35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#1002 A menü is szar.Miért ilyen?Segítsen valaki
-
#1001 eza játééék FOStalicsKA, de azér egy két órát elfuvarozgatok vele, de semmi ujat nem hozott megin... de azér annyira nem gyenge minta convoy, ezé az is valami -
#1000 TÉK-et! -
#999 De ha már itt vagyok, akkor nyomhatok egy... -
#998 sztem azt a raszta gyereket nem szereti -
#997 nekem ez jön be, majd kiírja: Prism3d blabla -
ntex #996 Próbájátok meg a legfrissebb drivereket felrakni, ha valami MOD-olt driver van fent akkor cseréljétek le a gyárira.
DirectX frissítés, esetleg lehet hogy a hangkártyát nem szereti
A Readme.txt -ben az áll hogy a legtöbb hiba a videó és hangkártya miatt van
Ha mindent megpróbáltatok akkor még lehet hogy egy windows reinstall megoldaná a problémát... (vagy nem) -
#995 ki lehetne valahogy kapcsolni az alvásszimulálást? -
#994 a logitech wingman-et nekem se ismeri fel........ -
#993 de. nekem. ezt javasolták:mennyé át a csillagkapun, aztá hozzá másik prizmát, mer a régi kiégett. utána reinstall a játékot és menni fog ^^ -
ntex #992 Azért ilyen mert ha nem alszol, akkor "kiesnek" a képek, ezt így szimulálja a program hogy elsötéti a képet, mintha elkumnál pár pillanatra.
Ha ilyet látsz akkor meg kell állnod aludni egy Motelba, vagy ha hálófülkés a kamionod akkor bárhol megállhatsz aludni. De ilyenkor már erősen ásítozik a sofőr úh. gondolni lehet hogy mi a baja -
#991 Senki másnál nem fordult elő indításnál a Prism3d hiba rajtam kívül? :S -
krisz1990 #990 srácok amikor a kormányom dolgait akarom beállitani controllsba nem engedi de ahol lelehet görditeni ottvan a keyboard meg hogy logitech wingman de hiába választom ott is ki nem müxik!pls segitsetek -
Jeff24 #989 Óha -
#988 miért ilyen
-
#987 -
ntex #986 Mindig elb*szom a linkelést... Kár hogy a galériára csak 20 kbyte alatti képet tudok rakni...
Forgalom :D -
ntex #985 Kis forgalom
-
#984 Nekem sajna beakad!Elég durván.
-
#983 ISTENCSÁSZÁR GAME!!
aszittem jobban akad majd de nem is akad!!! faszán fut királyos minden!!
oh my god!
egy időre a rig n roll haggyon békébe!!
megéri belassulni a gépnek :P -
#982 ami nem tetszik, h az objektumok nagyon közel egyszercsak megjelennek, ráadásul tényleg összedobott hatást kelt a convoy után :((( -
#981 mennyé át a csillagkapun, aztá hozzá másik prizmát, mer a régi kiégett. utána reinstall a játékot és menni fog ^^ -
#980 Jaja naon fasza.
És segíts már lécci hogy a pótot hogyan tudom megvenni hogy azzal tudjak fuvarozni?
-
#979 na jo szarok az upc-re, fél óra és lenn van
amugyse töltök semmit szal belassithatják nyugodtan :D -
#978 lehet egerrel iranyitani a kormanyt? -
ntex #977
Ennek a játéknak nem kell erőmű. Max egy jobbfajta videókari meg legalább 512 RAM aztán jó is. Nálam meg sem röccen, pedig nekem sincs hú de HIGH gépem -
adsa #976 sztetek egy intel core 2 duo E6400 vagy egy AMD Athlon 64 X2 4200+ jobb ehhez a jatekhoz? -
#975 Nekem AMD 2800 MHz, 1024MB DDR2 400Hz, Ati Radeon 9600 XT kártya, 1024*768-ban nem szaggat. -
#974 üdv...a 3d prizmás hibára van valakinek ötlete... -
adsa #973 gepetek*
-
adsa #972 nekem az a szar h akadozik. nektek mien kepetek van h nem akadozik? -
#971 Nah most!
-
#970 na! Jól elbasztam -
#969 Gondoltam rakok be egy képet.Jó pénzért egy kis fuvar.
-
#968 oksi! THX -
#967 ha van hálófülkéd akkor nem kell parkoló csak megállsz n gomb advanced time-nál megadod mennyit aludjon. -
#966 itt rohadt nagy, jó kis dugók vannak néha :) -
#965 Csipás? negyed 12-kor? na ez szép én már hosszú órák óta dolgozom de jó egyeseknek. -
#964 a helyesírási hibákért elnézést, kicsit még csipás vagyok -
#963 Amúgy egy valami nem tetszik.Hogy vezetek 10 percet oszt má megen álmos vagyok,de a közelbe nincs egy parkoló vagy vmi. nah mind1