35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#1642 Ja, és megszűnik a recsegés, ha bekcsapcsolod a játék előtti beállítások menüben a hangoknál a hardveres gyorsítást.(integrált hangkártyával is jól megy) -
#1641 Hozzáírod a parancsikonhoz az exe után, hogy /c.
Tehát így: [...]\haulin.exe" /c -
#1640 Azt nem tudja vki h hol lehet beállítani azt a kis menüt ami a játék előtt szokott megjelenni?Mert nekem csak úgy eltűnt.Lécci segítsetek!!!!!!!!!!!!! -
#1639 Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! ELINDULT!!! Most már csak egy problémám lenne. Tudom hogyl volt már vkinek ilyen problémája, de nem tom a választ. Itt van kép:
-
zoszt #1638 Az elején nekem is mindig beindult a motor, de a holtjáték beállítása segített ezen. -
#1637 És valaki linkelhetne haulinos oldalakat.Mondjuk a www.freeweb.hu/kamionszim oldalnak a haulinos részét.Köszi -
#1636 Ezt még egyszer érthetőbben leírhatnád! -
#1635 ha 2 sávoson előzöl akkor is rossz irányba mész........a roswelli út volt fain végig előztem pl kamion mögött nagyban nézek ki balra nem látom be a kayart de vissza 3 padló kimenek mellé má ottvok melett jön szembe....tolom neki ezerrel dudálok jobbra index aztá a megelőzött beengedett nagy dudálások közepette:P
voltak hejzetek de azér az ufókat is megfigyeltem......:P -
Dexantreal #1634 Aha...:S....pedig tudtommal nem mentem rossz irányba. Nah mindegy. Mondom: még tanulnom kell a géjmet. Thanks infot! -
#1633 Lenne egy kérdésem nekem is.
Van egy plussz soföröm, van hozzá plussz egy kamionom. Most szállittatom a kiamont oda ahol a soför van.
Hogyan kell az új soförhöz rendelni a kamion-t, illetve hogyan lehet feladatot adni a soförnek? -
#1632 Driving wrong direction - rossz irányba vezetés, például ha az út másik oldalán mész
Running red light - Átmentél a piros lámpán -
Dexantreal #1631 Hehh gumikacsa....láttad a Konvojt? De mindenbizonnyal igen, mer gondolom onnan van a nicked -
#1630 há, nem hiszem, hogy ez a gond, mert ez a funkció nekem nincs beállítva semmire a kormányon. A gázpedál miatt idul újra a motor, de nálam az sem segített, hogy álítottam a holtjátékon... -
Dexantreal #1629 Neked is thanks! -
Dexantreal #1628 Ahhhá, thanks!Hmmm...látszik, hogy kezdő vagyok...egyáltalán elfogadják majd akkor a rakományt? Igyekszem rendesen vinni majd a kövi fuvart...
A másik meg, hogy a zsarukon én nemtok kigazódni. Úgy vettem észre, hogy 04 alatt gyorshajtásért nem kapnak el, viszont most pl ezért büntettek meg 3ezerre:
Driving wrong direction:S...angol tudásom nem a legjobb. Meg sokszor írja ki nekem, hogy Running redlight.... Ezt viszont értem, de nem értem miért írja.... -
#1627 Pót sérülése, eddigi megszerzett pénzed, körözöttségi szint, kamion sérülése -
#1626 Az első milyen a rakományod sérülése a másik pedig milyen a kamcsid sérülése ugy látom a tied eléggé odavan :) -
Dexantreal #1625 felál=felűl....elírtam -
Dexantreal #1624 Valaki megmondaná, hogy ezek a jelek micsodák felál? Tudom, hogy a csillag a zsaru készenlét, hogy mennyire figyelnek. Szerintem legalábbis. Nah de a másik kettő?:S Gőzöm sincs... -
LeePí17 #1623 -
Szabi1991 #1622 "véletlenül " -
Dexantreal #1621 lol -
#1620 Ha veszel egy kamiont, akkor azt a főhadiszállásként megjelelölt városba viszi.De a transport vechile opcióval bármelyik prakolóba elhozza neked a gép, egy is pénz ellenében.És nem utolsó hogy időbe telik míg elhozza, és kiírja mennyi idő még. -
#1619 kamiont -
#1618 ha veszek egy kamont hova a jó édes anyukájába rakja le hogy átülhessek bele????
-
#1617 Ez durva LOL -
LeePí17 #1616 LOL
véletlenül elrántottama kormányta híd előtt..és hátö ugrattam..na meg a viz felszínén mentem tovább de felfele felakadtam :s -
#1615 ő sehogy a friccek csinálták... -
#1614 Oks -
Vlala #1613 Szerintem ettől műveli, és azt is, hogy újraindul a motor, és nem nyúlsz a pedálokhoz, de kikapcsol a tempomat. (az akkor kapcsol ki, ha a gázra-fékre lépsz) -
#1612 Szóval állitsak be neki holtzónát? -
#1611 kiró h birtad berakni? -
#1610 kacsa a magyarositást mikor kezditek el csinálni ?? nekel nem is nagyon kéne más magyarositás csak a szöveg -
Vlala #1609 A kormány és az újraindulás problémája szerintem abból adódik, hogy túl kicsi a gázpedál holtzónája, ezért a pedál legkisebb mozdulatára (néha a pedálok elengedésére is "mocorog" a fék-gáz tengely) újraindul a kamion, mint ha a billentyűzeten nyomnád meg a gázbillentyűt. -
#1608 Pászmekkk
-
#1607 ez azért van mert a kormányon kem is tele van gombal és nem mindegyiket ugy érzékeli a lépát is beállitotam oszt el kezdte magátol váltogatni szoval probáljátok meg a kormányonmás gombra rakni a motor inditást
-
#1606 nekem kormánnyal a cruise control nem működött. benyomtam aztán kb 5 mp-ig tartotta is a sebességet, aztán mintha kikapcsoltam volna.
nekem a logitech wingman force-al, nemigazán jött be a game, inkább nyomom bill-el. -
#1605 nálam jelentkezett az egyik probléma, azért, mert kormánnyal nyomom, nekem is újraindul, ha leálítom a motort, úgy szoktam tankolni, hogy addik visszaálítom billentyűzetre az irányítást.
King of the roads:
Van rá megoldás, egy sokkal bikább grafikuskártya, (egyébként is tükör csak a sávváltáshoz kell - legalábbis nekem...) -
#1604 Igen -
#1603 kormányal nyomod???