35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Boconadi
    Kattints rá, és másold ki a linket, majd a linket nyisd meg egy új ablakban.
  • Boconadi
    WWW.SGUPLOAD.UW.HU -ra felmész. Ott kiválasztod melyik képedet akarod feltölteni ide (tallózás gomb) Majd rákattintassz, hogy feltöltés. Ekkor vársz egykét másodpercet majd fell lessz töltődve a kép. Ott van két link. A felsőt kimásolod és beilleszted ide. (ahova írni kell) majd ha ez megvan, rákattintassz itt SG-n a "mehet" gombra.
  • kertesztrans
    Ide hogy lehet képet beszúrni?valaki írja le legyenszíves
  • ticcsy
    Reméljük, hogy nincs rosszakarója az ilyen és hasonló gépsárkányok készítőinek.
  • DJ Bee18
    érzékeli, beenged
  • ticcsy
    Az indexet érzékeli az AI, viszont a kanyarodásnál még résen kell lenni.
  • Opelfan
    Mondjuk azt nem tudom, hogy Ő készítette-e a Magnumot csak azt mondom, hogy a mai világban mindenre fel kell készülni.
  • Opelfan
    Szerintem meg örülhet hogy nem mondja azt a Renault, hogy fizesse meg a jogokat ahogyan a Mercedes Benz World Racing egy addon Mercijénél mondta a Mercedes-Benz, hiába volt ingyenes a kocsi letöltése, akkor is azt mondták, hogy vagy fizet, vagy per, vagy törli az általa készített addont.
  • Hunter of Deer
    Az AI már érzéékeli ha indexelsz? vagy csak siman neked megy mikor sávot váltasz? jah és kanyarba most is bemásznak a pót alá?? régen nagy szokásuk volt hogy kanyarodtam be az meg ment volna egyenesen ere teljesen bemászott a pót alá :D
    thx
  • kertesztrans
    jó kis promo a renault magnumnak Gumikacsa /ezér már pénzt is kérhetmél kacsa hej
  • kertesztrans
    /Pöpec/ Mért nem robban a tartályos pót ha belerongyolok?????????/hehe/
  • ticcsy
    Odaverős!
  • gumikacsa
    De babeszos :D

• Szabi84
    Sziasztok! Az elöző 18 Wheels-ben nem verte fel az esővizet a gumi? Mert ebben nincs olyan! Vagy talán nem állítottam be valamit?
  • RaST
    Keress vissza ..
  • Mo.Organ
    Nem találom azt a kis kiegészitést ami a zsarukat kikapcsolja, Belinkelné valaki pls. Thx.
  • ticcsy
    A kamionoknak és a trailereknek is van szállítási ideje! Aludj addig amíg meg nem érkeznek!
  • Kisvigyori
    ja és a pót mikora várható?
  • Kisvigyori
    és ezt h lehet csinálni?
  • levi1989
    megnyomom az n- betüt veszek egy kamiont és nem teszi a főhadiszállásra és trailert sem miért van ez kérlek segítsetek!
  • gordon 24
    Hát én nem boldogulok ezzel a magnummal... Ha gondoljátok és van kedvetek akkor irjátok le még egyszer. Pár dolgot értek de win comander nem csomagolja ki hiba olvasáskor szöveget ir ki. Ha megnyitom a win rarral akkor berakja a mod könyvtárba.De nem tudom itt átnevezni nem engedi. Most ilyenkor mi van? Igaz én ilyeneket nem szoktam csinálni. Ha nem gond segitsetek előre is köszzi...
  • Vlala #2421
    Megvan, köszi!
  • ticcsy
    nálam 2877 bájt
  • Vlala #2419
    Hopp, ez kimaradt. Máris utánanézek.

...

Tuti, hogy ez volt a baj, 877 byte-os fájlt kreált a 2797 byte-osból.
  • ticcsy
    volvo lessz?
  • gumikacsa
    szerintem is a tömörítési arány lehet a baj
  • gumikacsa
    Én tudom... (lesz, az én schmitz rolóponyvásom mindenképpen, ami a képeimen a magum után van)

Egyébkéntén fogtam magam, és kiiktattam a forgalomból az amcsi kamionokat és pótokat. Úgyhogy velem szemben már tutira csak magnum, man, scania, kamaz, vagy rába ede jön, európai póttal...
  • ticcsy
    amikor módosítottad a fájlt a tömörítő prg-ben a tömörítési arányt át állítottad 0-ra?
  • Vlala #2414
    Nem nyert. Pedig a readme szerint jártam el.

Magnumintegral, storagefile bemásolva, truck_storage.sii és traffic_storage.sii módosítva, a Magnumot mégsem látom sem a Showroomban, sem a használtkereskedőnél. (van ott egy mentésem, hála az előrelátásomnak...)

Mit rontottam el?
  • Vlala #2413
    Végre-valahára én is bevarázsoltam a Magnumot. Most megyek, és megnézem, működik-e... drukkoljatok.
  • Vviikkttoorr
    Letöltöttem azt a rendőrkiktató file-t!
    beraktam a megfelelő file-t a mod mappába és ugyanúgy leállítanak a rendőrök!
    PLS help!
    :S
    jaa...és még 1 kérdés,csak 2 embert lehet felvenni alkalmazottnak? Mert nekem van 2 és tovább nem engedi vmiért!
    Előre is THX!
  • roliairsuni
    frissícsd
  • roliairsuni
    magnum után dupla tojásos amcsi pót...
    sztem addig nem érdemes ezekkel az euro kamcsikkal tolni, amíg eu map nincs
  • Kisvigyori
    nem tudja valaki pót is lesz?
  • reménytelen
    Kösz, ez nem jutott volna eszembe.
  • zolo
    Beteszi hogy nem sikerült megniytni az oldalt, és nyomsz egy refresht és megy az
  • Schwarz
    'm'-mel kikapcsolod a kis térképet és akkor jön elő, mint a pttmben
  • Swy
    Nem jön be a F.A.Q!!!!!!!
  • reménytelen
    Hogy lehet több oldalon is bekapcsolni a tükröt?
  • roliairsuni
    hány ló? mennyit megy? PLS ineterior kép!