35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • zolo
    Céget nem kell alapítani, annyi a dolgod hogy bemész egy hotelbe, és ott az alsós rész alatt ha szerencséd van , van egy sofőr akit felvehetsz.(sajnos keveset találtam eddig )Ezután kell hogy legyen egy kamionod és egy pótod.Aztán N és van olyan opció hogy manage contracts.Azokkal a cégekkel szerződhetsz akiknek eddig már szállítottál, ezeket $ jellel jelöli.Mellette kint lesz hogy Contracted és utánna már csak meg kell adni a kamion , a sofőrt meg a pótkocsit.
    Hát röviden ennyi lenne. :)
  • Curesz
    köszkösz
  • roliairsuni
    de a szervízben
  • roliairsuni
    ooország, város az :D
    naszóval, miután megveszed, 24 órát tekerj az időbe, és akkor ott kell lenni a garázsodban
  • Curesz
    nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy én most kedztem ajátékot, és azt az alapkamiont nem lehet vhogy átszínezni?
  • gordon 24
    Nagyon jok gratula. Igaz nekem is csak 3 szint mutat. De jok.
  • Truck Driver001
    Kacsa!Hogy lehet megcsinálni a magnumon,hogy legyen tetőszpojler és napellenző?Z-modba kell szerkesztgetni hozzá?
  • gordon 24
    Ha vettem egy potot vagy egy kamiont. Hol találom meg. Azt tudom hogy abba az országba ahol lakom. De hiába keresem a garázsomba nincs ott. Mi a tehendő? És hogy tudok céget csinálni? Ti sem tudjátok ezeket vagy csak nem akartok válaszolni?

Léci segitsetek. Köszzi.
  • endiboy
    szuperrr :P..elismerésem
  • Duddits
    3dartpol oldalon van Scania.
  • devius
    :)
    segitsetek márr
  • zolo
    Nekem csak ezt a hármat engedi, nem lehet lejebb lapozni :(
  • devius
    Huu srácok
    OLeszakatt a dupla pótom hátsó része
    precízen odaáltam de nem akarja rácsatolni
    vagy má nem is lehet:?
  • allock #2631
    mind ottvan pedig
  • zolo
    Működnek, de lenne egy kérdésem.A storage pótkocsiknál vannak az új skinek, de csak 3 van ott.Úgy van megoldva hogy minden indításnál másik működik, vagy hogy fogom látni az összeset amit képre kiraktál?
    A 3 amit látok a Waberers,Pavac és a Horváth.
  • Curesz
    LOL van egy oan pótkocsi amire az van irva h Topolino, nah az olaszul Miki egeret jelent (vagy egérke:D)
  • csaba90
    Szevasztok nekem Kamaz kellene nem tud valaki segíteni?
  • King of Roads
    nem tud vki haulinhoz Volvo-t vagy Scaniat? olyat ami letölthető?
    csak ez a 2.
  • King of Roads
    fhu ezek nagyon királyak!! tetszik az a "koszos" LKW
  • ticcsy
    THX Kacsa!
  • roliairsuni
    kussojjámá mindeki sz@rik a fejedre, ez nem cset, talán ha rendesen írtá volna, meg 5 szót nem 5 üzibe tteté volna akkor megszánna valaki
    különben meg olvass vissza, le van írva 50*
  • gumikacsa
    SCHMITZ ROLÓPONYVÁS FÉLPÓTKOCSI - 18 WHEELS OF STEEL HAULIN'

MAGYAR - HUNGARYAN

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Modell: Gumikacsa
    Textúratérkép: Gumikacsa
    Konertálta: Gumikacsa
    Skin: Gumikacsa & Rast

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

A pmg fájl lezárva! A felnyitása lopásnak számít!
    A félpót bármilyen alakítása (a skineket kivéve) a készítők engedélye nélkül tilos!!!!

A félpótot csak a http://kamionszim.fw.hu és a http://trucksims.try.hu honlapokra lehet kirakni!
    Minden egyéb oldalra való feltöltés lopásnak számít!!!

Telepítés:

1.) A haulinmega.rar-t tömörítsd ki a C:\Documents and Settings\Username\
    Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába

LETÖLTÉS:
    http://www.freeweb.hu/kamionszim/download.php?view.62

• gumikacsa
    ha multimédiás billentyűzeted van, kapcsold ki a multimédiás részt
  • devius
    uhh beszaggat ámmmm
    inkább no tükör
  • devius
    okés kösz pont akartam kérdeni meik az de má válaszoltál is
    :D
  • gordon 24
    Igen azzal kell. De ha neked nem akkor:options, keyboard, Show/hide mirorr.

Itt nézd meg mire van állitva és akkor mükszik.
  • gordon 24
    Elvileg igen... De mindjárt megnézem neked..
  • King of Roads
    lehet átvannak variálva a gombok
  • devius
    nemadja be f2 vel a tükröt valami naplót ad be
    biztos azzal kell?
  • Neoncsoves
    aham... csak az a gáz hogy ez nem a Hard Truck :P Hanem a 18 Wheels of Steel :)
  • King of Roads
    ha valaki tud még letöltéseket a 3d artpolon kívül pls adja már meg. már ha van olyan
  • ronaimate
    A világ legjobb játéka a Hard Truck
  • King of Roads
    na mivel nemrég újra kezdtem, sikerült megint eljutni Frisco-ból Miamiba. (ötödik próbálkozásra )
    szerencsére lett egy kis pénzem (hitellel együtt) szal elkezdem felépítgetni magamkörül a dolgokat.
    mostmár semmi cheat, de ha megáll előttem vki az autópályán, tuti belemegyek úgy, hogy felborul
  • devius
    visszavonom én is az elöbbi kijelentésemet
    szar kormánypaddal
    Elforgatom 20 ventit semmi,aztán hirtelen megugrik,Nem arányos azzal ahogy forgatom ááá francbaaaaaa
    volt lejjeb egy link onnan lehet leszedni én is onnan szettem
  • leho94
    hahó valaki
  • King of Roads
    nesze
    annyit nem ér, h megvegyem eredetibe. sőt. bírom, mikor kanyarodok, közbe nekem átvált pirosra a lámpa mellettem (kereszteződésben) meg ugye akkor zöld, erre nem állna meg egyik se, csak jön minden fasz belém, sérülök énis, az áru is, rendőr jönne utánam. de az esőből nincs hiány... csak benzinkutakból..

#2600: még nem jelent meg, csak szept 15.én fog sajnos
  • gordon 24
    Azt nem tudom miért csinálja. Nekem is néha beszaggat fölleg akkor ha egy uj város vagy ilyesmi jön. Nekem a kormánypados dologgal az nem tetszik hogy tul érzékeny. Tul kicsi mozdulatra már sávot vált stb....
  • devius
    ühümm hát nembaj mint a régi ladákon meg a régi kocsikon ott is egyvolt:D:D:
    baszki de ez a szaggatás idegesít
    remélem ha befejeződik a letöltés a flesgettel mert közbe töltök valamivel jobb lesz
    de kibaszott jo az irányitás kormánypaddal tök élethű
  • gordon 24
    f2-megnyomod és akkor berakja a tükröt. De az a baj hogyha azt szeretnéd hogy látszodjon a térkép is akkor csak a baloldali tükör látszik.
  • devius
    Na csá
    ennyi volt lenvan gém nyomtam is vele
    de vazzeg néha beszaggat még a tűrés határon van de azért zavaró.Ezen segíthet egy ujjab driver?Mert a beállitás má a legszarabbon van
    /tükröt hogy kell berakni?/