35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#2242 nem semmi :DDDddddddd -
Vlala #2241 Nagyon fáradt lehettél. Lehet, hogy elaludtál vezetés közben, és az intelligens program leszimulálta a rémálmodat. :) -
#2240 nekem most behalt a játék :)
döngetek ezerrel, asszem feldobta, hogy fáradt vagyok
aztán hang elmegy, kormányzás megszűnik, nem reagál semmire, trailer leszakad a kamion meg oldalra borul egy dombon és forog egyhelyben -
#2239 igen -
attis02 #2238 enyém csak 128 megás -
#2237 J oké megnézem.. Köszönöm. És mégegy hogy tudok vele menni meg kell venni? -
#2236 ottlesz a showroomban csak nem azalatt a kép alatt amit várnál :] -
Vlala #2235 Üdv, éppen törött kamionvontatót szállítok Orlandoba Seattleből, 160.000-ért. Wide load, nagy móka lesz. :) (és remélem, nem lép ki, ha átlépem a 100.000-es álomhatárt.) -
#2234 De nekem a showroomba nem mutatja a kamiont. Én is a Scaniát vettem le. De semmit nem mutat a nevét sem irja. Tipp? Mit csinálok rosszul?
-
#2233 csak rakd be
jah és nem újként vannak berakva hanem valamelyik másik kamion helyére -
#2232 Nem biztos, hogy azt az ikont is rakja ki neki a Showroom-ban. Beraktam egy Scaniat és nem az volt kint, de viszont az a kamion volt ott. -
#2231 Na, végre kitiltották. -
#2230 Na a reális nevek müködnek. De a Kamiont nem látja. Ebbe a mod könyvtárba csak rakjam be vagy valami könyvtárat kell neki létrehozni? -
#2229 áááhh.. kezdem a hajamat tépni a prism3d-vel, nem hiszem el hogy nem tudják megcsinálni, eddig az összes résznél ez van, hihetetlen... 2x szállt ma el, persze vagy egy óra után az utsó mentéstől... -
#2228 Nekem tök király. Elötte Geforce 2-m volt. -
atiboy014 #2227 a prism3d hibára tud valaki valamit??
-
#2226 C:\Documentums and Setting\Felh.neved\Dokumentumok\18Wos Haulin\mod
idekellesz berakni a cuccokat -
#2225 Én egy 2,7-es cerkán,512 rammanl meg mx440-el 1024x768-as felbontásban nyomtam és egész jól futott xD -
#2224 másik okos tojás -
#2223 Nekem is MX440-em van, eddig sok gondom volt a játékkal, most már egyre kevesebbet van baj, csak el kell találna a megfelelő grafikai beállításokat. -
#2222 pfff
szánalmas vagy öcsi, asszem így folytatod 1 hét pihi jót fog tenni -
#2221 Szerintem dobd fel a legújabb drivert az ati honlaprol,nekem 9600 pro van és nekem sem ment,full minöségben nagy feketeség,meg egy csomó olyan effekt,amiért máshol fizetni kell,felraktam a legújabb drivert és zsir lett,csak a visszapillantó vs szaggatás maradt de hanyagolható mértékben. :) -
#2220 Szerintem ilyet ne nekem is ez van szerintem egy fing ez a kártya. Nekem ez elött egy Geforce mx 440-es kártyám volt 64 mb-al. Aszthittem valami hatalmas nagy durr lesz ha veszek egy atit 256mb-vel ehhez képest semmi. Epphogy egy picit tulszárnyalja azt az ős lelet kártyát. Ugyhogy szerintem inkább vegyetek egy jó nvidia, Geforce..... -
#2219 hogy te mekkora nyomorék vagy. Én csak válaszoltam a kérdéseire, két szót nem fogok kibőviteni a kedvedért 3 mondattá és szarok bele hogy moderátor vagy.. -
#2218 OMG :DDD -
#2217 Szeretném megkérdezni tőletek azt hogyha letöltöttem egy ilyen kamzit akkor mi a teendő? Azt gondolom hogy ugy müködik mint a másikba hogy a dokumentumok között a 18.... könyvtárba kell létrehozni egy Trucks könyvtárat ugye? És ha ez magvan látom a gépet. De hogy tudom a játékba kiválasztani hogy tudjak vele menni? Meg kell vennem vagy hogy? előre is köszi. -
#2216 Vagy pedig Geforce 6200 -
#2215 ATi Radeon 9600 (esetleg Pro). -
#2214 Nekem GeForce 4 MX440-esem(64Mb, 64 bit) van és csak este és akkor nem akadozik ha nem megyek tömegben.Remélem értitek.Nem tudtok vmi nem nagyon költséges ötletet adni(bár jó egy vid.kari ajánlat is).Előre is köszi!!! -
#2213 Vagy vegyél 9600 Pro-t xD -
#2212 Hát a grafikai beállításoknál kapcsold ki a shadereket.vagy frissíts vga drivert. -
#2211 nekmeis olyan van, 256 megás, és semi szaggatásos hülyeség nincs -
#2210 ja télleg, látom már, sry a vakegereskedésért -
attis02 #2209 Nekem sapphire radeon 9000 pro van és alpaban szagat a játék majd kifagy valaki tud valami megoldást vagy törödjek bele hogy drágán kártyát cseréljek mondjuk 9600 pro-a -
#2208 Végre, de jó lesz, nyugi lesz
Sajna az interior nem akar összejönni. Megcsináltam, a műszerek is működnek, de akár hogy variálom, nem akar összejönni a skinezés.
-
#2207 Jól teszed! -
#2206 köviben aki flémet kelt azt büntetem, nem kell ide a fiatalos lendület -
#2205 Azért valaki tudna dobni egy screent, amin a neki megfelelő beállítás van? Mert elég nehéz belőni... -
#2204 de igen csak frissítsd !!!! -
#2203 #2198: kösz
#2202: kösz