35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Tom Polsky #2604 nekem akkor is jobban tetszene ha magyar lenne a szöveg -
#2603 Nem válaszoltatok a kérdésemre.. Léci ha tudjátok irjátok meg hogy kell céget csinálni.. Venni kell pótot és utána vagy hogy müködik a dolog. Sajnos egyik játékkal sem jutottam el odáig hogy ezt megéljem. Léci válaszoljatok.. Előre is köszi... -
#2602 Mi van itt?He?
Megérkezett az oviscsoport?
Vagy valaki elővette alregeit hogy szórakozzon itt velünk ? :D
-
Curesz #2601 ahha -
tzsoltika #2600 Megjelent már a Haulin? -
devius #2599 Szevasztok
Én állandóan tekintgetek pár warezt de nem láttam egyiken se a gémet.
Ti eredetibe vettétek?:Dnemhizsem
aki ugy töltötte árulja má el lécci meik warezról
kösszee -
Desert #2598 leho leközelebb nyomogasd szorgalmasan a frissítés gombot -
CsuHuCsu #2597 Elfelejtettem megjegyezni hogy a párbeszéd (#2587-től #2594-ig)tartott. -
CsuHuCsu #2596 Nem értek hozzá,én is kérdeztem.(king of roads)
(#2594)
Ezt így tudom kommentálni.
Mikor megláttam a párbeszédet enyhén szólva röhögtem,majd ez addig fajult hogy lassan a könnyeimel küzdöttem a nevetéstől.Ebben az a szép hogy könyvtárból írok,szóval enyhén hülyének néztek,de nem érdekel mert ez a beszólás k..va jó volt. -
Desert #2595 szerintem nézz utána torrenten vagy smsbase oldalakon találd már fel magad ecsém -
#2594 Agy rokkant-e vagy?:D
Ez nem chat..
-
#2593 aztán mék
-
#2592 5 percet adok -
#2591 van itt valaki -
#2590 letiltotta a gépem -
#2589 léccccci mondjátok meg......................... -
#2588 nem tudjátok honnan lehet letölteni a játékot
-
#2587 hello
-
#2586 télleg?
szívtam, mert már letöröltem a convoyt
-
#2585 ütöm vágom verem rugom gépem. úgy akad a game mint a szar. eddig semmi baja nem volt futott simán (tükör nélkül de az már nem érdekel) -
CsuHuCsu #2584 Ahogy olvastam nekem az jött le hogy a convoy kamionjait is bele lehet tenni a haulinba.?? -
CsuHuCsu #2583 Úgy utálom az angolt :))) -
CsuHuCsu #2582 Köszi. -
#2581 és ezis valmelyik amcsi truck belsejét kapta? -
#2580 www.3dartpol.da.ru -
CsuHuCsu #2579 Kihagytam egy hete és annyit írtatok hogy ihaj csuhaj.Annyira barók a képek hogy ámultam meg bámultam na és a szövegek egyszóval k...ajók.Mondjátok már meg nekem hogy honnan tudom leszedni a modokat meg a szkineket.Előre is köszi. -
#2578 Persze hogy tudsz aludni rakománnyal -
#2577 vegyél egy olyan kamiont amiben tudsz aludni -
fulcrum falcon #2576 de a holelban lehet úgy aludni h rakomány is van nálad?
-
fulcrum falcon #2575 de az elég gáz ha mindíg meg kell állnom a hotelnál -
#2574 Tudom..Csak beírtam na:P -
fulcrum falcon #2573 de azért kösz addig is megnézem
-
fulcrum falcon #2572 hát azt nem néztem meg igazából erre nem gondoltam
-
#2571 ez a valóságban is így van, mivel a magnum 4 méter magas, meg a busz is 4 méter magas... -
#2570 van azon alvókabin, vagy hogy hívják? mert ha nincs akkor nem alszol, max hotelban -
fulcrum falcon #2569 Hello!
vki tudna segíteni mert megvettem az új kamiont (scania r500-at) és amikor már azzal megyek hiába alszok akármennyit uhyan olyan álmos a csávó. mi lehet a problem? -
#2568 nyugi, nem pont RaST-ra értettem
#2567: -
#2567 Szóval .. Hogy normálisan válaszoljak .. Ajánlom a Photoshopot .. Esetleg akinek nincs, az töltse le a dxtbmp-t aztán nyomhatja paintel .. -
#2566 Kérdeztelek ? xD -
#2565 Te lehülyézel másokat, de mikor értelmes kérdés érkezik, baszol rendesen válaszolni...