35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • reménytelen
    Ja, és megszűnik a recsegés, ha bekcsapcsolod a játék előtti beállítások menüben a hangoknál a hardveres gyorsítást.(integrált hangkártyával is jól megy)
  • reménytelen
    Hozzáírod a parancsikonhoz az exe után, hogy /c.
    Tehát így: [...]\haulin.exe" /c
  • garam93
    Azt nem tudja vki h hol lehet beállítani azt a kis menüt ami a játék előtt szokott megjelenni?Mert nekem csak úgy eltűnt.Lécci segítsetek!!!!!!!!!!!!!
  • Speedbreaker
    Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! ELINDULT!!! Most már csak egy problémám lenne. Tudom hogyl volt már vkinek ilyen problémája, de nem tom a választ. Itt van kép:

• zoszt
    Az elején nekem is mindig beindult a motor, de a holtjáték beállítása segített ezen.
  • garam93
    És valaki linkelhetne haulinos oldalakat.Mondjuk a www.freeweb.hu/kamionszim oldalnak a haulinos részét.Köszi
  • garam93
    Ezt még egyszer érthetőbben leírhatnád!
  • GabriSanyi
    ha 2 sávoson előzöl akkor is rossz irányba mész........a roswelli út volt fain végig előztem pl kamion mögött nagyban nézek ki balra nem látom be a kayart de vissza 3 padló kimenek mellé má ottvok melett jön szembe....tolom neki ezerrel dudálok jobbra index aztá a megelőzött beengedett nagy dudálások közepette:P
    voltak hejzetek de azér az ufókat is megfigyeltem......:P
  • Dexantreal
    Aha...:S....pedig tudtommal nem mentem rossz irányba. Nah mindegy. Mondom: még tanulnom kell a géjmet. Thanks infot!
  • Carlos
    Lenne egy kérdésem nekem is.
    Van egy plussz soföröm, van hozzá plussz egy kamionom. Most szállittatom a kiamont oda ahol a soför van.
    Hogyan kell az új soförhöz rendelni a kamion-t, illetve hogyan lehet feladatot adni a soförnek?
  • reménytelen
    Driving wrong direction - rossz irányba vezetés, például ha az út másik oldalán mész
    Running red light - Átmentél a piros lámpán
  • Dexantreal
    Hehh gumikacsa....láttad a Konvojt? De mindenbizonnyal igen, mer gondolom onnan van a nicked
  • gumikacsa
    há, nem hiszem, hogy ez a gond, mert ez a funkció nekem nincs beállítva semmire a kormányon. A gázpedál miatt idul újra a motor, de nálam az sem segített, hogy álítottam a holtjátékon...
  • Dexantreal
    Neked is thanks!
  • Dexantreal
    Ahhhá, thanks!Hmmm...látszik, hogy kezdő vagyok...egyáltalán elfogadják majd akkor a rakományt? Igyekszem rendesen vinni majd a kövi fuvart...

A másik meg, hogy a zsarukon én nemtok kigazódni. Úgy vettem észre, hogy 04 alatt gyorshajtásért nem kapnak el, viszont most pl ezért büntettek meg 3ezerre:

Driving wrong direction:S...angol tudásom nem a legjobb. Meg sokszor írja ki nekem, hogy Running redlight.... Ezt viszont értem, de nem értem miért írja....
  • Speedbreaker
    Pót sérülése, eddigi megszerzett pénzed, körözöttségi szint, kamion sérülése
  • Gyocsika
    Az első milyen a rakományod sérülése a másik pedig milyen a kamcsid sérülése ugy látom a tied eléggé odavan :)
  • Dexantreal
    felál=felűl....elírtam
  • Dexantreal
    Valaki megmondaná, hogy ezek a jelek micsodák felál? Tudom, hogy a csillag a zsaru készenlét, hogy mennyire figyelnek. Szerintem legalábbis. Nah de a másik kettő?:S Gőzöm sincs...
  • LeePí17
  • Szabi1991
    "véletlenül "
  • Dexantreal
    lol
  • zolo
    Ha veszel egy kamiont, akkor azt a főhadiszállásként megjelelölt városba viszi.De a transport vechile opcióval bármelyik prakolóba elhozza neked a gép, egy is pénz ellenében.És nem utolsó hogy időbe telik míg elhozza, és kiírja mennyi idő még.
  • Mo.Organ
    kamiont
  • Mo.Organ
    ha veszek egy kamont hova a jó édes anyukájába rakja le hogy átülhessek bele????
  • Gyocsika
    Ez durva LOL
  • LeePí17
    LOL
    véletlenül elrántottama kormányta híd előtt..és hátö ugrattam..na meg a viz felszínén mentem tovább de felfele felakadtam :s
  • daf xf
    ő sehogy a friccek csinálták...
  • Gyocsika
    Oks
  • Vlala #1613
    Szerintem ettől műveli, és azt is, hogy újraindul a motor, és nem nyúlsz a pedálokhoz, de kikapcsol a tempomat. (az akkor kapcsol ki, ha a gázra-fékre lépsz)
  • Gyocsika
    Szóval állitsak be neki holtzónát?
  • Kisvigyori
    kiró h birtad berakni?
  • Kisvigyori
    kacsa a magyarositást mikor kezditek el csinálni ?? nekel nem is nagyon kéne más magyarositás csak a szöveg
  • Vlala #1609
    A kormány és az újraindulás problémája szerintem abból adódik, hogy túl kicsi a gázpedál holtzónája, ezért a pedál legkisebb mozdulatára (néha a pedálok elengedésére is "mocorog" a fék-gáz tengely) újraindul a kamion, mint ha a billentyűzeten nyomnád meg a gázbillentyűt.
  • RaST
    Pászmekkk

• Kisvigyori
    ez azért van mert a kormányon kem is tele van gombal és nem mindegyiket ugy érzékeli a lépát is beállitotam oszt el kezdte magátol váltogatni szoval probáljátok meg a kormányonmás gombra rakni a motor inditást
  • AdaKiller
    nekem kormánnyal a cruise control nem működött. benyomtam aztán kb 5 mp-ig tartotta is a sebességet, aztán mintha kikapcsoltam volna.

nekem a logitech wingman force-al, nemigazán jött be a game, inkább nyomom bill-el.
  • gumikacsa
    nálam jelentkezett az egyik probléma, azért, mert kormánnyal nyomom, nekem is újraindul, ha leálítom a motort, úgy szoktam tankolni, hogy addik visszaálítom billentyűzetre az irányítást.

King of the roads:
    Van rá megoldás, egy sokkal bikább grafikuskártya, (egyébként is tükör csak a sávváltáshoz kell - legalábbis nekem...)
  • Gyocsika
    Igen
  • Kisvigyori
    kormányal nyomod???