35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#2402 nah, csak megleltem, fasza nullkilométeres :)
kicsit összetört a rakomány, hát balra akrtam kanyarodni, de megindult a szembejövő forgalom is a lámpánál, én meg már nagyon meg akartam nézni, hogy mit vettem :D -
#2401 Az AI kamionok nagy részén van rendszám, gondolom ezért. -
#2400 A nyavajgosdival nemrád gondoltam egyébként:) -
#2399 válasz #2396: http://home.deds.nl/~equality/haulin_trailers.html
Schwarz: kösz -
#2398 sikerült berakni a magnumot,valami másik scs zavarhatott be...de megoldottam
Gumikacsa a skineknél a TIR tábla meg a rendszám meg az újságok minek vannak ha nem is lehet őket látni? -
#2397 jó az aláírásod, csak hiányzik egy 'n' betű -
#2396 honan csortad ahűtőt? -
#2395 I Love My Rig
-
#2394 de ha ott is oldalra nézel elég sokáig simán belecsókolhatsz az előttedlévőbe :DD -
#2393 dehogynem jártam ottis már, de nem kell 75mp/h(115km/h) ról 0ra ott -
#2392 hát nézz előre, :)), ez nem bug, a valóságban is ez megy,a német autobahnon látom még nem jártál :) -
#2391 ja kacsa, jó a sok skin -
#2390 Meg van, csak társítás kavart be, mindegy
Úgyhogy nyugodj meg, nem fáj a lelkem... -
#2389 a kurv@ életbe, metem egy félórát, közbe néztem a pesti eseményekkel kapcsolatba a tv-t, erre egyszercsak egy pillanatra nemfigyelek, befékez az egész sor, belebaszódok a betonfalba, totálkár lesz a rakomány, dupla pót leakad, szétjön, felborul -
ticcsy #2388 ha van már egy söfőröd nem is kell semmit átírni sehol csak aludni 2-3 hetet és máris lessz 1-2 milka :) -
#2387 ehhh tényleg, korán keltem, de azért majd veszek egy garázst is... -
Hapci666 #2386 Csaljál magadnak egy kis lovét nem lesz gond a garázst megvenni:-D -
#2385 Néha meg a nyavajgosdi is...
De legyen igazad, hogy ne fájjon a kicsi lelked nem írok tovább:) -
#2384 stílusodon változtass már léci, unalmas már ez a baszogatósdi... THX -
#2383 te, parking lotba szállít, nem garázsba!! -
#2382 #2380-ban a válasz a winraros megoldásra. Asszem az első fülön mikor file-t adsz hozzá ott kell átállítani hogy nem normál a tömörítés fok hanem csak raktározás. -
ticcsy #2381 ha a TC-ben nyomsz egy entert a storagefile.scs -en a winrar jön be? -
#2380 Nem vágom miért olyan baromin ehéz egyeseknek betenni azt a kamion.. a readme roihadtul világos.. úgy, hogy életemben nem csináltam ilyet elsőre sikerült...
Egyébkjént winrarban is meg lehet csinálni csak a tömörítés mértékét át kell állítani csak ratározra (only storage) mert nekem pl 64 bites win alatt szarul működik a TC így kivágtam a szarba:D -
#2379 na, kiprószáltam a magnumot, elsőre sikerült , megvettem (hitel $90000), átszállíttattam chicagóba, mert arra jártam, bemegyek a garázsba, erre azt mondja vegyem meg a garázst $850000-ért -
#2378 nekem nem hozza be hiába töltöttem le mindent újra...lehet h az a gáz hogy a TC a winrar-t hozza be mindíg és ott nem tudom állítani a tömörítési arányt csak a TC-ben?de ha megnézem az archívumról az infót akkor azt írja hogy az eredeti 100%-a tehát nincs tömörítve...... -
#2377 Vagy engem? [email protected] msnen elmondhatnád -
#2376 Hol kell átírni az arányt? -
#2375 már akinek
nem karsz felvenni msn re?? cimem [email protected] -
ticcsy #2374 TC-ben 1 perc alatt meg lehet csinálni -
#2373 kacsa akor nem rakád fel valahova rendesen? -
ticcsy #2372 Plussz Kacsa írta a #2282 hszbe, hogy a tömörítési arányt át kell írni 0-ra. -
ticcsy #2371 Ahogy le volt írva a readme-be. -
#2370 h csináltad? -
#2369 Hogy csináltad mond már meg! -
ticcsy #2368 Megérkeztem a központomba és beleülhettem
THX Kacsa!
-
#2367 Nekem nem fagy ki csak szimplán nem megy. -
#2366 vagyis betenni én is be tom csak nem tom h miért fagy ki -
#2365 na hogy birtátok betenni?? -
#2364 Nekem sehogy se megy de ki se fagy. -
#2363 milyen jó nekem bedöglött a hangfal...