35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • whiskeyman
    amúgy én is meglepődtem hogy csak 140 MB.De már több mint egy órája játszok és nem "dobott" még le, mint a korábbi demóknál.
  • mernokur
    altalaban a hard truckos gamek nem nagy teruletet foglalnak a vincsin :)
    de viszont 200 mg-ba be tudjak suriteni azokat a dolgokat amik szuksegesek :)
  • sosi81
    nem demo. én is azt töltöttem le és full.

Bár ez a játék megérdemli hogy megvegyem:))
  • KraZ
    a 140 megás az csak demó?
  • whiskeyman
    itt van bőven, legalábbis nálam
  • mernokur
    azt szeretnem kerdezni hogy milyen nagy a forgalom? :) en az osszes hard truckos resznel hianyoltam a nagy forgalmat..
  • whiskeyman
    Hoho...nem is voltam olyan béna! jó felé indultam el! de mégegyszer kösz
  • whiskeyman
    kössz má
  • ntex
    Lenyomod az "N" betűt és ott van hogy "View Map" vagy ilyesmi
  • whiskeyman
    hol tudom megnézni a nagy térképet? fingom nincs hol vagyok, oszt ráadásul New Yorkba megyek
  • sumi
    üdv...a 3d prizmás hibára van valakinek ötlete...
  • bepe79
    Ezt jó olvasni, pozitív. De a te képeden is olyan elnagyolt, rondák a textúrák, mintha valami '97-'98-as game lenne. A Convoy grafikája nálam AA+AF-el olyan letisztult, gyakorlatilag szép volt, hogy ez most egyszerűen bántja a szememet, pedig mindent high-ra állítottam a 6600GT-vel.
  • gumikacsa
    jaj:D
    sőt, a kormány sem egy felet fordul, mint eddig, én kormánnyal nyomom, és ebben a részben a legjobb eddig a kormányzás, a távolságok jó nagyok, a zsaruk ha kell büntiznek, észen kell lenni, vihetsz pótos árut, vagy vehetsz egy pótkocsit, és azzal válalhatsz be fuvarokat, a forgalom szerintem rendben van, bár már nem 1 kereszteződésben láttam összeütközni az AI-kat.

Szóval én belső nézetből vezetek, kormánnyal, isteni. A fuvarok elég olcsóak, érdemes törékeny dupla pótot vinni, jó messzire, a 10-20-ezres fuvarok mellett azok 100-130-ezresek (én is most viszek a nyugati partról egy fuvart a keletire, 139 ezerér). Ez eddig a legjobb 18 wos...
  • ntex
    Szerintem meg pont ellenkezőleg, az egész játék szebb lett szvsz.
    Pl. a műszerfal mostmár "él", a fák is valamivel jobban néznek ki, és ami a legfontosabb :
    Mindezek ellenére sem szaggat szinte semmit, nemúgy mint elődei, ahol az volt hogy lement az FPS 10-15 környékére, holott "meg tudtam volna számolni a poligonokat a képernyőn"
  • adsa
    ki hány megásat tölti
  • ntex
    A motorfék nem dísznek van

#945:
  • kigyi
    Óh a kis cheater palána. Menj inkább tamagocsizni.
    Nemtudom mi abba a jó ha egy ilyen játékban is cheatelsz.............
  • Willi Betz
    van ehhez már vmilyen cheat? az uset_g consolt átírtam 1-re de a cheateket nem tudom.
  • DJ Bee18
    ehhe, proxy-t állítottam, bejött
  • DJ Bee18
    mivel lehet kijátszani, hogy ne várjak 87 percet?
  • King of Roads
    szemetek
  • kigyi
    Nekem is tetszik a fék pont jó. Amikor elém vágott valaki szépen pont akkorát lehet vele fékezni ha időben nekiállsz hogy még éppen ne legyen kocc persze a motorféket nem árt használni néha :D Aztán van pár praktika amit be lehet vetni ilyenkor de sztem pont jó!!!
    Nagyon élveztem amikor pályán megkérkeztem egy sor mögé padló gázzal és amikor már közeledtem leléptem a gázról és szépen fékezgettem aztán az lett hogy pont annyit lassultam amennyit egy kamiontól elvártam, persze tudom valamivel jobban lassul egy kamion, de legalább van benne egy kis izgalom.
  • gumikacsa
    a fék pont jó, ez egy kamion. Sőt azt kell mondjam, ebben a részben vélek elősször felfedezni fizikát
  • Bankrupt #939
    Még nem jött le, de ha valahogy úgy lehet modolni mint az előző két részét akkor elég kikeresni a kamiont és a hozzá tartozó féket, és feljebb venni az értékét.
  • Bankrupt #938
    Hurrá!!!
  • bepe79
    Ami már most nagyon, de nagyon nem tetszik, hogy olyan, mintha nem lenne fék a kamionban. Tehát előjött a Convoy gyermekbetegsége, amit később patch-el javítottak ugyan: hiába állok bele a satufékbe, nem fogja meg a monstrumot, és egy kilóméterről fékezve nem tudok megállni a piros lámpáig. Direkt próbáltam jó messziről fékezni, lassulni, még így sem sikerült megállni.. mi lesz akkor, ha valaki elémvág? Vagy a Haulin patch-el, amiről itt a topikban olvastam, már orvosolták ezt?
  • bepe79
    Csináltam pár screenshotot, nálam a 6600GT-vel folyékonyan fut röccenés nélkül 35-50 FPS-el:

:up:

A grafikától nem vagyok elájulva, mintha még a prism3d graph engine-t is visszasüllyesztették volna valami sötét mélységbe. De a grafika nem minden, reméljük a játékélmény ellensúlyozza ezt.
  • bepe79
    Nah, erre én is kíváncsi vagyok. Most jön le a game, a 18 wos sorozat összes eddigi részét is nyomtam, és bejövősek voltak. Engem is zavart a Convoyban, hogy a fuvarok közt nem lehetett menteni, pozitívum, hogy ezt korrigálták.
  • ntex
    Én köszönöm hogy segíthettem (amennyire tudtam)
  • ntex
    A 'csába

Nagyban elvállaltam hogy tojásokat szállítok Miami-ból San Francisco -ba.
    Már majd' féluton járok, mikor látom hogy elfelejtettem tankolni, és mivel itt már nincsenek olyan sűrűn kutak mint a Convoyban, így jól rácsesztem, mert pont félúton voltam két város között.
    Na mondom gáz a padlóig, hogy legyen elég anyag a következő kútig. Már előzőleg megbűntetett a rendőr mert belegurultam 1 piros lámpába valahol, így $11.000 -m maradt.
    Erre hülye fejemmel azon izgulva hogy elég lesz-e az üzemanyag, elnéztem a térképet és befordultam egy zsákutcába.
    Király mondom akkor Rükverc. Igen ám csak ahogy elindultam hátrafelé áttolattam ismét egy piroson, meg belekoccantam egy autóba. Az autópálya szélén meg persze hogy ott parkolt egy rendőr, és egyből utánam jött. Elkapott, a cetlin mik vannak :
    - Áthajtottam a piroson
    - Forgalmi rend megsértése (tolatás)
    - Balesetet okoztam a forgalomban
    Végösszeg : $23.000 ,-

És mivel csak $11.000,- m volt így : GAME OVER

Ez volt több mint 1 óra játék után (persze nem mentettem mert már hozzászoktam hogy nincs mentés fuvar közben)
  • Magnumrolcsi
    Köszi!
  • MBActros1848
    Kacsa elkattant, még nincs meg neki 1 napja se a játék de már modolja :D. Kacsa csak így tovább, előre is sikeres munkát. Majd idővel a convoyos dupla pótot is átrakod ?
  • MrTressy
    Innen is lehet szedni aki nem akar torrentezni stb
  • arty
    ok, szvsz elég a warezbol, lehetne h a játékról irjon most már mindenki?
    aki meg szedi éppen, örüljön neki - csendben! ;-)

(ntex nagylelkűségéért örökös hála!!!)

• newz
    nekem is ok de tölti a 2. részletet és egyszer csak lejött a 13. és a 14. 15. és jó lett szal én olyna szerencsés gyerek vagyok hogy ihaly :D
  • kigyi
    Endlessen fenn van.
  • Faterx
    Ez gyorsan ment...
  • Faterx
    Kösz a szervert gyerekek!
    Tök jól működik idáig (fél óra), minden hájon szépen fut, még néhány funkció és járókelők, nem is kéne Rig
  • gumikacsa
    B@ssz@meg, teljesen elfelejtettem, hogyan kell modolni...Azé ezt beraktam, de csak úgy ahogy:
  • KraZ
    az n betű megnyomása után a menüben kell venni de 1 kicsit léptetni kell az időt aztán megérkezik