35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • gumikacsa
    ja, úgy, csak állítsd a tc-ben a tömörítési arányt 0-ra...
  • Vlala #2281
    Manage trucks menüben van két gombóc, az egyik a service truck, a másik a sell truck. Utóbbi kell Neked.
  • DJ Bee18
    továbbra is..
    de pontosan hogy nyissam meg a storage-ot TC-ben? mert egyszerűen ráböktem kétszer, és jegyzettömben megnyitotta
  • gumikacsa
    szerintem a real name mód kavar be
  • DJ Bee18
    Hát Kacsa, nem jó, a kezdő Haulin képnél kifagy, pedig átírtam (a javított változattal)...
    így néz ki a mod könyvtáram:
  • ticcsy
    Én csak du. tudom tesztelni :(, de majd szólok.
  • gumikacsa
    Azért jelezzetek vissza, hogy működik-e.
  • ticcsy
    Kösz Kacsa! Nagy vagy!
  • gumikacsa
    Ja, elírtam az installt, így helyes:

Telepítés:

1.) A magnuminthaul.rar-t tömörítsd ki a C:\Documents and Settings\Username\
    Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába

2.) Töltsd le a storagefile.rar-t

3.) Tömörítsd ki a storagefile.rar-t a C:\Documents and Settings\
    Username\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába (ha már megvan ez a file, akkor nem kell)

4.) Nyisd meg total commanderrel a C:\Documents and Settings\Username\Dokumentumok\
    18 WoS Haulin\mod\storagefile.scs\vehicle\truck\ truck_storage.sii

5.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral.sii"

6.) Nyisd meg total commanderrel a C:\Documents and Settings\Username\Dokumentumok\
    18 WoS Haulin\mod\storagefile.scs\vehicle\truck\ traffic_storage.sii

7.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral_traffic.sii"

!!! A truck storage.sii, és a traffic storage.sii-t minden egyes ÚJ kamion esetén
    módosítani kell, különben nem jelenik meg a kamion, illetve kifagy a játék!!!
  • Kisvigyori
    nem sikerült mikor elinditom indul rendesen de mikor azt a képet adja ki ami az oldal tetejére is ki van rakva ot megál
  • Kisvigyori
    kösz kacsa mindjárt megnézem megy e pótot is csinálsz majd igy se nehéz berakni
  • Boconadi
    most már az is ott van ja. De eddig nem volt :)
  • gumikacsa
    ott van az is, ahol a kamion ITT
  • Boconadi
    azt a "storagefile.rar"-t honnan kell letölteni?
  • Boconadi
    köszi kacsa, puszillak!
  • gumikacsa
    Sajnos az interiort nem sikerült megcsinálni, de gondoltam megosztom:

RENAULT MAGNUM AE INTEGRAL

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Eredeti modell: KPJ
    Módosította: Gumikacsa
    Textúratérkép: Gumikacsa
    Konertálta: Gumikacsa
    Skin: Gumikacsa

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

A pmg fájl lezárva! A felnyitása lopásnak számít!
    A kamion bármilyen alakítása (a skineket kivéve) a készítők engedélye nélkül tilos!!!!

A kamiont csak a http//:kamionszim.fw.hu és a http://trucksims.try.hu honlapokra lehet kirakni!
    Minden egyéb oldalra való feltöltés lopásnak számít!!!

Telepítés:

1.) A magnuminthaul.rar-t tömörítsd ki a C:\Documents and Settings\Username\
    Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába

2.) Töltsd le a storagefile.rar-t

3.) Tömörítsd ki a storagefile.rar-t a C:\Documents and Settings\
    Username\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába (ha már megvan ez a file, akkor nem kell)

4.) Nyisd meg total commanderrel a C:\Documents and Settings\Username\Dokumentumok\
    18 WoS Haulin\mod\storagefile.scs\vehicle\truck\ truck_storage.sii

5.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral.sii"

6.) Nyisd meg total commanderrel a C:\Documents and Settings\Username\Dokumentumok\
    18 WoS Haulin\mod\storagefile.scs\vehicle\truck\ traffic_storage.sii

7.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral.sii"

!!! A truck storage.sii, és a traffic storage.sii-t minden egyes ÚJ kamion esetén
    módosítani kell, különben nem jelenik meg a kamion, illetve kifagy a játék!!!

• Boconadi
    Itt az én teherautóm, remélem tetszeni fog nektek:

• Boconadi
  • roliairsuni
    hogy csinálod ezt az eladogatást? már énis gondolkoztam rajta így keresdkedelmi suliba készülődve, hogy ilyet csinájjak, de nemtom h kell
    PLS HELP ME
    részeltesen, köszi
    mármint azt h h adom el, a megvétel, meg a felújítás megy
  • gabber_saviola
    az igen sebesség :)

már csak azt kéne megtudnom, hogy a pmg, dds és a mat kiterjesztéseket, hogy kell megnytni?
  • Vlala #2262
    Esti bejelentkezés: a wide loaddal vigyázni kell. Ez az az egy, ami mindent visz, szomszéd sáv autóit, másik kamiont, oszlopot egyaránt. Tudom, meg kellene már tanulnom vezetni...

Viszont rájöttem, hogy ha jól kifogjuk a használtkamionosnál a járgányt, megvesszük, felújítjuk, eladjuk, akár tízezreket is keresgélhetünk vele úgy, hogy közben úton vagyunk és nem is láttuk élőben a gépet.

Közeledem Orlando felé, már féltávnál vagyok. A gép nagyon megy, 110-120-at lehet vele tartani.
  • gabber_saviola
    ok köfi az infókat mindenkinek, rendesek vagytok
  • Schwarz
    igen, azaz scs egy mezei zipfile :D úgyhogy jó lesz a totalcommander
    ha scs-t gyártasz arra figyelj, hogy 0 tömörítéssel készüljön, mert csak azt eszi a játék
  • allock #2259
    mwgnyitod az scs fájlt, kimásolod a tartalmát és kész, átszerkeszted ha tod, aztán vissza bele
  • attis02
    ezzért nem lehet felrakni a legújabb meghajtót
  • gabber_saviola
    nem zippet írtam, hanem scs-t:)

szal leszedtem egy kamiont és scs a kiterjesztése, és azt a kamiont akarom meghekkelni, azért kérdezem, hogy mivel lehet megnyitni :)
  • attis02
    Catalyst 6.9 Windows XP
    Not Supported:Radeon® 9000 series
  • endiboy
    melyik a legjobb kamion benne szerintetek? real name-l ha lehet...kösz
  • gabber_saviola
    :Dddddddd
  • allock #2253
    totalcomanderben enterrel :D
  • Schwarz
    sima tömörítetlen zipfile, úgyhogy pl. tc, winzip, winrar...
  • Schwarz
    jaja
  • gabber_saviola
    kérdés:
    ezt az "scs" kiterjesztést mivel lehet megnyitni?
  • roliairsuni
    csak egy scani logot mutat, de a
    C:\Documents and Settings\Roliairsuni\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod
    mappába kell betenned, scs fileként, és úgy lesz jó, akkor látod majd a show room ban, és gémben is tucc vele menni, ha megveszed ha D betűvel jelölt, használt kaminos helyeken, aztán visszamész a garázsodhoz(ahonnan indulsz mikor kezded a gémet), "beletekersz" a játékba 24 órát, és belépsz, rámész hogy change truck, és már nyomulsz is a scaniával
  • PLackó
    Videokártyához:
    Hiába váltasz geforce 2-ről egy modern kártyára ha nincs alatta megfelelő proci+ram.
    Nekem így volt a váltás: Gef2-9600XT-9800Pro.
    Gef2-ről 9600XT-re váltáskor SEMMI különbség nem volt mivel egy 1700Mhz-es celeronom volt.Váltottam amd-re (2800+) és így már nagyon kellemes volt.
    Tehát hiába veszel jó kártyát ha nincs ami meghajtaná.
    Valamint 9600-as szériát már nagyon nem érdemes venni,nem ér semmit.
  • gordon 24
    Köszi szépen... A segitséget..
  • allock #2246
    valdd be h csak a kerítést toltad el direkt :DD
  • Schwarz
    úgylátom, idő előtt lejárt az útburkolók munkaideje természetesen beakadtam, 911-et kellett hívni...

• roliairsuni
    az nekemis jó, de egyébként fullos
  • attis02
    Konkrétan az a problémám hogy a Vpu recouver átáll szovtveres képalkotásra meg kifagyogat