35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#2282 ja, úgy, csak állítsd a tc-ben a tömörítési arányt 0-ra... -
Vlala #2281 Manage trucks menüben van két gombóc, az egyik a service truck, a másik a sell truck. Utóbbi kell Neked. -
#2280 továbbra is..
de pontosan hogy nyissam meg a storage-ot TC-ben? mert egyszerűen ráböktem kétszer, és jegyzettömben megnyitotta -
#2279 szerintem a real name mód kavar be
-
#2278 Hát Kacsa, nem jó, a kezdő Haulin képnél kifagy, pedig átírtam (a javított változattal)...
így néz ki a mod könyvtáram:
-
ticcsy #2277 Én csak du. tudom tesztelni :(, de majd szólok.
-
#2276 Azért jelezzetek vissza, hogy működik-e. -
ticcsy #2275 Kösz Kacsa! Nagy vagy! -
#2274 Ja, elírtam az installt, így helyes:
Telepítés:
1.) A magnuminthaul.rar-t tömörítsd ki a C:\Documents and Settings\Username\
Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába
2.) Töltsd le a storagefile.rar-t
3.) Tömörítsd ki a storagefile.rar-t a C:\Documents and Settings\
Username\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába (ha már megvan ez a file, akkor nem kell)
4.) Nyisd meg total commanderrel a C:\Documents and Settings\Username\Dokumentumok\
18 WoS Haulin\mod\storagefile.scs\vehicle\truck\ truck_storage.sii
5.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral.sii"
6.) Nyisd meg total commanderrel a C:\Documents and Settings\Username\Dokumentumok\
18 WoS Haulin\mod\storagefile.scs\vehicle\truck\ traffic_storage.sii
7.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral_traffic.sii"
!!! A truck storage.sii, és a traffic storage.sii-t minden egyes ÚJ kamion esetén
módosítani kell, különben nem jelenik meg a kamion, illetve kifagy a játék!!! -
#2273 nem sikerült mikor elinditom indul rendesen de mikor azt a képet adja ki ami az oldal tetejére is ki van rakva ot megál -
#2272 kösz kacsa mindjárt megnézem megy e pótot is csinálsz majd igy se nehéz berakni -
#2271 most már az is ott van ja. De eddig nem volt :)
-
#2270 ott van az is, ahol a kamion ITT -
#2269 azt a "storagefile.rar"-t honnan kell letölteni? -
#2268 köszi kacsa, puszillak! -
#2267 Sajnos az interiort nem sikerült megcsinálni, de gondoltam megosztom:
RENAULT MAGNUM AE INTEGRAL
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Eredeti modell: KPJ
Módosította: Gumikacsa
Textúratérkép: Gumikacsa
Konertálta: Gumikacsa
Skin: Gumikacsa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
A pmg fájl lezárva! A felnyitása lopásnak számít!
A kamion bármilyen alakítása (a skineket kivéve) a készítők engedélye nélkül tilos!!!!
A kamiont csak a http//:kamionszim.fw.hu és a http://trucksims.try.hu honlapokra lehet kirakni!
Minden egyéb oldalra való feltöltés lopásnak számít!!!
Telepítés:
1.) A magnuminthaul.rar-t tömörítsd ki a C:\Documents and Settings\Username\
Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába
2.) Töltsd le a storagefile.rar-t
3.) Tömörítsd ki a storagefile.rar-t a C:\Documents and Settings\
Username\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába (ha már megvan ez a file, akkor nem kell)
4.) Nyisd meg total commanderrel a C:\Documents and Settings\Username\Dokumentumok\
18 WoS Haulin\mod\storagefile.scs\vehicle\truck\ truck_storage.sii
5.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral.sii"
6.) Nyisd meg total commanderrel a C:\Documents and Settings\Username\Dokumentumok\
18 WoS Haulin\mod\storagefile.scs\vehicle\truck\ traffic_storage.sii
7.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral.sii"
!!! A truck storage.sii, és a traffic storage.sii-t minden egyes ÚJ kamion esetén
módosítani kell, különben nem jelenik meg a kamion, illetve kifagy a játék!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------- -
#2266 Itt az én teherautóm, remélem tetszeni fog nektek:
-
#2265 -
#2264 hogy csinálod ezt az eladogatást? már énis gondolkoztam rajta így keresdkedelmi suliba készülődve, hogy ilyet csinájjak, de nemtom h kell
PLS HELP ME
részeltesen, köszi
mármint azt h h adom el, a megvétel, meg a felújítás megy -
#2263 az igen sebesség :)
már csak azt kéne megtudnom, hogy a pmg, dds és a mat kiterjesztéseket, hogy kell megnytni? -
Vlala #2262 Esti bejelentkezés: a wide loaddal vigyázni kell. Ez az az egy, ami mindent visz, szomszéd sáv autóit, másik kamiont, oszlopot egyaránt. Tudom, meg kellene már tanulnom vezetni...
Viszont rájöttem, hogy ha jól kifogjuk a használtkamionosnál a járgányt, megvesszük, felújítjuk, eladjuk, akár tízezreket is keresgélhetünk vele úgy, hogy közben úton vagyunk és nem is láttuk élőben a gépet.
Közeledem Orlando felé, már féltávnál vagyok. A gép nagyon megy, 110-120-at lehet vele tartani. -
#2261 ok köfi az infókat mindenkinek, rendesek vagytok -
#2260 igen, azaz scs egy mezei zipfile :D úgyhogy jó lesz a totalcommander
ha scs-t gyártasz arra figyelj, hogy 0 tömörítéssel készüljön, mert csak azt eszi a játék -
#2259 mwgnyitod az scs fájlt, kimásolod a tartalmát és kész, átszerkeszted ha tod, aztán vissza bele -
attis02 #2258 ezzért nem lehet felrakni a legújabb meghajtót
-
#2257 nem zippet írtam, hanem scs-t:)
szal leszedtem egy kamiont és scs a kiterjesztése, és azt a kamiont akarom meghekkelni, azért kérdezem, hogy mivel lehet megnyitni :) -
attis02 #2256 Catalyst 6.9 Windows XP
Not Supported:Radeon® 9000 series -
endiboy #2255 melyik a legjobb kamion benne szerintetek? real name-l ha lehet...kösz -
#2254 :Dddddddd -
#2253 totalcomanderben enterrel :D -
#2252 sima tömörítetlen zipfile, úgyhogy pl. tc, winzip, winrar... -
#2251 jaja -
#2250 kérdés:
ezt az "scs" kiterjesztést mivel lehet megnyitni? -
#2249 csak egy scani logot mutat, de a
C:\Documents and Settings\Roliairsuni\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod
mappába kell betenned, scs fileként, és úgy lesz jó, akkor látod majd a show room ban, és gémben is tucc vele menni, ha megveszed ha D betűvel jelölt, használt kaminos helyeken, aztán visszamész a garázsodhoz(ahonnan indulsz mikor kezded a gémet), "beletekersz" a játékba 24 órát, és belépsz, rámész hogy change truck, és már nyomulsz is a scaniával -
#2248 Videokártyához:
Hiába váltasz geforce 2-ről egy modern kártyára ha nincs alatta megfelelő proci+ram.
Nekem így volt a váltás: Gef2-9600XT-9800Pro.
Gef2-ről 9600XT-re váltáskor SEMMI különbség nem volt mivel egy 1700Mhz-es celeronom volt.Váltottam amd-re (2800+) és így már nagyon kellemes volt.
Tehát hiába veszel jó kártyát ha nincs ami meghajtaná.
Valamint 9600-as szériát már nagyon nem érdemes venni,nem ér semmit. -
#2247 Köszi szépen... A segitséget.. -
#2246 valdd be h csak a kerítést toltad el direkt :DD -
#2245 úgylátom, idő előtt lejárt az útburkolók munkaideje természetesen beakadtam, 911-et kellett hívni...
-
#2244 az nekemis jó, de egyébként fullos -
attis02 #2243 Konkrétan az a problémám hogy a Vpu recouver átáll szovtveres képalkotásra meg kifagyogat