek lekezelnek. Ez tartalmazza a letöltendő fájlokról az információt, és a tracker címét. Ahhoz, hogy letöltsünk valamit egy torrent klienssel, először egy ilyen kiterjesztésű fájl kell. Ezt meg kell nyitni egy torrent kliensben (Például: BitTorrent), és máris indul a letöltés. -
#532 -
#531 -
#530 Ez fájt. -
#529 ezt a kérdést nem tudom értelmezni.................................................................................................................. -
fulcrum falcon #528 És mi lenne ez a torrenten? Vmi server vagy weblap? -
#527 Ha ez most itt van dobozban, akkor egy hét múlva torrenten lesz. (Ezt tapasztalatból mondom). Nem volt még olyan játék amit ne találtam volna meg rá egy hétre hogy kijött torrenten -
#526 Ha lehet nem lenne több sztem 68 ezernél!
De sztem nem lehet kapni!!!
Csak raknák fel torrentre! -
#525 bár ha occsóér adják(már ha lehet majd kapni)akkor megveszem....
-
#524 remlem ha már megvehető valaki felnyomja torrentre is:P -
#523 a rig n rollba biztos lesz péz .......
majd egyszer