35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#482 pozitív: látom vannak új király festések!
negatív: még az a nyomorék sofőr!!!! -
#481 Ok for us Canadians Jack Of All Games (Canada) will be getting thier shippments in soon,As well Valusoft has told me that they are looking into makeing a demo of 18WOS Haulin..(Which i think is silly they should have made the demo before release.)
For us Canadians as soon as i find out when the release date is i will let all of you know. -
#480 Ja, az lehet... Semmi sem kötelező. -
#478 sztem a modolásra gondolt -
#477 NEM jelent még meg!!!! Hányszor kell még nektek elmondani???
Lesz link 1000 db h kijön nyugodjatok meg!! -
#476 éss honan lehet leszedni???
neem ez még viccnek is rossz..
szép lesz ha minden igaz nekem legalábbis így képről... -
#475 Milyen netes dolog? -
Bankrupt #474 Őőőő gumikacsa: felejtsd el amit mondtam, semmilyen netes dologba ezentúl nem vagyok benne... -
#473 a játék még nem jelent meg! -
szjakab #472 Ki szólt hozzád? Neked biztos sok ídőd van olvasgatni! Nagyon ráérsz! Idióta -
#471 hát ez nem igaz, ti csak ránéztek egy képre, és egyből töltsük-töltsük?? olvasni nem tudtok? -
rgida666 #470 MÉG NEM JELENT MEG! -
szjakab #469 Hali! Honnan lehet letölteni a játékot? Így képekről elég jól néz ki! Kösz -
Axtros #468 Igen, remélhetőleg a convoy egyetlen jó tulajdonságát - a nagy távokat - egybeépítik a PTTM játékrendszerével, és még azt is kissé feljavítják. Szerintem ez lesz a sorozat első talán nagyobb sikereket is elérő darabja azok között is, akik eddig nem nagyon ismerték a programot. -
#467 fasza lesz -
rgida666 #466 Ez lemaradt.
-
rgida666 #465 Új képek
-
#464 ha én modi lennék... -
Axtros #463 Őccse, alig kezdődött el az iskola, de én már hiányoztam is két napot - az első kettőt - addig nyomtam a Haulint, amíg nem futotta egy Kinetic 1K1-re, és két soförre, meg új festésre. Ez melett pedig nem volt idő aludni. Hát ez van. Az iskola ráér! Nagyon zsííír a game! -
rgida666 #462 eBay
price: US $19.99
--------------------------------------------------------------------------------
End time: Sep-13-06 18:04:06 PDT (9 days 4 hours)
Shipping costs: US $5.75 (discount available)
US Postal Service Priority Mail® (more services)
Ships to: Worldwide
Item location: ILLINOIS , United States
Quantity: 21 available
History: Purchases
--------------------------------------------------------------------------------
You can also: Watch this item
Get alerts via Text message or IM
Sell one like this
-
#461 Ha minden igaz:
Éppen most kaptam egy választ kolnibtól(?) aki árulja a 18WOS Haulin-t az EBay-en megkapta a másolatokat rendben a Valusoft-tól ezen a múlt pénteken.
Nem tuti már régen tanultam és használtam az angolt, de valami ilyesmi... -
rgida666 #460 Lefordítanád? -
#459 Pénteken lesz valami? -
#458 na milyen új hírek vannak?
lusta wok visszaolv... -
#457 kérhetek én is 1et?:P -
#456 Just too add i got a reply from kolnib who is selling 18WOS Haulin on EBay got his copies right from Valusoft this past Friday. -
#455 úgyvan -
#454 najó, mivel a freeweb szervere már nem bírja a letöltést, mostantól csak adminok tölthetik a gamét... -
abzu #453 Rossz vicc.
Ezt lehet majd neten jáccani? -
#452 a képen egy lámavan.
nem is tom mér.... -
#451 Na, erről beszéltem... Hadjátok már abba a baromkodást, mert nem győzzük majd írkálni, hogy: NEM JELENT MÉG MEG, SCHWARTZ CSAK SZÍVAT BENNETEKET!!!! -
fulcrum falcon #450 Nem tudja vki h a www.sulyokg.hu-ról h lehet leszedni azt a haulinos vmit? Mert nekem mindíg csak egy kép jön be a letöltés helyett. -
Axtros #449 Miért? Nem lehet leszedni??? Én már nagyban nyomom! GONDOLATBAN.
Egyébként abban azért biztosak lehetünk, hogy a hivatalos megjelenés előtt már letölthető lesz, mivel a Convoy esetében is megvolt az egy hónap. Legalábbis azt hiszem nagyjából ennyi volt. -
#448 A Schwarz warez oldaláról. Ld. #437-es post.
Jó game, télleg megéri leszedni.
...
-
#447 mi a faszt baszogtok még valaki azt hiszi h le lehetvalhonan tölteni -
#446 Na be lehet fejezni a marhulást... -
abzu #445 Valaki mondta a magyarosítást csinálná, de segítséég kéne neki.
Hogy gondolja azt a magyarosítást? -
abzu #444 Honnan töltöttétek le? -
#443 -
Tockos #442 Koszi a feltoltést már nekem le is jott,szuper ez a game .Képzeljétek most szamárral kezded a pályafutásodat.