35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • kertesztrans
    Árulja már el legyenszíves az aki be tudta rakni hogy mit hogyan csinált
  • DJ Bee18
    én miért nem látom vajon
  • drop
    igen kösszi gumikacsa nagyon jó let látom minden részletre odafigyeltél a kipufogon lévö logo is ot van
  • ticcsy
    Mármint 1 magnumot :)
  • DJ Bee18
    én meg nem látom
  • ticcsy
    Na Én is kipróbáltam, sőt már vettem is egyet
  • kertesztrans
    Gumikacsa nem az probléma hogy a integralba nincs wips file és a fclét használja?
  • Bucser
    Semmi gond csak nem érdemes felvetni meg találgatni, ha fordítást kérnek mert csak összezavarod...
  • kertesztrans
    oké csak felvetés volt
  • Bucser
    Arra nem tudok válaszolni, hogy műxik-e a magnum mert nem moddolok. de a fordítást lásd #2350-ben és ha kell fordítás szíesen segítek.
  • DJ Bee18
    már nem fagy le, de nem látom a Magnumot
  • kertesztrans
    most csak kitörölted az truck és a traffic sii filet a magnumból mert én már úgy is próbáltam de nem működött?
  • Bucser
    Bocs ez baromság.

Azt írja a srác:

"Az ittenieknek problémája van a telepítési útmutatóddal. A tároló fájl a legfőbb gond legtöbbször. Csináltam 2 csomagot (egyiket a Magnumodnak egyedül egyet pedig a Pete379jp-vel kombinálva) Valamint megírtam hozzá a német és angol telepítési útmutatót. Valamint beletettem az eredeti magnum file-t és az eredeti install instructot is.

Megengeded -e hogy feltöltsem ezen módosított file-okat az ittenieknek, vagy küldjem el neked és akkor te feltötlheted."

A fordítás szinte biztos, hogy pontos max néhány angol szónak nem volt rendes magyar megfelelője:)
  • Truck Driver001
    Nekemse!:D
  • kertesztrans
    szerintem ez azt jelenti,hogy a telepítési instrukcíóba probléma van és soragepackot kell csinálni ami a német és az angol verzióhoz is passzol,valamint a magnum readmeja nem eredeti magnum file incorrect.
  • kertesztrans
    Nekem így se jó a magnum sorry
  • gumikacsa
    valaki segítsen, fordítsa le:
    (meg jelezzetek vissza, hogy műkszik-e a magnum
    @gumikacsa :
    the people here have problems with your installation-instructions. Mostly the problem is the storage-file.
    I created 2 Storagepacks (one for your Magnum and one for your Magnum combined with the Pete379jp) and wrote a german and english Documentation to those files. Also I included your original readme and your untouched Magnum-File.

Am I allowed to upload it to somewhere for the users here ? Or should I send it to you so you can upload it.
  • kertesztrans
    Thanks kacsa
  • gumikacsa
    RELOADED
  • DJ Bee18
    hajrá :)
  • kertesztrans
    Azért te se bagoly vagy kacsa,vagy igen/hehe/
  • kertesztrans
    a 18wheels of steel pedal to the metalba már mindent vágtam most úgy néz ki,hogy a haulinba is bele kell tanulni.
  • gumikacsa
    igen, az kavar be:P bocsi, véletlenül bennehagytam, 2 perc, és újratöltöm...(lehet, nem hajnali 1-kor kellett volna feltenni...)
  • kertesztrans
    Az én tippem szerint a magnumintegralba van valami hiba.
  • allock #2338
    magnumae.sii-k kavarnak be, azokat kéne egyberakni valahogy az integral.sii-vel sztem
  • allock #2337
    minnyá megnézem
  • kertesztrans
    Nekem a magnum-al ugyanaz a szitu mint a waberer's-nek pedig mindenféle módon prób. már betenni!
  • Truck Driver001
    Nekem még a showroomba se látszik!:D
    Pedig mindent jól csináltam..
  • Met
    Tegnap kissé furán állt le a játék, mint írtam korábban. Gondoltam ma folytatom.
    Mentés betölt, alig megyek pár métert elsötétül a kép majd dob egy kék képernyőt, nem a windows-os csodát, szép kék szöveg nélkül.
    Nem regált semmire, tegnap alt+tab-al ki tudtam lépni.
    Reset után ment rendesen a játék.
  • Kisvigyori
    tudsz neki csinálni valamit h jó legyen?
  • fifi
    ez nem lehet igaz

senki nem szopt@ be azt amit én, hogy vibrál belső nzetben az A oszlop meg a motortető???
  • daf xf
    Hát paintba vagy fotosopba kicsinyítsd le baszod..
  • garam93
    Ügyes!De nekem minden kép túl nagy és nem engedi feltölteni!
  • daf xf
    Én beraktam mindent úgycsináltam ahogy levolt írva
    de nekem mikor a gém belépésénél vejön a wheels of steel haulin .....
    Akkor ott meghal a gég.
    Pdig még a sorageokat is átírtam..
  • fifi
    basszus
    szóval két "img" tag közé amik szögletes zárójelben vannak
  • garam93
    Nekem nem is fagy ki de nem is mutatja a showroomban.Pedig ott van a mod könyvtárban!
  • fifi
    [img]ide az url[/img]
  • garam93
    Ti hogy töltötök fel képet?
  • fifi
    2312?
  • gumikacsa
    eddig csak olyat olvastam, hogy nem bírtátok berakni a magnumot... senki nincs, akinek sikerült?