35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • solle
    A menü is szar.Miért ilyen?Segítsen valaki
  • autoszimulator
    eza játééék FOStalicsKA, de azér egy két órát elfuvarozgatok vele, de semmi ujat nem hozott megin... de azér annyira nem gyenge minta convoy, ezé az is valami
  • whiskeyman
    TÉK-et!
  • whiskeyman
    De ha már itt vagyok, akkor nyomhatok egy...
  • whiskeyman
    sztem azt a raszta gyereket nem szereti
  • Speedbreaker
    nekem ez jön be, majd kiírja: Prism3d blabla
  • ntex
    Próbájátok meg a legfrissebb drivereket felrakni, ha valami MOD-olt driver van fent akkor cseréljétek le a gyárira.

DirectX frissítés, esetleg lehet hogy a hangkártyát nem szereti

A Readme.txt -ben az áll hogy a legtöbb hiba a videó és hangkártya miatt van

Ha mindent megpróbáltatok akkor még lehet hogy egy windows reinstall megoldaná a problémát... (vagy nem)
  • DJ Bee18
    ki lehetne valahogy kapcsolni az alvásszimulálást?
  • GabriSanyi
    a logitech wingman-et nekem se ismeri fel........
  • sumi
    de. nekem. ezt javasolták:mennyé át a csillagkapun, aztá hozzá másik prizmát, mer a régi kiégett. utána reinstall a játékot és menni fog ^^
  • ntex
    Azért ilyen mert ha nem alszol, akkor "kiesnek" a képek, ezt így szimulálja a program hogy elsötéti a képet, mintha elkumnál pár pillanatra.
    Ha ilyet látsz akkor meg kell állnod aludni egy Motelba, vagy ha hálófülkés a kamionod akkor bárhol megállhatsz aludni. De ilyenkor már erősen ásítozik a sofőr úh. gondolni lehet hogy mi a baja
  • Speedbreaker
    Senki másnál nem fordult elő indításnál a Prism3d hiba rajtam kívül? :S
  • krisz1990
    srácok amikor a kormányom dolgait akarom beállitani controllsba nem engedi de ahol lelehet görditeni ottvan a keyboard meg hogy logitech wingman de hiába választom ott is ki nem müxik!pls segitsetek
  • Jeff24
    Óha
  • solle
    miért ilyen
  • solle
  • ntex
    Mindig elb*szom a linkelést... Kár hogy a galériára csak 20 kbyte alatti képet tudok rakni...

Forgalom :D
  • ntex
    Kis forgalom

• garam93
    Nekem sajna beakad!Elég durván.
  • King of Roads
    ISTENCSÁSZÁR GAME!!
    aszittem jobban akad majd de nem is akad!!! faszán fut királyos minden!!
    oh my god!
    egy időre a rig n roll haggyon békébe!!
    megéri belassulni a gépnek :P
  • arty
    ami nem tetszik, h az objektumok nagyon közel egyszercsak megjelennek, ráadásul tényleg összedobott hatást kelt a convoy után :(((
  • autoszimulator
    mennyé át a csillagkapun, aztá hozzá másik prizmát, mer a régi kiégett. utána reinstall a játékot és menni fog ^^
  • daf xf
    Jaja naon fasza.
    És segíts már lécci hogy a pótot hogyan tudom megvenni hogy azzal tudjak fuvarozni?
  • King of Roads
    na jo szarok az upc-re, fél óra és lenn van
    amugyse töltök semmit szal belassithatják nyugodtan :D
  • hali
    lehet egerrel iranyitani a kormanyt?
  • ntex

Ennek a játéknak nem kell erőmű. Max egy jobbfajta videókari meg legalább 512 RAM aztán jó is. Nálam meg sem röccen, pedig nekem sincs hú de HIGH gépem
  • adsa
    sztetek egy intel core 2 duo E6400 vagy egy AMD Athlon 64 X2 4200+ jobb ehhez a jatekhoz?
  • whiskeyman
    Nekem AMD 2800 MHz, 1024MB DDR2 400Hz, Ati Radeon 9600 XT kártya, 1024*768-ban nem szaggat.
  • sumi
    üdv...a 3d prizmás hibára van valakinek ötlete...
  • adsa
    gepetek*
  • adsa
    nekem az a szar h akadozik. nektek mien kepetek van h nem akadozik?
  • whiskeyman
    Nah most!
  • whiskeyman
    na! Jól elbasztam
  • whiskeyman
    Gondoltam rakok be egy képet.Jó pénzért egy kis fuvar.
  • whiskeyman
    oksi! THX
  • KraZ
    ha van hálófülkéd akkor nem kell parkoló csak megállsz n gomb advanced time-nál megadod mennyit aludjon.
  • DJ Bee18
    itt rohadt nagy, jó kis dugók vannak néha :)
  • kigyi
    Csipás? negyed 12-kor? na ez szép én már hosszú órák óta dolgozom de jó egyeseknek.
  • whiskeyman
    a helyesírási hibákért elnézést, kicsit még csipás vagyok
  • whiskeyman
    Amúgy egy valami nem tetszik.Hogy vezetek 10 percet oszt má megen álmos vagyok,de a közelbe nincs egy parkoló vagy vmi. nah mind1