35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • King of Roads
    király képek!
    állat az az UFO a második képen meg a harmadikon, hogy kijelzi, hogy álljak meg pihenni :D
  • GabriSanyi
    hogyha kell tudok szerezni lowpoly modelleket AI autóknak!(opel vectra,golf,etc.)
  • GabriSanyi
    teccik a forgalom!
  • gumikacsa
    4 új kép:

• gumikacsa
    mindegy mivel modellezel, ha tudsz, és van kedved beszálni jöhetsz...
  • Kisvigyori
    hali kolega bácsik a www.rignroll.uw.hun le van fordítva a cikk nézétek meg elég érdekel legaláb is számomra van benne egy kibasott jó rész a pótokal kapcsolatban h jól olvastam namind1 nézétek meg akit érdekel az el is olvashatja
  • Truck Driver001
    Jólvan már újrekk!44^.^
  • King of Roads
    ...
  • Truck Driver001
    Félre olvastam no:P
  • King of Roads
    én mit mondtam?
  • Axtros
    Én szívesen modellezek, de nem kell a Zmodellert vágni, mivel van benne filter 3dsmax-ból való átimportálásra.
  • allyouneedisme
    de európa változatosabb.............amerika közepe meg egy tetves sivatag ezermérföld hosszú kihalt nyílegyenes utakkal
  • Truck Driver001
    A kép lemaradt:D
  • Truck Driver001
    Tehát.Nézd meg az EU-t,ezután pedig Amerikát.
  • Truck Driver001
    Az USA legalább 2x-ese Európának...
  • allyouneedisme
    ki az angolos?
  • gumikacsa
    Az angolosunk már megvan, olyanok kellenének, akik értik a zmodellert: kamionok, pótkocsik, ai-autók, tereptárgyak készítése lenne elsődleges. Az nem baj, ha berakni nem tudja valaki, ha meg van szerkesztve, az már jó (a fájlátírás miatt a tereptárgyakat úgyis én teszem bele). Meg majd a gazdasági rendszer buherálásához kellene valaki, aki majd vágja.

Ja, meg érett hangú emberkék (lehetőleg lakóhelyileg minél közelebb), amennyiben lesz cb-zés...
  • King of Roads
    az usa az télleg kibaszott nagy de ha ilyen kicsi játékban, képzeld mekkora lenne így európa.
  • King of Roads
    ki mondta, h nem elég nagy? nem a nagysága érdekel.
    különben is kb. spanyoltól románig 2× vagy 3× kisebb mint az USA!! gondolom, csak ez kéne, általában erre jár az ember kamionnal.
    azt mondtam, érdekes lenne minden országot máshogy megoldani, meg azért ne 30 perc alatt érjek már el angolból olaszig!
  • Bankrupt #382
    Európa elég gázos lenne mert nem elég nagy a terület? Azt hiszed Amerika akkora mint a játék térképébe?... Az is vagy 3x akkora lehetne...
  • King of Roads
    ok, thx
  • Bankrupt #380
    A pttm-et annó le tudtam fordítani, de már akkor ki adták a magyarítást, szóval tök felesleges volt, ékezetekkel már nem is babráltam. A convoy-t is egész egyszerűen lehet modolni (bár azért a pttm-ben jobban érzem magam), csak arra nem nagyon jöttem még rá, hogy amit a scs fájlból kiveszek, átírom, hogy a 'csába lehet felülírni az eredetivel úgy, hogy annak a tömörítése megegyezzen a többi fájllal??? DE: mostmár se a pttm, se a convoy nem indul el, szóval ez a játék az utolsó reményem :D

Én benne volnék, Photoshopot elég jól nyomom, ennek a Haulinnak is hamar felismerném a működését (ha valóban hasonlít a convoy-hoz), és alapfokon talán értek zmodeler-hez, az meg felbaszott mer mikor rájöttem erre-arra, format c volt, és utána nem indult el a pttm, pedig abba bele tudtam volna rakni. A textúrázás nem világos számomra, pedig ez gondolom elég fontos...
    A FANATIZMUS nálam megvan kellő szinten
  • allyouneedisme
    pause - break gomb....F12 gombtól jobbra a 3.ik.....tehát f11->f12->printscreen->scroll lock->PAUSE
    remélem megtalálod!
  • King of Roads
    egyébként vki tudna nekem választ adni, h a kotr-ba melyik a pause gomb? azt kéne megnyomni, h cheatelni tudjak, de ha az ESC-t nyomom semmi más meg nem jön be.
    bocs, h ide írok, de ez az egyetlen aktív topic.
  • King of Roads
    európa elég gázos lenne!! hogy azért ne 20 perc alatt érj át mo-ról angliába (annak úgy semmi értelme)+ hogy ne minden ország egyforma legyen, mert azért francia és román között van egy "csepp" különbség.
    meg én amugyse szeretem európát, szal nekem jó amcsi :D
  • bertino
    meg egy banner -.-
  • gumikacsa
    ahogy mondod...

Bár ha lenne 1-2 válalkozó szellemű egyén, full magyarosítást tudnánk csinálni hozzá... (értem ez alatt a térképet, a kamionokat-pótokat, a szövegeket, és esetlegesen a cb-rádiózásokat)Persze várjuk ki a modolhatóságot, de bizakodom benne, hogy jó lesz. Viszont egyedül nem szivesen fogok bele, mert nem kis munka, és eddig is mindig belebuktam...

Illetve a meglévő kamionokat és pótokat sem szivesen teszem bele, mert rögtön lopással vádolnak. (persze párra kérek engedélyt, a rendesebb készítőktől...)

Szal, ha valaki szeretne részt venni a magyarosítás készítésében, az most jelentkezzen a [email protected] e-mail címen.

Nem lenne hátrány:
    - egy jó angolos
    - pár jó modellkészítő
    - pár emberke, aki vágja a játék buherálását
    - meg persze jó sok fanatizmus...
  • Vviikkttoorr
    Ezt is ugyanugy nemlehet majd kapni a boltokba mint az előző pár részt?
    Csak letölteni lehet majd vagy netán megrendelni amcsiból?
  • allock #373
    a garanciát alapból nemkapnám meg mert nemveszem meg sztem, modokat meg úgyis készítenek az ügyesebbek, próbálkozni meg lehet :)
  • zolo
    Jó lesz a játék, de van a szövegben olyan rész ami sokaknak elkeserítő lesz:
    " - Az előző generációs 18 Wheels of Steel játékokhoz készült World Editort nem támogatta a SCS Software és a ValuSoft sem. A kibővített verziója amit a Haulin' készítéséhez használtunk újra része lesz a végleges játéknak ugyanazon körülmények között - a játékos nem fog semmi technikai jellegű
    támogást kapni. Ahogy tanulmányoztuk a térképeket amiket a közösség képes volt
    készíteni a multban,eléggé biztosak vagyunk abban hogy a Haulin'-hoz
    nem lesz olyan sok felhasználók által készített térkép. "

és

"bármilyen módosítása a játéknak a garancai elvesztésével jár és nem támogatott az SCS Software vagy a Valusoft által se.A válaszunk szebbik fele az hogy a rendszer és az elérhető beállítások alapvetően megegyeznek a Convoy-éval. Szóval ha új cuccokat tudtál csinálni a Convoyhoz,akkor a Haulinhoz is fogsz tudni."

• Vviikkttoorr
    De királyovics leszzz
  • allyouneedisme
    rignroll.uw.hu-n már félig le van fordítva az a szöveg!
  • Vviikkttoorr
    Hja!!!
    :D
    És már elcsesztem hogy nem vettek fel info szakra!
    :DDD
  • bertino
    az a baj, hogy síkhülyék vagyunk a programozáshoz :)
  • Kisvigyori
    azárt vigyáz nehogy elöncse a vív a szobát és elmmosaa gépedet :)
  • Vviikkttoorr
    Ha én is leírnám mit szeretnék akkor 1 napig irhatnám és ti nm győznétek olvasni!!
    Sajnos ezeket nem lehet megvalósítani!
    PL egy hatalmas helyet megcsinálni!
    Európá!
    Valós távok,autópáyla normálisan megcsinálva,valósan mozgó AI-k stb.
    Sírva fakadok!! :DDD
  • Kisvigyori
    iga ez csak álmodozás
  • Kisvigyori
    szerbusztok kollega bácsik! ez most remélem nem olyan szar lesz mint az convoy de a képekből itélve jó már csak olyan keleni h te tud magadnak + pakolni a pótot + hogy a pihenőt ki keljenn venemert különben azért is + büntet a zsaru + h ki lehesen szálni a kamion ból + normális forgalom + magyar úthálozot!! nem?
  • Kisvigyori
    ja jó lenne h levolna fordtva
  • rgida666
    Az új opciókat lefordítaná valaki?