35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • gabber_saviola
    nem semmi :DDDddddddd
  • Vlala #2241
    Nagyon fáradt lehettél. Lehet, hogy elaludtál vezetés közben, és az intelligens program leszimulálta a rémálmodat. :)
  • Met
    nekem most behalt a játék :)
    döngetek ezerrel, asszem feldobta, hogy fáradt vagyok
    aztán hang elmegy, kormányzás megszűnik, nem reagál semmire, trailer leszakad a kamion meg oldalra borul egy dombon és forog egyhelyben
  • allock #2239
    igen
  • attis02
    enyém csak 128 megás
  • gordon 24
    J oké megnézem.. Köszönöm. És mégegy hogy tudok vele menni meg kell venni?
  • allock #2236
    ottlesz a showroomban csak nem azalatt a kép alatt amit várnál :]
  • Vlala #2235
    Üdv, éppen törött kamionvontatót szállítok Orlandoba Seattleből, 160.000-ért. Wide load, nagy móka lesz. :) (és remélem, nem lép ki, ha átlépem a 100.000-es álomhatárt.)
  • gordon 24
    De nekem a showroomba nem mutatja a kamiont. Én is a Scaniát vettem le. De semmit nem mutat a nevét sem irja. Tipp? Mit csinálok rosszul?
  • allock #2233
    csak rakd be
    jah és nem újként vannak berakva hanem valamelyik másik kamion helyére
  • Duddits
    Nem biztos, hogy azt az ikont is rakja ki neki a Showroom-ban. Beraktam egy Scaniat és nem az volt kint, de viszont az a kamion volt ott.
  • Duddits
    Na, végre kitiltották.
  • gordon 24
    Na a reális nevek müködnek. De a Kamiont nem látja. Ebbe a mod könyvtárba csak rakjam be vagy valami könyvtárat kell neki létrehozni?
  • Dave000
    áááhh.. kezdem a hajamat tépni a prism3d-vel, nem hiszem el hogy nem tudják megcsinálni, eddig az összes résznél ez van, hihetetlen... 2x szállt ma el, persze vagy egy óra után az utsó mentéstől...
  • Duddits
    Nekem tök király. Elötte Geforce 2-m volt.
  • atiboy014
    a prism3d hibára tud valaki valamit??
  • allock #2226
    C:\Documentums and Setting\Felh.neved\Dokumentumok\18Wos Haulin\mod

idekellesz berakni a cuccokat
  • zolo
    Én egy 2,7-es cerkán,512 rammanl meg mx440-el 1024x768-as felbontásban nyomtam és egész jól futott xD
  • Speedbreaker
    másik okos tojás
  • Speedbreaker
    Nekem is MX440-em van, eddig sok gondom volt a játékkal, most már egyre kevesebbet van baj, csak el kell találna a megfelelő grafikai beállításokat.
  • Fyrex
    pfff

szánalmas vagy öcsi, asszem így folytatod 1 hét pihi jót fog tenni
  • zozyk
    Szerintem dobd fel a legújabb drivert az ati honlaprol,nekem 9600 pro van és nekem sem ment,full minöségben nagy feketeség,meg egy csomó olyan effekt,amiért máshol fizetni kell,felraktam a legújabb drivert és zsir lett,csak a visszapillantó vs szaggatás maradt de hanyagolható mértékben. :)
  • gordon 24
    Szerintem ilyet ne nekem is ez van szerintem egy fing ez a kártya. Nekem ez elött egy Geforce mx 440-es kártyám volt 64 mb-al. Aszthittem valami hatalmas nagy durr lesz ha veszek egy atit 256mb-vel ehhez képest semmi. Epphogy egy picit tulszárnyalja azt az ős lelet kártyát. Ugyhogy szerintem inkább vegyetek egy jó nvidia, Geforce.....
  • Speedbreaker
    hogy te mekkora nyomorék vagy. Én csak válaszoltam a kérdéseire, két szót nem fogok kibőviteni a kedvedért 3 mondattá és szarok bele hogy moderátor vagy..
  • Speedbreaker
    OMG :DDD
  • gordon 24
    Szeretném megkérdezni tőletek azt hogyha letöltöttem egy ilyen kamzit akkor mi a teendő? Azt gondolom hogy ugy müködik mint a másikba hogy a dokumentumok között a 18.... könyvtárba kell létrehozni egy Trucks könyvtárat ugye? És ha ez magvan látom a gépet. De hogy tudom a játékba kiválasztani hogy tudjak vele menni? Meg kell vennem vagy hogy? előre is köszi.
  • zolo
    Vagy pedig Geforce 6200
  • Duddits
    ATi Radeon 9600 (esetleg Pro).
  • garam93
    Nekem GeForce 4 MX440-esem(64Mb, 64 bit) van és csak este és akkor nem akadozik ha nem megyek tömegben.Remélem értitek.Nem tudtok vmi nem nagyon költséges ötletet adni(bár jó egy vid.kari ajánlat is).Előre is köszi!!!
  • zolo
    Vagy vegyél 9600 Pro-t xD
  • zolo
    Hát a grafikai beállításoknál kapcsold ki a shadereket.vagy frissíts vga drivert.
  • roliairsuni
    nekmeis olyan van, 256 megás, és semi szaggatásos hülyeség nincs
  • roliairsuni
    ja télleg, látom már, sry a vakegereskedésért
  • attis02
    Nekem sapphire radeon 9000 pro van és alpaban szagat a játék majd kifagy valaki tud valami megoldást vagy törödjek bele hogy drágán kártyát cseréljek mondjuk 9600 pro-a
  • gumikacsa
    Végre, de jó lesz, nyugi lesz

Sajna az interior nem akar összejönni. Megcsináltam, a műszerek is működnek, de akár hogy variálom, nem akar összejönni a skinezés.

• Duddits
    Jól teszed!
  • gabber_saviola
    köviben aki flémet kelt azt büntetem, nem kell ide a fiatalos lendület
  • reménytelen
    Azért valaki tudna dobni egy screent, amin a neki megfelelő beállítás van? Mert elég nehéz belőni...
  • GabriSanyi
    de igen csak frissítsd !!!!
  • reménytelen
    #2198: kösz
    #2202: kösz