35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Kisvigyori
    kacsa akor miért fagy ki a játék mindent ugy csináltam ahogy le volt irva
  • Bucser
    ha esetleg egy baleset során ledől a lámba az a barom akkor is rádveri hogy te biza átmentél rajta holott lámpa sehol a közelben:)... Igencsak gázos:D velem is előfordult már
  • endiboy
    én is jártam igy..pedig én a parkolóba forgolódtam csak
  • reménytelen
    #2205 please
  • garam93
    Megyek be a benzinkúthoz hogy tankoljak, és amikor jövök ki mindenki megáll és a körözöttségi szint maxra ugrik.Amikor elkap a rendőr kiírja, hogy átmentem a piros lámpán.Pedig sehol se volt lámpa.Ekkora hülyeséget.
  • fulcrum falcon
    Hello!
    Nekem olyan problémám van h beraktam a kamionokat meg a trailereket a mod mappába de a játékban de mindegyik jelenik meg. Mi lehet a gond?
  • gumikacsa
    ne bassz... (má bocs a kifejezésért)
  • Kisvigyori
    ?
  • Schwarz
    bakker, elő volt készítve néhány fájl az ékezetes betűk gyártásához, egy jól irányzott shift+f8-cal sikerült megszabadulni tőle...
  • Kisvigyori
    nem sikerült betennem a magnumot tudna valaki segiteni? vagyis be tudtam teni csak mikor kiadja a haulin képet kifagy ha valaki volna olyan kedves és átüldenénekem a mod mapáját nagyon hálás lennék msn cimem [email protected]
  • fifi
    ez nem lehet igaz!
    minden variációt kipróbáltam, zsír új driver van fent, de belső nézetben csak villog/pulzál az A oszlop, meg a motorháztető...

ez miért lehet?
  • Vlala #2311
    Viszonylag új játékról van szó, nem sok extra jött még ki hozzá. Nézz szét a trucpol.da.ru-n, a http://home.deds.nl/~equality/downloads.html linken vagy Kacsánál (kamionszim.fw.hu), most építget egy Magnumot.
  • Bucser
    nbem tudom. Olvasni tudsz?? csak nem előre kell görgetni az oldalt kicsit visszább.. lent van gumikacsa aláírásában egy link.

http://kamionszim.fw.hu
  • kulkris
    Nah akkor válaszol nakam valaki??? Van valamilyen rajongói oldal??? az uj WOS-rol
  • Bucser
    Viszont kérdezni akartam: Anno az AA-ban meg a síma 18WOS-ban voltak rejtett bekötőutak amik nem voltak a térképen. Itt is vannak ilyenek? vagy ezek le vannak zárva?
  • fifi
    ja és csak belső nézetben vibrál most az A oszlop meg a motorháztető...
  • kulkris
    Vagy esetleg nincs vlamilyen magyar rajongói oldal ahol vannak kamionok meg extrák???
  • roliairsuni
    jövök má!

• Vlala #2304
    A tuning, javítás időbe kerül (asszem 12 óra), azalatt egy szétszedett kamiont nehéz lenne eladni.
  • kulkris
    Csá "Skacok" Valami Magyarítás Van A Gémhez ???
  • roliairsuni
    oke, megoldotatam
  • fifi
    nem nyert sajnos...
  • roliairsuni
    de feltuningoltam a cuccost, és eltűnt a két gombóc?

amúgy köszi, meg eztis előre is
  • endiboy
    kösz, télleg müködik, de ha már volt egy truckom fölösbe, inkább felfogadtam ehozzá Ken-t :P
  • Vlala #2298
    Nekem is műveli, néha. Olyan, mintha egyszerre túl sok információ lenne neki, hogy új kamionban ülsz, és eladod a régit... külön-külön elvégezve ezeket nem lép ki.
  • endiboy
    szevasztok
    hátha tudtok segiteni...

elkezdtem game-t, fuvarozgattam, összejött annyi lé, hogy vettem másik kamiont, beállok parkolóba, kicserélem az ujra, utána manage trucks-nal eladom a régi, és mikor rányomok a back gombra, visszadob windows-ba...márvagy 5-ször megpróbáltam, de mindig ezt csinálja...ötlet?
  • DJ Bee18
    nekem volt ilyen másutt, a driverfrissítés megoldotta
  • fifi
    sziasztok!
    visszaolvasgattam, de ilyen problémája nem nagyon volt senkinek.
    tehát már a menünél, meg a játékban is ilyen kék meg piros síkidomok villódznak /1/4-1/8-ad képernyő/ és szaggat a játék, és persze játszhatatlan, mert mindent kitakarnak azok a sz@rok

AMD 2600+ GF4 Ti4200 128mega WIN XP van...
  • Kisvigyori
    kacsa nekem evel sem jó nem lehetne h te felnyomod az oldaladra a mod könyvtárat ??
  • Bucser
    Igen csak ezt még a fullra tuningolt alap géppel nehéz megoldani:D főleg amikor mondjuk a középső felhajtón kell felmenni dupla tojás póttal:D
  • Vlala #2292
    18 WoS: Dinnyekapáló szimulátor. Jól hangzik :)

A nopolice modot megoldottam házilag, nem veszem le a gázról a lábamat a leállósávon. Megyek, mint a motoregér, a rendőr meg viaskodik a forgalomal...
  • Schwarz
    .pmg: egyelőre passz
    .dds: paint shop pro, photoshop, akármi más .dds pluginnal
    .mat: notepad :)
  • HD JOHNNIE
    no kipróbáltam, de úgy utánam jött a rendőr, hogy csak na:D Lehet, hogy nálam nem műxik vmi, nem volt mod mappám, csináltam egyet és úgy másoltam be a file-t.
  • Bucser
    tolj el egy f3-at mikor elkezd sötétedni aztán kapcsolgatod a hudot. Nesze no sleeping mod:) a távolságot a pirosnál már fel tudom mérni ugyhogy megállással sincs gond:D egyszerűen nem kell úgy tolni mint egy bolondgomba..

Igazából az lenne a jó hogyha valahogy a rendőrségi attrocitások súlyosságát lejebb lehetne venni.. mert 2 perc gyorshajtás után (még ha rendőr sincs a környéken betelik a teljes piros. Vagy az azonnal bepirosító pros lámpa. Az elhiuszem hogy azonnal bírság ha szembe megyek a forgalommal az autópályán meg belemegyek a szélen cövekelő közegbe na de mert átmentem piroson 10 ezer dollárt??? Inkább beadom a bontóba a kamiont és elmegyek dinnyét kapálni...
  • Vlala #2288
    No police mo, no sleeping mod, no traffic mod, tessék mondani, azért a kamion maradhat a játékban? :)
  • DJ Bee18
    igen, kacsa, a te átírt fájlod kéne
  • drop
    nem lehetne ugy feltenni hogy már át van irva éscsak bekel másolni mert sajna nekem mindig kifagy akkárhogy csinálom
  • DJ Bee18
    no sleeping mod nincs? elég lenne így, hogy maradna minden, csak ne sötétüljön a kép

amúgy én ezt nem szedem le, jobb hogy valami van, ami kordában tart :)
  • RaST
    A sokak által kedvelt rendőrbácsi megbirságolási szokásását megszüntethetitek, ezzel a letöltéssel :
    NoPoliceMod

A kicsomagolt cs fájlt másoljátok a szokásos mód mappába .. Változást nem fogtok észlelni a játékban, csak ha elhaladtok a rendőr mellett, nem megy utánnad ..
  • DJ Bee18
    A truck storage.sii, és a traffic storage.sii-t külön hogy lehet megnyitni? mert csak az egész storage.scs nyitom meg jegyzettömben, és ott írkáltam be sorokat. Így jónak kéne lennie?