9242
-
#1511 DMC4 xboxra már kijött! -
felegyi #1510 Rossz hír hogy a The Witcher se marad sokáig a PC-seké!X360-ra is kiadják nem sokára!Am a Devil May Cry 4 február 12-én jön a konzolos változatokkal egyidőben! -
#1509 nekem megvan, idő elütéséhez megfelel, de engem nem szögezett oda a géphez.
szvsz a magyar szinkron borzalmas alatta :( -
#1508 :O
én csak a gametrailers-es review után tudok nyilatkozni,de abban is jól látszik,hogy ezt bizony megtartották:több száz random bolygó,amikre mind el lehet utazni,és egy különleges járművel fel lehet fedezni az összeset!nézzétek meg a review-t... -
adammmmmmm #1507 Miután megtudtam hoy xbox360 nem nagyon néztem utána. Nincsen bejárható terület? Egy úton megyünk folyamatosan vagy mi? Ha olyan kotor szintű a terület akkor nekem az is megfelel. (ha egyálatán meg jelenik pc-re) -
#1506 Pedig nagyon jó game marhasokak szerint! -
#1505 Mass Effect jó lett volna, ha megtartják amit igérnek, azaz hatalmas, szabadon bejárható terület... -
#1504 egy nagy fos sokmindenki szerint -
#1503 The Witcher az csak a PCseké nem is kis sikerrel! -
adammmmmmm #1502 A mass effect-et is vártam (az hallotam jó rpg lesz és már minden olyan rpg-t kipörettem ami jó) de azt is csak xbox-ra adták ki. Remélem hogy megjelenik pc-re mert ha nem a felyemet nem a falba hanem a monitorba verem. A DMC 4 megjelenik pc-re? Ez új még nem hallotam pc-s megjelenésről. -
#1501 örüljetek neki, legalább addig foglalkozhattok a tanulással, és majd nyáriszünetben játszhattok(-unk) a játékkal akkor úgyis lesz idő :-DDDDDDddd
[ő is szomorú hogy csúsznak] -
#1500 Te is látom erősíted magadban a hitet.... -
#1499 :D -
#1498 sajnos csúszik a pc-s verzió de 100 % hogy lesz. -
csgj #1497 Csak biztosítani akartam benned a hitet, mely által valójában saját magamat győzködöm :P -
#1496 Miva?
Az előbb írtam hogy láttam a PC-s Mass Effectet.
Csak a hozzászólásra értettem, hogy nem volt róla szó. -
csgj #1495 Mondom, hogy titkolja a Microsoft, de hidd el, biztos forrásból tudom, hogy jönni fog! És elvileg májusban, vagy vmikor tavasszal. Sokkal később amúgy sem jöhetne, mert xbox360-ra már folytatás is készül. -
#1494 Azért van ez a sok mindenhová megjelenés, mert a fejlesztők bevallása szerint nem engedhetik meg maguknak, hogy 1 konzolra fejlesszenek csak, mert úgy a nagy fejlesztési költség nem térül meg.
Kivéve a Konzol illetve a PC-re exclusive játékokat.
PL a sony a GT5-öt soha a büdös életbe nem teszik át máshová.
Viszont ha a Resident 5 és Silent Hill 5 és stb átmegy X360-ra, ahogy történt a másik 4 résszel, akkor kinyomatják PC-re is. -
#1493 Székesfehérváron, úgy legyen! -
#1492 Bakker ne haragudj, de ti hol éltek??????????????????
Már 7.-én meg fog jelenni!!!!!!!!!! -
#1491 Bezony, de a DMC4-ről nem tudok, hogy jönne pcre! -
#1490 SH és RE jönni fog.
Mass Effect-ről meg szó sem volt, de az is át lesz írva.
Ma néztem pont egy videót a pc-s változatról. -
#1489 Sh5 és RE5 szintén nem jön pc-re :/
A mass effectet semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg, hogy jön.
Hiába szebb minden pc-n, ha egy csomó nagy cím ki se jön rá :/
-
csgj #1488 Hát igen... És mi a poén? A Crysis-t sem hagyják meg csak a pc-seknek, hogy legalább 1 játék legyen már, ami csak a miénk (még ha sztem ratyi is).
Másik meg a Mass Effect-el kapcsolatos, amin felhúztam magam. Xbox360-on már novemberben kijött, és a pc-s megjelenést titkolja a microsoft... De szerencsére titkos forrásokból egyesek kiderítették (magyarok, csehek, oroszok is), hogy bizony jönni fog még tavasszal PC-re, már honosítás is készül hozzá. De microsoft "barátunk" szépen eltitkolja, hogy vegyük meg a jó kis xbox360-ukat!
Amúgy meg hozzá kell sajnos szoknunk, hogy szinte minden előbb fog kijönni konzolra... JÓVAL előbb... :S Vagy vmi ki se jön PC-re. PC-n lassan már csak az MMO-k érik meg a fejlesztőknek és a kiadóknak. -
strebacom #1487 -
#1486 Igen engem most ezek foglalkoztatnak!!!!!!!!!!:
TUROK MEGJ.: 0802.05.
DEVIL MAY CRY 4 MEGJ.: 08.02.07.
ASSASSIN CREED (egyenlőre még) 08.03.28.
Későbbi számomra istenjátékok:
RESIDENT EVIL 5
SILENT HILL 5
ALONE IN THE DARK 5
ÉS
BIONIC COMMANDO REARMED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
strebacom #1485 Jó lesz ez de nemsokára itt a TUROK -
#1484 Age of Connan egy rakás szar.
Assassin Creed
Lassan olyan érzésem támad, mint a Crysis esetében húzzák-halasszák és a végén egy bugos fasz játék lesz belőle.
Ez döbbenetes. -
#1483 Operating System: Windows Vista
-
#1482 [Recommended]
CPU: Core 2 Duo E6600 or equivalent
CPU Speed: 2.4Ghz
System Ram: 2GB
Operating System: Windows Vista
Drive Type: DVD Drive
Free Disk Space: 3GB
Video Card: 512 MB DirectX 9.0c Graphics Card with Shader 3.0 support (NVIDIA GeForce 7900 GTX or equivalent)
Video Card Features:
-Video Ram: 512 MB
-Video Card 3D Acceleration: Required
-Video HW Transform & Lighting: Required
-Vertex Shader Ver: Required - 3.0
-Pixel Shader Ver: Required - 3.0
azért ez már durva az Age of Conan-nek -
adammmmmmm #1481 ELEGEM VAN!!! Már hónapok óta várok erre a játékra és még halasztják. A rohadt XBOX-ra meg PS3-ra bezzeg kijött. Ilyenkor gondolkodok azon hogy vegyek-e de azért sem fogok venni ki fogom várni. Ha ez így folytatódik akkor azt mondom nem kel ez a sz*r.(egy kicsit felhúzott a hír) -
#1480 akkor már annyira nem lesz nagy a gépigény..., minél jobban halasztják, annál kisebbnek fog tűnni,
és nem akarom mondani, hogy megmondtam, de megmondtam -
#1479 Kapja be az egész rohadt cég.
Erre a játékra várok már hónapok óta. Megjelenik majd március 28.-án és nem is nagyon tudok majd vele játszani, mert akkor már készülni kell az érettségire.
-
felegyi #1478 MOst jött a SZOMORÚ hír!A játékot elhalasztották Márcisu 28.-ára a DS-es verzióval együtt akarják kiadni!LINK -
gstup #1477 Oh,értem,köszönöm a gyors válaszodat!További jó hétvégét!
BB -
#1476 rakhatsz, az alaplap majd leszabályozza, a lényeg, h az is DDR2 -es legyen -
gstup #1475 Sziasztok!
Láttam hogy mennyi memória kell a játékhoz,ezért felmerűlt bennem egy kérdés:DDR2-es ramom van a gépben 1 gb 533Mhz-es ahhoz hozzárakhatok más mhz-es ramot,csak az a lényeg hogy ddr2-es legyen,v a mhz is lényeges?
Üdv All -
#1474 Elhiszem, mert gondolom X-en van már tapasztalatod.
De én azért jobban elleszek vele, mint pl a nyamvatt Crysis-el, meg a sok bukásra ítélt társaival.
PC-re egy ilyen mászkálós játék részemről maga a messiás.
Még a nagy isteneim:
DMC4 RE5 SH5 AITD5!!!!!!!!!!!!FOREVER -
#1473 március 25:
gamerankings
gamespot
ign
gamezone
Európára gamefaqs március 1et ír, én abban még bízok, mert ott Amcsiknál ugyan úgy megvan a március 25:
gamefaqs
És gondold meg, hogy ki beszél hülyeségeket, mielött hülyeségeket beszélsz -
#1472 USA ekkor jelenik meg, az tuti! Európára még látok február 15.ei dátumot, Ausztráloknál meg TBA -van... De az vicc hogy egy játék több mint 1 hónapot késik USA-ban... SZóval én úgy hiszem, hogy várhatunk márc 15ig