35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#2322 kacsa akor miért fagy ki a játék mindent ugy csináltam ahogy le volt irva -
#2321 ha esetleg egy baleset során ledől a lámba az a barom akkor is rádveri hogy te biza átmentél rajta holott lámpa sehol a közelben:)... Igencsak gázos:D velem is előfordult már -
endiboy #2320 én is jártam igy..pedig én a parkolóba forgolódtam csak -
#2319 #2205 please -
#2318 Megyek be a benzinkúthoz hogy tankoljak, és amikor jövök ki mindenki megáll és a körözöttségi szint maxra ugrik.Amikor elkap a rendőr kiírja, hogy átmentem a piros lámpán.Pedig sehol se volt lámpa.Ekkora hülyeséget. -
fulcrum falcon #2317 Hello!
Nekem olyan problémám van h beraktam a kamionokat meg a trailereket a mod mappába de a játékban de mindegyik jelenik meg. Mi lehet a gond? -
#2316 ne bassz... (má bocs a kifejezésért) -
#2315 ? -
#2314 bakker, elő volt készítve néhány fájl az ékezetes betűk gyártásához, egy jól irányzott shift+f8-cal sikerült megszabadulni tőle... -
#2313 nem sikerült betennem a magnumot tudna valaki segiteni? vagyis be tudtam teni csak mikor kiadja a haulin képet kifagy ha valaki volna olyan kedves és átüldenénekem a mod mapáját nagyon hálás lennék msn cimem [email protected] -
#2312 ez nem lehet igaz!
minden variációt kipróbáltam, zsír új driver van fent, de belső nézetben csak villog/pulzál az A oszlop, meg a motorháztető...
ez miért lehet? -
Vlala #2311 Viszonylag új játékról van szó, nem sok extra jött még ki hozzá. Nézz szét a trucpol.da.ru-n, a http://home.deds.nl/~equality/downloads.html linken vagy Kacsánál (kamionszim.fw.hu), most építget egy Magnumot. -
#2310 nbem tudom. Olvasni tudsz?? csak nem előre kell görgetni az oldalt kicsit visszább.. lent van gumikacsa aláírásában egy link.
http://kamionszim.fw.hu -
kulkris #2309 Nah akkor válaszol nakam valaki??? Van valamilyen rajongói oldal??? az uj WOS-rol -
#2308 Viszont kérdezni akartam: Anno az AA-ban meg a síma 18WOS-ban voltak rejtett bekötőutak amik nem voltak a térképen. Itt is vannak ilyenek? vagy ezek le vannak zárva? -
#2307 ja és csak belső nézetben vibrál most az A oszlop meg a motorháztető... -
kulkris #2306 Vagy esetleg nincs vlamilyen magyar rajongói oldal ahol vannak kamionok meg extrák??? -
#2305 jövök má!
-
Vlala #2304 A tuning, javítás időbe kerül (asszem 12 óra), azalatt egy szétszedett kamiont nehéz lenne eladni. -
kulkris #2303 Csá "Skacok" Valami Magyarítás Van A Gémhez ??? -
#2302 oke, megoldotatam -
#2301 nem nyert sajnos... -
#2300 de feltuningoltam a cuccost, és eltűnt a két gombóc?
amúgy köszi, meg eztis előre is -
endiboy #2299 kösz, télleg müködik, de ha már volt egy truckom fölösbe, inkább felfogadtam ehozzá Ken-t :P -
Vlala #2298 Nekem is műveli, néha. Olyan, mintha egyszerre túl sok információ lenne neki, hogy új kamionban ülsz, és eladod a régit... külön-külön elvégezve ezeket nem lép ki. -
endiboy #2297 szevasztok
hátha tudtok segiteni...
elkezdtem game-t, fuvarozgattam, összejött annyi lé, hogy vettem másik kamiont, beállok parkolóba, kicserélem az ujra, utána manage trucks-nal eladom a régi, és mikor rányomok a back gombra, visszadob windows-ba...márvagy 5-ször megpróbáltam, de mindig ezt csinálja...ötlet?
-
#2296 nekem volt ilyen másutt, a driverfrissítés megoldotta -
#2295 sziasztok!
visszaolvasgattam, de ilyen problémája nem nagyon volt senkinek.
tehát már a menünél, meg a játékban is ilyen kék meg piros síkidomok villódznak /1/4-1/8-ad képernyő/ és szaggat a játék, és persze játszhatatlan, mert mindent kitakarnak azok a sz@rok
AMD 2600+ GF4 Ti4200 128mega WIN XP van... -
#2294 kacsa nekem evel sem jó nem lehetne h te felnyomod az oldaladra a mod könyvtárat ?? -
#2293 Igen csak ezt még a fullra tuningolt alap géppel nehéz megoldani:D főleg amikor mondjuk a középső felhajtón kell felmenni dupla tojás póttal:D -
Vlala #2292 18 WoS: Dinnyekapáló szimulátor. Jól hangzik :)
A nopolice modot megoldottam házilag, nem veszem le a gázról a lábamat a leállósávon. Megyek, mint a motoregér, a rendőr meg viaskodik a forgalomal... -
#2291 .pmg: egyelőre passz
.dds: paint shop pro, photoshop, akármi más .dds pluginnal
.mat: notepad :) -
#2290 no kipróbáltam, de úgy utánam jött a rendőr, hogy csak na:D Lehet, hogy nálam nem műxik vmi, nem volt mod mappám, csináltam egyet és úgy másoltam be a file-t. -
#2289 tolj el egy f3-at mikor elkezd sötétedni aztán kapcsolgatod a hudot. Nesze no sleeping mod:) a távolságot a pirosnál már fel tudom mérni ugyhogy megállással sincs gond:D egyszerűen nem kell úgy tolni mint egy bolondgomba..
Igazából az lenne a jó hogyha valahogy a rendőrségi attrocitások súlyosságát lejebb lehetne venni.. mert 2 perc gyorshajtás után (még ha rendőr sincs a környéken betelik a teljes piros. Vagy az azonnal bepirosító pros lámpa. Az elhiuszem hogy azonnal bírság ha szembe megyek a forgalommal az autópályán meg belemegyek a szélen cövekelő közegbe na de mert átmentem piroson 10 ezer dollárt??? Inkább beadom a bontóba a kamiont és elmegyek dinnyét kapálni... -
Vlala #2288 No police mo, no sleeping mod, no traffic mod, tessék mondani, azért a kamion maradhat a játékban? :) -
#2287 igen, kacsa, a te átírt fájlod kéne -
#2286 nem lehetne ugy feltenni hogy már át van irva éscsak bekel másolni mert sajna nekem mindig kifagy akkárhogy csinálom -
#2285 no sleeping mod nincs? elég lenne így, hogy maradna minden, csak ne sötétüljön a kép
amúgy én ezt nem szedem le, jobb hogy valami van, ami kordában tart :) -
#2284 A sokak által kedvelt rendőrbácsi megbirságolási szokásását megszüntethetitek, ezzel a letöltéssel :
NoPoliceMod
A kicsomagolt cs fájlt másoljátok a szokásos mód mappába .. Változást nem fogtok észlelni a játékban, csak ha elhaladtok a rendőr mellett, nem megy utánnad ..
-
#2283 A truck storage.sii, és a traffic storage.sii-t külön hogy lehet megnyitni? mert csak az egész storage.scs nyitom meg jegyzettömben, és ott írkáltam be sorokat. Így jónak kéne lennie?