9242
  • dante3
    DMC4 xboxra már kijött!
  • felegyi
    Rossz hír hogy a The Witcher se marad sokáig a PC-seké!X360-ra is kiadják nem sokára!Am a Devil May Cry 4 február 12-én jön a konzolos változatokkal egyidőben!
  • Dragooon #1509
    nekem megvan, idő elütéséhez megfelel, de engem nem szögezett oda a géphez.
    szvsz a magyar szinkron borzalmas alatta :(
  • ProGabe #1508
    :O

én csak a gametrailers-es review után tudok nyilatkozni,de abban is jól látszik,hogy ezt bizony megtartották:több száz random bolygó,amikre mind el lehet utazni,és egy különleges járművel fel lehet fedezni az összeset!nézzétek meg a review-t...
  • adammmmmmm
    Miután megtudtam hoy xbox360 nem nagyon néztem utána. Nincsen bejárható terület? Egy úton megyünk folyamatosan vagy mi? Ha olyan kotor szintű a terület akkor nekem az is megfelel. (ha egyálatán meg jelenik pc-re)
  • grebber
    Pedig nagyon jó game marhasokak szerint!
  • tobias88
    Mass Effect jó lett volna, ha megtartják amit igérnek, azaz hatalmas, szabadon bejárható terület...
  • tobias88
    egy nagy fos sokmindenki szerint
  • grebber
    The Witcher az csak a PCseké nem is kis sikerrel!
  • adammmmmmm
    A mass effect-et is vártam (az hallotam jó rpg lesz és már minden olyan rpg-t kipörettem ami jó) de azt is csak xbox-ra adták ki. Remélem hogy megjelenik pc-re mert ha nem a felyemet nem a falba hanem a monitorba verem. A DMC 4 megjelenik pc-re? Ez új még nem hallotam pc-s megjelenésről.
  • Dragooon #1501
    örüljetek neki, legalább addig foglalkozhattok a tanulással, és majd nyáriszünetben játszhattok(-unk) a játékkal akkor úgyis lesz idő :-DDDDDDddd
    [ő is szomorú hogy csúsznak]
  • DarkSector
    Te is látom erősíted magadban a hitet....
  • DarkSector
    :D
  • Bence94
    sajnos csúszik a pc-s verzió de 100 % hogy lesz.
  • csgj
    Csak biztosítani akartam benned a hitet, mely által valójában saját magamat győzködöm :P
  • DarkSector
    Miva?
    Az előbb írtam hogy láttam a PC-s Mass Effectet.
    Csak a hozzászólásra értettem, hogy nem volt róla szó.
  • csgj
    Mondom, hogy titkolja a Microsoft, de hidd el, biztos forrásból tudom, hogy jönni fog! És elvileg májusban, vagy vmikor tavasszal. Sokkal később amúgy sem jöhetne, mert xbox360-ra már folytatás is készül.
  • DarkSector
    Azért van ez a sok mindenhová megjelenés, mert a fejlesztők bevallása szerint nem engedhetik meg maguknak, hogy 1 konzolra fejlesszenek csak, mert úgy a nagy fejlesztési költség nem térül meg.
    Kivéve a Konzol illetve a PC-re exclusive játékokat.
    PL a sony a GT5-öt soha a büdös életbe nem teszik át máshová.
    Viszont ha a Resident 5 és Silent Hill 5 és stb átmegy X360-ra, ahogy történt a másik 4 résszel, akkor kinyomatják PC-re is.
  • dante3
    Székesfehérváron, úgy legyen!
  • DarkSector
    Bakker ne haragudj, de ti hol éltek??????????????????
    Már 7.-én meg fog jelenni!!!!!!!!!!
  • dante3
    Bezony, de a DMC4-ről nem tudok, hogy jönne pcre!
  • DarkSector
    SH és RE jönni fog.
    Mass Effect-ről meg szó sem volt, de az is át lesz írva.
    Ma néztem pont egy videót a pc-s változatról.
  • grayfox
    Sh5 és RE5 szintén nem jön pc-re :/
    A mass effectet semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg, hogy jön.
    Hiába szebb minden pc-n, ha egy csomó nagy cím ki se jön rá :/
  • csgj
    Hát igen... És mi a poén? A Crysis-t sem hagyják meg csak a pc-seknek, hogy legalább 1 játék legyen már, ami csak a miénk (még ha sztem ratyi is).

Másik meg a Mass Effect-el kapcsolatos, amin felhúztam magam. Xbox360-on már novemberben kijött, és a pc-s megjelenést titkolja a microsoft... De szerencsére titkos forrásokból egyesek kiderítették (magyarok, csehek, oroszok is), hogy bizony jönni fog még tavasszal PC-re, már honosítás is készül hozzá. De microsoft "barátunk" szépen eltitkolja, hogy vegyük meg a jó kis xbox360-ukat!

Amúgy meg hozzá kell sajnos szoknunk, hogy szinte minden előbb fog kijönni konzolra... JÓVAL előbb... :S Vagy vmi ki se jön PC-re. PC-n lassan már csak az MMO-k érik meg a fejlesztőknek és a kiadóknak.
  • strebacom
  • DarkSector
    Igen engem most ezek foglalkoztatnak!!!!!!!!!!:
    TUROK MEGJ.: 0802.05.
    DEVIL MAY CRY 4 MEGJ.: 08.02.07.
    ASSASSIN CREED (egyenlőre még) 08.03.28.

Későbbi számomra istenjátékok:
    RESIDENT EVIL 5
    SILENT HILL 5
    ALONE IN THE DARK 5
    ÉS
    BIONIC COMMANDO REARMED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • strebacom
    Jó lesz ez de nemsokára itt a TUROK
  • DarkSector
    Age of Connan egy rakás szar.

Assassin Creed
    Lassan olyan érzésem támad, mint a Crysis esetében húzzák-halasszák és a végén egy bugos fasz játék lesz belőle.
    Ez döbbenetes.
  • bertino
    Operating System: Windows Vista

• tobias88
    [Recommended]
    CPU: Core 2 Duo E6600 or equivalent
    CPU Speed: 2.4Ghz
    System Ram: 2GB
    Operating System: Windows Vista
    Drive Type: DVD Drive
    Free Disk Space: 3GB
    Video Card: 512 MB DirectX 9.0c Graphics Card with Shader 3.0 support (NVIDIA GeForce 7900 GTX or equivalent)
    Video Card Features:
    -Video Ram: 512 MB
    -Video Card 3D Acceleration: Required
    -Video HW Transform & Lighting: Required
    -Vertex Shader Ver: Required - 3.0
    -Pixel Shader Ver: Required - 3.0

azért ez már durva az Age of Conan-nek
  • adammmmmmm
    ELEGEM VAN!!! Már hónapok óta várok erre a játékra és még halasztják. A rohadt XBOX-ra meg PS3-ra bezzeg kijött. Ilyenkor gondolkodok azon hogy vegyek-e de azért sem fogok venni ki fogom várni. Ha ez így folytatódik akkor azt mondom nem kel ez a sz*r.(egy kicsit felhúzott a hír)
  • tobias88
    akkor már annyira nem lesz nagy a gépigény..., minél jobban halasztják, annál kisebbnek fog tűnni,

és nem akarom mondani, hogy megmondtam, de megmondtam
  • davidka003
    Kapja be az egész rohadt cég.
    Erre a játékra várok már hónapok óta. Megjelenik majd március 28.-án és nem is nagyon tudok majd vele játszani, mert akkor már készülni kell az érettségire.
  • felegyi
    MOst jött a SZOMORÚ hír!A játékot elhalasztották Márcisu 28.-ára a DS-es verzióval együtt akarják kiadni!LINK
  • gstup
    Oh,értem,köszönöm a gyors válaszodat!További jó hétvégét!

BB
  • Kandurex
    rakhatsz, az alaplap majd leszabályozza, a lényeg, h az is DDR2 -es legyen
  • gstup
    Sziasztok!

Láttam hogy mennyi memória kell a játékhoz,ezért felmerűlt bennem egy kérdés:DDR2-es ramom van a gépben 1 gb 533Mhz-es ahhoz hozzárakhatok más mhz-es ramot,csak az a lényeg hogy ddr2-es legyen,v a mhz is lényeges?

Üdv All
  • DarkSector
    Elhiszem, mert gondolom X-en van már tapasztalatod.
    De én azért jobban elleszek vele, mint pl a nyamvatt Crysis-el, meg a sok bukásra ítélt társaival.
    PC-re egy ilyen mászkálós játék részemről maga a messiás.

Még a nagy isteneim:
    DMC4 RE5 SH5 AITD5!!!!!!!!!!!!FOREVER
  • tobias88
    március 25:
    gamerankings
    gamespot
    ign
    gamezone

Európára gamefaqs március 1et ír, én abban még bízok, mert ott Amcsiknál ugyan úgy megvan a március 25:
    gamefaqs

És gondold meg, hogy ki beszél hülyeségeket, mielött hülyeségeket beszélsz
  • tobias88
    USA ekkor jelenik meg, az tuti! Európára még látok február 15.ei dátumot, Ausztráloknál meg TBA -van... De az vicc hogy egy játék több mint 1 hónapot késik USA-ban... SZóval én úgy hiszem, hogy várhatunk márc 15ig