35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
kertesztrans #2362 Árulja már el legyenszíves az aki be tudta rakni hogy mit hogyan csinált -
#2361 én miért nem látom vajon -
#2360 igen kösszi gumikacsa nagyon jó let látom minden részletre odafigyeltél a kipufogon lévö logo is ot van -
ticcsy #2359 Mármint 1 magnumot :)
-
#2358 én meg nem látom -
ticcsy #2357 Na Én is kipróbáltam, sőt már vettem is egyet -
kertesztrans #2356 Gumikacsa nem az probléma hogy a integralba nincs wips file és a fclét használja? -
#2355 Semmi gond csak nem érdemes felvetni meg találgatni, ha fordítást kérnek mert csak összezavarod... -
kertesztrans #2354 oké csak felvetés volt -
#2353 Arra nem tudok válaszolni, hogy műxik-e a magnum mert nem moddolok. de a fordítást lásd #2350-ben és ha kell fordítás szíesen segítek. -
#2352 már nem fagy le, de nem látom a Magnumot -
kertesztrans #2351 most csak kitörölted az truck és a traffic sii filet a magnumból mert én már úgy is próbáltam de nem működött? -
#2350 Bocs ez baromság.
Azt írja a srác:
"Az ittenieknek problémája van a telepítési útmutatóddal. A tároló fájl a legfőbb gond legtöbbször. Csináltam 2 csomagot (egyiket a Magnumodnak egyedül egyet pedig a Pete379jp-vel kombinálva) Valamint megírtam hozzá a német és angol telepítési útmutatót. Valamint beletettem az eredeti magnum file-t és az eredeti install instructot is.
Megengeded -e hogy feltöltsem ezen módosított file-okat az ittenieknek, vagy küldjem el neked és akkor te feltötlheted."
A fordítás szinte biztos, hogy pontos max néhány angol szónak nem volt rendes magyar megfelelője:) -
#2349 Nekemse!:D -
kertesztrans #2348 szerintem ez azt jelenti,hogy a telepítési instrukcíóba probléma van és soragepackot kell csinálni ami a német és az angol verzióhoz is passzol,valamint a magnum readmeja nem eredeti magnum file incorrect. -
kertesztrans #2347 Nekem így se jó a magnum sorry -
#2346 valaki segítsen, fordítsa le:
(meg jelezzetek vissza, hogy műkszik-e a magnum
@gumikacsa :
the people here have problems with your installation-instructions. Mostly the problem is the storage-file.
I created 2 Storagepacks (one for your Magnum and one for your Magnum combined with the Pete379jp) and wrote a german and english Documentation to those files. Also I included your original readme and your untouched Magnum-File.
Am I allowed to upload it to somewhere for the users here ? Or should I send it to you so you can upload it.
-
kertesztrans #2345 Thanks kacsa -
#2344 RELOADED -
#2343 hajrá :) -
kertesztrans #2342 Azért te se bagoly vagy kacsa,vagy igen/hehe/ -
kertesztrans #2341 a 18wheels of steel pedal to the metalba már mindent vágtam most úgy néz ki,hogy a haulinba is bele kell tanulni. -
#2340 igen, az kavar be:P bocsi, véletlenül bennehagytam, 2 perc, és újratöltöm...(lehet, nem hajnali 1-kor kellett volna feltenni...) -
kertesztrans #2339 Az én tippem szerint a magnumintegralba van valami hiba. -
#2338 magnumae.sii-k kavarnak be, azokat kéne egyberakni valahogy az integral.sii-vel sztem -
#2337 minnyá megnézem -
kertesztrans #2336 Nekem a magnum-al ugyanaz a szitu mint a waberer's-nek pedig mindenféle módon prób. már betenni! -
#2335 Nekem még a showroomba se látszik!:D
Pedig mindent jól csináltam.. -
#2334 Tegnap kissé furán állt le a játék, mint írtam korábban. Gondoltam ma folytatom.
Mentés betölt, alig megyek pár métert elsötétül a kép majd dob egy kék képernyőt, nem a windows-os csodát, szép kék szöveg nélkül.
Nem regált semmire, tegnap alt+tab-al ki tudtam lépni.
Reset után ment rendesen a játék. -
#2333 tudsz neki csinálni valamit h jó legyen? -
#2332 ez nem lehet igaz
senki nem szopt@ be azt amit én, hogy vibrál belső nzetben az A oszlop meg a motortető??? -
#2331 Hát paintba vagy fotosopba kicsinyítsd le baszod.. -
#2330 Ügyes!De nekem minden kép túl nagy és nem engedi feltölteni! -
#2329 Én beraktam mindent úgycsináltam ahogy levolt írva
de nekem mikor a gém belépésénél vejön a wheels of steel haulin .....
Akkor ott meghal a gég.
Pdig még a sorageokat is átírtam.. -
#2328 basszus
szóval két "img" tag közé amik szögletes zárójelben vannak -
#2327 Nekem nem is fagy ki de nem is mutatja a showroomban.Pedig ott van a mod könyvtárban! -
#2326 [img]ide az url[/img] -
#2325 Ti hogy töltötök fel képet? -
#2324 2312? -
#2323 eddig csak olyat olvastam, hogy nem bírtátok berakni a magnumot... senki nincs, akinek sikerült?