35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • King of Roads
    szoktam mentnei, de nem minden 5. másodpercben. singl-el semmire se megyek. megkapom a pénzt, de minek??
    de már ott vok Los Angelesbe
  • Bucser
    menet közben nem szoktál menteni?? vagy single fuvart csinálsz?
  • King of Roads
    ha kiválasztod, mit szeretnél vinni általában van ott olyan, hogy "double". pl egg- double. arra menj. az megfizet rendesen, csak szar vele tolatni...
  • King of Roads
    hűha, akkor te még türelmetlenebb vagy mint én. én most ötödjére futottam neki frisco-tól miaminak, mert vagy elszakadt a második pót, vagy belémjöttek és lesérült a feléig. nemrég kanyarodtam ki a hotelból, arre egy balfa csak belémjön, csak úgy szakadt el minden mindentől. a rendőrt bezzeg megtudják csinálni, dehogy megálljon egy AI mikor kanyarodok azt nem. kapják be.
    mellesleg ezt az "elszakadt a pótkocsi" dolgot is kivehették volna.
  • King of Roads
    ezek a fejlesztők biztos nem voltak maguknál, mikor kitalálták, hogy a legközelebbi benzinkút san fransisco-tól délre haladva el pasoban legyen.
    ráadásul félig üres a tankom. vagy legyek optimista és mondjam, hogy félig még teli van?
  • kertesztrans
    szintén ezt tudom mondani
  • Vviikkttoorr
    Letöltöttem azt a rendőrkiktató file-t!
    beraktam a megfelelő file-t a mod mappába és ugyanúgy leállítanak a rendőrök!
    PLS help!
    :S
    jaa...és még 1 kérdés,csak 2 embert lehet felvenni alkalmazottnak? Mert nekem van 2 és tovább nem engedi vmiért!
    Előre is THX!
  • Desert
    Sziasztok!
    Egész jól sikerült a játék...
    De van egy kis gondom. Szabályosan megálltam a piros jelzésnél erre egy vadállat "ai" belém jött hátulról nah ott el ment a pumpa nálam és Uninstall the game ennyi
  • Neoncsoves
    és hol veszitek fel?? mert ha én akarok venni trailert csak 1esek vannak... :(
  • Kisvigyori
    nekem nem adta be a hungaros pótot!!
  • kertesztrans
    Minden cnvoyos kamiont és bus bele lehet tenni a haulinba is
  • DJ Bee18
    azok duplák, alapból így vesszük fel
  • Neoncsoves
    Hogyan raktok fel 2 trailert?
  • Swy
    ja de ez convoy-os??:S
    Akkoe azért nem találtam a haulinban...
  • kertesztrans
    3dartpol.da.ru ahogy írtad itt a download convoy busoknál megtalálod ezt is
  • Swy
    thx
  • Bacsa11
    3dartpol.da.ru
  • Swy
    na és ez mi?
    Mert ezzel most nem mondtál nekem semmit:S
    Ez gondolom egy link akart lenni... De akor milyen link?
  • Kisvigyori
    kacsa át tdo nekm küldeni a wabis pótot vagy valmi 3 tengejeset?
  • kertesztrans
    3dartpol downloads/convoy/bus/mercedes
  • Swy
    honnan van ez a busz?
  • Swy
    az előzőben is létre kellett hozni egy könyvtárszerkezetet...
    Múltkor megpróbáltam betenni egy kamiont de nem találtam meg valamelyik könyvtárat...Nem volt a helyén!!
    Miért??

Másik kérdés, hogy a kameranézetet a külsőt mivel tudom távolabbra állítani, mert tök idegesítő, hogy ha kivülről nézem a kamera ráfut a kamionra...

Nagyon jó a játék!! SZUPER!! A téli út....Csúszik mint a állat!!! De ez a jó!!

Máker fáder!! I hate the csííííííters!!

• Bacsa11
    ez tuti
  • Bacsa11
    Hát a ponyvás tandem platója 7,20
  • kertesztrans
  • Swy
    az előzőben is létre kellett hozni egy könyvtárszerkezetet...
    Múltkor megpróbáltam betenni egy kamiont de nem találtam meg valamelyik könyvtárat...Nem volt a helyén!!
    Miért??

Másik kérdés, hogy a kameranézetet a külsőt mivel tudom távolabbra állítani, mert tök idegesítő, hogy ha kivülről nézem a kamera ráfut a kamionra...

Nagyon jó a játék!! SZUPER!! A téli út....Csúszik mint a állat!!! De ez a jó!!
  • gumikacsa
    tudja valaki, hogy milyen hosszú egy TANDEM TRAILER? (pontos adat kellene, nem spekuláció...) Meg hogy mekkora a kerék alatta (kis kerék, ha lehet centiméterben.
  • DJ Bee18
    ?
  • DJ Bee18
    Azt folyamatosan fizeted... Mellesleg 12 hónap múlva rengeteg pénzed lesz. És így most buktad a játékot

Amúgy többször is fel lehet venni, de 1-2 ezer dodóra nem fogsz kapni 200 ezret. :))
  • Swy
    itt mit kell csinálni a könyvtárszerkezet létrehozásához?????
  • garam93
    Nem tudnád msn odaadni?Vagy linket?
  • Vlala #2493
    A #2475-ben írtam erről...
  • jamesbond691
    Sziasztok!
    Valaki segítsen PLZ!:D Mi van akkor ha nem látom a Magnumot? Pedig ugyan úgy csináltam mint ahogy le van írva a TXT-be..:S betettem a Documentumokba.../../mod és ide bemásoltam az scs fájlokat meg át is írtam amit kellett és mégse látom. :(
  • roliairsuni
    nekem megvan
  • King of Roads
    csak 1: vettem fel hitelt, többet nem engedett
    2: azt vissza is kell fizetni, az mindegy, h 12 hónap mulva, én 12 hónap mulva is csak a kamionomra akarok költeni
  • garam93
    A www.3dartpol.da.ru oldalról és a haulin /mod könyvtárba kell rakni a dokumentumaidban.Remélem érted.
  • King of Roads
    KAMIONOK
    SCS filet a dokumentumok/18wosHaulin/mod mappába.
  • atiboy014
    Szijjasztok valaki megtudná mondani honnan lehet letölteni a haulinhoz kamionokat??És h hogyan kell betenni! előre is köszi
  • DJ Bee18
    hitelről nem hallottál? pénz nélkül ne járj :)
  • daf xf
    az előbbit nem gúnyolódásképpen mondtam..
    Nekem lehet az abaja hogy a storagefileom 1kb:D.